ایناهاشنقل قول:
کد:http://www.gtagaming.com/pafiledb.php?action=file&id=956
ایناهاشنقل قول:
کد:http://www.gtagaming.com/pafiledb.php?action=file&id=956
نه اون رو نزنی اون برای اینه که مدیر اینجا بفهمه که به اون فرد کسی اخطار داده یا نه که حذفش کنننقل قول:
(البته فکر کنم)
هم از تو مجید عزیز و هم از تو arthas 08حالا مشکلم رو چی کار کنم.
راستی چه جوری افراد بازی رو با افرادی که دان کردم رو عوض کنم.
یکی جواب سوالم رو بده.
آقا من تاکسی پیکان ایرانی می خوام یکی کمک کنه
فقط دو تا فایل DFF و TXD رو تو GTA3.IMG جایگزین کن. لبته اگر مردم شهر رو گرفته باشی. یعنی مود مردم جدید باشه.نقل قول:
هم از تو مجید عزیز و هم از تو arthas 08حالا مشکلم رو چی کار کنم.
راستی چه جوری افراد بازی رو با افرادی که دان کردم رو عوض کنم.
یکی جواب سوالم رو بده.
نداریم:41:نقل قول:
فقط گروح قبلی ساختن ما هنوز نساختیم
اگه می تونی از اونا بگیری برو بگیر :18::18::18::18:
اگه می تونی از اونا بگیری برو بگیر حرف جالب زدی مجید خوشم اومد
یک مشکل برام پیش اومده چند هفته پیش
کامپیوترم ویروسی شد مجبور شدم کامپیوتر رو زمانش رو به عقب برگردونم بعد از اون بازی رو آوردم دیدم اخطار میده من خر به اخطار نگاه نکردم ببینم چی نوشته و بازی رو پاک کردم
بعد دیدم بازی های دیگه هم همین اخطار رو میده ایندفعه خوندم دیدم وقتی ویندوز رو به عقب برگردوندم کارت صدا پاک شده و اخطار میداد که صدا رو نصب کنم بعد از اون روز تا الان دارم ماشین وارد میکنم
از امروز صبح ساعت 7 تا الان هم دارم فایلعای هندلینگ و بقیه شو تنظیم میکنم هنوز تموم نشده
اعصابم خورد ه
جناب مجيد . ناراحت نشيا حالا شايد اشتباهي آپلود كرده باشي اما اينكه آمبولانسه . خودت دانلود كن ميبيني توي فولدر موتور فايل هايي با نام آمبولانس هست . البته مال خودته به من ربطي نداره . ولي اگه نميخواي بزاري خوب نزار . چرا اينطوري مي كني ؟نقل قول:
آقا مجيد لطفا گوشي K750i رو بجاي دوربين براي بازي بگذاريد
راست میگه اقا مجیدنقل قول:
با شه درست میکنم
بچه ها من بازیم تو حالت عادی هم مشکل بیدا کرده.تو ماشین فقط از یه طرف (سمت چب)نشون می ده.(یعنی انگار دستم همش روی L2 )چی کار کنم؟
اقا مجید لباس پلیس ایرانی رو بزار
مجيد جان اون آمبولانسي كه گذاشتی يه مشكل داره اونم اينه كه از در عقب بيمار نميتونه سوار بشه
وقتی مرحله بردن بيماران را به بيمارستان انجام ميديم بار دوم كه بايد دو نفر سوار بشن بيمار دوم نميتونه سوار بشه و می سوزيم
ببخشيد يك سوال بي مورد مي پرسم شايد جاش اينجا نباشه بنظر شما بازي مافيا بهتر و جذابتره يا جي تي اي 5
خودم تا حالا مافيا بازي نكردم بعضي از دوستان گفتند كه مافيا بهتره اما فكر نكنم اينطور باشه
اونقدر که تو GTA دستت بازه تو مافیا اینطور نیست.نقل قول:
ببخشيد يك سوال بي مورد مي پرسم شايد جاش اينجا نباشه بنظر شما بازي مافيا بهتر و جذابتره يا جي تي اي 5
خودم تا حالا مافيا بازي نكردم بعضي از دوستان گفتند كه مافيا بهتره اما فكر نكنم اينطور باشه
احتمالا به سیستم دسته وصل کردی. برو تو تنظیمات بازی و تنظمیات کنترل رو به حالت پیشفرض برگردون. یا اینکه دسته رو از سیستمت قطع کن. بازم اگر نشد برو قسمت Hardware Manager و دسته رو Uninstall کن.نقل قول:
بچه ها من بازیم تو حالت عادی هم مشکل بیدا کرده.تو ماشین فقط از یه طرف (سمت چب)نشون می ده.(یعنی انگار دستم همش روی L2 )چی کار کنم؟
از کدوم یارو؟ من که تو امضام چیزی ننوشتم.نقل قول:
ابي خان چرا شما توي امضات ميگي از اون يارو پست دريافت نشه ؟
دستت درد نکنه ابی حق با تو بود استاد گرانقدر فقط ببخشید 2 تا سوال دارم.نقل قول:
احتمالا به سیستم دسته وصل کردی. برو تو تنظیمات بازی و تنظمیات کنترل رو به حالت پیشفرض برگردون. یا اینکه دسته رو از سیستمت قطع کن. بازم اگر نشد برو قسمت Hardware Manager و دسته رو Uninstall کن.
1-برای وارد کردن ادم از همون image toolااستفاده کنم؟
2-چرا وقتی می خوام ماشین وارد کنم بعد از باک کردن ماشین وقتی ماشین add می کنم می گه invalid file name و image tool قاطی می کنه و باید بزنم بیرون؟
ببخشید سوالم بی ربط به تابیکه ولی جه جوری تو امضام عکس بزارم.(جلویhttpچی بنویسم؟بلد نیستم وارد کنم؟)
نه شما نبودي . ببخش اشتباهي بود .نقل قول:
بله براي ورود آدم هم از imgtool بايد استفاده كرد .نقل قول:
1-برای وارد کردن ادم از همون image toolااستفاده کنم؟
2-چرا وقتی می خوام ماشین وارد کنم بعد از باک کردن ماشین وقتی ماشین add می کنم می گه invalid file name و image tool قاطی می کنه و باید بزنم بیرون؟
ببخشید سوالم بی ربط به تابیکه ولی جه جوری تو امضام عکس بزارم.(جلویhttpچی بنویسم؟بلد نیستم وارد کنم؟) __________________
در مورد ماشين بهتره براي وردش از گزينه replace استفاده كني . مثلا ميري روي admiral.dff بعد روش راست كليك مي كني و replace رو ميزني . نياز به حذف و اد كردن نيست .
دستت درد نکنه،اون سوال بی ربط به تاپیک رو هم جواب بدی ممنون می شم.
راستی کی این عضو جدید عوض می شه؟
به قسمت لينك هاي سريع برو . بعد ويرايش امضا . بعد روي آيكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن و لينك عكستو وارد كن . بايد در ابتدا عكستو در يك سايت آپلود كرده باشي . مثلنقل قول:. همين . اگه توضيح بيشتر ميخواي اينجا جاش نيست . توي تاپيك هاي مرتبط با اين موضوع بايد بري .کد:www.irapic.com
در مورد پست ها هم كمي بايد بيشتر بشه . اما زياد شدن پست ها رو ملاك خودت قرار نده . بهتره پست هاي مفيد بدي تا به درجه هاي بالا برسي .
اینم یه aston martin باحال از سایت gta inside
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
سلام چند تا اسلحه و مخلفات می ذارم!
پنجه طلایی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با mihd.netمشکل پیدا کردم نمی تونم چیزی آپلود کنم
یک سایت دیگه آپلود معرفی کنید
برای موتور می خوام حدود 2مگ هست
تیر کمان موشک انداز!!!!!
کد:http://amirala7.persiangig.com/document/rocket.zip
با پرشین گیگ درست کنید دعوت نامه هم من بهتون می دم فقط e-mail رو بگید!
لباس punisher برای cj
کد:http://amirala7.persiangig.com/document/cj_punisher.zip
سایت باحالیه برات سرچ کردم خیلی خوبه:10:
راستی مشکل من(وارد نشدن ماشین هنوز پا بر جاست.:19:
ebi جان بازی رو که می فروشی از کجا و به چه نامی تهیه کنم؟:11:
بفرمایدنقل قول:
کد:www.majid_sd2009@yahoo.com
اینی که من گفتم نیاز به هیچی نداره حالا خود دانی عزیز.
مگه آقا ابی بازی رو می خواد بفروشه؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه میفروشه من خواهانم اگه گیر نکنه
ماشین batman (از تانک هم قوی تره!!)
کد:http://amirala7.persiangig.com/document/tumbler.zip
این که فقط مال عکس و فیلمه
خب مگه برای چی می خوای؟
فکر کنم شایدم اشتباه فهمیدم.
مجید جان این لباس پلیس ایرانی رو بزار لطفا
در مورد فروش بازی با ایمیلم تماس بگیرین بهتره. آخه اینجا P30world هستش و خودش فروشگاه داره و شما که نمیخواین سرمو بزنن...:31:
آقا برای وارد نشدن ماشین من همه ی حالت ها رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم مثل مال شما نشد. یعنی فایل بدون فرمت اضافه شد. فایلی که تو اسمش فاصله باشه هم اضافه شد و فایل با حروف فارسی هم اضافه شد. نمیدونم...:13::41:
مشکلت برای عکس تو امضا هم که حل شد.
لباس پلیس ایران هم بگین چه مدلی باشه تا درست کنم. پلیس راهنمایی رانندگی یا پلیس نیرو انتظامی. اگر عکس بزارین بهتره چون واسه همون استقلال پرسپولیس کلی گشتم تا عکس پیدا کنم تازه آخرش هم اونطوری شد:2::41:
مجيد جان اون آمبولانسي كه گذاشتی يه مشكل داره اونم اينه كه از در عقب بيمار نميتونه سوار بشه
وقتی مرحله بردن بيماران را به بيمارستان انجام ميديم بار دوم كه بايد دو نفر سوار بشن بيمار دوم نميتونه سوار بشه و می سوزيم
ميشه كاري كرد كه بتونه سوار بشه بتونيم مرحله را تمام كنيم ؟
نمیدونم عزیز ولی من یک بار چند نفر رو کشتم تا امبولانس بیاد وقتی اومد یکی از اون دوتا پرستار عقب بود و گیج میزد فکر کنم نمی تونست بیاد بیروننقل قول:
بعد که با ماشین راه افتادم از ماشین افتاد بیرون
فعلا که نمی تونم امتحان کنم ببینم مریض پشت سوار میشه یانه
gta3کلا به هم ریخته فکر کنم به خاطر همون موتور بود
وقتی یک ماشین رو عوض میکردم بعد می رفتم تو بازی می دیدم همون قدیمیه هست ولی وقتی gta3رو باز می کردم فایل های ماشین جدید بود آقا ابی کمک:41::41::41:
اگه اون موتور رو کسی بخواد میزارم ولی به نظر من نصب نکنید بهتره چون حدود9مگ هست و بازی خیلی پر گرافیک میشه و افت فریم پیدا می کنه .
اون موتور رو دیروز دو بار آپلود کردم ولی بعد از حدود 5یا6دقیقه که می خواست بره صففحه بعد و آدرس فایل آپلود شده رو بزاره صفحه باز نمیشد و پیغام
The page cannot be displayedرو میداد ولی فایل های دیگه رو اینطوری نکرد فکر کنم اون چون حجمش زیاد بود اوجوری میشد من یک دوو سیلوی دیگه پیدا کردم که خیلی قشنگ تر از اون یکی آقا ابولفضل شده من فقط پلاک هاش رو باچراغهاش رو باکیفیت تر گذاشتم
از امکاناتش :
پلاک جدید(از اون درازها)
چرخ ها
خط های روی کاپوت
اینم فایلش با حجم 496کیلوبایت
اینم پسوردش:majidکد:http://mihd.net/zo7twm
آقا هركي سايت واسه آپلود ميخواد فقط توي سايت هاي زير عضو بشه و دو دقيقه بعد لينك فعال سازي به ايملش مياد . يكيشونم فكر كنم 25 گيگابايت جا داره . البته براي عكس نيست . براي عكس كه همه خودتون ميشناسيد .نقل قول:
فضا : حدود 25 گيگکد:www.ypu.com
كاملا 110 مگابايت نا قابلکد:www.110mb.com
كلا 450 مگابايت دارهکد:www.450mb.com
ديگه تا آخر عمر از هاست راحت بشين . امكانات ديگه اي هم دارن . از جمله MySQL و PHP و .............. .
نه مشكل دارن نه هيچ چي . فقط لازمه اش كمي زبانه و يكم تجربه .
در ضمن توي سايت 110 مگابايت نمي تونين فايل هاي rar آپلود كنين . بايد Zip باشه .
بهتر از همه اون اوليه است .
لينك ها شونم مستقيمه .
====================================
ببينم اين موتوره حجم تكستچرش زيادتره يا dff ش . اگه تكستچرهاش يعني txdش حجمش زياده ميتونم درستش كنم .
اگه همينطوره كه من ميگم بزارش .