خب براي تعويض موتور چندتا مسئله هست و تا اونجايي كه يادم هست دوتا مشكل قانوني وجود داشت كه گويا در سالهاي اخير زياد بهش گير نميدن( يا شايد فقط اهواز اينقدر سختگيره).
اول اينكه بواسطه يه قانوني كه نميدونم از كجا دراومده بود، تغيير در تعداد سيلندر و فرم اتاق خودرو ممنوع بود.
اون موقعها( توي دهه 70 و يه سال قبل از خريد كامارو) يه جيپ ويليز آمريكايي داشتم كه ماجرايي بود! موتورش 4 سيلندر و بسيار بد قلق كه واقعا سرطان بود و خيلي از دستش عذاب كشيدم، به همين خاطر تصميم داشتم موتورش رو با يه نمونه شهباز 6 سيلندر عوض كنم، اما با توجه به طول بيشتر موتور شهباز 6 سيلندر، و جاي كم نمونه 4 سيلندري، امكانش نبود .
بنابراين تصميم داشتم بجاش از يه موتور 8 سيلندر شورلت استفاده بكنم كه هم قدرت خوبي داشت و هم با طول كم ميتونست به راحتي زير كاپوت جيپ جا بشه، منتها از اونجايي كه( متاسفانه!!) من هميشه دنبال رعايت قوانين و قانون هستم، با شنيدن اين جواب از شماره گذاري كه قانون اجازه نميده، منصرف شدم..
و البته قصد داشتم مثل نمونه هاي جيپ گلدن ايگل و رنگيد، اون رو از وضعيت كروك در بيارم و اتاق فايبر گلاس براش بگذارم كه اونم از نظر اين قانون كذايي امكان نداشت!
البته همون موقع خيلي ها اتاق فايبر از يه كارگاه در شيراز ميخريدن و سوار ميكردن كه گويا خيلي هم تميز و خوب ساخته شده بود و كسي هم كاري به كارشون نداشت!!
اما در مورد نوا، گويا يه مشكل خاص بزرگ هست و اونم كاپوت ماشين، كه بخاطر فرم و ارتفاع كمتر نسبت به بيوك، موقع بستن به درب محفظه فيل تر هوا برخورد ميكنه و كاپوت كامل بسته نميشه، حتي يكي رو هم ديدم كه اين كار رو كرد اما كاپوت رو نيمه باز ميگذاشت و كامل نمي بست.
فكر كنم نمونه هاي نوا 8 سيلندر آمريكايي فرم دسته موتورهاي خاصي بايد داشته باشن كه موتور رو در وضعيت پايينتري نسبت به بيوك قرار ميده تا درب موتور بسته بشه. و يا شايد محفظه فيل تر هواي اونها كمي متفاوت باشه.متاسفانه هنوز نتونستم يه نوا 8 فابريك رو از نزديك ببينم كه مطمئن بشم. توي نت هم چيزي مشخص نيست.
به هر حال اگه الان موتور نوا شما سالمه و مشكلي نداره، فكر ميكنم استفاده از همين موتور بهتر باشه چون با توجه به داستانهاي عجيب و غريبي كه در مورد ماشينهاي قديمي داره در مياد تا جايي كه امكان داره بايد سعي كنيم از دسترس آزار و اذيتهاي اين جماعت دور بشيم و كمتر باهاشون سرو كار داشته باشيم!!!