Printable View
خوش به حالتون اين منظره هاي بكرو از كجا گير ميارين ! اين درخت با اون ديوار كنارش پتانسيل يه عكس خيلي زيباتر رو داره زاويه عكاسي ميتونه خيلي بهتر باشه...نقل قول:
محیط زیبایی رو برای عکس گرفتن انتخاب کردین اون در چوبی گرفته تا این درخت زیبا ولی فکر میکنم از نظر کادر بندی میشد خیلی بهتر باشه . اگر در رابطه با هر عکسی احساس بشه که کمی اینطرفتر و یا اونطرف تر کردن کادر عکس رو بهتر میکنه یعنی عکس مشکل کادر بندی داره . بیشتر احساسی هست . البته انتخاب زاویه عکس برداری و جا گیری خودتون هم طبق نظر دوست بالایی کاملا درسته و میشد بهتر باشه .نقل قول:
عکس دیگری با گوشی موبایل :(نظر بدید) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هر دوی شما دوستان به کادر بندی اشاره فرمودید. که خودم هم صددرصد با نظرتون موافقم.نقل قول:
ولی دو تا علت مهم داشت. یکی اینکه لنز درست و درمون ندارم. دیگه دوربینه داره میره رو اعصابم.:n14:
علت دوم هم این بود که این درخت در جای خیلی نامناسبی هست. در کنار جاده ای که فقط ماشین سنگین عبور میکنه. و خیلی خطرناکه اونجا متوقف شدن. ولی من با جرات تمام رفتم داخل بلوار و فقط وقت کردم یه شات بزنم. که در زیر میبینید: (خداوکیلی جای درختو ببینید:n02:)
+
یه نمونه مشابه ازش گذاشته بودم قبلا...
بسيار هم خوب ! چيزي كه من تو ذهنم در نظر گرفتم اين بود كه در امتداد جلوي در عقبتر ميرفتم كادرو جوري در نظر ميگرفتم كه درخت سمت راست كادر قرار بگيره ، در وسط و ديوار ادامه كادر به سمت چپ... همينطور بالاي درخت هم فضاي بيشتري از آسمون لازم دارهنقل قول:
يه چيزي كه توي عكاسي منظره خيلي روش حساسم رنگ آسمونه و اينكه ابرها و آسمون بايد هميشه با جزييات كامل بدون اور شدن ثبت شن. يه آسمون خوش رنگ در عكاسي منظره معجزه ميكنه .ميتونستيد 3 تا عكس با اكسپوز متفاوت بگيريد و بعدا يه HDR ناب ازش در بياريد (حتي با همين دوربينتون)
در كل با توجه به تعاريفي كه از مكان كرديد اميدوارم هوس نكنين تنهايي واسه عكاسي مجدد بريد اونجا :n02:
به انتظار فصل تو ، تمام فصل ها گذشت...
Nikon D5200
Nikkor 50mm F1.8G
سلام
راه پله های عالی قاپو
Canon PowerShot SX500
F3.4
1/15s
ISO 800
ارامگاه خیام. نیشابور. ادیت شده. Sony wx1 auto
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
پالایشگاه ابادان. تا قبل از جنگ بزرگترین پالایشگاه جهان بوده. در حال حاضر هم بزرگترین پالایشگاه ایران و چهارمین پالایشگاه جهانه.
ادیت شده.
سامسونگ galaxy s plus
مسجد شاه یا مسجد امام در اصفهان. میدان نقش جهان. عکس مربوط به 6 سال پیشه و با یه دوربین 5 مگاپیکسلی سونی که مدلش یادم نیست گرفته شده.
یه کوچولو با اینستا ادیت شده.
پ. ن : ۴ مگاپیکسل بود. Sony Dsc-f77a
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
این عکسو با کمترین امکانات گرفتم
فقط یه تیکه پارچه طوسی پشت مدل گذاشتم تا دیوار مشخص نباشه ..
بیکار بودم گفتم یه عکسی هم انداخته باشم !!!
امروز از این کفشدوزک عکس گرفتم. SONY DSC-WX1 با اینستا ادیت شده. به جز سوژه بقیه عکس بلور شده.
ظاهرا سوژه هم بلور شده..نقل قول:
تو اینستا lux رو100 درصد و شارپ هم بالا رفته نویزش زیاد شده به خاطر اونه فکر کنم.نقل قول:
در حقیقت ادیتش جالب نبود. تو کامپیوتر که دیدمش خوب نشده بود.
شش سال پیش. اصفهان. سی و سه پل. با sony dsc-f77a. که ۴ مگاپیکسل گرفتم و با اینستا ادیت شده. اون نقطه نقطه های سفید تو آسمون پرنده هستن. اصفهانو خیلی دوست دارم. جاهای دیدنیش خیلی زیاده خیلی وقته نرفتم.
فکر کونم اين وقت شب همه خوابيد :n36:
اروم عکسارو ميزارم و ميرم
حالا اینجا هدف سنتی بودنه وگرنه معمولا از دخترا میخوان رو پنجه وایسن....نقل قول:
کاش توی این عکس، جای قایم کردن پاها پشت اون چیزا( قبلا میدیدم مادرم و خالههام از اینا داشتن و دور به چوبه میچرخوندن! ولی اسمش یادم رفته! :) )... مثلا کفش سنتی پاش میکردین یا همچین چیزی....
یه جورایی انگار ضربه زده به عکس حضورشون کلا...
غافلگیر کننده بود
محتوای مخفی: امروز
یه حشره ای مابین مگس و زنبور عسل :n04: خیلی کپل و پشمالو بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اضافه وزنش به زور راه می رفت :n02: دوچی می داشتم بوچش بوچونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فلش
بدون فلش
با فلش قشنگ تره به نظرم.
مبتدی هستم دیگه :n31:
موبایل
F=3.97
iso800
حدود 1/10 یا 1/20 باید باشه
و
اصفهان بازارچه های اطراف عالی قاپو
Sony Xperia Z3 Compact
F2
1/32s
ISO 80
داشتم به این فکر می کردم که این گوشی من غیر از F2 هیچی کلا بلد نیست :n02:
کاش خودم می تونستم دستی عوضش کنم
پ ن : فکر کنم 500px آزاد شده ! در پوست خودم نمی گنجم !!!
نمیدونم این کارمو گذاشته بودم یا نه ..
از معدود کارهاییه که عاشقشم واقعا !
این عکس رو لحظه ای انداختم
سال گذشته در شهر پدری : آبادان
بسیار هم زیبا! می شه توضیح بدید این عکسو چجوری گرفتید! یعنی دستکاری شده یا با تنظیمات خاصیه که اینجوری در اومده؟! فقط یه ذره زیادی دورش تاریک شده بنظرم.نقل قول:
گذاشته بودین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . واقعا زیباسنقل قول:
سلام.
گل ها و شکوفه های حیاطمون.:V12:
همین الان ...:V3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه حیاطی...نقل قول:
آدم توی این حیاط به حیات می رسه :n01:
بجای من برین توی حیاط و از این گلهای رنگارنگ و شاداب انرژی مثبت بگیرین و انرژی مثبتشو فوت کنین برای من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی نیازمند انرژی مثبتم :n14:
+
از زاویه دیگه...