عجب عکسی آدم یاد این بازیای اول شخص میفته :n02:
Printable View
عجب عکسی آدم یاد این بازیای اول شخص میفته :n02:
اقا این من خود ان سینزده هسم یعنی چی؟ سینزده اشاره به چی هست ؟
فلصفش چیه؟
اشعار مولانا بهتره که به صورت حداقل یک بیت معنی و تفسیر کنی حتی بهتره به مجموعه ابیات دقت کنیم تا بهترین معنی رو بتونیم درک کنیمنقل قول:
اما در مورد این بیت :
شاهان همه مسکین او خوبان قراضه چین او | شیران زده دم بر زمین پیش سگان کوی او
شاهان نماد بی نیازی مادی و دنیا اعتبارات مادی محسوب میشن پیش بزرگی عشق به معشوق (شمس تبریزی) بنده و مسکین هستن, نیازمندند
تمام کسانی که (خوبان) زیبا رو هستند, زیبایی دارند نزد شکوه معشوق خورده جمع میکنند (قراضه چین = کسی که تکه های خرد و بی استفاده رو جمع میکنه)
کسانی که حسن و زیبایی دارن مثل خرده جمع کنان عظمت این عشق و معشوق هستند.
سگ کوی, و شیران تو مصراع دوم برمیگرده به یکی دیگه از غزلیات و داستان های مولانا که به سگ کوی لیلی و شیران اشاره شده, شیران مصداق دنیا و عالم مادیات
محسوب میشه. دم بر زمین زدن شیر یعنی فروتنی و تواضع نشان دادن, کلا تمام عالم اعتبارات و مادیات جلو شکوه این عشق و معشوق تواضع دارند.
ببخشید اگه توضیح زیاد دادم :n01:
من اینو فهمیدم فر خوردم و واقعا به زیبایی این یه بیت پی بردم.نقل قول:
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر
من خود آن سیزدهم کز همه عالم بدرم
دم شهریار گرم ... یه بیت مینویسه یه کتابه ترجمه ش :n02:
شهریار این غزل را در هنگام مشاهده معشوقه سابق خود که به همراه کودکش به گردش روز سیزده آمده بود سروده است.
منظورش روز سیزده به در بوده، توی شعر داره میگه امروز 13 به در همه رو به بیرون شهر کشونده ولی من خودم همون سیزدهم که از همه جا رونده شدم :n14: 13 هم که میدونی عدد نحصیه ... یعنی در واقع هم به 13 به در اشاره میکنه هم به نحص بودن عدد.
من هنوز تو کف این یه بیتم که چقد محتوا و معنی داره :n14:
سلام مجدد رفقا ، منم فردا خدا بخواد میرم یکی میخرم ، البته رفیقم میره برا خودش میخره و گفتم یکی هم برای من بخره :n02:
================================================== =======================
داشتم تو فیس بوک چرخ میزدم که به پست یکی ادمین های پیج برخوردم :
امان از وقتي كه آدم عاشق يه خواننده باشه ...
اصلا نسبت بهش مسئوليت پيدا ميكني يه جورايي ...
براي مثال :
عليرضا مومني عزيز از شاهرود كه خيلي محسن چاووشي رو دوست داره آلبوم محسن رو خريداري كرده تا حقوق اين خواننده رعايت شه ، اونم نه يكي نه دو تا ... 13 تا !
من از همينجا بهش ميگم عليـرضا جان واقعا دمت گرم .!
اينم جمله خودش :
شاید گوشه ای از زحماتش جبران بشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ============================================
منم جا داره بهش بگم دمت گرم دادا ، واقعا ترکوندی.:n12:
ولی تو عکس اینا 14 البوم هست :n13::n02:
دوستان قراضه چین رو خود محسن توی کتاب چهره یک بار معنیش رو گفته بود ، به معنای کسی هست که خرده های طلا (اضافات طلا) رو جمع میکنه این جا هم که معلومه معناش چی میشه.
در مورد استغنا هم که مفهوم اون مصرع اینه که بزرگی و بی نیازی (یجورایی بی محلی هم میشه معناش کرد) تو چنان بلایی سر من آورد که اگر بگم زار زار گریه میکنی
شاید یکیش خالیه :n02:نقل قول:
ولی تو عکس اینا 14 البوم هست:n13:
من باز نفهمیدم یعنی چی :n02:نقل قول:
مام کسانی که (خوبان) زیبا رو هستند, زیبایی دارند نزد شکوه معشوق خورده جمع میکنند (قراضه چین = کسی که تکه های خرد و بی استفاده رو جمع میکنه)
قراضه چین یعنی کسی که خرده های طلا رو جمع میکنه
محسن اینو 2 بار تو فیسبوکش توضیح داده . هنوز نمیدونین؟؟؟؟ عجب!!!!!!!!!