نقل قول:
اولا اندیشه چند تا stm-1 داره نه یکی
دوما مگه بده اگه پهنای باند دارن بدن ما حال کنیم
سوما مشکل رو که گفتن تا اجرای پروژه core و super core هیچ شرکتی از جمله اندیشه تو استان نمیتونه پهنای باند زیاد کنه این بخاطر بیتوجهی به کاربرا نیست مخابرات امکانات نمیده.
شاتل سرعت بیشتر نمیده چون پهنای باندش تو استان خیلی کمتر از اندیشست. البته مشتریاشم خیلی کمتر از اندیشست. ولی تجربه من میگه شاتل هم از اندیشه شکست میخوره میگین نه صبر کنید. تو تمام کشور اینجوری بوده نه اینکه اندیشه از مریخ اومده. تو هر استانی که سرویس دهنده محلیش بزرگ بوده شاتل و پارس و ... ازش عقب افتادن.
مگه پارس انلاین از اندیشه کوچیکتر بود یا امکاناتش کمتر بود . دیدیم که اندیشه 10 برابرش مشترک گرفت ولی اونا نتونستن . شاتل هم همونه. شاتل زمانی اومد که اندیشه پهنای باندش تموم شد و دیگه نتونست پهنای باند جدید بگیره . شاتل مشکترکینش هم کم بود افتاد تو بازار. اما این شرایط دائمی نیست خیلی زود دوباره اندیشه کنترل رو بدست میگیره . یکم تصور کنید که اگه شاتل 3 ماه پیش اومده بود میخواست به چیش بنازه؟!!!! الان رو موج سواره چون شرایط بنفعشه. هنوز تو روز همه سرویس دهنده ها از اندیشه عقبن ولی تو شب چون تعداد مشترکین اندیشه حداقل 10 برابر این شرکتا تو استان گیلانه خب پس طبیعیه که وقتی سرویس رایگان میشه همه حمله میکنن به خط و خط کند میشه جالبه که دیگه با 60 کیلو هم راضی نمیشن.
این نظر شخصی منه و ممکنه خیلیها قبولش نداشته باشن ولی اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید که خیلی هم دور از ذهن نیست. این نظرات رو نمیشه ثابت کرد ولی زمان ثابت میکنه که این نظر درسته یا نه.
تو این چند روزه دیدم که چند تا از بچه ها همدیگر رو شرمنده کردن که من به شخصه فکر میکنم جالب نبود . اینجا قراره نظرات مطرح شه نه اینکه بحث های دوطرفه بین بچه ها پیش بیاد
خوب الان این شد یه جواب منطقی اما من وقتی میگم وضعیت شاتل چه طوره یکی دیگه میاد میگه که تا یه کارت يلایی گرفتین اندیشه رو فروختین که نشد جواب منم اینو میدونم که اندیشه کاربراش خیلی خیلی بیشتر از بقیه شرکت های ولی من میگم الان که اندیشه سرویس خوبی حداقل به من نمیده من برم شاتل خوب هر وقت اندیشه دوباره مثل قبل شد میام اندیشه نه این که هر وقت سوال بپرسی یکی پیدا شه بگه 2 ماه دیگه شاتل هم میبینیم خوب 2 ماه دیگه شاتل بد شد من میام دوباره اندیشه