ویرایش............
Printable View
ویرایش............
گزارشگر های دیگه هم میشه دانلود کرد؟
ینی اومده؟
دوستانی که بازی واسشون لگ داره یا تاخیر داره از توی ستینگ بازی رو از روی فول اسکرین در بیارن و بزارن روی windows mode سرعت بازی رو هم بزارن رو 1 و برن حال کنن واسه دوستان بنده این کار به خوبی جواب داده و بازی خیلی خوب شد
اسم نرم افزار Cheat Engine هست ولی مطمئن نیستم روی این نسخه کار کنه. اگه اجازه بدی امتحان کنم خبرش رو میدم.نقل قول:
دوستان آیا آپدیت رسمی از کونامی برای درست کردن نقل انتقالات اومده؟یا باید صبر کنیم هنوز؟
منظورم پچ های pesedit و...نیست
رسمی از کونامی؟آیا اومده؟
اگه گزینه های دیگه باشه چه جوری میشه ؟نقل قول:
دوستان برای نصب پچ عجله نکنید . پچ خوب پچی هست که حداقل حجمش 1 گیگ باشه . از این پچ های چند مگابایتی انتظار تغییرات بزرگ نداشته باشید.:n01:
آقا به جان خودم این کونامی دیوانه شده،پیشرفت بازیکنا بر هیچ اصل و اساسی نیست،نمودار هم که نداره لااقل بفهمی بازیکن میخوای بخری پیشرفتش چجوریه!
با گیم پلیش کنار اومدم،به نظرم نه اونقدر عالیه نه اونقدر که بعضی ها میگن افتضاح،در کل بعد از نصب پچ pesedit بازی روونتر شده ولی خب این گندی که به مستر لیگ زدن رو چیکار میشه کرد؟
اصلی ترین مشکل این بازی باگ هاش هست و البته سیستم نامعلوم بازی که رو بعضی سیستما لگ داره رو بعضیا نداره ربطی هم به قوبی و ضعیف بودن سیستم نداره!
گفتم این پست ر اینجا هم بزارم دوستان بخونن ببخشید کلا دو جا گذاشتم:n01:
با خوندن تمام پستهای دوستان که حتی نمیدونن چجوری جای دکمه های بازی رو عوض کنن و این رو باگ و ضعف کونامی میدونن حق میدم بهشون از بازی متنفر و بدشون بیاد
واقعا این نسخه از Pes دیگه بچه بازی نیست که زرتی بندازی توی عمق و گل و دوباره حریف همین کارو کنه واسه همین همه معترض شدن به این گیم پلی جدید
هر کی میخواد از این نسخه لذت ببره بهتره اصلا یا بازی نکنه یا اگه بازی میکنه از فاز و نوع بازی کردن تو Pes های قبلی بیاد بیرون چون جواب نمیده و حوصلتون سر میره
اتفاقا گیم پلی بازی عالی هستش چون تازه گیمر با تمام بازیکنای تیمش بازی میکنه نه فقط با دو نفر مثل نسخه قبل تو عمق و گل
این نسخه واسه کسائی قابل ستایشه که حوصله و دقت تو کار تیمی دارن و عاشق بازی کردن به نوع واقعی تر و طبیعی تر هستن نه روی حالت ارکید و سرگرمی
تنها مشکلی که این نسخه داره دیر عمل کردن شوت نسبت به زدن دکمه هستش و عیب دیگه تنها پر کردن پاور شوت برای یکبار و گرنه بازی مشکل دیگه ای نداره
چند دست روی حالت Basic بازی کنید بعد که بازی دستتون اومد روی حالت Advance برین تا از گیم پلی جدید و نوع بازی خودتون متعجب بشید
دوستانی که روی گرافیک مدیوم و لو بازی میکنن 100 درصد با باگ های ناخواسته طرف میشن که این ضعف بازی نیست بلکه ضعف سیستم شماست برای اجرا نکردن بازی رو اخرین حد گرافیک و بافت انمیشینی بازی هر چی بازی از حالت گرافیکی پائین تر بیاد بازی هم به علت کم شدن بافت های گرافیکی خود بخود باگ دار میشه
بازی رو نصب کن و بدون اینکه کرک کنی پچ PesEdit رو نصب کن تمام درست میشه همه چی هم نقل انتقلات درست میشه هم قسمت انلاین به بازی اضافه میشه :n01:نقل قول:
دوستان من امتحان کردم،جواب داد.ممنوننقل قول:
شوت عادی اگر خواستید بزنید که همه بلدند اما اگر خواستید شوتتون کمی قدرتش بیشتر شه شوت رو که فشار دادید هنگامی که توپ با پای بازیکن تماس پیدا کرد دوباره اون رو فشار بدید . اگر خواستید شوتتون به نقطه ای خاص بره و زود عمل کنه ، همراه با شوت شوک سمت چپ رو مخالف دروازه و مایل به چپ یا راست نگه دارید . اگر هم R2 رو همراه با شوت نگه دارید بغل پا می زنه (این رو همه بلدید) . تو نسخه 14 اگر در محوطه جریمه شوت رو همراه با L1 فشار بدید بر خلاف 13 که توپ از بالای دروازه بیرون می رفت در این نسخه توپ به صورت چیپ در دروازه قرار می گیره . البته فوت و فن های دیگه ای در شوت هست که نمیشه به صورت نوشتاری توضیح بدم :n01:
مرسی ولی به نظرم یکم تایم رفت و برگشت زیاده یعنی تا دکمه رو میزنی شوت نمیزنه یا مکث شوت میزنه تو سایتهای خارجی هم از این مورد شکایت داشتن حالا منتظریم ببینیم کونامی پچی چیزی میده بیرون واسه بعضی مشکلات یا نهنقل قول:
من از اون موقعی که بازی را گذاشتم روی Windows Mode و سرعت بازی را 1 کردم ، تاخیر توی پاس ها و شوت ها و تاخیر توی چرخش بازیکن ها بهتر شده !
شما هم اینکارو بکنید ، مطمئناً از بازی لذت بیشتری خواهید برد !
الان با این حالت ، استقلال برداشتم روی حالت سوپراستار ، آرسنال را 2-1 زدم با گل های فرهاد و ساموئل :n08:
تشکرررررررررررررررررنقل قول:
:n12:
پس بااین حساب کمی بایدصبرکنیم تا رسمی کونامی بیاد چون من اهل pesedit نیستم:n09:
بازهم ممنونم
دقیقا باهمه صحبتاتون موافقم:n05:نقل قول:
البته بعید میدنم مشکل دیر عمل کردن بعضی از اکتها
توی آپدیت بعدی حل نشه
انصافا صداگذاری و گرافیک بازی فوق العاده محشر شده:n12:
تغییرات گیم پلی هم باعادت کردن و وقت گذاشتن برای یادگرفتن!
عالی میشه
درکل اگر دوستان لیست قطعاتتونو بزارید توی امضاتون
متوجه میشیم که انجین این بازی روی کیسهای low-reng واقعا کرش میکنه
پس ضعف کیسهامونو به گردن بازی نندازیم
این موتورعالیه
برا من قطعاتم زده good فقط ram زده ok چون 2 هست ولی توی بازی خیلی کنده حتی روی کمترین رزولیشن و low و لگ هم داره روی فول اسکرین هم نمیزازم ولی باز لگ و کنده .
گرافیکم و ویندوزم رو 1 سال هست اپدیت و عوض نکردم بخاطر همینه ایا ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
با تمام حرفات موافقم!نقل قول:
اتفاقا خوشحالم که اون مد مسخره بردار دریبل کن همه رو بچسبونش به تور برداشته شده!
من بشخصه خیلی از گلام رو با باز کردن عمق حریف و بعضا با دفاع یا هافبک نفوذ کرده میزنم!
اما یه مورد رو من مشکل دارم! اونم دفاع کردنه! :n23:
کارت گرافیکت رو آپدیت کن...نقل قول:
ویندوز زیاد مهم نی
-----
اول بذار رو windows mode
بعد کیفیت رو بزن رو high و رزولوشنت هم تا ته بذار و بازی کن
منم اول مشکل تو رو داشتم اما وقتی رو حالت windows mode میذارم بازی کاملا روون اجرا میشه
موفق باشی
نسخه های بعدی پچ ها کی میرسه ؟
دوستان بهترین نسخه ی بازی تا الان ریلودد هست؟!
هر ماه به طور متوسط یکی میادنقل قول:
بله بهترین نسخه تا الان ریلود هستشنقل قول:
PTE Patch 1.0
روی پچ pesedit نصب میشه ؟؟؟ چون بوندسلیگا میاد میخوام ؟
والا احساس می کنم یک سری تریپ میاند!
آخه وقتی با رونالدو و اون سرعتش نشه تو یک کورس با یک بازیکن به سرعت 60-70 برنده شد و مدافع با 5 متر فاصله با یک استارت مسخره به رونالدو میرسه از چی بازی باید لذت برد؟ سرعت مدافعین مسخره طراحی شده. 10 بار توپ رو به عمق می فرستم یا از گوشه ها فضا باز می کنم بعد مدافع در یک صدم ثانیه به بازیکن من که دی ماریا یا رونالدو هست و خدای سرعتا میرسه! :n08:
چند دست دیگه بازی می کنم و اگر با این مشکل همچنان طرف بودم بازی رو پاک می کنم میرم به همون پیس 13
اره درسته و بعضی اوقات مدافع کنارت که cpu هست وای میسته !!!!!!نقل قول:
شرکت کونامی برای به دست آوردن دل طرفدارانش و همچنین به خاطر عقب نیفتادن از رقیب اصلی خودش یعنی فیفا به طرفدارانش قولی داده که:
اولین پچ فیکس بازی اول آبان ماه عرضه میشه که شامل : تغییر کامل گیم پلی بازی به قبل، سه برابر شدن هوش مصنوعی بازی،اضافه شدن تمامی ورزشگاه ها به بازی ، لیگ برتر آلمان ، فیس کامل بازیکنان آسیا و در آخر دوربین فن توربو یا هوشمند بازی و... دوستان منتظر باشید کونامی دل طرفدارانش رو به دست میاره.
منبع : نظرات سایت سافت 98
این رو اعصاب ترین چیز بازیه! ولی یه کاری میشه کرد که انقدر رو اعصاب نره. وقتی تو موقعیت تک به تک یا فضای باز قرار گرفتید، دو بار RT رو بزنید تا توپ رو جلو بندازه و استارت سریع بزنه. اینطوری میشه یه کم از دست مدافعای کنه در رفت!نقل قول:
برای دفاع بعد از گرفتن دکمه پاس و در فاصله مناسب باید از دو بار زدن دکمه پاس (کار X رو در دفاع تاکتیکی فیفا می کنه) که توپ رو ایستاده تکل می کنه، استفاده کرد. وقتی هم شونه به شونه حریف میشی، با آنالوگ راست باید بهش فشار بیاری. با ترکیب اینا میشه تقریبا دفاع خوبی انجام داد.نقل قول:
آهان پس منظورش این بوده که بازی ما مشکلی نداره ولی ما به نظر کاربرامون احترام میگذاریم:n09:نقل قول:
کونامی امسال رو از دست داده. این کارا هم هیچ تاثیری نداره جز برای کسایی که هنوز PES رو نصب دارن و بازی میکنن. باید زودتر از این ها به فکر این پج ها می بود تا گندی که زده رو جبران کنه. ضعف هایی که وجود داره چشم بصیرت نمیخواسته که کونامی این همه وقت همه رو میخواد بگیره تا تازه پچ بده.
ویندوز عوض کردم اسپید هم گذاشتم روی 2 باز هم کنده .
الا xp دارم ولی satting بازی بالا نمیاد
و وقتی میخوام وارد بازی شم ارور کارت گرافیک میده در حالی که گرافیکم gforce 9400 هست
شما مشکل کندی ندارید چجوره هلش کردید ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نقل قول:
نه داداش نگفته که بازی مون مشکلی نداره چون بازی رو دادن و مشکل داره میخواد بده پچ که باک ها برطرف شه :n02:
دوستان من هرچی میگذره بیشتر از بازی خوشم میاد شما چطور؟:n02:
خیلی بازی جذاب شده......الکی الکی نمیتونی گل بزنی.....
یه برنامه هایی رو تو بازی پیاده میکنم که تو هیچ کدوم از نسخه های PES و FIFA نمیشه انجام بدی.....واقعا حرفه ای میشه حمله کرد ....عالیه :n19:
از اون طرف داوری مثه نسخه ی قبل فوق العاده افتضاح!
هر تکلی که بزنی بی برو برگشت یا کارت زرد یا اخراج! حالا انگار نه انگار تکل خشن بوده کجای زمین بوده یا فلان...... تازه من تکل های سالم میزنم بازم خطا میگیره!:n29:
کی میخوایم از دست این داوری راحت شیم؟:n23:
اره منم عاشق بازی هستم ولی پچ کونامی بیاد تو گیم پلی نغییر میده و داوری اوه اوه ولی وقتی دقت میکنی میبینی پا رو بعضی اوقات میزنه :n02:
این مورد جالبه: تغییر کامل گیم پلی به قبل! یعنی قراره گیم پلی مثل 13 بشه؟ اینطوری که به قول خودشون Basic میشه:n01: اینطوری عملا گیم پلی جدید رو نابود و کار خودشون رو زیر سوال میبرن.نقل قول:
اگر هم قراره دوباره گیم پلی تغییرات اساسی بکنه که وای به حال گیمرها که دوباره باید گیم پلی ای جدید رو یاد بگیرن. گیم پلی قبلی کشک:n08:
نمیدونم فقط خداکنه گند نزنن به بازی
امیدوارم گیم پلی بهتر بشه حالا اگه خوب شد و ما امتحان کردیم بهت میگم
چه منبع معتبری!:n08:نقل قول:
خیلی دقیق دادم و منبع رو خیلی معتبر هست داداش
به نظرم منم بازی رو یکم بازی کنین و ... خیلی گیم پلی بهتر میشه،پچ هم که گیم پلی رو روونتر کرد ولی در کل بازی گیم پلیش چندتا ایراد داره که بعضی موقع ها رو مخ میره که همه قبلا گفتن،پرس 90 دقیقه ای شدید،سرعت مافوق بشری مدافعان حریف وقتی جا میمونن و تاخیر تو پاس و شوت
فقط الان مشکل اینکه مستر لیگش عیب و ایراد زیاد داره:
1.نبودن دلیل و اساس برای پیشرفت بازیکن
2.حذف نموداری که پیشرفت بازیکن رو نشون میداد
3.دخل و خرج! معلوم نیست چجوری هستش،لیست اسپانسر هارو نمیشه دید و...
4.نقل و انتقالات،وقتی قرارداد یک بازیکن تموم میشه به نظرم باید شانس گرفتن اون بازیکن بیشتر بشه طبیعتا ولی تو بازی هیچ تغییر پیدا نمیکنه،و بازیکنایی که بعضی تیم ها تو لیست ترنسفر گذاشتن رو میبینی درصد جذب بازیکن که طبیعتا باید 100 باشه نیست و پیشنهاد میدی رد میشه!البته این مشکل تو نسخه های قبلی هم بود
ممطمئن باشین این خبر فیکهنقل قول:
شرکت کونامی به هیچ وجه نمیتونه تمام ورزشگاه هارو و لیگ آلمان لایسنس کنه چون حق لایسنس اینارو EA خریده
اینجور مشکل ها فقط با پچ های غیر رسمی رفع میشه
منبع شما، دقیقاً مثل اینه من بگم امروز تو صف نونوایی یه نفر گفت قراره گیم پلی PES 2014 تغییر کنه!نقل قول: