سلام
من دانشجو ترم 6 کارشناسی مکانیک هستم و تا شهریور 96 معافیت تحصیلی دارم
میخواستم بدونم اگه انصراف بدم و در رشته مدیریت صنعتی ثبت نام کنم دوباره و تا چند سال برام معافیت تحصیلی صادر میشه؟
سلام
من دانشجو ترم 6 کارشناسی مکانیک هستم و تا شهریور 96 معافیت تحصیلی دارم
میخواستم بدونم اگه انصراف بدم و در رشته مدیریت صنعتی ثبت نام کنم دوباره و تا چند سال برام معافیت تحصیلی صادر میشه؟
سلامنقل قول:
تا پایان دوره کارشناسی در رشته مدیریت صنعتی، کلا هر دانشجو یکبار میتونه انصراف و تغییر رشته بده و بعد از اون دیگه حق تغییر رشته ندارید.
پدرم تو ارتش خدمت کرده زمان جنگ ! 17 ماه و 19 روز تو منطقه عملیاتی بوده که در تاریخ 17/12/89 نامه رو از توپخونه مراغه گرفته و توش ذکر شده 10 ماه و 17 روز کسری خدمت بهم تعلق میگیره ! نامه سربرگ خورده و مهر و امضا شده !نقل قول:
یعنی برای خدمت رفتن دوباره باید اقدام به گرفتن اون نامه کنم ؟
نقل قول:
?????????????
عزیزم طبق قوانین جدید. شما اگر انصراف بدی هیچ محدودی نداری. یعنی دکترای پیوسته هم که بخوای بری بهت تعلق می گیره و مشکلی ندارد.نقل قول:
فقط نباید مدرک معادل داشته باشی. فوق دیپلم که نداری؟
در مورد اون نامه اطلاعی ندارم ولی این که کسری خدمت براتون بزنن دست نظام وظیفه هست قانون چیزی در مورد این چیزا نگفته حتما با نظام وظیفه تماس بگیرین. پلیس+10 نه ها. نظام وظیفه.نقل قول:
مدرک پیش دانشگاهی دارم و کارشناسی پیوسته میخونمنقل قول:
یعنی الان با خیال راحت برن انصراف به تحصیل بدم و برم رشته مدیریت ثبت نام کنم؟ مشکلی وجود نداره؟
شما کلا يه بار حق تغيير رشته داريننقل قول:
اگه انصراف بدين رشته جديد بخونين هيچ اتفاقى نميفته و ميتونين ادامه بدين، فقط بين انصراف و ثبتنام نبايد فاصله زماني بيفته
مثلا اگه ميخواين دوباره کنکور کارشناسى بدين بايد بعد از قبولى و موفع ثبتنام انصراف بدين تا مشمول نشين
نقل قول:
من دقیقا از قوانین دانشگاه اطلاع ندارم. ولی تا اونجا که می دونم شما اگر کارشناسی پیوسته می خونی بعد از 70 واحد فک کنم بهتون مدرک فوق دیپلم تعلق می گیرد! شما اگر مطمئنی بالاترین مدرکی که داری پیشدانشگاهی است با خیال راحت برو انصراف بده و یادت باشد در باره قوانین نظام وظیفه از دانشگاه چیزی نپرس که اونا خودشون هیچی نمی دونن. هنوز بعد از 3 سال که قانون عوض شده می گن از معافیت تحصیلی کم می کنن!!!!! چرت و پرت می گن برا خودشون! به حرف هیچکی گوش نده! اگه مطمئنی می خوای یه رشته دیگه بخوای و مطمئنی مدرک آخرت پیش دانشگاهی است برو انصراف بده..... تا بعد از انصراف یک سال فرصت داری.....
با تشکر از پاسخ همه ی دوستان به عنوان سوال آخر
من قصد دارم بدون کنکور دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی ثبت نام کنم
اونطور که متوجه شدم باید اینکار را از طریق اینترنتی و سایت های مربوط انجام بدم!
سوالم اینکه در هنگام ثبت نام باید انصراف داده باشم یا خیر؟ همچنین زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی کی؟