از نرم افزار e5186 toolbox استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از نرم افزار e5186 toolbox استفاده کنیدنقل قول:
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEII مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
1-مدل هواوی مدل E5186-22a به سفارش اپراتور zain کویت با مودم هواوی اصلی مدل E5186-22a که به سفارش هیچ اپراتوری نیست با یکدیگر تفاوت دارند یا خیر؟
2-برای استقاذه از شبکه 4.5g ایرانسل در نرم افزار huawei toolbox v8 در قسمت network band باید روی قسمت auto قرار دهم یا LTE-ADVANCED؟
3-در تنظیمات خود مودم اگر با تغییر حالت AUTO قابلیت قفل بر روی شبگه 4G فعال شود قابلیت استفاده از شبکه 4.5G ایرانسل را دارد یا خیر
4-در تنظیمات مودم در بخش WLAN ADVACE SETTING در دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز وای فای این مودم ارایه شده که در هر فرکانس چندین باند را شامل میشود.جهت استفاده از قابلیت CA این مودم در این بخش و سایر بخش های این مودم چه تنظیماتی باید لحاظ شود؟با تشکر
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEII مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
1-مدل هواوی مدل E5186-22a به سفارش اپراتور zain کویت با مودم هواوی اصلی مدل E5186-22a که به سفارش هیچ اپراتوری نیست با یکدیگر تفاوت دارند یا خیر؟
2-برای استقاذه از شبکه 4.5g ایرانسل در نرم افزار huawei toolbox v8 در قسمت network band باید روی قسمت auto قرار دهم یا LTE-ADVANCED؟
3-در تنظیمات خود مودم اگر با تغییر حالت AUTO قابلیت قفل بر روی شبگه 4G فعال شود قابلیت استفاده از شبکه 4.5G ایرانسل را دارد یا خیر
4-در تنظیمات مودم در بخش WLAN ADVACE SETTING در دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز وای فای این مودم ارایه شده که در هر فرکانس چندین باند را شامل میشود.جهت استفاده از قابلیت CA این مودم در این بخش و سایر بخش های این مودم چه تنظیماتی باید لحاظ شود؟با تشکر
=================
با سلام من یه دانگل Giga 360دارم.سیم کارت همراه اول هم داخلشه.(با گوشیم چک کردم نت سیم کارت اوکیه).اما رو لپ تاپ نرم افزارشو که باز میکنم و کانتک تو میزنم وصل نمیشه.apn هم mcinet هست.مشکل انتن هم نداره چون اس ام اس میده و میگیره...
کلا باید چیکار کنم میشه یه توضیحی بدید. ممنون
مشخصات تراشه مودم هم اینه: Qualcomm CDMA Technologies MSM
salam lotfan moadab bashid.man moshkeli baraye laptopam pish umad va payamha chandbar ersal shod.hichvaght zud ghezavat nakonid ke badan pashimun beshid.shakhsiate har )fard ro az tarze harf zadanesh mishe fahmid.baraye hamin vaghean baraye shoma moteasefam.( aghaye zoro 0640
اگر ميتوني پست ها رو ويرايش كنين تا دوستان بتونن پاك كنننقل قول:
اكثر سوالات رو ميتوني همين جا مطالعه كنين يا به صورت تجربي امتحان كنين تا به جواب برسين
موفق باشي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان یه سوال
من مودم هواوی 8372 دارم.
بسته نامحدود شبانه همراه اول می گیرم برای دانلود فقط یه مشکل کوچیک هست.
شروع بسته از ساعت یک یا دو شب هست. خوب وقتی من سیستم رو ساعت 12 شب خاموش می کنم و میذارم که auto power on روشنش کنه. صبح دیدم که مودم اصلا کار نکرده و هیچی دانلود نشده.
ظاهرا این مودم طوری هست که باید بزنی به سیستم ، اون صفحه کانفیگ رو بیاره که وصل شده و بعد اون دانلود کنه. مشکلی که تو این حالت هست بین اون ساعت تا شروع زمان بسته، از شارژ سیم کارت کم میشه و ویندوز نت مصرف میکنه تو بکگراند
میخواستم ببینم چاره ای نداره سیستم رو hibernate کنیم و وقتی روشن شد مودم راه بیوفته؟
ممنونم
سلام دوستان دوتا سوال داشتم درباره مودم CA60
اول اینکه چطورمیتونم دکلی که بهش وصل میشم رو عوض کنم و روی 3جی قفلش کنم؟
و سوال بعدی اینه که میشه خط دیگهای جز ایرانسل هم توی مودم قرار بدم؟
ممنون میشم جواب بدین چندجا پرسیدم کسی اطلاع نداشت
سیستم رو با وایفای به مودم کانکت کننقل قول:
از این برنامه برای روشن کردن سیستم استفاده کن
نباید مشکلی داته باشی .
من سیستم رو هایبرنت می کنم .
خودش روشن میشه و دانلود میکنه و خاموش می کنه
ممنوننقل قول:
ولی مسئله اینجاست که سیستم رو با usb وصل میکنم به مودم. یعنی اصلا سیستم وای فای نداره
کسی درباره آنلاک کردن مودم CA60 اطلاعی نداره؟؟؟؟
هنوز ممکن نیستنقل قول:
با usb هم نیازی به لاگین نیست . سیستم بالا بیاد چند دقیقه بعد نت داری تو سیستمنقل قول:
از وقتی ایرانسل بسته ها رو حذف کرده همه شدن مودم دست دو فروش
منم میخواستم مودم e8372 بخرم شانس اوردم قبل از خرید متوجه شدم بسته 30 گیگ 2 ماه ایرانسل حذف شده و نخریدم:n02:نقل قول:
به نظرم دیگه خرید مودم بصرفه نیست با حذف بسته های خوب ایرانسل!
منم میخواستم مودم e8372 بخرم شانس اوردم قبل از خرید متوجه شدم بسته 30 گیگ 2 ماه ایرانسل حذف شده و نخریدم:n02:نقل قول:
به نظرم دیگه خرید مودم بصرفه نیست با حذف بسته های خوب ایرانسل!
مگه خود ایرانسل مودم ثابت d100 خونگی نداره که با سیم کارت همراه کار میکنه ؟ این برنامه حذف بسته های پر حجمش دیگه خیلی نامردیه !!!!!
حالا که مودمهاش رو فروخت بسته ها رو برداشت ! همه چی اینجا همینجوریه
فکر کنم ۲ روز دیگه شبانه هاش رو هم بر میداره !!!
به نظر من باید از همین الان تحریمش کنیم
من که هم d100 دارم و هم ca60 اتفاقا از بسته های قبلی هم خیلی کم مونده و دیگه نمیخوام بسته بگیرم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان کمک من یه مودم هوای داشتم دادم به یه اشنامون استفاده کنه الان اورده همه 10 تا نوبت وارد کردن پین کد رو سوزونده نمیشهچه جوری باید فلش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید هگه تونستید تو تلگرام بهم بگید که چه بهتر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o3o
مدل مودم fast link E5573s
به احتمال 99 درصد دیگه خودت نمیتونی کاری کنی و باید بندازی سطل آشغال!نقل قول:
به احتمال 1 درصد اگر ببری نمایندگی تعمیرات هوآوی بتونن با سخت افزار برات احیا کنن!
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟:V7::V7::V7::V7:نقل قول:
برنامه پائین تر پیدا کن و فلش کن و آنلاکش کننقل قول:
ممنون میشم یاد بدین چهطوریه ؟:n40:نقل قول:
با سلام من یه دانگل Giga 360دارم.سیم کارت همراه اول هم داخلشه.(با گوشیم چک کردم نت سیم کارت اوکیه).اما رو لپ تاپ نرم افزارشو که باز میکنم و کانتک تو میزنم وصل نمیشه.apn هم mcinet هست.مشکل انتن هم نداره چون اس ام اس میده و میگیره...
لطفا راهنماییییییییی کنید :n34::n34::n34:
لطفا راهنماییییییییی کنید :n34::n34::n34:
کسی نبود ؟؟؟نقل قول:
دوستان مودم e8372 دارم ولی نمیتونم روی ویندوز 10 از ltewatch استفاده کنم !!! همش پیغام the connection could not be made میاد !! در صورتی که سیتسم اینترنت (از همین دانگل) داره . مشکل از کجاست ؟ با تچکر
سلام دوستان این دو مودم کدوم بهتره از لحاظ سرعت و راحتی در ارسال و دریافت اس ام اس و همچنین کد USSD
DLink DWR-910 300Mbps 4G LTE USB Router
Huawei E 8372 4G Wi-Fi USB Modem
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان این دو مودم کدوم بهتره از لحاظ سرعت و راحتی در ارسال و دریافت اس ام اس و همچنین کد USSD
DLink DWR-910 300Mbps 4G LTE USB Router
Huawei E 8372 4G Wi-Fi USB Modem
ممنون میشم راهنمایی کنید
حذف شود لطفا
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان داره از این دانگل های سیم کارت خور برای تبلتی که سیم کارت نمیخوره استفاده کرد؟
آیا امکان وصل مستفیم دانگل به تبلت هست یا اینکه باید دانگل وای قای دار استفاده بشه و از طریق وای فای از اینترنت استفاده نمود
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
میشه ولی تبلت باید دانگلو بتونه بشناسهنقل قول:
تبلت باید از قابلیت otg پشتیبانی کنه و شرط بالا هم باز نیاز هست. دانگل اگه وای فای داشته باشه دیگه خیلی راحت میکنه استفاده ازش رو
نقل قول:نقل قول:کسی نیت کمک کنه بیزحمت ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
میشه برای مودم E3372 کانکشن pppoe تعریف کرد؟
چطوری؟
میخوام خودش اتوماتیک به اینترنت وصل نشه.
ممنون
احتمالا با ورژن non-hilink بشه . سرچ کنیدنقل قول:
مودم پاور بانک شیائومی دارم
کد ussd همراه اول برای اینترنت نامحدود شبانه *1000*200#
چجوری توش بزنم که هی نخوام سیمکارت دربیارم ؟؟؟؟
میگن اینا همش یه کد پیامکی دارن کد پیامکیش چیه؟؟؟؟
سلام دوستان مودمی هست که هم بشه ازش adsl و هم نت همراه استفاده کرد؟
در يك دستگاه معمولا نهنقل قول:
ولي روي مودم adsl ميتوني دانگل وصل كني اگر يو اس بي داشته باشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ذوستان بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Huawei E5186-22a
Huawei E5186-61a
و اینکه در این 2 مدل هم میشه تعیین کرد به کدوم باند وصل بشه ؟
میگن مدل 61 پلاس ایرانسل رو قبوب نمیکنه !
یک سوال دیگه 2 تا جای انتن داره - این انتن های برای گیرندگی نت هست یا برای پوشش وای فای خود مودم؟
سلام
دوستان من یه مودم E3372s خریدم الان با USB به کامپیوترم وصلش کردم اما نمی تونم وارد تنظیمات بشم، به صورت دیفالت آدرسی که باید وارد بشم مگه این نیست ----------> 192.168.8.1
متأسفانه تو مرورگرم این صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه با چندتا مورورگر تست کردم ولی باز نمیشه، دوستانی که استفاده می کنند درایور خاصی داره؟ ویندوز 7 استفاده می کنم قسمت نویگیشن بار USB رو شناخته و چراغ مودم چشمک میزنه یه بار با سیم کارت تست کردم چراغش آبیه یه بار بدون سیم کارت چراغ سبز رنگ چشمک میزنه ولی انگار نه انگار مودم به کامپیوتر وصله !!!
مشکل برطرف شد
==================================
گام بعدی یه سیم کارت دیتا ایرانسل همراه این مودم هست که فروشنده برای فعال سازی اینترنت رایگان چیزی نگفت !
من تو پست های قبلی خوندم اکثراَ موقع خرید فروشنده یه کد داده برای 10G اینترنت رایگان، فروشنده به من کدی نداده چطور می تونم 10G اینترنت رو فعال کنم؟
در مورد آنلاک کردن موذم E3372s من به این لینک /tools.texby.c0m/unlock-codes/huawei رفتم و کد IMEI رو وارد کردم دوتا کد داده یکی کد آنلاک هست و دیگری فلش کد زده، حالا برای آنلاک کردن مودم این کد ها رو کجا باید وارد کنم؟