ولی ابراهیم خوب اینوری شدی هااااانقل قول:
قبلا بدجوری به ایرانسل توف مینداختی:10:
ولی ابراهیم خوب اینوری شدی هااااانقل قول:
قبلا بدجوری به ایرانسل توف مینداختی:10:
بازم گفتي ها ، آخه من كه يه بارم جوابتو دادم آخه كدوم توف :41:نقل قول:
اون پست منو كه تو فكر ميكني توف بوده بگو كدومه منم بدونم . فكر كنم يه نگاه به كل پستاي من بندازي متوجه ميشي .
حالا هي تهمت بزن :13:
ای بابا من یک ساعت اینجا نوشتم بعد که ارسال جواب کردم سایت خوابیده بود همه چیزایی که نوشتم دود شد:19:نقل قول:
فقط بگم حساب کتاب کردم
هر کیلوبایت با تی سی ای اگر بتونه در هر دقیقه 10 کیلوبایت ارسال و دریافت داشته باشه اگر داشته باشه...
من میگم با این کیفیت صدا و پارازید فراوان 1 کیلوبایت هم بشه خیلیه
میشه هر کیلو بایتی 57 ریال
که ایرانسل 30 ریال هست
و این در حالتیه که از تی سی ای چه استفاده کنی چه نکنید پول میفته برات
ولی برای ایرانسل فقط بابت کیلوبایت پول میدی نه زمان:10:
حالا که ایرانسل سرافراز کردم میرم سراغ اوپراتر 3وم
اقا یک سال بعد....
آقا از ایرانسل نگو که حالم بهم میخوره این اپراتر 3وم عجب چیزایی داره 3g ام ام اس رایگان ولی این ایرانسل شما هنوز GPRS داره اووووووووووووووه چه امکانات پیشرفته ای تازه واسه ما این اپراتور 3وم یک ماه گفته
حرچقدر دوست دارید رایگان صحبت کنید اس ام اس که کسی استفاده نمیکنه دیگه...
بعضی از دوستان: این اوپراتر 3وم غارتگره چرا سیمکارتهاش همه جا راحت میشه خرید چرا نمیاد جلوی فروش سیمکارت هاشو بگیره؟
اووووووووه ببخشید خواب بودم:31:
بابا ناراحت نشو من دوست دارم از پستهای تو واقعا خوشم میاد:10:نقل قول:
بر و بچ ايرانسل سلام .. فكر كنم 10-11 روزي غيبت داشتم ماشاالله ببين تاپيك چه خبره ....، به همه تازه واردها
هم خوش اوم مي گم .خبراي جديد و داغ هم كه زياده مثل خبر Ebrahim202003
:46:
ايرانسل داره مي تركونه ، خبراي بهتري هم در راهه :20:
ذخيره شماره تماس گيرنده و پيامگير صوتي
اين سرويسها از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود.:20: البته به صورت تست براي بعضيها فعاله ودر 11 خرداد همه گير ميشه
خرداد ماه خوبي همون طور كه ابراهيم گفت روزاي خوبي براي ايرانسل در خرداد ماه قراره اتفاق بيفته :20:
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
بتركونه ، نبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــود :5:
فکر کنم تو هم به ایرانسل توف مینداختی نههههههههههههههه؟نقل قول:
در ضمن دوستان تولد من 3وم خرداد هست و شک نکنید هدیه ایرانسل برای من هست
این همه تبلیغ یه هدیه ای باید داشته باشه :11:
نقل قول:
اولا علیرضای عزیز صمیمانه روز تولدت رو تبریک میگم.
خوشبحال شماها که اینطور دارین از ایرانسل دارین استفاده میکنید ولی من تو سمنان هیچی
نمیدونم سمنان که هیچ شبکه متفرقه ای مثل اسپادان نداره اینطور گره خورده و شبکه ای که قرار بوده 15 اسفند
افتتاح بشه.هنوز ازش خبری نیست ظاهرا نصب انتن و بی تی اس تمام شده ولی نمیدونم چرا هنوز ایرانسل اماده نیست.
همه چیز یک طرف این بدقولیهای ایرانسل یک طرف.اینش خیلی بده.الان من از بهمن بخاطر سیستم رزرو سیم کارت
گرفتم ولی هنوز تو کیفمه.
دوستان دیگه مثل سی دی عزیز اگه بتونن اطلاعاتی از سمنان بدن از همشون ممنون میشم
عزیزم مرسی :11:نقل قول:
یعنی الان توی سمنان اصلا آنتن نمیده؟
و وقتی سرچ میکنی شبکه ایرانسل توش نیست؟
ایمیل دادی به ایرانسل ببینی مشکل چیه؟
اگه ندادی ایمیل بده بپرس مشکل چیه متن نامه رو اگر اینجا بزاری ممنون میشم من هم سند میکنم
ایمیل ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر نبود مقایسه می کردی. شماره با dial up در بدترین حالت 5 mg رو در ساعت می تونی دانلود کنی یا حداقل دانلود هم نکنی 5 تا سایت رو باز کنی 5 mg حجمش می شه.نقل قول:
ا ساعت با ایرانسل = 3*5000=15000
1 ساعت با مخابرات = 10000+3500+150=13650
2 ساعت با ایرانسل=30000
2 ساعت با مخابرات= 10000+2*35000+2*150=17300
3 ساعت ایرانسل=45000
3 ساعت مخابرات=20950
و همین طور الی آخر هر چی جلوتر بریم اینترنت مخابرات در مقایسه با ایرانسل خیلی کمتر می شه!
دقت نکردی عزیز!!!
سرعت کار با dialup بسیار پاییین تر از سرعت جی پی آر اس هستش!!!!
از طرفی اینو هم اضافه کن که اگه از اینترنتای مخابراتی استفاده نکنی باز هم باید هر بار 10000 تومان پول بپردازی بابت حق اشتراک اما ایرانسل فقط به اندازهای که استفاده کنی پول میپردازی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wo0o0o0oo0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0owنقل قول:
خوش به حالتون تهرونیها :40: ایرانسل:40: داره میترکونهههههههههههههههههه ه:10:
نقل قول:
ببين عليرضا داري بدجوري تا مي كني ! :13:
ببين من مثل تو بلد نيستم چشم بسته فقط از ايرانسل تعريف و تمجيد كنم و چشام رو به واقعيتها ببندم ، ببين منم
طرفدار ايرانسلم و تو اين تاپيك مي خوام درست و صادقانه اطلاع رساني كنم ، حالا تو هي بيا توف توف كن ،
به ابراهيم هم گفتي حالا داري به ما هم مي گي ، فكر كنم مي خاي فقط خودت جولون بدي ؟ نه ؟ :13:
يه كم واقع بينانه تر باش و بيا و همه چي رو در مورد ايرانسل بگو . چون هممون داريم ازش استفاده مي كنيم و
دوست داريم هر چه زودتر تي سي آي رو قورت بده و محوش كنه . پس اشكالي نداره كه هم تعريف كني و هم انتقاد
:46:
حالا بچه ها حتما اين فيلم رو دانلود كنيد در مورد سيستم جديده ايرانسله نمي گم تا سورپرايز بشين ، قشنگه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامرد من میخواستم این فیلم و بزارم:31:نقل قول:
بازیگر نقش اولشم شبیه منه:31:
:40: OnLY Irancell:40:
منم باهات موافقم ، ولي فكر كنم عليرضا منظوري نداشت . نه عليرضا ؟؟نقل قول:
تيزر قشنگيه بچه ها حتما دانلود كنيد . دستت درد نكنه :46:
تیزر واقعا جالبی بودش!!!
ایرااااااااااانسسسسسسسسسس ل دممممممممممممت گرممممممممممممممممممممممم م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تا فردا پس فردا!!! این تیزم از تلویزیون پخش بشه!!
معلومه ندارم جنبه شوخی نداره دیگه باهاش شوخی نمیکنمنقل قول:
ولی خوب خیلی ها بودن که به ایرانسل بدوبیراه گفتن الان میزنن زیرش:41:
بعضی ها میگن ما داریم انتقاد میکنیم ولی من انتقادی ندیدم همش بدوبیراه گفتن به ایرانسل بود
مثل اینکه حرف از خط مبایل با این همه پارازیدی که خط مبایل تی سی ای داره من معتقدم هیچی نمیتونی داونلود کنی فرض میگیریم که شما بتونی در بهترین حالت بدون اینکه حرکت کنی و تلفن در بهترین نقطه آنتن دهی شما حد اکسر میتونی 10 کیلوبایت در دقیقه داونلود کنی:10:نقل قول:
من تو مشهد از ثابت به دولتي زنگ زدم چنان پارازيت و خش خشي داشت که گوشهام داشت کر مشيد باز بگيد تي سي آي خوبه
ای ول دمت گرم اما میشه بگی این فیلما از کجا گیر اوردی؟ ایرانسل فیلمای دیگه هم داره غیر از این و اون MMS ؟نقل قول:
تو سایت ایرانسل اون صفحه ای که در مورد سیستم ذخیره تماس گیرنده توضیح داده این لینکو گذاشتن:5:نقل قول:
یا این وضعیت کانکت شدن از طریق تی سی ای به اینترنت به صفر میرسیهنقل قول:
سعید شاید بتونه اطلاعات بیشتری بده
منم که به تی سی ای به شیراز و یا حتی به تهران صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی پایینه
اما ایرانسل به ایرانسل خیلی الیه و ایرانسل به خط زمینی حرف نداره
من ایمیل زدم جواب دادن تا آخر خرداد ولی زنگ زدم 130 گفت تا یک هفته ی دیگه. کدومش درسته >؟نقل قول:
فقط تو تهران سایت جدید اضافه میشه یا تو همه ی شهرا هست؟ آیا امکان اضافه کردن شهرهای مهم دیگه هم تا اول خرداد هست یا نه؟نقل قول:
تو تبریز جاده ها چند تا آنتن BTS هست که سویچ نشده . تو اسکو شهرستان تبریز اونجام چندتا BTS کامل ولی بدون سویچ هست:10:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایش دکل از هیکلش میگه من چیم:20: اون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر
این عکسو واسه خاطر شما:40: ایرانسلیها:40: گرفتممممممممممممممممممممم م:11:
فكر كنم جاهاي ديگه هم سوييچينگ بشه ، چون خود سوييچينگ 3 -2 ساعت اختلال تو شبكه به وجود ميارهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر همين هم فكر كنم هر چي آمادس و سوييچ نشده ، سوييچ كنن . :46:
راستي امروز به 140 زنگ زدم فكر نمي كردم چون جمعه هست اپراتوراش باشن كف كردم ، پرسيدم كه دو
هفته اي هست كه دليوري اس ام اس ها كار نمي كنه (تو تهران رو مي گم ، شهرهاي ديگه رو نمي دونم )
طرف گفت درسته به خاطر تقويت شبكه فعلا قطع كرديم گفت به زودي وصل مي شه . :46:
نقل قول:
مطمئني ماله ايرانسله ؟ من بعيد مي دونم باشه ، ماله ايرانسل سكتوراش فكر كنم 1.5 برابر اين باشه .
من فكر كنم ماله تي سي آي باشه . ( CD-Wr جان شما چي فكر مي كني ؟ )
اگه کسی بخواد بگه این ماله ایرانسل نیست بذار دلیلهاشم اول بگم که جای حرف و حدیث نمونه:8:نقل قول:
یه 100متر بالاتر از این یه دکل قدیمی و فرسوده هست که چندید ساله اونجاست که ماله MCI هست:27:
یه دکل خالی هم هست بغل این که یه 1.5 ساله اونجاست که ماله تالیاست و شبیه دکل MCI هست در ضمن تو این منطقه تالیا فعلا آنتن نمیده:27: .
میمونه دکل سومی که اینه و 100% ماله :40: ایرانسل:40: هستو از وقتی این و زدن کیفیت شبکه ایرانسل تو این منطقه کلی بالا رفته:8:.
این چیزی هست که بچه های انجمن اینطوری بیشبینی کردن که تهران از اول خرداد یه خبرای هست احتمالا انتن های که دیده میشه در شهر اماده شده و احتمال زیاد تو اوال خرداد انتن دهی تهران کامل میشهنقل قول:
توی همین خرداد من فکر میکنم راه میفتهنقل قول:
ساعت 6، اینجا تهران، ایرانسل تعطیل، آنتن نداره !
این سوییچ رو امروز وضل میکنند ؟
بچه ها چه خبره آنتن من هم خوابيده ساعت الان 18:15 هست . ماله شما هم همينطوره ؟( در تهران )نقل قول:
فكر كنم سوييچينگ همين امروزه !!؟ يعني ماله سوييچه ؟
يعني زودتر از موعد مي خوان اينكارو بكنن ، شايد هم برا يه چيزه ديگه اي باشه
cd-wr جان شما از چيزي خبر نداري؟
من امروز زنگ زدم به خدمات مشترکین ایرانسل و تالیا و همین مشکل تماس از تلفن ثابت را گفتم و آنها گفتند مشکل از شبکه تلفن ثابت اصفهان هست و من هم زنگ زدم شرکت مخابرات اصفهان و آنها هم گفتند مشکل از این دو اپراتور هست ... حالا یکی بگه من چیکار کنم( ؟!!!!!؟ )
فکر نکنم برای من که پره!!!!
فقط در تهران میمونه داخل متروها!!!
وای خداییییی من چی میشه اگه بشه!!!
ساعت 6 اینجا تبریز است:31: آنتنی وجود نداره مثل تهران این یعنی چی کی میدونه ؟
7 درست شده:10:
آنتن من نخوابید ولی gprs قطع شد ولی الان نگاه میکنم میبینم اسم یه بی تی اس اضافه شده؟
اسم بي تي اسه چيه ؟ چي مي زنه؟ كجاي تهراني ؟ پس سوييچ بوده :46:نقل قول:
زیاد غصه نخور. چون خط مخابراتم جواب نمیداد .
اصفهان جاهایی که خوبه مثل خمینی شهر با ثابت مشکل نداره !