رکورد من 4 ساعته.نقل قول:
کی میتونه این رکورد رو بزنه؟؟
Printable View
رکورد من 4 ساعته.نقل قول:
کی میتونه این رکورد رو بزنه؟؟
نقل قول:
چه تفاهمی ،منم تو 24 ساعت میرم!!!!:18:
کی میتونه این رکورد رو بشکونه!:31:
وقتی اون شیکاگو تایپرایتر دستت باشه اگه دیرتر از 3.4 ساعت تمومش کنی خیلی ستمه
این اسلحه رو دستت بگیر و همه رو به رگبار ببند برو جلو به نظر من که اصلا حال نمی ده
اگه ميشه يكي از دوستان راهنمايي تمام دكمه ها رو بگه اخه من تازه اولين بارمه كه دارم توي كامپيوتر تموم ميكنم اخه قبلا همش توي سوني 2 تموم ميكردم
1 _ اين 3 و4 براي جاي خالي دادن و اون يكي كه نوشته يعني بايد چي رو بزنيم؟
2 _ بعد اينكه وقتي ميخواهيم شكلي رو از توي كوله پشتيمون جا به جا كنيم بايد چيرو بزنيم؟
3 _ بعد اينكه وقتي ميخواهيم جا به جا كنيم با چي شكلو چپ و راست كنيم؟
شماره ي يك رو نميدونم چون من دكمه ها رو عوض ميكنمنقل قول:
شماره ي 2 بايد f رو بزني
شماره ي 3 بايد دوباره f رو بزني:27:
نقل قول:
مگی 19،2 نمره هم بی دقتی 17.باید با f برداری و با shift بچرخونی!!:31:
نقل قول:
سلام
من ساعت 1.30 اومدم اين پيغامت رو خوندم
حقيقتش جو گير شدم خواستم ببينم ميشه واقعا تو کمتر از 4 ساعت هم رفت
جات خالي يه دور تموم کردم بازي
با زمان دقيق 3:34.30 (سه ساعت و سي و چهار دقيقه و سي ثانيه)
البته فکر ميکنم ديگه نهايت نهايتش اگه بخوايم خيلي تيز بريم بشه يه پانزده دقيقه الي بيست دقيقه کمترش هم کرد
ولي من ديگه حوصله ندارم
اگه بقيه دوستان امتحان کردن ممنون ميشم رکورد جديد رو بگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حيف که حوصله ندارم
وگرنه اين رکورد 24 ساعت تو رو هم ميزدم که ديگه هي براي ما کرکري نخوني هي دل ما رو بسوزوني :31::27::21::21::21:
:11::10:
اینه دیگه،چیکار کنم.من طبیعتم فرزه!:31:نقل قول:
من دنبال یه حرفهای برای نسخه 1 این بازی میگردم کسی نیست؟
بر و بچ عزيز به يك سوال ما پاسخ ندادين
وقتي بايد جاخالي بدم بايد چي بزنم نوشته 6 و5 يا 3 و1 ولي هرچي اين دكمه ها رو ميزنم كاري نميكنه
اینجا همه پروفشنالن!:31:نقل قول:
sam جان تو دیگه چرا؟تو که آخر حرفه ای هستی.:5:نقل قول:
چون بازی بر اساس gamepad هست نمایشگرش همون دکمه ها رو نشون میده.در صورتی که وقتی 5 و 6 رو نمایش میده باید هردو shift را با هم بگیری و وقتی میزنه 1 و 3 باید ctrl+enter رو بزنی.
تو این بازی کلیدها از این قرارند:
1=ctrl سمت راست
2= حرف F
3= Enter
5= shift سمت چپ
6=shift سمت راست
امیدوارم که مشکلت حل شده باشه.
راستی بعضی جاها که گنادوها یا یکی از غول ها میگیرنت یه دکمه فعال میشه و هی میزنه left.باید دکمه ای که سکت چپ میری(رو pc همون دکمه A ) تند تند بزنی تا از دستش خلاص شی.
[quote=redblood;1722999]اینجا همه پروفشنالن!:31:
من الان داخل یه پارکم که به یه قبرستون راه داره. اما گیر کردم چون بعد از اینکه به قبرستون رسیدم نمی دونم دیگه راهی برای ادامه پیدا نمی کنم. باید چه کنم؟:11:
نقل قول:
من الان داخل یه پارکم که به یه قبرستون راه داره. اما گیر کردم چون بعد از اینکه به قبرستون رسیدم نمی دونم دیگه راهی برای ادامه پیدا نمی کنم. باید چه کنم؟:11:
من خیلی وقت پیش بازیش رو تموم کردم 6.7 سال پیش اگه بیشتر توضیح بدی یا یه عکسی می زاشتی بهتر تجدید خاطره می شد
تا جایی که من یادمه شما یه هندل باید گیر بیاری اگه نگرفتیش برو خوب بگرد چون اصلا یادم نیست کجا بود بعد یه دستگاهی همون حوالی هست هندل رو استفاده کنی آب اونجا خالی می شه راهت باز می شه
آقا عذر میخوام این Resident evil 3 است که من بازی می کنم. اول با پسره رفتم واکسن گرفتم که به دختره بزنم. بعد خود دختره رفت توی یه پارک. اونجا آب یه استخر رو خالی کردم و رفتم توی یه قبرستون که توی یه خونه یه میله اهنی بهم داد. اما از اینجا به بعد رو نمی دونم چه کنم. تو نقشه دو تا در قرمز دارم اما کلید ندارم که بازشون کنم. اون میله آهنی به چه درد میخوره؟نقل قول:
اینجا که جاش نیست دوست من تاپیک برای اویل 3 داریم ولی بهت میگم.تو اون اتاقی که میله رو میگیری یه شومینه هست باید با فندک چوبهای شومینه رو آتیش بزنی و بعد از اینکه آتیش گرفت و خاموش شد میله رو روی شومینه انتخاب میکنی که شومینه خراب میشه و راه به سمت پشت شومینه باز میشه.نقل قول:
رکورد من دقیقا 4 ساعت و 7 دقیقه بود.نقل قول:
فعلا که حال ندارم ولی امتحان میکنم ببینم میشه رکوردت رو زد یا نه.
یادش بخیر یه آقا پسری سر این رکورد خیلی به من گیر داد.
ركوردت خيلي خوبه :46: من تا حالا چنين ركوردي نرفتم چطوري اينقدر سريع رفتي؟:18: ركورد من 6 ساعت و 33 دقيقه بود!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
فقط گازو بگير برو جلو
هيچ کاري به اين ور و اونور نداشته باش(البته با اسلحه تامسون که تير بي نهايت و قدرت بي نهايت داره)
اگه فقط بري جلو ميشه تو سه ساعت و 20 دقيقه هم تمومش کرد
من با اينکه سه ساعت و سي چهار دقيقه رفتم ولي بعضي جاها يک کم گير کردم برا همين ميشه رکورد رو پايينتر هم آورد
تو اين بازي خوشبختانه از مردن نبايد ترسيد
من تو اين دور که رفتم اصلا بازي رو سيو نکردم
اول شروع کردم و اخرش که بازي تموم شد سيو کردم
.
.
.
.
تو صفحات قبلي خوندمنقل قول:
رکورد من دقیقا 4 ساعت و 7 دقیقه بود.
فعلا که حال ندارم ولی امتحان میکنم ببینم میشه رکوردت رو زد یا نه.
یادش بخیر یه آقا پسری سر این رکورد خیلی به من گیر داد.
نميدونم چرا گير داده بود
فکر کنم به هر حال اين موضوع هم مربوط به اويل 4 هستش
بالاخره بد نيست بقيه هم بدون که ميشه تو همچي زمانهايي رفت
توي يه تاپيك ديگه يه موضوعي مطرح شده بود كه فكر كردم اينجا ادامش بدم مربوط تر باشه.
موضوع اين بود كه اين جناب كراوزر از كجا سر و كلش پيدا شده؟
يكي از بچه كشف كرده بود كه كراوزر توي اويل 2 خلبان هليكوپتر بود. ولي من به اين مسئله شك كردم چون چند تا چيز با هم جور در نميان.
كراوزر توي صحبتي كه با ---- داره به اين مسئله اشاره ميكنه كه اين طوري به نظر رسيده كه كراوزر دو سال پيش توي crash مرده بوده كه اين طوري نبوده. بايد اعتراف كرد كه يكي از معناهاي كرش سقوط كردن هم هست و ميشه گفت كه همون خلبانه بوده.
ولي اشكال اصلي اينه كه اين اتفاق 2 سال پيش نبوده همون اول اويل چهار ميگه شش سال بعد. پس اين اتفاق كرش بعد از چهار سال از واقعا راكون سيتي بوده.
يه نگاهي هم به اين عكس خلبان بندازين. (من در موردش نظري ندارم شما خودتون بررسيش بكنيد.:41:)
اگه فردي كه دقيقا وسط صفحه سر پا ايستاده كراوزر باشه پس ميشه گفت كه كراوزر عضو استارز بوده. (آينده نگري كاپكم تحسين برانگيز هست ببينيد چند نفر ديگه رو هم ذخيره داره تا توي آينده ظهور كنن!!!)
ببينيد ميتونيد چند نفر ديگه رو هم شناسايي بكنيد؟
از طرف ديگه كراوزر براي شركت آمبرلا هم كار ميكنه پس ميشه گفت مثل آلبرت وسكر هم استارز و هم مزدور شركت آمبرلا هستش.
ولي اگه اين فردي كه گفتم كراوزر نباشه و مثلا براد باشه باز مسئله پيچيده ميشه و نياز به فرضيه جديدي از سوي اساتيد محترم احساس ميشه :31:
باید بگم که همه اینایی که گفتی درسته اما توی اویل 2 یه فیلم درمورد این برخورد هست و اونجا کراوزر خلبان نیست بلکه یکی از دو نفریه که بعد از سقوط با مسلسل به زامبی ها شلیک می کنه ولی اونا می کشنش و مطمئنم خودشه چون قیافه و کلاهش همونه که بود و در صمن از همونجا کچل بود پس نمی تونه اون وسطی که واستاده باشه ولی این مسئله زمانی که می گی درسته توی اویل 4 اون می گه 2 سال پیش و همونجا هم لیون اول بازی می گه 6 سال پیش و اینا اصلا با هم جور نیستش و این کپ کام آخرش همه مون رو دیوانه می کنه
بذارید راحتتون کنم،هممونو گذاشتن سرکار!
نه بابا !!!!
به نظر من اين كرازر اصلا توي داستاناي اويل نبوده البته به جز 4. بعدشم اون خلبان هليكوپتر عمرا كرازر باشه چون توي اويل 4 گفته بود كه اون يه افسر نظاميه چه ربطي به خلبان داره؟ حالا به فرض خلبان هليكوپتر بوده اولا كه قيافش به اون ياره نميخوره دوما اگه كسي فكر ميكنه اون خلبان ميتونه از اون حادثه جون سالم در ببره بايد بره پيش روانپزشك كه ديگه اين توهمات برش نداره!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جلو چشم خودمون وسکر تو سری 1 نوسط غول تایرانت ترکید:18:،بعدش دیدیم آقا هنوز زندس.پس دیگه میشه از یه سقوط هلیکوپتر جون سالم به در برد.این بازی مارو کشت از بس خالی بست.
دقيقا !نقل قول:
من موندم اين يارو كه بازي رو طراحي كرده ژاپني بوده يا هندي!!!!!!! :31:
ورداشته واسه ما فيلم هندي درست كرده!:21:
کسی تل به حال رزیدنت 4 رو با کارت گرافیک geforce 5200 اجرا کرده من با این کارت گرافیک بعضی ار مراحل رو به صورت سفید میبینم آیا مشکل از کازت گزافیکه یا چیط دیگه؟
از همن كارتته :46:نقل قول:
نقل قول:
باید درایور کارت گرافیکتون به روز بشه.
آخه به کرازر مياد با اون تيپ و قيافه راننده! بالگرد باشه ؟؟؟
اون محافظ رئيس جمهور بهش مياد
اصلا چه جوري تونسته دختر رئيس جمهور رو بدزده؟؟؟
اصلا چطور ميشه آخرش يه غول بي شاخ و دم ميشه؟
دقيقا موافقم :10:نقل قول:
اصلا به نظر من كرازر توي داستانهاي اويل نبوده به جز شماره ي 4 . :13:
نقل قول:
با اينکه کاملا باهات موافقم ولي ::21:
اگه از اول نبوده چرا اونجايي که دفعه اول با ---- رو در رو ميشه (و کلي دهن ماها سرويس ميشه از بس بايد 1 و 3 و 5 و 6 رو بزنيم ) چرا ---- اونجور با تعجب ميگه کرازر
نقطه گنگ نداره بازي
همه بازيگر ها قبلا ديده شدن
پس کرازر هم يه جايي بوده
بيايد يه نفر رو بندازم گردن همين کرازر بگيم اون بوده تا بيخيال قضيه بشيم :31:
يادتون هست تو اويل دو وقتي که براي دومين بار بخوايد بريد (کارآکتر بازي فرق نميکنه) اگه با درجه سخت بازي بريد و بدون اينکه چيزي بگيريد قبل از اينکه وارد ساختمان اصلي بشيد اگه بريد پايين ساختمان با يه زامبي مواجه ميشيد که خيلي قوي هستش و اگه بکشيمش بهمون يه کليد ميده که در ادامه با اون کليد يه کمد رو باز ميکنيم و لباسمون عوض ميشه!!!
چطوره همون يارو رو بگيم کرازر هستش :27:به تيپش هم مي اومد
همونجا هم سخت بود کشتنش:21:
نه شما اشتباه ميكنيد اون زامبيه برد ويكرزه كه توي اويل 3 به دست نيمسيس كشته ميشه من توي هر سايتي كه من رفتم چه خارجي و جه ايراني و حتي كپكام خودش گفته كه اون زامبيه برد ويكرزه پس كرازر نيست بعدش اگه دقت كرده باشيد بچه ها گفتن كه كرازر و ---- تقريبا 4 سال پيش با هم آشنا بودن اما اويل چهار 6 سال بعد از حادثه ي راكون سيتي بوده اصلا جور در نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ميتوني بگي با اينكه كلاه داشت از كجا فهميدي كه كچل هم هست :13:نقل قول:
من حرفم رو در مورد اينكه اون نفر سر پا ايستاده كه توي وسط صفحه هست كراورز هست رو پس ميگيرم. چون اون براد هست اينم عكسش هست :
اگه به اينجا يه سري بزنيد متوجه ميشين كه كراوزر اصلا عضو استارز نبوده و اسمي ازش نيست و توي اين عكسي كه توي صفحه قبلي گذاشتم نيست. به نظر من كراوزر فقط يه مزدور شركت آمبرلا هست ولي چه طور شده كه به ---- ميگه comrade (يعني رفيق) موندم. و اصلا معلوم نيست كه اين دو تا چه رابطه اي با هم داشتن.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/STARS_members_in_Resident_Evil
يه چيز جالبي هم كشف كردم اين هليكوپتر كه توي زمينه عكس صفحه قبلي هست هموني كه توي اويل 2 سقوط ميكنه پس ميشه گفت كه شايد خلبان اين هليكوپتر هم عضو استارز بوده باشه ولي سندي در تاييد اين مسئله پيدا نكردم. به شماره سريال هليكوپتر دقت كنيد. البته حرف A فكر ميكنم كه مونده پشت كله بري بورتون.
بيچاره كرازر ! بهش نمياد كچل بوده باشه :18:نقل قول:
من اون دموي مورد نظرتون رو براي اويل 2 دارم
آپلودش ميكنم تا ببينيم كرازر توش بوده يا نه!
به نظر خودم كه كرازر توش نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن رفتم ديدم كرازر توش نبود اما با اين حال آپلودش ميكنم
اينم از آپلود حدود 14.9 مگابايت هست::46:
کد:http://www.2shared.com/file/2404240/cf6cea25/STR1660.html
فقط چون دلم می خواد کچل باشهنقل قول:
همین
و البته باید از لحاظ روانشناسی هم بررسی اش کنی
وقتی یکی کلاه داشته باشه و موهاش هم دیده نشه این حس به بیننده منتقل می شه که کچله
اصلا کراوزر کچل هم نباشه من می خوام فکر کنم کچله چون مو بهش نمی یاد
فارسی را پاس میداریم!:31:نقل قول: