مپ با معدن بوست شده که میاره ولی منظورم اینه بر خلاف دوستان که اتک هایی که میزنن همه از معادن بوست شده ی فوله ولی برای من لوت های بالا همگی مپ متروکه هستن و کسی که معدنش رو بوست کرده و دیگه سراغش نیومده به پستم نخورده :n41:نقل قول:
Printable View
مپ با معدن بوست شده که میاره ولی منظورم اینه بر خلاف دوستان که اتک هایی که میزنن همه از معادن بوست شده ی فوله ولی برای من لوت های بالا همگی مپ متروکه هستن و کسی که معدنش رو بوست کرده و دیگه سراغش نیومده به پستم نخورده :n41:نقل قول:
دوستان یه سوال. ورژن جدید ایکس مود هم داره؟
هر آپدیت جدیدی که از بازی میاد ایکس مود هم یه آپدیت میده که با بازی سازگار بشهنقل قول:
دوستان من یه مشکل غیر معمول دارم خواهشا کامل بخونید
من یه اکانت لول نود دارم سیو هم هس
بعد به اشتباه گول خوردم رمز جیمیلمو لو دادم
اون طرف هم رفتن و جیمیل بنده رو هک کردن و رمزش هم عوض کردن ولی از اونجایی که من شماره تلفنم رو جیمیلم ثبت بود تونستم رمزو بازیابی کنم و جیمیلمو پس گرفتم و رمزشو هم دوباره عوض کردم
حالا داستان ازین جا شروع میشه که اون طرف این اقایی که مارو هک کرد الان به اکانت من وصله رو گوشیش ولی به ایمیل سینک نیس چون من ایمیلو پس گرفتم
الان من اینطرف وقتی میرم تو بازی اگه اون هم اونجا بره تو بازی من دیگه نمیتونم بازی کنم و خیلی برام درست شده من باید چیکار کنم طرف مقابل هم اشنا نیس که من برم دور گوشیش و کلششو حذف کنم
نمیشه هیچ طوری اونو از بازی خارج کرد؟
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
سلام.
ما یه عضو جدید داشتیم که تاون هفت بود،همه اتک های معمولیشو با دراگ میزنه که این یعنی با توجه به زمان ساخت دراگ بیشتر ازچند اتک در طول روز نمیتونه بده،اما در کمال تعجب الان در عرض چن ماه داره میشه مکس تاون هشت ،همه دیواراش هشت،کینگ ده،هوگ چهار گولم2 و پکا3!!!
چون طرف رو میشناسم میدونم اهل خرج کردن پول واسه جم نیست،هیچ وقتم بوست نمیزنه!
الان از منم داره میزنه جلو در واقع!
میخواستم بدونم من که کلا از صب ات میدم تا شب ،پدر در اومده تا مثلا تسلاها رو شیش کنم ،ایشون با این وضعیت چطور تونسته همه دفاعیاتشو مکس کنه؟
لاوا رو 2 کردم . اتک وار با لاوا لول 2 خیلی بهتر جواب میده .
وار قبلی تاون 9 با ایر دیفنس مکس رو سه ستاره کردم .
از اتک با گولم بنظرم بهتره .
با وجود دو تا ایر سویپر در حالت معمولی گالم مطمئن تر از بالونه البته گاهی اوغات هم ممکنه حریف با تاون نه دیوار لول 10 داشته باشه که در این صورت بالون بهتر جواب میده.نقل قول:
یه سوال، چرا کلمه اتک دادن تو بازی مرسوم شده ؟ اتک مگه دادنیه ؟ اتک زدنیه والا تا جایی که مغز بنده کار میکنه. :n31:
ایمیل بزن به سوپرسل بگو اینه جریان.نقل قول:
حتما دسترسی طرف رو میگیرن.
چجوری خونقل قول:
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
بنظرم برای سه ستاره کردن بالون لاوا عالیه اما برای دو ستاره گولم پکا راحت تره .نقل قول:
راستی بنظرتون میشه تاون 9 رو با پکا گولم 3 کرد ؟ شما در کلن تجربه اینچنینی داشتید ؟ چون من و بقیه تاون 9 های کلن تا حالا با گولم پکا سه ستاره نشدیم .
-
اتک بالن خیلی نکات ریز داره که باید رعایت بشه تا سه بشه ...نقل قول:
بله من با گولم چهار و پکا سه تان هال نه ماکس رو هم چند بار سه کردم ....بیشتر به مپ طرف بستگی داره ...اگه باز باشه راحت سه میشه ..اما اگه بسته باشه و دیوراش تو هم باشن دو بیشتر نمیشه ...
من یه بار با گولم و ویزارد و ویچ۲ سه شدم :n31: تاون ۹ لول ۱۰۲نقل قول:
ولی خب اتفاقی بود. واسه سه کردن تاون هال ۹ با دیوار ۸ به بالا باید لاوالون یا بالونیون زد که البته خیلی سخته
برین تو این سایت کاملا اموزش دادهنقل قول:
کامنت هارو هم بخونین خیلی کمک میشه براتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم ولی اونجوری که میگین نیست ...اتک با دراگ هر 1 و نیم ساعت یبار میشه زد ...هر اتک هم حداق سیصد تا میشه گلد و اکسیر گرفت و هزار تا دوهزار هم دارک ...ینی در روز شاید سه چهار میلیون بشه گلد جمع کرد شایدم اگه بیشتر بازی میکنه بیشتر ...ولی من بشخصه با ارچر بربر روزی 10-12 میلیون میزنم ...دارم هم 15-20 تا ...فقط باید زیاد انلاین باشی و بدونی کدوم کاپ لوتش خوبه ...نقل قول:
تاون 7 چه کاپی خوبه واسه لوت؟ الان 1270 هستم
من کاپم2040تاستست تاون8هستم ....دفاعی هام هم خیلی ضعیفن:n02:کلا عشقی بازی می کنم همیشه هم دراگ دونات می کنم با دراگ هم میرم اتک:n09:
بزن رو اون چرخ دنده بخش تیکتس یا ساپورت بود. دقیق الان یادم نیستنقل قول:
10-12 میلیون؟ لوا میزنی اینقد؟؟؟ :|نقل قول:
سلام دوستان
من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.
در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.
بنظرتان چیکار کنه؟ چون نمیخواهد save های بازی اش هم از بین بره.
آره تاون ده هم با این ترکیب سه میشه نه که جای خود داره. من خودم سه تا گالم دو تا پکا 16 تا ویزارد و کستل رو هم جاینت میبرم و گاهی اوقات سه میشه ولی دیگه خیالم بابت دو ستاره راحته!نقل قول:
بازی رو از طریق گوگل پلی به آخرین نسخه آپدیت کنید احتمالا درست بشه.نقل قول:
اره با ارچر بربر میزنم ...تو گلد یک و دو لوت عالیه ...البته تو تان هال هشت اینجوریهنقل قول:
ولی تان هال نه نمیتونسم بیشتر از 5 میلیون بزنم ..چون ماکس شده بودم اخراش خیلی اذیتم کرد اخرشم فروختمش
الان با سه تا باراکس چون چهارمی رو هم گذاشتم پکا باز بشه روزی 6-7 میل میزنم ...کاری هم نداره ...هر نیم ساعت یه ات میزنم بالای سیصدتا یا خداقل نزدیک سیصدتا لوت میگیرم ...15 ساعت هم بازی کنم و 30 تا اتک بزنم میشه 9 میلیون ...4 باراکس باشه که خیلی زودتر کمپ پر میشه ...
اما میری تان هال 9 لوت خیلی کمتر میده ...الان معدنا هم بوست شده اتکای پونصدتایی که میبینی عادی شده ...صفحه های قبل عکس گذاشتم از لوت هایی که میزنم ..میتونی ببینی ...
منم چون تاون حال نه هستم میدونم ده دوازده میلیون یکم خارج از تصورهنقل قول:
نوش ....نقل قول:
اره خب چون درصد غارت کمتر میشه ...
مگه اینکه باراکس هارو بوست کنی ...
اکانت گوگل نداره. راهکار دیگری نیست؟نقل قول:
لینک دانلود آخرین نسخه:نقل قول:
اگه اکانت گوگل نداره خود بازی یا کش بازی پاک کنی اطلاعاتش میپره!نقل قول:
ولی باید با ساپورت بازی تماس بگیرید و مشخصات(اسم,لول,اسم کلن و فک کنم تگی که پایین اسمش نوشته اون هم مهمه) بهش بدید براتون درست میکنن!
سلام
دوستان من یه اکانت داشتم که روی گوگل ذخیرش کرده بودم
الان یه گوشی جدید خریدم بعد به اشتباه بازی رو چندبار دیگه روی همون جیمیل ذخیره کردم
الان هر چقدر sign in میکنم، بازی جدیدو برام میاره. قدیمی رو لود نمیکنه
راهی هست بتونم اکانت قبلی رو برگردونم؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اگه بازی رو به همون ایمیل قدیمی سینک کرده باشین و گزینه ی گوگل پلاس براتون سبز شده باشه یا اون بالا اسمتون لود بشه دیگه نمیشه از ایمیلتون برای بازیه دیگه ای استفاده کنین ....این بازی جوری هست که فقط به یک ایمیل متصل میشه و حتی ایمیل رو جایگزین هم نمیشه کرد (مگر با مکاتبه با سوپرسل که هفت خان رستمو باید بگذرونی)
پس اگه بازی جدید شروع کردی و اگه بازی قدیمیت ذخیره شده باشه نمیشه بازی جدید رو روی ایمیل قبلی ذخیره کرد ،پس اینکه میگین بازی جدید روی ایمیل ذخیره شد اشتباهه ...مگر اینکه این دو تا گزینه اتفاق افتاده باشه : اول اینکه ممکنه بازی قبلی روی ایمیل ذخیره نشده باشه -گزینه دوم هم اینکه ذخیره شده اما بدلیل سرعت کم نت گزینه ی سوییچ براتون نمیاد که این مشکله طبیعی هست و با چند بار زدن روی گزینه گوگل کانکت براتون میاد ...بعضی وقتها هم چند بار ایمیل رو میزنین و میرین انک میزنین بعده چند دقیقه براتون پیعام سوییچ میاد:n02:
اگه خدایی نکرده بازی قدیمی روی ایمیل هم ذخیره نشده باشه میتونین از سوپر سل اون رو پس بگیرین ...برین تو لینک زیر اموزش دقیقش هست ...
سلامنقل قول:
ببین اول از همه یبار تبلت یا گوشی رو ریستارت یا خاموش روشن کن اگه نکردی ...ممکنه با این کار کوچیک مشکلت حل یشه ...
بعدش واسه کارای دیگه اول باید مطمئن باشی که بازی قبلا روی ایمیل سینک شده یا نه؟
اگه سینک شده بازی رو دیتاش رو کاملا پاک کن ...خوده بازی رو هم حذف کن ...برو از گوگل پلی نسخه جدیدش رو دانلود کن ...چون جدیدترین نسخه بدون ایراد هست
اگه توی گوگل پلی پیدا نمیکنه بازی رو شما باید با فیلترشکن وارد گوگل پلی بشین و دانلود کنین
بعد از دانلود احتمال خیلی بالا مشکلتون حل میشه .... چون وقتی اپدیت میاد ما نسخه ی جدید رو دانلود میکنیم اما طی این دوماه فاصله ای که بین اپدیت ها هست چندبار چیزای جدید به بازی اضافه میشه و ممکنه بازی ایراد پیدا کنه و با حذف دیتا و جایگزینی با جدیدترین نسخه از گوگل پلی (فقط گوگل پلی) خیلی از مشکلات قبل حل میشه ...
دوستان هم گفتن که بازی رو اپدیت کنین اما قبلش حتما باید دیتا رو پاک کنی ...اگه خب البته بازی سیو نشده باشه که بازی احتمالا میپره ....
ولی خب اگه لولتون بالا هست میتونین با مکاتبه با سوپرسل بازیتون رو احتمالا پس بگیرین ....
سلام و ممنون از دوستان.
گفته بودم که تبلت مال من نبود و برای پسر همکارمان بود که نمیدونم چقدر بازی را پیش برده بود ولی بهرحال با توجه به اینکه مشکل از راه های گفته شده حل نشد، تبلت را ریست کردیم و دوباره بازی را نصب کردم که اطلاعات هم پرید و پسر همکارمان هم گفت از اول بازی را انجام میده :n02:
فقط نمیدونم برای بازی همیشه باید یه قندشکن وصل بود؟! یعنی بدون قندشکن نمیشه این بازی رو انجام داد؟
چون اگر قندشکن نباشه، در صفحه اول loading بازی گیر میکنه و نوار loading اش پر نمیشه ولی با قندشکن راحت بازی اجرا میشه.
پس حتما تازه شروع کرده بوده که زیاد ناراحت نشده ....بهش بگین بازی رو روی ایمیل ذخیره کنه که بعدا این مشکل پیش بیاد بتونه از ادامه بازی کنه ....نقل قول:
چرا بدون فیلترشکن راحت اجرا میشه ....من که همچین مشکلی نداشتم
نمیدونم ببین اگه با وای فای وصل میشی با نت سیم کارت هم امتحان کن باز فیلترشکن لازم میشه؟
اگه لازم نشد مشکل از نت وای فای هست که باید تنظماتشو درست کنی ...که میگم بهت چجوریه اگه با سیم کارت مشکل نداشتی ...
- - - Updated - - -
الکسیر بنفشم داره فول میشه
الان حدودا 5 میلیون دارم
چیکارشون کنم
لابراتوری تا 9 روز دیگه مشغوله واسه هوگ 4
بیلدر ها هم سرکار:n03:
Pekka یا wiz بساز بده هم کلنی هات، هم خودت میتونی جم مربوط به دونات رو بگیری هم اونا یه حال حسابی میکنننقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
ممنوننقل قول:
جم دونات چیه؟؟؟؟
جم میده بابت دونات؟
چه قدر؟؟؟
خیرات :n02:نقل قول:
خیلی ثواب داره :n02:
- - - Updated - - -
خیرات :n02:نقل قول:
خیلی ثواب داره :n02:
زیاد نیست خیلی باشه 20 یا 50 تاس ولی خب بهتر از اینه بیان ازت ببرننقل قول:
بچه ها اتک با پکا چه جوری پیشنهاد می دید؟
ویز 5 هم دارم
پکا مث جاینت میمونه، دمج زیادی رو تحمل میکنه، میتونی بذاری جلو حرکت کنه، پشتش ویز بذارینقل قول:
یه حالت دیگه هم هست که گولم میذاری بره بعد پکا رو میذاری پشتش
درضمن برای هر دو حالت از اسپل ریج(بنفشه) استفاده کن
حالا دقیق تر می خوایی برو به یوتیوب سر بزن، چیزای خوبی پیدا میکنی...
مزخرفترین چیز تو تان هال هفتو هشت همینه ...اینکه اکسیر اضافی دستت میمونه و هیچکاری نمیتونی باهاش بکنینقل قول:
بچه ها که کنار تان هال میذارن مخازن اکسیرشون رو که بقیه که میزنن حال کنن ...بهرحال به کار ادم نمیاد تو تان هال هفتو هشت ..ولی نه میشه باهاش دیوار بالا برد ...
-----
پ ن : چرا جدیدا وقتی جواب میدی دو یا سه بار جواب ارسال میشه؟ :|
یکی از دوستام بهم گفت درختای کاج دهکدتو بذار بمونه بعد از یه مدت میشه درخت کریسمس و هدیه بهت جم میده
این صحت داره؟