همین طرح رو دارم نامحدوده و طبق گفته خودشون الکیه اون 43 گیگ.از اول تا آخر سرعت دانلودت هر چقدر بگیری 130-150 هست.فعلا..نقل قول:
Printable View
همین طرح رو دارم نامحدوده و طبق گفته خودشون الکیه اون 43 گیگ.از اول تا آخر سرعت دانلودت هر چقدر بگیری 130-150 هست.فعلا..نقل قول:
شوخی شوخی جدی نشه همش بگیم الکیه الکیه یک وقت دیدی طرح مصرف منصفانه نامحدود رو مثل شرکت های دیگه اجرا کنه شبانه رو هم برداره رسما دیگه دانلودی در کار نباشه و دانلود تعطیل بشه:n39:نقل قول:
دوستان طبق محاسباتی که انجام دادم برای مشخص شدن قیمت پهنای باند 1 مگ نامحدود به این نتیجه رسیدم که فن آوا و شرکت های دیگه ترافیک اینترنت محدودشون رو با چه قیمت سرسام آوری به ما گرون تر میفروشن با فزرض بر این که سرعت دانلود ثابت بر روی 120 باشد و قطعی نداشته باشیم و سیستم 24 ساعته در طی 30 روز روشن باشد و دانلود انجام بدهد شما تقریبا 300 گیگ در ماه دانلود دارین که با توجه به قیمت 65500 قیمت هر گیگ چیزی در حدود 215 تومان(احتمالا قیمت خام و بدون سود کمتر درمیاد ) یعنی تقریبا نصف قیمت بسته 24 گیگ دانلود شبانه ایرانسل که هر گیگی تقریبا 420 تومانه و تازه در طول شبانه روز هستش حالا شما حسابشو بکنین هرگیگی رو به ما 3600 تومان میدن یعنی تقریبا 3400 تومان گران تر:n04: حالا اگه همین نامحدودشو فن آوا منصفانه کنه دیگه رسما دانلودی در کارنیست به شرطی که شبانه هم غیر رایگان بشه که امیدوارم نشه به نظر من آخرین پناهگاه و امید دانلودرها تو ایران فن آوا (نامحدودش) هستش
یک چیزی که شما در نظر نگرفتید این هست که این سرویس نامحدود اشتراکی هست نه اختصاصی... یعنی این پهنای باند 1 مگ بین چندین نفر به اشتراک گذاشته شده......نقل قول:
اقا میشه یکی منو از سر درگمی در بیاره
لطفا کسایی که میدونن مخصوصا نمایندگی ها جواب بدن
من 256 نامحدود دارم فن آوا که رو 2 مگ بسته شده
قبلا از یه سری سایت ها که فکر میکنم رو دیتاسنتر فن آوا باشن سایت های دانلود نرم افزار با 2 مگ دانلود میشد ، که خوب طبیعی و پولی واسه شرکت نمی افته واسه همین به یوزر حال میده ، شاتل و پارس و مخصوصا آسیاتک تو این زمینه بشتر فعال هستن چون دیتاسنتر قوی تر و معروف تری دارن
الان چند روزه از یه سری سرور کانادا و امریکا به سرعت 2 مگ دارم دان میکنم
میشه یکی به من بگه داستانش چیه ؟ وقتی حتی از سرور آسیاتک هم همون سرعت محدود رو دارم چطور از سرور های امریکایی با فول سرعتی که برام بسته شده دانلود میشه ؟
فن آوا توی شهرستان ها اکانتینگشون خیلی سطح پایینه :n02:نقل قول:
مورد داشتیم پول 512 bu میده ولی سرعتش 4 مگ هست چه سرور ایرانی و چه خارجی نامحدود کامل :n31:
بعید میدونم واسه اکانتینگ باشه
جالب اینجاست که دیگه از هیچکدوم از سایت ها نرم افزار و آپلود سنترهای ایرانی که قبلا به فول سرعت دانلود میکردم نمیتونم دان کنم و با همون سرعت قبل دانلود میشه
نقل قول:
منم که از خدامه اجرا نشه ! اما هیچ جایی قانون نداره خدا رو شکر ! :n06:درستش اینه اگه یه روزی طرح منصفانه رو حتی اجرا کنن واسه new user باشه نه کسایی که از قبل مشترکن اما کی گوش میده به این چیزا :)
اگه اشتراکی هستش پس چرا سرعت های نامحدود همیشه ثابت هستش علتش هم اینه که با اکانتینگ ثابت کردن و سرعت نه بالا میره و نه پایین صبانت که اینجوری بود بعد مصرف منصفانه سرعتت میومد پایین فن آوا هم از اول تا آخر سرویس سرعتش ثابت هست.نقل قول:
سرعت شما همیشه ثابت نیست حتما توی یک سری از ساعات روز افت سرعت وجود داره...نقل قول:
وقتی میگیم سرویس ضریب اشتراک 1 به 8 داره منظور این نیست که دقیقا سرویس شما با 8 نفر دیگه(مثلا همسایه هاتون) share شده بلکه این کار توی یه مقیاس بزرگ انجام میشه... مثلا شرکت سرویس دهنده میاد و یک پهنای باند 500 مگابیتی رو بین 4000 تا سرویس 1 مگابیت به اشتراک میذاره... درنتیجه تا زمانی که کمتر از 500 نفر به طور همزمان در حال استفاده از حداکثر ظرفیت سرویسشون باشن هیچ کس افت سرعت نداره....
در مورد قیمت ترافیک هم... ببینید قیمت هر خط اختصاصی 155 مگابیت، ماهیانه حدود 25 میلیون تومنه در نتیجه قیمت هر مگابیت میشه 161 هزار تومن در ماه. هر 1 مگابیت 316 گیگ ترافیک در ماه داره که قیمت متوسط هر گیگ حدود 510 تومن به دست می آد. که چون پهنای باند 100 درصد استفاده نمیشه قیمت تمام شده ی نهایی از این هم برای PAPها بالاتره!