دوستان من رو هم راهنمایی نمی فرماییدنقل قول:
Printable View
دوستان من رو هم راهنمایی نمی فرماییدنقل قول:
شما یه دونه 650 بگیر من اگه میخواستم ایرفون بگیرم حتما میگرفتمش
کد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=3967
سلام
یکی از دوستان در مورد هدفون AKG K420 که چند وقت پیش اینجا گفتم خریدم از من سوال کرده بود. مثکه من چون کمتر از 10 تا پست دارم نمی تونم بهشون خصوصی جواب بدم. به همین خاطر جوابشون رو اینجا گذاشتم.
سوال:
آقا این AKG K420 که گفتی 90 تومن چطوره؟ به لحاظ این که گوش رو خسته نکنه.
(آخه اکثر هدفون ها وقتی میذاری روی سر بعد از مدت کوتاهی سر و گوش رو خسته میکنه.)
بعد، از نظر درز کردن صدا به بیرون چطوریه؟ یعنی کسی که توی اتاق باشه میشنوه صدا رو؟ عایق صدا نداره؟
جواب:
من قبل از این هدفون از یه ایرفون متوسط استفاده می کردم. نسبت به اون مدت بیشتری می شه بدون خستگی موسیقی باهاش گوش کرد. ولی طبیعتا بعد از 3، 4 ساعت متداوم خسته می شید. اما از لحاظ ارگونومی می شه گفت که بعد از یه مدتی تقریبا فراموش می کنید که هدفون گذاشتین. من معمولا تا آخر بازش می کنم تا قسمت بالایی هدفون هم به موهام فشار نیاره. و اینجوری روی سرم هم حسش نمی کنم. در ضمن این که یرعکس هدفون های کلوز و یه سری از ایرفونها می تونید صدای بیرون هم تا حدودی بشنوید باعث خستگی کمتر می شه.
در مورد درز کردن، این دسته از هدفون ها صداشون به بیرون می رسه. اگه با صدای زیاد گوش بدی از بیرون قابل شنیدن هستش تا حدود زیادی.
این هدفون چجوریه بنظرتون از نظر شفافیت صدا
میشه به هدفونهای PLILIPS اعتماد کرد تا حالا کسی از این مدل داشته
SHM-7110
بودجه ام کمی افزایش پیدا کرد.
هدفون یا هدست فرقی نمیکنه. برای استفاده با کامپیوتر و موزیک که کیفیت مناسبی داشته باشه . ترجیحا میکروفون داشته باشه (به نظرتون میکرفون جداگانه بهتره؟) قیمتش هم حدود 40-50 تومان
سلام بچه ها یه هدفون با کیفیت خوب صدا واسه j3 کوون میخوام که قیمتش بین 70 تا 80 تومن باشه حالا اگه یه خورده بالا پایین شد مهم نیست ممنونم ازتون
بچه ها اگه میشه این هدستو برام قیمتشو بنویسید از کجا میتونم ارزون تر از همه جا بگیرم
هرکی قیمت داره بگه
Philips Headset SHM7110
اینم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که عکسش رو گذاشتید کیفیتش خوبه؟میکروفون داره؟
بله میکروفون داره کیفیتش هم خوبه صداش 110 db اطلا عات دقیق تر رو میتونید از این جا بگیرید
دوستان میشه جواب بدین چون میخوام بخرم کسی شاره ی نمایندگی فیلیپس رو نداره یا نمیدونه این مدل رو کجا میفروشنکد:http://www.rayaneh.com/product-12626.aspx
اگه قیمت داشتین هم بگین
معمولا اینایی که میکروفون دارند صداشون هوا داره . اینم همونجوریه؟
والا من دیگه اونشو نمیدونم چون خودم تستش نکردم
دوستان اگه میشه یه نیم نگاهی هم به سوال ما بندازید
سلام ...نقل قول:
ببخشید امتحانای پایان ترم وقت همه چیزو ازم گرقته .... حالا تا 16 هم که امتحانان کارگاه دارم میتونم بیشتر با بیام فروم......
من درست متوجه نشدم شما چی میخوای ولی فکر کنم یه هدست بخوای ... درسته؟
بودجتم تا 20 توومن .... قضیه بلوتوث رو که بچه هم گفتن بیخیال شو (بودجت کمه) حالا واسه هدست من یه چیز بگم از دو دلی درت بیارم ... ببین دوست گلم تو این رنج بودجه (20/30) تقریبا میشه گفت کار اکثر برند ها از لحاظ کیفیت در یه حده ... و تفاوت قیمت هم بیشتر به دلیل طراحی و فیزیک کالا هستش ... پس نظر من اینه که اگه تهرانی برو
پاساژ پایتخت ... اگه هم شهرستانی برو نمایندگی سونی و کریتیو ....
هر کدومو که رفتی برو تو مغازه تا میتونی تست کن ... ببین کدوم هدست رو گوشت راحت تر وا میسته و جنس صدای کدوم برند به گوشت خوش تر میاد ...
در کل واسه تست برو توکار کریتیو و سونی و یه پله پایین تر فیلیپس
دوست عریر من مدلمو انتخاب کردم فقط سوالم اینهنقل قول:
در ضمن از راهنماییت ممنونم من تهرانم
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
راستی گفتی تست کنم چجوری میتونم تست کنم یعنی برم به فروشنده بگم از جعبه بیاره بیرون بعدش بگم نمیخوام
یعنی فروشنده ها اینقدر پیشرفت کردن
اگه جایی میدونی که میزارن امتحان کنی بگو
بازم ممنون
دوست عزیز اول از همه این رو بگم که منبع تغذیه هذفون شما قوی نیستش و اون صدایی که خواهی شنید چند پله پایین تر از اونییه که در توان ایرفون هستش (فرضا همون 630)....نقل قول:
با 20 تومن ببین 630 ...
اگه بتونی تا 28/30 ارتقا بدی EP650 کریتیو
و EX35 سونی هم میتونی بگیری ...
والا فیلیپس یه برندیه که به نظر من در مقوله هدفون خیلی جا داره تا به برندهای پیر بازار ایران (کریتیو .. سونی) برسه و من اونو در کل پایین تر از کریتیو و سونی میدونم .... هر چند تجربه شنیداری درست و حسابی از این برند ندارم .. و بدون تجربه شنیداری از حرق خودم مطمئنم
اگه طلبه قیلیپس شدی ..نقل قول:
من از بچه ها شنیده بودم که تو پاساژ پایتخت فیلیپس رو واسه تست گذاشتن ... اگه هم خیلی علنی واسه تست ملت نذاشته بودن .... شما برو بپرس کی قیلیپس داره بعد تریپ اطمینان و محکم بردار و به یارو بگو اقا از کارای فیلیپستو میخوام یکی بردارم ... حالا میزاری هدقوناتو تست کنم یا برم مغازه بغلی یا جای دیگه .... کلا بازاریا وقتی اسم مغازه بغلیشون یا هم صنفشون میبری اونارو تو سرشون میزنی غیرتی میشن و بخاطر اینکه مشتری از دستشون نپره باهات راه میان ....
درست میگی حالا این پاساژ پایتخت دقیقا کجاست جمهوریه توپخونست کجاست
دستت درد نکنه راستی قیمت نداری
والا خودت مقایسه کن دیگه ... هدفون کیفیت بالاتری نسبت به هدست داره چون هرکدوم واسه کاری ساخته شدن ... اگه میتونی با افت کیفیت هدست نسبت به هدفون کنار بیای ... برو سمت هدست .... حالا مشخص کن چی میخوای تا بریم جلو ...نقل قول:
در ضمن اینم در نظر داشته باش که منبع تغذیه تو کامپیوتره و کیفیت خروجی هدفون بستگی به کارت صدات هم داره ... انتظارت از کیفیت هدفون (حالا هر مدلی باشه ) رو معقولانه در نظر بگیر که تو ذوقت نخوره ...
به هر حال شما وقتی یه هدفون رو به کامپیوتر وصل میکتی با وقتی که همونو به COWON J3 وصل میکنی صداهای متفاوتی از این دو دیوایس میگیری
راستی بودجم 20 تومن نیست تا 35 هم میتونم بدم
قیمت کارای فیلیپس رو نه ...نقل قول:
ببین شما از سر شما از هر کی بپرسی پاساژ پایتخت سر میرداماد میخوام برم بهت میگن چطوری برو ... من که همیشه راحت با BRT میرم
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
سلام رفیق ...نقل قول:
شما تو گوشی میخوای ه توی گوش قرو بره یا از این بزرگا که روی گوش قرار میگیره .. ؟؟
اگه سلیقه موسیقاییت هم بگی بهتر میشه کمکت کرد .. تمایل به سمت چه سبک هایی هستش ؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
:31:نقل قول:
چه چت روم جالبی:31:
میدونم من گفتم تو رنج20/30 تومن حالا یکم بالا پایین ... داستان همونیه که گفتم و بترین راه تسته
یه چیز مهم تو مغازه رفتی اصلا به حرف فروشنده گوش نکن ....
اونا فقط تو فکر فروش خودشونن ...
نهایتش اگه بین چند مدل مردد شدی بیا همینجا مطرح کن تا بچه ها کمک کنن
اره بابا ساده ای ها این فروشنده ها رو من میشناسمشون ولی بازم ممنونم
اگه مدلی مد نظرت هست بگو هر برندی سونی کریتیو
اگه بشینی من تا فردا صبح تایپ میکنم
سلام
دوستان تا سقف 100 تومن بهترین هدفون بیسیمی که میشه خرید چه مدلی هست؟ ( از نظر کیفیت صدا و کیفیت ساخت )
من دفیق نمیدونم ذر حال حاضر چه مدلایی تو بازار هستش .... شما باید تست بکنی حتما ..نقل قول:
ولی من اگه بخوام هدست بگیرم میرم سمت کارای کریتیو
به نظرت جمهوری قیمتاش چطره من تو اینترنت قیمت این مدل فیلیپس رو 37 تومن دیدم بنظرت تو جمهوری چنده؟
ایول خوشم میاد پایه ای
[/COLOR]
سلام رفیق ...
شما تو گوشی میخوای ه توی گوش قرو بره یا از این بزرگا که روی گوش قرار میگیره .. ؟؟
اگه سلیقه موسیقاییت هم بگی بهتر میشه کمکت کرد .. تمایل به سمت چه سبک هایی هستش ؟[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیزم...ممنونم از جوابت
می خوام تو گوش فرو بره..بیشتر تمایلم به سبک پاپ هست سنتی و بعضی از رپها رو هم گوش می کنم (چه شود!!!) بازم مرسی
با همه مسائلی در پیش و روی افرادی که طالب هدفون بیسیم هستن اشنایی داری؟نقل قول:
100 تومن پایینه .. و با این بودجه یه گزینه زیر متوسط رویروت قرار میگیره (البته این مسئله فقط تو تیپ بیسیم صادقه )
زیر 100 این هست DR-BT101/B سونی .... اطلاعات بیشتر اینجا ()کد:http://www.kamancomputer.com/products_detail.asp?type=12&id=355&tab=1&color=B
بالای 100 هم اگه بتونی هزینه کنی اینا :
وکد:http://www.kamancomputer.com/products_detail.asp?type=12&id=353&color=0
کد:http://www.kamancomputer.com/products_detail.asp?type=12&id=354&color=B
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
همون حدود باید باشه چه بسا کمتر ... اگه یکم بیشتر هم بود بگیر چوناز خرید اینترنتی مطمئن تره ...نقل قول:
داشی دیگه شرمنده باید به کارای دیگم هم برسم ...
فعلا با اجازه....
ممنون از پاسختون.نقل قول:
1. منظورتون رو از جمله بالا درست متوجه نشدم.اگر ممکنه توضیح بدید.
2. سونی بهتر از بقیه برند هاست؟ از برند های دیگه مدلی تا 100 تومن نیست؟
منظورشون از 1.اینه که کسایی که اینجور هدفونها رو میخوان اولا پول زیاد باید بدن دومن کیفیت هدفون های باسیم رو ندارن
سومنهدفونهای بیسیم در ایران خیلی کمن
ایناست دیگه من خودم طالب هدفون بیسیم بودم ولی عطاشو به لقاش بخشیدم
شما هم بیا یه سیمدار بگیر با صد تومن
میتونی یه هدفون کیفیت بالا بگیری
ممنون.نقل قول:
آخه من میخوام برای فیلم دیدن با کامپیوتر در شب استفاده کنم و میخواستم فاصلم از مانیتور زیاد باشه که چشمم اذیت نشه. و کلا سیم هدفون خیلی دست و پا گیره!
فکر هم نمیکنم هدفون با سیمی موجود باشه که هم کیفیت صداش خوب باشه و هم حداقل 3 یا 4 متر طول سیمش باشه!
یعنی واقعا این هدفون های بیسیم زیر 100 تومن اینقدر کیفیت صداشون بده؟!!
مرسی.نقل قول:
به نظرم کیفیت صدا مهمتره. میخوام یه هدفونی باشه که دست و پاگیر نباشه برای استفاده از لبتاب میخوام.ای پی 630 داشتم صداش بد نبود اما دیگه نمیخوام از اون مدل بگیرم خیلی قدیمیه و کلا دوسش ندارم.تا حدود 30-35 خرچ میکنم.شما چه پیشنهادی میکنید؟
تصمیم گرفتم میکروفون جداگانه بگیرم.
کریتیو ای پی 650 یا سونی ای ایکس 35 بهتره؟قیمتشون چنده؟
هاااااااااااااااااااااااا اااانقل قول:
خوب زود تر میگفتی ... اگه مشکلت سیم کوتاهه .. میتونی با خرید یه نر و ماده تا 10 متر سیم رو اضافه کنی ....
ضمنا سیم خیلی از هدفون ها بین 1 تا 1/5 متر هست .. فکر نمیکنی این مقدار کافی باشه ... در هر صورت راهشو بهت گقتم ...
فکر نکنم به اون صورتم دست و پاگیر باشه ... حالا اگه اینجور که شما میگی دست و پا گیره واست عیب نداره بهش عادت میکنی و در ضمن اون تفاوت کیفیت باسیم نسبت به بیسیم شما رو به کمی مدارا کردن با این مشکل متقاعد میکنه ...
اگه اوکیه بریم سر گزینه های باسیم پیش روت؟
اها واسه استقاده از لپتاب میخوای ...نقل قول:
میگم یه وال شما واسه لپتاب از ایرفون استفاده میکنی راحتی ؟ یعنی مشکلی واست پپیش نمیاد ؟ اذیت نمیشی؟
اخه من خودم کلا نه به کامپیوتر نه لپتاب نمیتونم از ایرفون استفاده کنم :13:... اذیت میشم ...
آره مسلما اون دو تا از 630 بهترند ...
تا 35 تومن اگ ایرفون بخوای همون 650 و ex35 هستن ....
630 جنس سیلیکونش که تو گوش میره نرمتر هسستش ولی ex35 یکم سیلیکونش سفته و گوشه منو یکم اذیت میکنه ..
جنس سیم 35 یکم بهتره و کمتر از 650 تو هم میپیچه ...
در مورد صداشونم که تا ذلت بخواد تو صفحات قبل مطرح شده ...
ممنون.نقل قول:
1. لطفا درباره این نر و ماره که گفتی بیشتر توضیح بده.دقیقا چی هستن؟ برم مغازه بگم چی میخوام تا منظورمو بفهمه؟
2. با طولانی شدن سیم ، آیا کیفیت صدا افت محسوسی میکنه؟
3. خوب حالا که مجبورم هدفون با سیم (البته ایرفون مد نظرمه) بگیرم تا سقف 50 تومن یه مدل با کیفیت بهم معرفی کنید.البته قیمت اون نر و ماده هم بگید حدودا چقدره؟
با تشکر...
مرسی از توضیحاتت.نقل قول:
چون معمولا من به ایرفون عادت کردم. اما اگه شما هدفون جمع و جورتر دارید که راحت تر بشه استفاده کرد و صدای خوبی داشته باشه و قیمتش هم حدود 30 تومان باشه معرفی کنید.ممنون./
از دوستان کسی این مدل رو نمیدونه از کجا میشه گیر اورد
هرچی گشتم پیدا نکردم:37:
Philips 7110
با سلام
1 هدفون بلوتوث دیدم به اسم سومیک مدل pm 650 به قیمت 31 تومن. به نظرتون کیفیتش چطوره؟؟؟؟ بخرم پشیمون می شم یا نه؟ یه مدل NOKIA هم بود به قیمت 50 تومن. نظرتون واسه این مدلا چیه؟
ممنون از راهنماییتون
1. یه سری سیم معمولین که البته جنس خوبشو باید گیر بیاری ... که یه سروش فیش 3.5 میلیمتریه و یه سرش هم سوکتی که فیش توش میره و میتونی به دو طرف قضیه بزنی و بزاری رو گوشت و بری تو کوچه فوتبال بزنی:31:نقل قول:
2. چرا خوب صد البته ولی زیاد محسوس نیس ... هرچی طول سیم بشتر بشه کیفیت افت میکنه ... این یه قاعدس .. حالا این وسط جنس سیم نر و ماده هرچی بهتر باشه افت کیفیت هم کتر میشه
3. ایرفون ep830 هستش ... که گویا جنس سیمشم خوبه ... یه سری به تاپیک بزن ببین چیزی چشمتو میگیره ..
قیمت نر و ماده اگه جنس خوبشو بتونی پیدا کنی دیگه نهایت 2/3 تومنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463244
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
هان ... چی میگه :25:نقل قول:
مشکل بودجس .. با این بودجه فکر کنم با همون ایرفون راحت تر باشی .. چون با این بودجه هدفون خوب نمیتونی بگیری
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
... به خاطر همین بود من تاکید داشتم بری بازار .. چون تا حالا هم واسه خودم و هم بچه ها خیلی پیش اومده که چیزی رو تو خونه نشون کردن و تصمیمشونو گرفتن ولی رفتن هرچی گشتن اون مدلو پیدا نکردن ...نقل قول:
حالا شما ببین فیلیپس تهران نمایندگی داره ... اگه داشت برو اونجا ببین نمیتونن این مدلو واست جور کنن
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
سونیک که مارک چینیه اشغاله .. من اوراق شده 3/4 تاشو دارم .... نوکیا هم زیاد تو بازاار هدفون حرفه ای مطرح نیست و داره از معروفیتش تو گوشی واسه زمینه های دیگه استفاده میکنه ...نقل قول:
نمیدونم والا اگه واقعا طلبه اینا شدی ببین اگه نوکیاهه گارانتی درست حسابی داره بگیر ...
ببین لاجیتک کارای بیسیم نداره؟
باز لاجیتک بهتره :27:
امروز رفتم بازار این مدل رو دیدم هیج جا اصلش رو پیدا نکردم بیخیالش شدم
میخوام مدل mdr xd200 سونی رو بگیرم
سلام دوستان قصد دارم برای ایپاد تاچ 4 ام یه هدفون بگیرم:8: که روش وولوم و تغییر آهنگ داشته باشه مدل 650i کریتیو رو دیدم بد نست ولی تو رینج قیمت تا 40 هزار تومان چه مدلی معرفی میکنید.
مد نظرم از این مدل هاست که تو گوش میرن (ایرفون) و دوست دارم بیس خوبی داشته باشه و بتونه سبک های مختلف موزیک رو جواب بده.:40:
توی رنج قیمتی که میخوای بنظرم همون مدل 650i خوبه بیس خوبی هم دارهنقل قول:
امروز ep650 گرفتم با بدبختی هم گیرم اومد
خیلی ایرفونه خوبیه واقعا اگه گیرتون اومد بگیرید چون الان اصلا تو بازار و اینترنت نیست من یه دونه پشت ویترین دیدم گرفتم chorom ادیشون با گارانتی شاب 35 تومن که اخریشم بود
امروز رفتم یه دونه mdr xd200 گرفتم
الان دارم باهاش گوش میدم خیلی صداش عالیه:8: :8:
از دوستان هم به خاطر راهماییشون ممنونم
اگه سوالی داشتید دربارش در خدمتیم
سلام
ببخشید چه هدستی برای موسیقی ترنس خوبه ؟
بودجه :80تا 100 تومن