دوستان من میخوام جهت های چپ راست جلو عقب از W S D A به دکمه های جلو و عقب و چپ و راست خود کیبرد تغییر بدم ولی هر کاری میکنم نمیشه. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
Printable View
دوستان من میخوام جهت های چپ راست جلو عقب از W S D A به دکمه های جلو و عقب و چپ و راست خود کیبرد تغییر بدم ولی هر کاری میکنم نمیشه. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
دوستان لطفا تمامی بخشای فیفا 14 رو به من توضیح بدین اصلا یاد ندارم - دوم اینکه وقتی بازی میکنم صفحه بالا و پایین میره و پر پر میزنه - سوم اینکه تو ویندوز 8 نمیتونم بازی کنم ممنون میشم کمکم کنین:n03:
کریر رفتم فصل دوم.
مشکلی پیش نیومد.
چطوری میتونم رزلویشن بازی رو تغیر بدم ؟ اصلا همچین چیزی داره فیفا ؟
بماند که پد رو نمیشه تنظیم کرد اگر هم بشه دوباره به صورت اتوماتیک ریست میشه .
سوال اولو جواب بدید خواهش میکنم :n16:
امروز بازیو گرفتم . لیگ عربستان هم داره. کاش فیفا این باگ رو بر طرف کنه !:n13:
با کدوم کرک ؟نقل قول:
به نظر شما pes14 رو حذف کنم و fifa14 رو نصب کنم؟؟ یعنی میخوام بدونم ارزششو داره چون خیلی وقته که فیفا بازی نکردم!!!!:n01:
فیفا در کل خیلی از pes بهتره :n16:نقل قول:
پس من میرم تو خط دانلود فیفا بعد از دانلود و نصب نظرو اعلام میکنم. مرسی:n01:
همون کرک (معروف به) ورژن 4.نقل قول:
البته شاید بخاطر این باشه که مربی تیم ملیم و تو جام جهانی هستیم.
اون دوستی که گفته بود فصل دوم نمیره، ایا کرک 4 رو داشت و مربی تیم ملی بود و تیمش تو جام جهانی حضور داشت؟
استادیوم ملک فهد خیلی استادیوم زیباییه. طراحی سقفشم از طرح چادر ها بیابون گرفته شده و کلا استادیومیه که نشان دهنده سبک معماریشونه.نقل قول:
آقا برا من میپره بیرون فصل دوم تو کریر مود
کرک ریلودد نیومد هنوز؟
کرک ورژن 4 مگه مشکل نداشت ؟ همون که توپ رو بزرگ میکرد . مشکل کارت حل شده ؟نقل قول:
راستی شما با پچ مودینگ وی نقل و انتقالات رو اپدیت کردین ؟
چطور میشه وضوح تصویر بازی رو تغیر داد ؟ گرافیک خیلی پائینه...
سلام.من چند روز پیش رفتم بخرم گفت کرکش خرابه...یعنی چی؟واقعا خرابه؟
من همین دیشب بازیو خریدم . هیچ مشکلی هم نداره . فقط این که هیچ اثری از تیمای ایرانی نیست. هند و عربستان و لیگ کلمبیا رو داره . تیم ایرانی نه .:n24:نقل قول:
بازی من مال شرکت عصر بازی مدرن و new tech با هم هستش. اینو هم گفته باشم :n25:
چجوری دوستان کریر مود بازی میکنن. همش انگلیسیه . آدم سر در نمیاره چه خبره اون تو. یکی میره یکی میاد توو تیم ،اون یکی قهر میکنه.واااااای
خیلی راحته که من فوله فولم
میخوای فارسی باشه؟:n13:نقل قول:
حیف تیم ایرانی نداره . یکی میذاشتن حداقل ، شموشک نوشهر هم باشه راضی ایم .:n14:
من که تا الان مشکل توپ بزرگ نداشتم.نقل قول:
مشکل کارت و دوربینم نداره.
نقل و انتقالاتو با یه فایل squad که طرف از سیستم خودش که اپدیت رسمی شده بود و اپلود کرده بودش، درست کردم. همش 3 مگه.
من تو این دو سه سال اخیر که پیغاما و اخبار تو کریر زیاد شده، خیلی انگلیسی ازش یاد گرفتم.نقل قول:
تا حالا کسی فصل دوم رفته کریر مد رو میگم ؟؟
- :n13:
من رفتم. الان هنوز تو جولایم.نقل قول:
متاسفانه کریر مود یک مشکل بزرگ داره،اونم هوش مصنوعی ضعیف مربیان حریف هست..
مثلا منی که منچستر بر می دارم و بازی می کنم توی خونه ی خودم،مثلا با ساثهمتون بازی دارم،حریف به این ضعیفی میاد 4.3.3 میچینه!در حالی که باید حداکثر به فکر تساوی باشه و سیستم دفاعی بچینه..بعضی وقت ها این مشکلات باعث میشه از کریر مود دست بکشم و برم همون آلتیمت تیم رو بزنم.
داداش من امروز بازی رو خریدم ولی این پیغام رو میدهنقل قول:
این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم توی این چند سری که فیفا کریر میزدم هیچ وقت مربی دست به ترکیبش نمیزد . مگه فقط وسط بازی .نقل قول:
سلام ببخشید من کرک ورژن 4 فیفا رو هم گرفتم و ریختم تو پوشه گیم ولی تا اونجایی که ترکیب میچینی میاد بعدش که میزنی بره تو بازی میپره بیرون.کسی میتونه بگه باید چیکار کنم.ممنون از همه کاربران سایت پیسی وورلد.
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
تشکر.برم گرافیکو اپدیت کنم پس
نقل قول:
اگه بازی رو به شکل زیر و از فایل fifaconfig.exe اجرا کنی همین خطا رو نشون میده . که به دلیل نصب نبودن برنامه اوریجین هست. البته نیازی به نصب اوریجین نداری.
بعد از نصب، بازیو از شرتکاتی که روی دسکتاپ هست اجرا کن که مستقیم میره تو بازی. اگر شرتکاتی نداشت از مسیر زباید اجرا کنی...
توی فیفا 14 بازیکنا موقع دویدن مثل موش میدون ! مخصوصا تیم آرژانتین . نا امید شدم. من اگه به جای مدل ea میرفتم بهتر نقشم رو اجرا میکردم .
کسی میدونه فیفا کاپ یا تورنومنت داره ؟ منظورم کریر نیستا . مثلا یه کاپ ساده یا ساختگی ، هر جور که باشه... چیزی تو منو ها نیست ...
یه قسمت داره نوشته More . اونجا برو یه تورنومنت انتخاب کن .نقل قول:
آخه اینم شد کرک(ورژن4):n27:
این توپ تو دروازه هم میره ؟:n02:نقل قول:
چرا خودتو اذیت میکنی . برو یکی بخر از مغازه ها . هیچ باگی هم نداره . دانلودی هم نمیخواد کنی. البته من خیلی وقت پیش همین جا اشاره کردم که به خاطر دو روز این ور اون ور ، این همه دانلود بازی راه نندازید .
دیر یا زود یکی از شرکتا بازیو در بسته بندی شکیل :n02: و قیمت مفت در اختیارتون میذاره . دیروز یکی گرفتم و مشکلی هم ندارم..
بخش تورنمنت ها در 14 نیست؟ فقط قسمت لودش هست تو بقیه موارد باید به سرور فیفا وصل شه
تو حالت معمولیم همش هوای برفی داره من کرک 4 را اجرا می کنم
برا من فصل دو نمیرهنقل قول:
عزیزم ملت p30world خودشون یه پا مغازه ان :n02: لازم نیست دیگه برن از مغازه بخرن . اونایی هم که تو مغازه ها میبینی حتی ممکنه کرکهای قدیمی تر رو داشته باشن . اما در کل هنوز کرک معتبری نیومده که هیچ مشکلی نداشته باشه .نقل قول:
اخر فصل اول مربی تیم ملی بودی؟نقل قول:
من که تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
یه تاپیکی هست به اسم :
خیلی تاپیک خوبیه!!!!!!
لطف کنید مباحث کرک و این داستانا رو اونجا پیگیری کنید،اینجا جای این چیزا نیست...............
هر روز میایم تو این تاپیک یه بحث فنی خوب ببینیم،فقط پستای کژوال این کرک اومده،اون کرک اومده به چشمون خورد..............
بابا بذارید کنار این پایرت بازیارو..........
مردم ایران با همین کاراشون جهان سومی شدن،وقتی ما به زحمت و اندیشه ی بقیه احترام نذاریم به نظرتون اونا به احترام میذارن؟!
بعد میگید چرا EA لیگ کشورای عربی رو اضافه میکنه؟!
به نظر من خوب کاری میکنه،اصلا حقشه سال دیگه لیگ امارات رو با هر اسمی میخواد بذاره تو بازی،چون همه اورجینال تهیه میکنن.....................
یعنی یه بازی اورجینال 200 تومنی یا یه CD Key حدود 100 تومنی انقد برای مردم ایران گرونه که با این کارا به خودشون توهین نکنن؟!