سلام آقا مصطفی ی آخر فروم باز ؛ همچی گفتی کسی نیست جواب مارو بده ، گفتم شصت ساله منتظر جوابی. رفتم تو صفحات قبل دیدم خبری نیست!!
1- وقتی مودم رو با USB وصل کنی نیاز به نصب Driver داره تا یه شبکه مجازی بسازه.با LAN نیازی به نصب نیست ( از مزایای استفاده از LAN ) .
2- این بحث بارها تو تاپیک بیان شده ، یه سرچ کوچیک خیلی از سوالات شما رو جواب میده.
3- اگه از روی دفترچه مودم یا نسخه PDF اون و عکس های واضح توش جلو بری ، سه سوته خودت تنظیمات رو انجام میدی. خیلی سریع تر از راهنمائی های من و برو بچ فروم. خیلی بهت دید میده. نداری ، لینکشو تو 4shared واست گذاشتم.
4- ویندوزتون چیه؟ من تو xp توضیح میدم.
4- به هرحال ، مراحلش اینه:
1- مودم رو کمپلت ریست کن (کارخونه ای) و به سیستم با LAN وصلش کن. و حدود 30 ثانیه وایستا.
2- تو سیستم روی آیکن LAN ، راست کلیک کن و یه Properties بگیر و تو پنجره ظاهر شده دوباره از( Internet Protocol (TCP/IP یه Properties بگیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مثل عکس زیر همه چیز رو بذار رو اتومات:
از اینجا به بعد رو خیلی خوشگل تو دفترچه با عکس گذاشته. ( از صفحه 18 به بعد)
3- برو تو تنظیمات مودم.
4- از منوی سمت چپ روی Quick Setup کلیک کن.
5- تیک Enable Auto Connect رو بزن و بعد Nesxt . اینجوری خودش مقادیر VPI/VCI رو از ISP میگیره و پیشنهاد میکنم بذار خودش این کار رو انجام بده.
6- تو این مرحله اگه میخوای با روشن شدن مودم خودش به نت وصل شه گزینه PPPoE (دومی) و اگه میخوای یه گزینه مثل Dialup واست بذاره تا خودت دستور وصل شدن رو بدی گزینه Bridge (آخری) رو انتخاب کن. به مابقی تنظیمات دست نزن. و Next
7- تو اینجا باید Username و Password مربوط به ISP رو وارد کنی.
اگه تیک .... Dial on رو فعال کنی با DC شدن مودم ، خودش 2باره Connect میشه. تو بعضی مواقع این مشکل ساز میشه. اگه آخر کار دیدی وصل نشدی یه بار دیگه اینها رو تکرار کن و این رو تیک نزن.
8- تو این صفحه هیچ تغییری نده و بزن بعدی.
9- تو این مرحله DHCP رو فعال کن و بزن بعدی.
10- تو جدول مقادیر رو چک کن و دکمه Reboot رو بزن .
11- یه قل هوالله بخون و فوت کن
. . . مودم که ریست شه باید وصل بشی . . .