ای خدا.من از خیلی وقته تنظیمات دستی رو میخوام ولی کیه که بده؟
ای خدا.من از خیلی وقته تنظیمات دستی رو میخوام ولی کیه که بده؟
من مطمئنم شما هنگام ارسال اس ام اس به 2225 يه جا اشتباه ميكني.اصلا شما يه كار ديگه كن.به جاي اينكه اسم گوشي را ارسال كني شماره سريال گوشي را بفرست به اين صورت كه اول يه s ميزاري بعد يه فاصله و بعد شماره سريال گوشي كه يه شكماره 15 رقمي هست و پشت گوشي يا روي جعبه و يا با زدن كد ستاره مربع 06 مربع مياد.فقط دقت كن 15 رقم اول.مثلا اينطوري:نقل قول:
s 359087012689620
اينو بفرست حتما جواب ميده.حتي اگر همين شماره اي كه من گذاشتم را هم بفرستي جواب ميده.خداييش اگر جواب نداد من خودم نوكرتم هستم تنظيمات دستي را ميذارم برات.
سلام .. برای دوستم میخوام گوشی s500 بخرم ولی راستش خیلی اهل خرید گوشی نیستم و اطلاعات کمی دارم ...در مورد خرید این گوشی به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ منظورم اصل بودن قطعات است ؟ ایا جعبه حتما باید پلمپ باشه ؟ تو بازار مغازه های مختلف قیمتای مختلفی میدن بین 3 الی 7 تومان تفاوت قیمت هست .فرقشون در چی هست ؟ گارانتی مهمه ؟ در ضمن تو جعبه چه مواردی باید باشه ؟
خود گوشي كه اصل و غير اصل نداره ولي لوازم جانبي را عوض ميكنن مثلا باتري را عوض ميكنن.به نظر من بيشتر پول بده ولي مطمئن باش كه اصلي خريدي.البته گفتم خود گوشي اصلي و غير اصلي نداره ممكنه باتري و شارژر و... را عوض كرده باشن.در ضمن s500 اونطور كه من شنيدم دكمه هاش زود ميشكنه به نظر من دبليو 580 بگير قشنگتر از اس500 هست.نقل قول:
اينكه گارانتي داشته باشه اصلا مهم نيست چون هيچ كس تا حالا نتونسته از گارانتي استفاده كنه يا اگر بخواي استفاده كني پشيمون ميشي ولي اگر گارانتي دار باشه از نظر اصل بودن قطعات جانبي مطمئن تره.
در ضمن سعي كن جعبه را جلوي خودت باز كنن كه كمتر كسي اين كار را انجام ميده و اكثرا جعبه ها از قبل باز شده.
امروز باز واسه خرید s500 رفتم ولی بعضی ها میگفتن که گوشی فروشی اونا اصل مالزی هست و بعضی ادعا میکردن که تمام گوشیها چینی هست ...در ضمن قیمت بین 170 تا 178 متغیر بود اون کسی که میگفت 178 ادعا میکرد که لوازم جانبی اون اصل هست و حاضره تو فاکتور خرید ضمانتشو کنه... آیا قیمت بالاتر دلیلی بر اصل بودن هست یا صرفا بازار گرمی فروشنده جهت بالا بردن قیمت هست ؟ ایا درج تو فاکتور تضمینی برای اصل بودن هست یا اینها صرفا یه حقه برای فروش هست ؟؟
در ضمن فروشنده ها ادعا کردن که گوشی با جعبه پلمپ ندارن و تمامی گوشیها باز هست ایا این درسته ؟
می گن که s500 دکمه هاش ترک بر میداره یا میشکنه ایا این درسته یا بستگی به نحوه استفاده داره ؟ تو رنج 180 تومان شما چه مدل گوشی با چه برندی رو پیشنهاد میدید ؟
بالاتر بودن قيمت كه شرط بر اين نيست كه اصل هستـــش :41:نقل قول:
شايد اينا ندارن گوشي با جعبه پلمپ شـــده هســــت
استفاده ات درستـــه باشه نه ترك برميداره نه ميشكنــــه
با 10 هزار تومن بالا پايين يه K800 بـــگيره اين گوشي هم خيلي خوبــــه :11:
موفق باشيد!:40:
هميشه ميگن چوب گروني را نخور گول ارزوني را هم نخور.نقل قول:
تا جايي كه من اطلاع دارم گوشي هاي سوني اريكسون تقلبي ندارن و همشون مونتاژ چين هست و احتمالا اونايي كه ميگن مال ما مالزي هست دروغ ميگن.تازه بر فرض كه مالزي باشه.مگه سوني اريكسون مال مالزي هست؟يا فكر كردي مالزي خيلي از چين پيشرفته تره؟ولي يه چيزي را بهت بگم تو بازار موبايل رقابت خيلي شديده و بين 2 تا جنس مشابه كسي نميتونه بيشتر از 2000 تومن بالا پايين بگه اگر اختلاف 7 تومنه پس مطمئن باش اون كه 7 تومن ارزون تره با اون كه 7 تومن گرونتره يه فرقي داره.
اون كه ميگن گوشي با جعبه پلمپ ندارن راست ميگن چون من تا حالا نشده گوشي آك بخرم جعبش پلمپ باشه فكر كنم خودشون باز ميكنن نگاه ميكنن چون بعضي وقتها از دوبي كه ميفرستن وسايل توش را ميدزدن.
در مورد دكمه هاي اس500 راست ميگن ترك ميخوره مخصوصا اگر زياد اس ام اس بازي كني.من نظرم را گفتم دبليو 580 شبيه اس500 هست و قشنگتر و بهتره.ولي كا810 هم به نظرم گوشي خيلي خوبيه با توجه به قيمتش البته اگر ظاهرش برات مهم نيست.
دوستان یکی لطف می کنه به من بگه فرق w910 با w910i چی هست؟؟؟
آیا اختلاف قیمت هم دارن؟؟؟ اگر دارن در حدود چقدر؟؟؟
سلام دوستان.
یک سوال می خواهم بپرسم(البته خودم می دونم می خواهم مطمئن شم:31:)
پچی برای قفلدار کردن صفحه دکستاپ(مثل نوکیا که اول پسورد میزنی بعد صفحه باز میشه)برای سونی اریکسون هست یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله! به نسبت گوشی، و فریمور، این پچ وجود داره. (KeyLock)نقل قول:
موفق باشید :40:
دوست عزیزم، W910i ، فقط یه مدل هست. مدل دیگه ای مثل W910c وجود نداره. اونی که احتمالا به شما گفتند، W908c بوده.نقل قول:
لینک زیر، آدرس تمام محصولات سونی اریکسون با تمامی مشخصات گوشی ها هست. میتونید ببینید.
موفق باشید :40:کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio
جديدا با الف هم ميشهنقل قول:
در مورد گوشی s500 بحثی در مورد خود گوشی نیست اما بحث اصلی در مورد لوازم مثل هندزفری و باتری و.. هست که ممکنه تقلبی یا دست دوم به آدم غالب کنن ( چند تا فروشنده هم به این اشاره کردن ) یکی از فروشنده ها میگفت حاضره 7 تومان بالای قیمت بازار بده ولی تو فاکتور خرید ضمانت اصلی بودن قطعات و سالم بودن رو بکنه ..به نظر شما این کار ارزش خرید داره یا این یه حقه از جانب فروشنده برای فروش گوشی به قیمت بالاتر هست ؟
اگه اينجوري فروشنده ميگه خوبــــه ميگيري ايرادي چيزي داشــــت ضمانت داره مياي پيش خودش با فاكتور اونوقـــت چي ميخواد بـــگه :31:نقل قول:
به نظر من كه ارزش داره چون فقط اگر باطري قلابي باشه بايد 10000 تومن بدي باطري اصلي بخري.نقل قول:
وقتي خواست ضمانت كنه بگو باطري را هم ضمانت كنه كه اصلي باشه
سلام به همه ، آقا من یه w880 رنگ مشکی نارنجی خریدم ، یکی از دوستام هم رنگ نقره ای رو داره ، برای من اصلا نه رو جعبه و نه رو گوشی نزده که ساخت کجا هست !!! موندم گوشی من کجاییه !!! بعدش آیا امکانش هست که با لپتاپ بشه A2DP گوشی رو فعال کرد و آهنگ رو رو لپ تاپ گوش داد ؟؟؟
دوستان این W910 هم FM Transmitter داره؟
من نمیدونم. ولی شاید اینجا یه چیزهایی پیدا کنید:نقل قول:
مروری بر گوشی W910i
کلوپ W910 :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2882829&postcount=31
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242930
سلام بچه ها
من می خواستم بدونم نرم افزاری هست که روی گوشی k750 نصب بشه و با استفاده از اون بشه فایلهای mp4 رو باز کرد؟
دوست عزیز، K750 که mp4 نشون میده. منتها در سایز 174*144. :27:نقل قول:
فکر میکنم منظور شما فیلم های گوشیهایی که دوربین بالایی دارن و با Mp4 ضبط میکنند، (مثل Nokia سری N) باشه.
کاری نمیشه کرد. چون سایز اونها 240*320 هست و صفحه نمایش K750 ، فکر کنم 144*176. اگه فیلمی بزرگتر از این باشه، گوشی اون رو در قالب فایل صوتی میشناسه.
آره دقیقا منظورم همین بود ، خب کاری نمیشه کرد که تصویر کوچک تر شه؟! یا یه راه حل دیگه...نقل قول:
بله! میشه کرد. شما با Converter ها میتونید سایز فیلم رو کوچیک کنید.نقل قول:
به نظر من بهترین برنامه برای این کار، Total Video Converter هست.
Total Video Converter اینجا:
بی عیب ترین ورژن این نرم افزار هم، 3.10 هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142668&highlight=total
موفق باشید :11:
سلام دوستان
گوشی من w950 است
من گوشیمو بنا به دلایلی فلش کردم ولی متاسفانه زبان گوشیم چینی شده.و تنها زبانی که الان روش هست زبان چینیه.
حالا چه طور میتونم زبان انگلیسی را رو گوشیم بریزم بدون اینکه بخوام دوباره فلش کنم؟؟
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید
این برنامه ای که گذاشتین رو گوشی اجرا میشه دیگه ؟نقل قول:
منظورم اینه که لازم نیست رو کامپیوتر نصب بشه بعد تو سیستم تبدیل کنیم؟
نه بابا! برنامه کامپیوتری هست!نقل قول:
گوشی که نمیتونه از این کارها بکنه :27:
k810 هست که وقتی یه منو ریخم روش وقتی میرم تو بازی یا برنامه ها نمیره و میگه کار انجام نشد منو را عوض کردم فایده نداشت العان نه تو بازی ها میره نه تو برنامه های کاربردی باید چکار کنم
و دیگه اینکه یه k530 داشتم نور صفحه اون مشکل داشت تبدیلش کردم به w660 درست شد ولی العان فارسی نیست فایل های فارسی سازی را می خواستم لطف کنید
زبان های فارسی را ریختم فایده نداشت میگند که fsفارسی می خواد
ممنون
باید گوشیتون رو فلش کنید.نقل قول:
k810 هست که وقتی یه منو ریخم روش وقتی میرم تو بازی یا برنامه ها نمیره و میگه کار انجام نشد منو را عوض کردم فایده نداشت العان نه تو بازی ها میره نه تو برنامه های کاربردی باید چکار کنم
البته فکر میکنم که کاستومایز شما فارسی نبوده نه Fs. چون فایل Costumize هست که تعریف میکنه چه زبانهایی وجود داشته باشه.نقل قول:
و دیگه اینکه یه k530 داشتم نور صفحه اون مشکل داشت تبدیلش کردم به w660 درست شد ولی العان فارسی نیست فایل های فارسی سازی را می خواستم لطف کنید
زبان های فارسی را ریختم فایده نداشت میگند که fsفارسی می خواد
شما فایل زیر رو در قسمت MISC بذارید و دکمه Flash رو فشار بدین؛ اگه مشکلتون حل نشد، بگین تا آموزش فارسی کردن کاستومایز رو بگم بهتون.
موفق باشید :40:کد:http://www.4shared.com/file/64420860/dac248a9/W660.html
سلام :46:
من براي گوشي p990i دنبال نرم افزاري ميگردم كه بشه باهاش كل اس ام اس هارو يكجا انتخاب كرد و كپي كرد تو هارد
:5:
با اين نرم افزار معمولي خودش كه نصب كردم يك يكي بايد اس ام اس ها رو بازش كرد و بعد يكي يكي كپي كرد، كه حوصله آدم سر ميره و خسته ميشه و خيلي زمان بره :10:
ممنون ميشم اگه روش يا نرم افزاري هست معرفي كنيد
:11::40::11:
سلام وحید جون؛ دوست گلم :10:نقل قول:
خب از My Phone Explorer استفاده کن. از همش یه بکاپ بردار.
زبان فارسی هم داره.
حجم: 3.65 مگابایتکد:http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_Setup_1.7.0.exe
موفق باشید دوست عزیزم :40:
نقل قول:
سلام دوست عزيزم توحيد جان
حال شما ؟ خوبي انشاا...
دست شما درد نكنه .... لطف كردي :11:
سلام من دنبال يه برنامه ديكشنري برا موبايل اس 700 ميگردم كه بشه كلمات جالب و مهمي رو كه پيدا ميكنيم ازش رو يه جايي مثل فيوريت يا ارشيو شخصي يا تگ علامت گذاري و جمع آوري كنيم تا با مراجعه بعدي اونها برامون مشخص باشن و بتونيم مرورشون كنيم
كسي چيزي ميشناسه؟
در ضمن گوشي من قديميه و فايل هاي جاواي ور»ن جديد بهش نميخوره
من هنوز نتونستم يه نرم افزار قفل گذاري روي پوشه و فايل رو هم پيدا كنم
به همين دليلي كه گفتم اگه اين رو هم بلديد بگيد اسمشو برم دنبالش لينك نداديد هم مهم نيست لطفا پست رو پاك نكنيد اگه جاي بدي پست دادم در صورت لزوم منتقلش كنيد
ممنون
سهيل
من یه k550 cid53 دارم میتونم روش با setool فونت بریزم یانه؟ شنیدم cid53ها رو نمیشه هک کرد. اگه میشه دیگه چیکارا میتونم بکنم؟
چنین برنامه ای برای گوشیهای جاوا وجود نداره.نقل قول:
سلام من دنبال يه برنامه ديكشنري برا موبايل اس 700 ميگردم كه بشه كلمات جالب و مهمي رو كه پيدا ميكنيم ازش رو يه جايي مثل فيوريت يا ارشيو شخصي يا تگ علامت گذاري و جمع آوري كنيم تا با مراجعه بعدي اونها برامون مشخص باشن و بتونيم مرورشون كنيم
یه برنامه هست که روی فایلها پسورد میذاره. منتا برای برداشتن پسورد هر فایل، باید ازداخل برنامه اقدام کنید.نقل قول:
من هنوز نتونستم يه نرم افزار قفل گذاري روي پوشه و فايل رو هم پيدا كنم
اسمش Moby Explorer هست. نمیدونم در گوشی شما اجرا بشه یا نه. ولی به امتحانش می ارزه.
بهترین ورژنش هم اینه:
اگه برنامه نصب شد، اطلاع بدین، تا راهی برای دور زدن سوال هایی که به طور پی در پی پرسیده میشه، ارائه بدمکد:http://www.4shared.com/file/56715367/a709dc6d/mobyexplorer_v210.html
موفق باشید :11:
آقا من قید اینترنت w580 رو زدم.
چون مال خواهرم بود دیگه گفتم وللش.راستش من خودم 5610 دارم.
میخوام بپرسم این صفحه ی 5610 چند اینچه؟
رزولوشن: 240x 320 پیکسلنقل قول:
اندازه: 2.2 اینچ
از نوع TFT با قابلیت 16 میلیون رنگ
کلوپ 5610 اینجا:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=210224
[quote=tohidkh;2994994]باید گوشیتون رو فلش کنید.
اگه می دونستی من چقدر پچ رو گوشیم ریختم این حرفا نمیزدی حالا راه دیگه نداره یا اینکه پچ ها پاک نشه
البته فکر میکنم که کاستومایز شما فارسی نبوده نه Fs. چون فایل Costumize هست که تعریف میکنه چه زبانهایی وجود داشته باشه.
شما فایل زیر رو در قسمت MISC بذارید و دکمه Flash رو فشار بدین؛ اگه مشکلتون حل نشد، بگین تا آموزش فارسی کردن کاستومایز رو بگم بهتون.
کاستومایز را فارسی کردم و ریختم زبان فارسی هم ریختم ولی چیزی اضاف نشد شما هم یه بار دیگه بگید چجوری فارسی می کنند شاید من اشتباه کردم ولی میگند باید fsفارسی بریزی M_EAST_N و S_ASIA_LEVAN
از این مدل .
این یارو ی را که دادی خراب بود نشد بریزم رو گوشی اگه مشکلش رو حل کردی دوباره بزار امتحان کنم
با سلام
قبلا وقتی k750 رو با کابل وصل میکردم تو تا درایو یکی مربوط به گوشی و یکی هم مربوط به مموری تو مای کامپیوتر اضافه میشد ولی الان فقط درایو مموری اضافه میشه و خود گوشی نه علتش چیه وچیکار باید بکنم؟
البته چند تا پچ نصب رو گوشیم.
با تشکر
سلام به همه ی بچه های با صفای p30 چند وقتیه که گوشیم با مموری ها مشکل پیدا کرده یه چند دقیقه بعد از گذاشتن مموری قفل میکنه و هیچ چیزی نشون نمیده وباید خاموش کنی ومموری رو دیگه نذاری با مموری های مختلف هم امتحان کردم فایده نداشت گوشی رو فلش کردم بازم هیچ .مشکل از چی می تونه باشه ممنون از همه.:10:
پس چرا کسی جواب نمی ده؟ با یه گوشیه k550 cid53 چیکار میشه کرد؟ هکی چیزی یکی بگه!