همه جا بر روی 15 مگ بستند؟
ایا سرور داخلی 15 مگ است یا سرور خارجی؟
بیشتر از 15 مگ است؟
همه سرویس ها بر روی 15 مگ بسته اند؟
Printable View
همه جا بر روی 15 مگ بستند؟
ایا سرور داخلی 15 مگ است یا سرور خارجی؟
بیشتر از 15 مگ است؟
همه سرویس ها بر روی 15 مگ بسته اند؟
سلام.
Attainable Rate چیست؟
کسی میدونه سرعت دانلود سرویس آرت 5 چقدر هست؟
این عدد که توی تنظیمات مودم نوشته شده، با توجه به کیفیت و نویز خط، حداکثر سرعت قابل دستیابی روی خط تلفن شما رو نشون میده؛ که معمولا اگه مشکلی نباشه، خطوط مسی تا حدود 20 مگابیت بر ثانیه میتونن سرعت داشته باشند.نقل قول:
من خودم از این شرکت آرت ۵ دارم !نقل قول:
اگر مصرف پایین باشه در حد ۹۰ گیگ ، سرعت بین ۳۲۰-۲۸۰ متغییر هست !
اگر واقعا خیلی مصرف کنین یعنی بیش از ۹۰ گیگ ، پس حتما سرعتی که بالا گفتم بهتون نمیدن ! در هر صورت من ۳ سال هست از این شرکت سرویس دارم مشکلی نبوده !
اگر خیلی سرعت بالا میخواین یه Review که چه ارز کنم! یه ارزیابی کوچیک از شرکت های وب توی لینک زیر نوشتم که جالبه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم که این سرعت هایی که من میگیرم برای منطقه سعادت آباد منطقه مخابراتی سلمان فارسی هست (تـهران) و ممکن متفاوت باشه برای شما
فقط از هر جا میگیرید از آسیا تک یا مخابرات نگیرید !
های وب هم خیلی ها میگن جالب نیست ولی من مشکلی نداشتم ، تصمیم با شماست.
دوست عزیز سلامنقل قول:
من فردا شاتل راه میوفته برام ولی چون هیچ تجربه ای ندارم از اینکه چه جوریاس از شما سوال میپرسم!
برای دانلود کدوم سرویسش بهتره شاتل؟ اکو یا ارت؟ من ۸ مگ اکو رو گرفتم
من واسم علاوه بر دانلود، سرعت مطلوب برای اپدیت و دانلود نرم افزار از سرور خارج هست چون الان که مخابرات دارم اصلا اپ استور رو نمیتونه باز کنه!
دانلودم هم در ماه شاید نهایتش تا ۷۰ گیگ بره اونم بعضی ماها! در ضمن مثه پارس انلاین خطتون رو یه مقدار ثابت بسته میشه یا نه هر سرویس متفاوته؟
ممنون
سرور:MEGA NETWORK
سرویس:Eco128nfg
سلام.
چرا سرعت آپلود خیلی کم است؟
ایا همه جا پورت ها 15 مگ شده است؟
بیشتر از 15 مگ است؟
90 گیگ با میانگین سرعت 300 خیلی عالی و معقوله مرسی
من مصرفم 1ماه شاید نزدیک 25 30 گیگ هم نشه ولی سرعت مناسب نیاز دارم که در حد همون 300 کفایت میکنه با این حساب آرت 6 هم فکر کنم 400 تارو بده
دوستان سلام از اسياتك ميخوام بيام شاتل خواستم ببينم وضعيت پينگ چطوره؟ضمنا تو طرح حجمي و نامحدود كدوم طرحا بهتره؟ثباتش تو ساعت پيك و تك لينك سرور خارجي؟
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
Enjoy
دوستان من یه سوال دارم
این الان قیمت های شاتل رو که میبینم مثلا برای دو مگ دو تا طرح هست که یکی ش انگار NG داره
و نوشته این سرویس ها دانلود شبانه نداره
و اون یکی هم 5 هزار تومن گرونتره
بعد ته ش هم نوشته اگر دانلود شبانه میخوای باید 5 تومن تو ماه بدی
الان این سرویس های دو قیمته اون که قیمتش گرونتره با احتساب این 5 تومنه؟؟؟
یا اینکه باید 5 تومن دیگه هم جدا بدم برا دانلود شبانه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی م کنید
دستان بخصوص مشهدی ها اوضاع اینترنت شما چطوریه تو تایم شب قبل از شبانه یا نامحدودا کلا فرقی نمیکنه هرچی اوضاعش چطوره من که خط شاتلم همش قطعی داره شب ها هم فقط و کیفیتشم افتضاح شده بقیه اوضاعشون چطوره؟
طرحمم ارت ۱ هست سرعتشم کاملا در نوسان هست بی ۲۰ تا ۱۴۰ در رفت و امده اصلا ی وضیه
کسی علتشو میدونه؟؟
منم زاهدان ارت 1 نتم داغونه از 12 ظهر تا 6 صبح فرداش کلا نمیتونم انلاین بازی کنم :|نقل قول:
قطعی هم 3 روزه دارم . تازه خطم رو هم عوض کردم که شاید درست شه الان خطم تا 20مگ جواب میده ولی همین ارت 1 شاتل قطعی دارم
پشتیبانی هم قبلا خوب بود الان که هیچی . دیگه واسه هرمشکلی میگه بیا حضوری درخواست بده ...
کاملا مشکل تایید میشه اوضاع منم داغونه چراشو نمیدونم :|نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
ببینید کلا سرویس های محدود بهترن !نقل قول:
من به شخصه از آرت استفاده کردم و راضی بودم :) ماهی ۹۰-۱۰۰ گیگ دانلود
اپ استور که فعلا اکثرا مشکل دارن ، باز با های وب امروز تونستم از اپ استور دی ال کنم ، به حر حال شاتل که چند سال خیلی حال داد بهم ولی دیگه سرعت ۳ مگ برام پایین بود :(
Eco خوبه به نظرم ! از لحاظ هزینه به صرفه تر از Art هست
کلا پینگ شاتل عالی هست ! من تو استیم سرور خارجی بازی میکنم 250-350 متغییر هست ، داخلی هم عالینقل قول:
خوب شد درباره ساعت Peak گفتین ! من تو ساعات پر مصرف با سرویس نامحدود البته ! راحت ۳۰۰ میگیرم
نامحدود به صرفه تر هست
پیشنهاد : Art3,4,5 بسته به سرعت مورد نظر
- - - Updated - - -
کلا پینگ شاتل عالی هست ! من تو استیم سرور خارجی بازی میکنم 250-350 متغییر هست ، داخلی هم عالینقل قول:
خوب شد درباره ساعت Peak گفتین ! من تو ساعات پر مصرف با سرویس نامحدود البته ! راحت ۳۰۰ میگیرم
نامحدود به صرفه تر هست
پیشنهاد : Art3,4,5 بسته به سرعت مورد نظر
منم مشهدمنقل قول:
سرعت اینترنت افتضاحه ، همش قطع ، پینگ میگیری معمولا 50 درصد پکت لاست هست
الان هم فایلی گذاشتم برای دانلود ولی سرعت انقدر پایینه که بیخیالش شدم . کلا 1 ماهه که اوضاع اینطوریه و این چند روز بدتر هم شده
کسی هم پاسخگو نیست و پشتیبانی همش از سر خودشن باز میکنن
بله این 5 هزار تومن در همان NG اضافه شده و نیاز به پرداخت دوباره نیست! فقط برای اطلاع اون پایین نوشته که بدونید تفاوت این طرحا در این استنقل قول:
بیشترین سرعت شاتل چیست؟
Output Power چیست؟
چرانقل قول:Attainable Rate من بیشتر از 20 مگابیت شده است؟(24 مگابیت شده است؟)درعوض اپلود 1153 کیلوبیت است؟چرا سرعت آپلود کم است؟(767 کیلوبیت است؟)
در عوض سرعت دانلود 15356 کیلوبیت است؟
فیبر نوری دارین ؟نقل قول:
اگر فیبر هست که سوال نداره!
اگر فیبر نیست و مسیه ، شما واقعا شانس اوردید ! البته ۹۰٪ اگر پورتتون رو مثلا روی ۲۰ به بالا ببندن نویز خواهی داشت :)
زنگ بزنین با ISP چک کنین
- - - Updated - - -
فیبر نوری دارین ؟نقل قول:
اگر فیبر هست که سوال نداره!
اگر فیبر نیست و مسیه ، شما واقعا شانس اوردید ! البته ۹۰٪ اگر پورتتون رو مثلا روی ۲۰ به بالا ببندن نویز خواهی داشت :)
زنگ بزنین با ISP چک کنین
از کجا بفهمم فیبر نوری است یا مسی؟(فکر کنم مسی باشد؟)نقل قول:
snr margin زیاد است.چه کار کنم کم شود؟
line rate 15 مگابیت است؟
اپلود چرا کم است؟
آقا این طبیعیه؟ 6 ماهه تو صفم نمیدونم چیکار کنم دیگه بی نت دارم کلافه میشم حالم بهم خورد اینقد نشستم Gem دیدم با ماردم :n03: دلم لک زده واسه یه دست گیم یه 2 تا انیمه و game of throne :n02:
محتوای مخفی: عکسه راه اندازی
جونه من اگه کسی پارتی تو مرکز مخابراتی حکمت شعار (تهران) یا شاتل داره پ.خ بده :n28:
دفه اولمم بود نتمو تقییر دادم نمیدونستم میتونم وایسم تا اونیکی وصل شه سریع پارس آنلاینو قطع کردم باید میزاشتم تا این وصل شه :n27:
54 روز ؟؟؟
مشکل شاتل نیست ، حکمت شعار انگار وضعش خیلی خرابه . پهنای باند نمیدن
باید اول وایمیساتید شاتل وصل میشد بعد اون یکی و قطع میکردید
مخابرات سر زدید ؟
یه شکایت هم بکنید شاید یکم به خودشون اومدن
همه ی اینکارارو کردم والا هیچکاری نمونده گفتم شاید یکی از بجه ها پارتی داشته باشه ردیف کنه برامنقل قول:
شکایت 195 هم کردم . به مرکز هم سر زدم بازم هیچی اعصابم خورد شد رفتم تو پیچ واعظی (cloob) هم کلی پست دادم دری بری گفتم :n14:
تنها راهش پارتیه که ما نداریم :n28:
خدا کنه زودتر ردیف کنن پهنای باندو الان 6،7 ماهه بی نتم :n37:
دوستان شاتل سرويسي كه دانلود شبانه رايگان داشته باشه كه ترافيك ماهيانه بالا هم داشته باشه نداره؟
مثلا 30 گيگ در ماه يا 40 گيگ در ماه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه متاسفانه.
باید سرویس های نامحدود ART رو استفاده کنید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
والا نحوه تشخیص بلد نیستمنقل قول:
SNR باید زیاد باشه ولی line attenuation کم!
سرویس خریداری شده تون چیه ؟ آپلود Rate چنده ؟
شماره نامه رو پ.خ کن ;)نقل قول:
در فناوری adsl2+ حداکثر سرعت دانلود 24mbps و حداکثر سرعت آپلود 3.5mbps هست.نقل قول:
سلام
من جدیدا سرویس شاتل گرفتم...
مهلت سرویس یک ماهه بود، تاتاریخ 05/25 هست!
ولی دیدم امروز 70مگ مونده زود رفتم دوباره سرویسم رو یک ماهه تمدید کردم ولی الان
تو صفحه اول حجم اینترنت که خریدم اضافه نشد. چرا؟؟؟
درود، دوستان سرویسهای نامحدودو وقتی محدود میکنن چقدر سرعت کم میشه؟ مثلا art1 محدود کنن سرعت به چقدر میرسه؟
Gesendet von meinem Fonepad 7
سلام. دوست عزیز شما با تمدید سرویس گیگ اضافه در یافت نمیکنید، همونطور که اگر الان برید پیش فاکتوری را که پرداخت کرده اید ببینید، میبینید نوشته شروع سرویس از 05/25 یا یک روز عقب یا جلو. شما وقتی ترافیکان تمام میشود باید گیگ اضافه خریداری نمایید!! با توجه به میزان مصرفتون از نیم یا یک گیگ به بالا هر چه قدر بخواید میتونید بخرید. ترافیک سرویسی که تمدید کرده اید از ابتدای دوره یعنی 25 ام به شما اضافه میشود.نقل قول:
سلم دوستان من شاتل 2 مگ گرفتم الان در مرحله رانژه کردنن
چون ماه اولمه زیاد دان کنم مشکلی پیش نمیاد؟
:n19:
سلام
قبلن شاتل داشتم... سرعت 128 کیلوبیت و موقع دانلود زیر 150 کیلوبایت نمیومد ... معمولن 150 تا 200 بود
از 3 سال پیش تا حالا مخابرات دارم (مجبورم کردن که مخابرات بگیرم)
حالا پرسیدم, میتونم شاتل بگیرم... چندتا پرسش دارم
اول اینکه سرعتش مثل همون قدیمها هستش؟
دوم اینکه اگر بسته ART3 (نامحدود) بگیرم و 100 گیگ در ماه دانلود داشته باشم, سرعتم چجوری میشه؟ ... خیلی با اسکایپ صحبت میکنم و چندتا برنامه دارم که همش به اینترنت باید وصل باشم و هر روز بصورت میانگین 1 گیگ برای کارهای شخصیم میره و دانلود هم نیاز دارم که میشه گفت حداکثر 100 گیگ در هر ماه نیاز دارم
میخوام بدونم اگر محدود بکنن سرعتم روی چقدر میاد.... پایینتر از 50 کیلوبایت (سرعت دانلود) ... اگر کمتر بشه کهخیلی بد میشه
من اهواز زندگی میکنم...منطقه کیان آباد
موفق باشید
سلام دوستان
دو تا سوال:
۱- محدودیت حجمی اکو ۸ مگ شاتل چقدره در ماه برای دانلود در ساعات شبانه؟ یعنی بعد از چقدر دانلود محدود میشه؟
۲- بعد از محدود شدن نهایتا چقدر میشه؟ یعنی کفش چقدره؟
ممنون
دوستان برای تخلیه سرویس مخابرات صاحب خط باید بره درخواست بده ؟
محدودیت حجمی سرویس ECO 8192 چهار گیگ در ماه است.نقل قول:
در مورد دانلود شبانه، بستگی به مرکز مخابرات و پهنای باند منطقه شما دارد.
اگر هرشب در تایم شبانه دانلود کنید ابتدا از سرورهای خارجی و اگر ادامه دهید از سرور داخلی محدود می شوید.
در زمان محدودیت سرعت دانلود به حدود 10kB/s کاهش پیدا خواهد کرد.
مدت زمان محدودیت بستگی به میزان حساسیت نرم افزار اکانتینگ شاتل دارد. شاید حدود 1 ماه و شاید حدود 15روز محدود شوید.
در حال حاضر اگر خط شما نویز نداشته باشد و مشکلی در پهنای باند مرکز شما نباشد سرویس 8مگ برروی 15مگ بسته می شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk