چه قدر طول میکشهنقل قول:
Printable View
چه قدر طول میکشهنقل قول:
دوستان یه سوال فوری ، پیشاپیش ممنون از جواب دهنده
سیمکارت الان تحویل گرفتم، 100 مگ اینترنت داره بدون فعال شدن؟
یعنی الان این سیمکارت قابلیت خرید بسته و شارژ شدن داره؟
بله دوست عزيز راضي هستمنقل قول:
با اسپيد تست 21 مگ سرعت دارم
امروز زنگ زدم ٦٠٠ كه چي شد فعال سازي ميگه ارجاع داديم به پشتيباني اوكي كنن
دقيقا ٧ روزه هنوز ثبت نام نكردن
هيچ شركتي رايگان نميده دوست عزيزنقل قول:
مبين نت هم يه طرح گويا داره مودم قديمي رو به قيمت مشخصي از شما ميگيرن و شما بايد مابقي رو پرداخت كنيد كه ٢٤٠ تومن هست كل مبلغ
حالا بستگي داره مودم رو از شما چقدر بگيرن
اونايي هم كه مودم مدل airmaster 3000 دارن كه كلا مشكلي ندارن فقط سيمكارتشو ميخرن ٧٠ تومن فكر كنم با طرح
دوست عزيز منم اهواز هستم احتمالا دست پست مثل مدارك من كه هنوز نفرستادن براشوننقل قول:
سلام دوستان ، مودم من امروز رسيد - چهارشنبه هفته پيش شب سفارش دادم طرح تعويض از سايت يلو- سيم كارت فعال نبود و زنگ زدم ٧٠٧ پيگيري كنن و خلاصه يه شماره پيگيري بهم داد گفت ارجاع ميدم. CINR روي ١٢ هست با -89 سيگنال.
بالاخره بعداز دوهفته امروز تحفه ایرانسل رسید
الان نوبت دربدری کشیدن برا فعال شدن سیمکارت هست [emoji52]
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا بابت شماره تلفن ها ممنوننقل قول:
الان تماس گرفتم گفت که مودمت اینجا هست عصر هماهنگ میکنم برات بفرستم...
آخرشم آبی از این پشتیباتی ایرانسل و کد پیگیری هاش گرم نشد تا خود کاربرا دست بکار بشن...
دوستان از بقیه شهر ها هم تحقیق کنن احتمالا مودم ها از طریق یک یا دو تا نمایندگی همون شهر پخش میشه و بدست مشترک میرسه... ممکنه اونجا مونده باشه مودمشون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پست نمیاره اصلا نماینده ایرانسل میارهنقل قول:
خ طالقانی هست
مدارک رو هم آپلود میکنن
من رفتم تو سایت مبین نت بسته هاش برای پر مصرفها خیلی مناسبه زنگ زدم راهنمایی کردن.من که میگیرم هم اینو داشته باشم هم اونو.هر کدام به صرفه تر بود بسته میخرمنقل قول:
نقل قول:
براي من كه پست اورد نماينده ايرانسل نبود
اول که مودم روشن میکنی حدود یک دقیقه. وقتی میخوای وصل مودم بشی وایفای مودم میندازتت بیرون و زیر ایکن مودم مینویسه سیگنال ضعیف هست .. بعدش وصل شی دیگه نمیدازتت بیرون یعنی قطع نمیشی..نقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
یه ربع بعد تست کردم اینطوری بودنقل قول:
دوستان سیمکارت اولش اصلا کار نمیکنه؟ قضیه اون 100 مگ تست چی بود؟
وایفای این مودم ها مشکل داره.. تو کنترل حساب نرم افزار ایرانسل من اون صد مگ رو نوشته بود اینترنت ویژه . شاید برای تست و نصب مودم برای پیدا کردن بهترین مکان بوده . مثلا ایرانسل خواسته هدیه یا هرچی که اسمشو میخواد بزاره بده خیر سرشنقل قول:
اگه فریمور اصلی مودم پیدا شه و نصبش کنیم خوبه . شاید چون ایرانسل فریمور خودشو نصب کرده البته بعضی از امکانات مودم هم محدود میشه با این کار.
من ۱۷ اردیبهشت از طریق shop ایرانسل ثبت نام کرده بودم (برای تعویض مودم usb وایمکس)، بعد از ۸ روز امروز صبح تماس گرفت که ۲ ساعت دیگه میارم (البته ۵ ساعت بعد آورد) (ضمنا غرب تهران هستم)
کپی کارت ملی گرفت و شیرینی (۲ هزار تومان به پیک موتوری دادم) ، عقب موتورش یک جعبه پر مودم بود
اول یک فرم رو پر کرد و کلی امضا ازم گرفت. تا اومد بره دوباره صدام کرد که فرم ها اشتباهی شده و ماله یکی دیگه بوده
گفت فرم شما تایپ شده بوده و فرم قبلی رو پاره می کنم
دوباره باز کلی امضا کردم
آخرش مودم رو بهم تحویل داد و بلافاصله روشنش کردم. پنل مشابه DT350 هست که قبلا خریداری کرده بودم هست
امکانات اضافه ای نسبت به اون نداره. فقط به نسبت dt350 مودم cpu اش کمتر درگیره!
کیفیت آنتن دهی از لحاظ پارامترها با dt350 تقریبا برابره. البته من چندماهی هست دیگه ایرانسلمو شارژ نکردم و از طرح مهاجرت مبین نت استفاده کردم و از اون راضی تر هستم
ولی به نسبت چندماه پیش سرعت ایرانسل به شدت کم شده! شاید به خاطر افزایش کاربران به خصوص در طرح تعویض مودم
جالبیش اینه که علیرغم تصورم و صحبت سایر دوستان و همچنین تجربه در خرید مودم قبلی dt350 (بعد دوسه روز علاف شدن و کلی تماس بالاخره سیم کارت فعال شد) سیم کارت از همون ابتدا فعال بود، کمتر از هزار تومان شارژ داشت و بسته های ۱۵ گیگ روز و شب + یک بسته ۱۰۰ مگابایتی توی ایرانسل من روش فعاله!
بلافاصله بعد از رفتن پیک و روشن کردن مودم هم با همون سیم کارت توی جعبه به اینترنت وصل شدم!
مودم هم ضمنا همون 5142 هست که از لحاظ کیفیت ساخت با dt350 فرق چندانی نداره، صرفا بزرگ تره (که به نظر من ایراده) و تعادل کمتری توی سطوح کمی ناهموار داره (گذاشته بودم روی چند تا کتاب افتاد پایین)
از اصفهان کسی مودم تحویل نگرفته ؟
کدوم نمایندگی توزیع میکنه؟
خواهش میکنم ، شما الان تحویل گرفتی یا نه ؟نقل قول:
واسه من که هنوز خبری نشده دیگه رفت تا فردا دوباره باید زنگ بزنم چون کلا" یادشون میره :n41:
من خودم ماموریت هستم تا 20 روز دیگه اما چند دقیقه پیش به گوشیم زنگ زد نزدیک خونه بود اما کسی خونه نبود که تحویل بگیره بهش گفتم بقیه مودم ها رو پخش کن تا بیان خونه آخر شب بیار برا من...نقل قول:
احتمالا برا شما هم بیاره تا شب...
شماره ای که با من تماس گرفت این هست میتونی بپرسی ازش شاید همراش باشه الان بیاد سمتت 09170005191
آها مرسی عزیز ، الان زنگش میزنم :n12:نقل قول:
این برای تست هست و قبل از فعال سازی طرح به عنوان تست برای قراردادهایی که قابلیت مرجوع کردن دارن کاربرد داره.نقل قول:
واسه منو که یه پیک موتوری آورد، دو تا کارتن پر از مودم پشتش بود، نماینده ایرانسلم نبود، فقط مشکلی که دارم اینه پست میگه مدارکا رو ارسال کردیم، ایرانسل میگه خیلی طول میکشه تا سیم کارت فعال شه، جریان بعضی از مشترکینی که دو ساعته واسشون فعال شده رو گفتم هیچ جوابی نداشت بده، آخرشم گفت به ما وقت بده و فعلا صبر کن، یکیشون که گفت حدود ۵۰۰ هزارتا رو داریم فعال میکنیم واسه همین زمان فعال سازی زیاد شده،نقل قول:
به شخصه کلافه شدم
عزیزانی که سیم کارت واسشون فعال شده، پیامی واسه فعال سازی اومد یا تماس گرفتن؟؟
یا اینکه هیچکدوم و خودتون متوجه فعال شدنش شدید؟؟
دوستان یه مودم جیبی ایرانسل دارم قبلا از کسی خریدم مودم قبلی رو با lte عوض کردم این موند رو دستم
شماره وایمکس هم ندارم بخام ثبت نام کنم عوضش کنم بنظرتون کاری میشه کرد
امروز برا من نماینده ایرانسل اومد حتی مدارک رو عکس گرفت توجه کردم دیدم رو تبلتش اپلیکیشن نماینده های ایرانسل بود پرسیدم گفت مدارک رو اپلود میکنیم انلاین ولی فعالسازی ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان میبرهنقل قول:
ایمیل میاد با پسورد ecareنقل قول:
زنگ زدم ولی گفتن که دست من نیست و آدرستون به من نمیخوره و با خود ایرانسل هماهنگ کنید ، متاسفانه باز هم به جایی نرسیدیم :n24: باز خدا رو شکر که کار شما راه افتاد من نیازی هم ندارم فقط آدم منتظر یه چیزی باشه از کار و زندگی میندازتش به هیچ کار دیگه ای هم نمیشه رسید مثلا" من امروز رو وقتم خالی کرده بودم فقط منتظر این که بیاد و راحت شم ولی .... .. واقعا" کارشون رو حساب نیست و اشتباه که چه عرض کنم زشته :n34::n41:نقل قول:
دوستان درود بر شما
من یه مودم وایمکس داشتم که توی طرح تعویض بهم یه مودم 5142 دادن.
نکته ها
1. قرار بود مودم دیگه بدن که اینو دادن
2. پیک اورد
3. دو روز بعد یه ایمیل اومد که شماره و رمز عبور توش بود
مشکل شروع شد
شماره ای که تخصیص دادن با سیم کارتی که همراه مودم دادن فرق می کنه
الان 8 روزه دارن تلاش می کنن مشکل منو حل کنن.
نکته جالب
سیم کارتی که به اسم منه، داره استفاده میشه و کسی هم نیست که پاسخگو باشه
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
دوستان کسی اصفهان هست که مودم را تحویل گرفته باشد، اگر بله که شماره ای که باهاش تماس گرفته را اعلام کنید تا از ان طریق پیگیری کنیم شاید به نتیجه برسیم من که هرچی با ایرانسل آنلاین ، ایمیل ، تلفن تماس میگیرم فقط کد رهگیری جدید میدن جالب امروز هم از ایرانسل زنگ زدند میگه دستت رسید گفتم نه گفت پیگیری میکنم مثل برنامه کودک بود سنجد میگفت بر میگردم حتما حالا شده حکایت اینها اینه شعار مشتری مداریشون وای به حال مشتری نداریشون
سلام. بنده 2 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم. تو shop ایرانسل.
5 شنبه یکی زنگ زد . بیرون بودم متوجه نشدم. یه ربع بعد پیامک داد که پیک ایرانسلم. زنگ زدم بهش گفت سرویس شما دیگه دستم نیست. شنبه همکارم میاد!
شنبه کل روز خونه بودم کسی نیومد. به همون شماره زنگ زدم گفت شرکت مودمتونو هر روز به یکی میده. منتظر باشید میارن. تا ساعت 6 بعد از ظهر فعالیم و در حال پخش.
دیروز (یکشنبه) دوباره زنگ زدن که بازم نبودم. گفت هر کسی هم خونه باشه اگه کارت ملیت رو نشون بده تحویلش میدیم. گفتم کسی نیست.
تا اینکه امروز زنگ زدن و آوردن. پولی هم نگرفت. فقط کپی کارت ملی. مودم قبلی. یه سری امضا و یه اثر انگشت گرفت. و مودم و سیم کارت رو تحویل داد. (یه لیست از اسامی مشتری ها دستش بود و گفت خیلی ها نیستن که داستان شده واسمون) و گفت بمحض اینکه کارت ملی تونو (کپی شو) تحویل شرکت بدم سیم کارتتون فعال میشه.
نیازی به نت ندارم چون از رایتل استفاده میکنم. منتهی دلم میخواد ببینم تفاوت این مودم و سرویس TD-LTE با اون مودم D100 اینترنت 4G چقدره.
بنده ساکن غرب تهرانم.
دوست عزیز چه تاریخی ثبت نام کردید و از چه طریقینقل قول:
بعد از کلی تماس گرفتن واسم فعال شده، اما ایمیلی نیموده واسم!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
این مودم تنظیمات وای فای تو کدوم منو است
من هرچی گشتم پیدا نکردم
یعنی
وای فای میاد
رمز عبور می خواهد از کدام منو تنظیم میشه
با تشکر
رمز اولیه وایفای زیر مودم نوشتهنقل قول:
تو تنظیمات wifi مودم هم براحتی میشه تغییر داد
آقا من حرفم و پس میگیریم همین الان مودم رو آوردن :n08:نقل قول:
میشه از همون منوی تغییر یک اسکرین شات بزاری
ممنون
سلام دوست عزیز من بهتون برای فعال کردن سیمکارت پیغام دادم ولی جوابی ندادید اگر واقعا برای فعال کردن سیمکارت کمکی میتوانید بکنید ممنون میشمنقل قول:
به چه ایمیلی فعال سازی ارسال میشه؟ من که ایمیلی ندادم !!!
هنوزم سیمکارتشونو ننداختم، با این وضع تکلیف چیه؟ از کجا بفهمم فعال شده؟ باید 15 گیگ فعال شه؟
آنتن خیلی ضعیف هست مودمو چسبوندم به پنحره ی پذیرایی و گذاشتم رو میز فقط اونجا انتن میده . منم سمت غربم .نقل قول:
داداش طرح مهاجرت مبین نت چیه؟نقل قول: