بهترین کار همان زدن دکمه sleep است. بنظرم حتی در را تا حد امکان زیاد باز و بسته نکنید.
Printable View
بهترین کار همان زدن دکمه sleep است. بنظرم حتی در را تا حد امکان زیاد باز و بسته نکنید.
من این لپ تاپ رو یه ماهی میشه گرفتم.مشکل من اینکه بعضی وقتا که لپ تاپ رو که روشن میکنم تاچ پد کار نمیکنه و کیبرد هم هنگه یعنی باید چند بار یه کلید رو فشار بدی تا کار کنه.وقتی هم که eplan که نرم افزاره تاچ پد رو پاک میکنم درست میشه.جالب اینجاست که وقتی eplan رو پاک میکنم energy manager هم از کا میافته و اون رو هم باید پاک کنم و دوباره نصب کنم.حالا اگه میشه منو رو راهنمایی کنین چون واقعا دارم پشیمون میشم از خریدم.
راستی یه سوال دیگه.موقع اهنگ پخش کردن چرا موقعی که صدا یه هو زیاد میشه کل صدا میره سمت بلندگو راست؟راه حل ندارین براش؟
یه سوال دیگه.بعضی وقت ها windows explorer ریست میشه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.در ضمن این مشکلاتی که گفتم با عوض شدن ویندوز هم حل نشد
ممنون میشم جواب بدین.چون اگه مشکلی داره ببرم گارانتی
تاچ پدش ک بعضی اوقات قاط میزنه! ویندوز شرکتش هم عوض کن مثن ویندوز 8.1 پرنیان داشتی نوین پندار بنصب زمین تااسمون فرق دارن!!! همه درایوارو نصب کردی؟! 10 تارو! حدودا ده تا!نقل قول:
تاچ پدش ک بعضی اوقات قاط میزنه! ویندوز شرکتش هم عوض کن مثن ویندوز 8.1 پرنیان داشتی نوین پندار بنصب زمین تااسمون فرق دارن!!! همه درایوارو نصب کردی؟! 10 تارو! حدودا ده تا!نقل قول:
اره همش تست شده.والا موندم چکار کنم دیگه.زمان پخش اهنگ اون اتفاقی که گفتم برای شما نمیافته؟
سلام به همه ی عزیزان.
بلوتوث لپ تاپ از کار افتاده، داخل دیوایس منیجر هم اثری ازش نیست. چیکار کنم؟:n03:
با تشکر.
سلام
شاید این مو ضوع قبلا توسط دوستان مطرح شده باشه اگه تکراریه معذرت
ممکنه سرعت کارت شبکه این لپ تاپ بعضی از دوستان رو هم مثل من اذیت کرده باشه ( برای انتقال فایل از طریق شبکه )
برای رفع این محدودیت چند کار میشه کرد
1. تعویض کارت شبکه با یه کارت دیگه با سرعت 1000
این کار شدنیه و تو اینترنت مواردی ازش دیده میشه اما تو ایران ؟؟؟؟
2. استفاده از یه کارت شبکه وایرلس دیگه با سرعت بالا
از این کارت شبکه ها تو ایران هست اما چند تا مشکل دارن
الف > گرونند
ب > سرعت واقعی شون با سرعت اسمی شون خیلی فرق می کنه
ج> سرعتشون پایدار نیست و نوسان داره
د> دستگاه فرستنده هم ( مودم - روتر ) باید سرعتش بالا باشه
من خودم یکی از همینها با قیمت بالا خریدم ولی پشیمان شدم
3 . استفاده از یه مبدل شبکه به usb
مثل این : از دیجی کالا
فکر کنم ارزانتترین و ساده ترین را ممکن باشهکد:http://www.-------------/Product/DKP-38366/Edimax-EU-4306-USB-3-0-Gigabit-Ethernet-Adapter/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-USB-3-0-%D9%88-%DA%AF%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D9%8A%D8%AA%D9%8A-%D8%A7%D8%AF%D9%8A%D9%85%DA%A9%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-EU-4306
من خودم دارم استفاده می کنم و بسیار راضیم
این هم اسکرین شات تصادفی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت شبکه لنوو z510
سرعت کارت شبکه لنوو z510
چند روزه که لپ تاپمو روشن میکنم خیلی طول میکشه که روشن شهاول که روشنش میکنم آرم ویندوز که میاد کاملا صفحه مشکی میشه بعد چند دقه میره
روی لاگ این
وقتیم که صفحه دسکتاپ میاد اول هیچکدوم از آیکن ها نیستن بعد 10 ثانیه میان اول اصلن اینجوری نبود
دیروزم که موزیک گذاشتم وسط موزیک پارازیت میداد مشکل چیه؟
احتمال داره هارد مشکل پیدا کرده باشه. موقعی که لپتاپ روشن هست، لپتاپ رو تکون میدید؟نقل قول:
شاید هم با تعویض ویندوز مشکل حل بشه.
یه عکس از تب health نرم افزار hdtune اینجا قرار بدید، تا ببینم مشکل از هارد هست یا نه؟
این عکسشه
گفتم شاید بدسکتور داشته باشه با نرم افزار گذاشتم که شناسایی کنه 3 ساعت طول کشید ولی هیچی پیدا نکرد اما سیستم درست شد دیگه دیر بالا نمیاد حالا بازم ممنون
میشم شما این عکسم یه نگا بندازین اگه پیشنهادی دارین بگین
تو عکس مشکلی نشون داده نشده.نقل قول:
سلامنقل قول:
این که دیر بالا میاد فکر میکنم بخاطر این هست که فست استارت آپ فعال نبوده!
طوری لپ تاپ رو خاموش کن که قابلیت فست استارت آپ فعال بمونه ، برای لپ تاپ من با ویندوز 8.1 enterprise موقعی که از منوی چارم لپ تاپ رو خاموش میکنم حالت فست استارت آپ فعال میشه و بعدش لپ تاپ سریع تر بالا میاد اما وقتی که روی منوی استارت راست کلیک میکنم و خاموش میکنم لپ تاپ دیرتر بالا میاد و همون صفحه مشکی که گفتی میاد و دیر تر لود میشه
میشه دقیق بگین چطور باید خاموشش کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای چی میخواین fast start up رو خاموش کنید ، این گه خیلی خوبه سرعت بالا اومدن ویندوز رو بالا می بره
به هر حال اگر میخواین غیر فعالش کنید و یا اینکه غیرفعال شده و بخواید فعالش کنید اینجا اموزشش هست :
این عکس رو ببین : تو تسک منجر زده که 7 روز و 8 ساعت روشن بوده درصورتی که همین الان روشنش کردم ! این بخاطر قابلیت فست استارت آپ هست وقتی فست استارتاپ فعال بشه این عدد صفر نمیشه همینطوری میره بالا
سلام
من بعد از اپدیت بایوس لپ تاپ یه مشکل پیدا کردم و اون هم اینه که کارت گرافیک انویدیا شناسایی نمیشه
وقتی می خوام درایور رو نصب کنم میگه سخت افزار متناسب با درایور موجود نیست
البته مثل اینکه این مشکل برا خیلی ها بعد از اپدیت بایوس پیش اومده ولی با نصب درایور جدید حل شده
- انواع درایورها ( هم انویدیا و هم اینتل )رو امتحان کردم ( قدیمی و جدیدترین )
- تو بایوس حالت گرافیک رو discard هست
- توالی های مختلف رو هم امتحان کرد م ( اول اینتل بهد انویدیا - اول انویدیا )
به غیر از تعویض ویندوز چه پیشنهادی دارید ؟
با تشکر
در جواب یکی از دوستان که گفته بودن وقتی ولوم صدا رو می برن بالا صدا منتقل میشه به بلندگوی سمت راست:
برای منم همینجوره و این مشکل با مدیا پلیر ویندوزه، با kmplayer درست میشه
فکر کنم روی ویندوز 7 فقط اینجوری باشه روی وین 8.1 تست نکردم
با سلام . در صورتی که کارت گرافیک دوم رو از توی Device manager میبینین ولی نصب نمیشه ، مشکل 95 % انتخاب اشتباه درایور هست .نقل قول:
خیلی از دوستان درایور کارت گرافیک پی سی رو به جای درایور کارت گرافیک لپ تاپ دانلود می کنند . در این صورت نصب نمیشه
من فقط میتونم برای گوشی خودم که سیستم عامل جاوا داره فایل بفرستم یا بگیرم اما اگه بخوام به لپ تاپ دیگه یا یه گوشی اندروید فایل بفرستم نمیشه
مشکل چیه؟
می تونید راهنمایی کنید چطوری میشه کلید های Fn و Function ها رو فعال کرد روی Z510؟
آیا درایور خاصی باید نصب بشه؟
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه این دستگاهو خریدم
صفحش خیلی خستست میشه کاری کرد ک رنگارو بهتر نشون بده؟
سلام.
دوستان مشکل بلوتوثم بوسیله گزینه ریپیر نرم افزار بلوتوث حل شد.:n02:
سلام میشه روی z510 هارد ssd رو در کنتر هارد خود دستگاه داشت؟ من شنیدم که باید رایتر رو در اورد راه دیگه ای نیست؟
Ssd رو بیخیال هاردشو بکن ی 7200 بکار میشه توپنقل قول:
تو تنظیمات کارت گرافیک اینتل قسمت display. بعد color setting. بعد advanced اگه مقدار saturation. یاهمون. مقدار سیری رنگ و بالا ببری ی کمی رنگا. جذاب تر میشننقل قول:
فانکشین ها ک بدون fnکارمیکنن... برعکس بقبه لپ تاپانقل قول:
ونقل قول:
اقا من هیچ وقت درایو تاچ و نصب نمیکنم، اخه بعضی اوقات مثلا دو ثانیه از کار میفته.... ولی نصب نکنم هیچ وقت گیر نمیکنه... کسی نمیدونه مشکل از چیه؟!
با سلام
مدل FullHD این لپ تاپ در بازار موجوده؟
بله موجوده ... دوستم full hd دارهنقل قول:
کیفیت تصویرش ( از نظر رنگ و کنتراست ) با مدل غیر فول اچ دی فرق داره یا یکسانه؟نقل قول:
همه مدلا بکلایت دارن دیگه؟
( البته من منظورم Z5070 نیست، همین مدل Z510 منظورمه )
این مشکل در تمامی لنوو ها با درایور synaptics وجود داره ! حتی مدل های جدیدتر مثل z5070 و flex 2نقل قول:
کیفیت ک یکیه... مدل فول اچ دی اگه مثن میخوای فیلم فول اچ دی نگاه کنی متوجه خوبیش میشی... نکته بعدی هم اینکه خب فول اچ دی توش رزولویشن بیشتره تو صفحت بزرگتره اصلا ی لذته دیگه ای داره...ب نظرم فول اچ دی بگیر، این دوستم ک همون قیمت واسش افتاد فک کنم فروشنده اشتباهی بهش فول اچ دی داد :n33:نقل قول:
نه همه مدلا بک لایت ندارن... بعضیاشون دو هسته این بعضیاشون چهار هسته ای... بعضی هاشون هشت گیگ اس اس دی دارن بعضی هاشون ندارن... سرعت سی پی یو هم تومدل های مختلف باهم فرق دارن... خلاصه کانفیگ های متعددی داره
تو لپتاپه رفیقم ک اس ۵۱۰ هستش خوبه! فک کنم مشکل از همون درایوشه ک با سخت افزار مچ نیستنقل قول:
دوستان من این لپ تاپ رو سفارش دادم و فردا قراره تحویل بگیرم.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه فاقد سیستم عامل هست چه ویندوزی روش نصب کنم بهتره و درایوراش بی دردسر موجوده؟
اگر نکته خاصی هم هست در مورد این مدل که قبل از تحویل گرفتن باید چک کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ویندوز 8.1 نوین پندار بنصب.. درایواش ک تو سی دیش هست... همه چیزشو تست کن... رایت سی بلوتوث... صدا... هنس فری... تاچ پد... تک تک دکمه... یو اس بی ها.. همه و همه... تو درایوا اول چیپست بعwlan بعد lan. و بعد د گرانقل قول:
فیک اینتل بعد بقیهرو نصب کن
سلام
من BIOS رو آپدیت کردم ...موقعی که ریستارت میکنم قبل از بوت شدن این پیام رو میده و یه بار هم برای IPv6
البته وقتی shut down میکنم و دوباره روشن میکنم این پیام نمیاد !
مشکل چیه ؟
این واسه بوتشه... برو تو تنظیمات بایوس بوت رو بذار رو هارد :n06: البته دقیقا یادم نیست... خلاصه پیشفرض بوت رو تغییر بده خوب میشه.. علاوه بر این مواقع زمانی ک بایسوتو بعبارتی ب تنظیمات کارخونه برمیگردونی هم همینطوری میشه ک باید دوباره این کارو انجام بدی. :n40:نقل قول:
ممنون ...
ولی یه سوال لطفا" تنظیمات بوتش رو چطوری بیارم ؟
موقع بوت شدن DELETE رو میزنم ولی نمیره تو تنظیمات بوت !!!
والا ی دکمه بود یادم رفت... ولی ی راه دیگه هست ک خاموشش کن... بعد وقتی خاموشه دکمه ریگاوری ک سمت چپ کنار خروجی هوا لپ تاپ و بزن بعد برو تا بایوسنقل قول:
حذف شود...
سلام دوستان 2 اسفند میرم سربازی.لپ تاپمو چیکار کنم بنظرتون؟باطریشو کامل پرکنم؟2 هفته یبار شاید روشنش کنم