نقل قول:
دوست عزیز چه ماشینی چه مدلی هایدرولیک یا معمولی ؟ ماری یا خشابی ؟ همه ماشین ها متفاوت هستند و ایراد هاشون هم متفاوته
مطمئنید ایرا از جعبه فرمانه؟
سلام . ممنونم از توجهتان.
پراید 141 مدل 85 .
فرمان معمولیه. مکانیک میگه سوراخ سگدست بیضی شده . البته هنوز ندادم ببینه. واسش توضیح دادم اونم اینطور گفت. یکی دیگه میگه از طبق و سیبک است.
ولی من چون دیگه نمیخام هم پولم هدر بره و هم اعصابم خرابتر بشه میخام خودم مرحله به مرحله تعمیر کنم. دیروز طبق جلو رو درآوردم سالم بود. به دو نفر هم نشون دادم اونها هم تایید کردن. بستم سرجاش. سیبک سمت صدا رو باز کردم ( بعد از علامت گذاری دقیق ) قرقری فرمون که به دنده شانه ای جعبه فرمون وصل میشه لقی داشت.
احتمال میدم دنده پینیون با شانه ای خوب درگیر نمیشه و احتمالا ساییدگی داره و بین دنده ها شون فاصله افتاده. شایدم پیستون یا بلبرینگش فرسوده شدن. به هر حال خیلی احتمال میدم ایراد از جعبه فرمون باشه. مخصوصا که بالای شصت هفتاد که میرم فرمون سرخود گیج میزنه و منحرف میشه به راست و چپ.
حالا شرط عقل اینه که اول با اساتید مشورت کنم که اگر نکته ای یا فوتی فن خاصی داره مطلع بشم. وگرنه فردا پس فردا حتما باز میکنم. زمستون هم چون هوا زود تاریک میشه باید صبح شروع کنم تا عصر تموم کنم.
ارادت مندم.