داداش این بازی هایی که گفتی رو لب تاپ من چجوری اجرا میشن ؟! 4540 Core i7 و 8گیگ رمنقل قول:
Printable View
داداش این بازی هایی که گفتی رو لب تاپ من چجوری اجرا میشن ؟! 4540 Core i7 و 8گیگ رمنقل قول:
آقا حالا رو لپ تاپتون اجرا میشه؟ مشخصات لپ تاپ من هم دقیقا مثل شماست.اگر اجر نمیشه و لگ زیادی رو تو بازی احساس می کنید فکر کنم شما هم مشکل سویچ کارت گرافیک دارید.:n13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من لپ تاپ دو تا از دوستام 4540 هست رفتم همین امروز واسشون اوک کردم البته بازی رو نصب نکردم واسشون که تست کنم
ولی به صورت کلی اوک بود
الان شما گفتید که رم شما 8 گیگ هست هر دوتایتون خوب این رم رو از کجا تهیه کردید ؟
مارکش پی هست ؟
من احساس میکنم مشکل از رم شما هست که به صورت دیفالت 4 گیگ هست و رفتید گفتید که 8 گیگ کنن رم رو و اونا هم رم اصلی رو برداشتن
و دو تا رم جدید انداختن که با هم مچ باشه چون نمونه رم اصلی رو ندارن !!
الان هر دو تا دوستای من رم های لپ تاپشون اپیسر انداختن !!!!!
نکته جالب اینه که سیستم شما از مال من قوی تره سی پی یو من 5 هست .
در حال حاظر Call of Duty Advanced Warfare رو نصب کردم و بدون مشکل و بدون لک در حال بازی کردن هستن
امروز بدون اینکه به برق وصل بشم هم چند دقیقه ای تست کردم لک داشت ولی نه اینجوری که شما ذکر کردید .
یک نکته دیگه ببینید من تنظیمات گرافیک در بازی Call of Duty Advanced Warfare به صورت عکس زیر کردم شما هم همین کارو کنید شاید مشکل شما حل شد .
کد:http://up.vbiran.ir/uploads/3190114164151029827_12.jpg
سلام.نه آقا این طور نیست .روی لپ تاپ i7 که رم ۴ نمی اندازند البته می اندازند ها ولی ۴۵۴۰s چنین مدلی ندارد.به طور مثال پروبوک با هارد ۱ ترابایت هم داریم که در اصل ۷۵۰ گیگابایت بوده ولی هاردش تعویض شده.من هم مطمئن هستم که رم بنده اور جینال است. از پیگیری شما ممنونم.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
من خودم i5 هستش و رم 8 گبگ و هیچ مشکلی هم ندارم / کلا کانفیگای زیادی این مدل داره و هیچ مشکلی ندارن/مشکل از جای دیگه ایه :n06:
چی میگی داداش ؟!؟! :n02:نقل قول:
عرضم به حضور شما که این لب تاپ به صورت اورجینال و کارخانه ای با سه کانفیگ سخت افزاری ارائه شده که دو نوع دارای سی پی یو های i5 با رم 4 گیگ و 6 گیگ می باشد و نوع سوم آن دارای سی پی یو i7 با رم 8 گیگ می باشد ...
حالا شاید یه سری از دوستان بگن کانفیگاش بیشتره من دیدم واسه یکی از دوستام فینگرپرینت نداشته واسه من داره !!! باید به این دوستان بگم که اینا به صورت آپشن روی لب تاپ قرار میگیرن دقیقا مثه تیپ های مختلف ماشین 206 :n02:
اما مثه اینکه سوال منو خوب متوجه نشدین .. من پرسیدم که با این سخت افزاری که لب تاپم داره و سویچ و همه چیزشم ردیف و بدون مشکله ... اون بازی هایی که گفتین کدوماشو بدون مشکل و لگ میتونم بازی کنم ؟!
شما الان با سیستم خودتون کدوماشو راحت بازی کردین ؟
من یه مشکلی دارم توی پرفورمنس نگاه میکنم up time چند روز زده درصورتیکه چند ساعت روشن بوده یعنی کامل خاموش نمیشه!؟در صورتیکه وقتی shut down میکنم صدایی هم نمیده و ظاهرا خاموش شده.میشه راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
اگر در ویندوز 8 به این صورته به خاطر Fast StartUp هستش و مشکلی نداره
اگر رستارت کنی لپ تاپ رو صفر میشه ، اگر دقت کنی ویندوز هم کمی کندتر لود میشه و میاد بالا
برای خاموش کردن هم اگر روی منو استارت راست کلیک کنی و خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال نمیشه و اون تایمر صفر میشه ، اما اگر از منوی چارم بار خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال میشه
ویندوزم 8.1نقل قول:
آزه الآن موقع شات دان شیفتو گرفتم کامل خاموش شد و وقتی هم روشن کردم دیرتر بالا اومد و تایمر هم صفر شد.حالا این حالت فست استارت هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه چیزی تو مایه های همون هایبرنیت هست اما خفیف تر:n01:نقل قول:
چیز بدرد بخوریه حدود 3 یا 4 ثانیه بالا اومدن ویندوز سریع تر میشه ، و برنامه های استارتاپ هم سریعتر میان بالا
در مورد ضرر داشتن یا نداشتنش هم من نظری ندارم اما همیشه برای من فعال هست و همین کار رو میکنم
خوب بودنش که خوبه خیلی سریع بالا میاد ویندوز.نقل قول:
سلام آره من نگاه کردم مثل اینکه اونا که 7 هستن روم 8 دارن ولی ما که 5 هستیم 4 هست به صورت دیفالت که بعضی ها مثل دوست من گفتن 8 بزن واسمون و اونا رم اصلی رو برداشتن و 2 تا دیگه انداختننقل قول:
خدا رو شکر شما این مشکل رو ندارید
و به احتمال زیاد اون روش نصب ویندوز با یک ویندوز اوک رو نصب کنید مشکل شما حل میشه .
سلام دوستان. من قصد دارم i7 این لپتاپو بگیرم . چون صفحه نمایشش تو این رنج خوبه .و هم اینکه جز فیفا ٫ بازی دیگه ای انجام نمیدم .و همینکه به نظر ماندگاری بالایی داره این لپتاپ . و هم اینکه hp ئه... من حداقل روزی سه ساعت روش میخوام بازی نه چندان سنگین فیفا رو بازی کنم .. نظرتون چیه ؟ ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم بگذارید . g1 هم بهم پیشنهاد شد منتها صفحه نمایشش به دلم ننشست ...
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
خواسته های منم مثله شما بود ... واقعا جوابگو هست یه چیزیم اونورترر !!!نقل قول:
من الان روزی چندین ساعت فیفا 14 بازی میکنم خووووبه ...
اما مطمئنا اگه صفحه نمایشش براق بود خب واسه بازی مناسبتر بود .. از لحاظ ماندگاری هم بگم که تو این یکسال و نیم دهنشو آسفالت کردم آخخخ نگفته
یکم نصب درایوراش رو مخه فقط ... مابقی فاکتوووورهاااااش خیلی خوب به بالا یا شایدم عالیه
شما به نظر من باید i5 این لپ تاپ رو بگیرید با توجه به این کاری که می خواهید با اون انجام بدید.توجه داشته باشید موقع خرید که لپ تاپتون مشکل سویچ گرافیکی نداشته باشه! حتما امتحان کنید حتما.در ضمن فوق العاده به گارانتیش هم توجه داشته باشید .lenovo هم تو این رنج عالی هست لطفا توجهی هم به این برند بفرمایید.HP هم که فعلا ما رو تحریم کرده و پشتیبانی خوبی نمی کند.اگه پولتون هم زیادی کرده و می خواهید i7 بگیرید i5 های asus هم عالی و کیفیت صفحه نمایششون هم نزدیک به کیفیت super LED هاست.ولی الان قیمتشون رو دقیق نمی دونم.آرزوی موفقیت روز افزون شما را خواهان و خواستارم.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان .این دی وی دی رایتر من وقتی که چیزی درونش نیست هر ۳۶ ثانیه ۱ بار به صورت خودکار می آد بیرون شما می دونید چه مشکلی داره؟
چه مدلی هست؟نقل قول:
از دیوایس منیجر حذف و نصبش کنید ببیند چی میشه.
دوستان مشکل گرافیکشون حل شد یا نه!؟!:n01:من سام 3 رو بازی میکردم لگ داشت
ویندوزت رو عوض کن درست میشه!نقل قول:
چه ربطی به ویندوز داره؟!!!نقل قول:
کرک های مشکل دار!البته یه مدت برای من اینجوری میشد!دقیقاً یادم نیست با تعویض ویندوز درست شد یا پارتیشن بندی!نقل قول:
یه راه حل آسون برای سوئیچ پیدا کردم ولی خیلی خیلی زیاد داغ میکنه لپ تاپ!من ترسیدم بازی کنم :D
سلام بر شما دوست خوب و استاد گرامی که اولین پست این تایپیک برای ایشون هست.نقل قول:
آقا شما هم مشکل سویچ دارید؟ باور بفرمایید که از این مشکل خسته شدم و احساس می کنم لپ تاپی که کارت گرافیک مستقل نداشته باشه اصلا لپ تاپ نیست.
خواهش مندم روش تان را در اختیارم قرار بدهید.اصلا مهم نیست که داغ کنه یانه. البته حق با شماست چند باری که موفق به سویچ شده بودم لپ تاپ به قدری داغ می شد که می شد نیمرو روش درست کرد. همین که سویچ کنه کافیه. بنده با درایور جدید اچ پی روی ویندوز ۸.۱ موفق به سویچ شدم اما صفحه ی مانیتور تند تند کم نور و پر نور می شد که آزار دهندس.برای پسر خاله ام هم همین کار را انجام دادم که ایشون هم مشکل سویچ دارن همین اتفاق افتاد.در ضمن به نظر می رسد که نسخه ی ویندوز روی این مشکلات تاثیر داشته باشد.
عجیبه بعد از اینهمه مدت چطور شماها هنوز مشکل سوئیچ دارید؟! من نه مشکل سوئیچ دارم نه اسلیپ. بارها همه جا گفتم آخرین نسخه از درایور کارت گرافیکتون رو از سایت سازنده اش بگیرید، آخرین نسخه از گرافیک پردازنده هم از سایت اچ پی . مشکل حل میشهنقل قول:
آقا بالله این طور نیست تا الان ۱۰ها نسخه از درایور ها رو نصب کردم نشد.آقا چند بار بگم که نمیشه تا الان ۶۵ تا پست در مورد مشکلم نوشتم:n28:.نقل قول:
دادا مطمئنی شما سوئیچ شده گرافیکت؟نقل قول:
چون من قشنگ اثرش رو دیدم،ویندوز رو عوض کردم بازی سام 3 رو نصبیدم داشتم بازی میکردم لگ میزد..اومدم تنظیمات رو انجام دادم !وقتی بازی رو از اول باز کردم در عرض 2 دقیقه زیر دستم داغ شد ولی قبل اینکار دمای لپ تاپ عادی بود!
جزئیات بازی هم رفت بالا،بدون لگ اجرا شد..
سلا م
آقا اصلا از كجا ميشه فهميد كه سوييچ انجام ميشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من بازي pes 15 رو انجام ميدم . توي setting بازي فقط گرافيك اينتل رو ميشناسه كه bad ميزنه . بازي اجرا ميشه اما نميدونم سوييچ انجام ميشه يا بازي داره روي همون اينتل اجرا ميشه ؟!؟!؟!؟!؟ گرافيك بازي هم اونقدر بالا نيست كه بگيم داره از AMD بازي رو اجرا ميكنه .
بعضي از دوستاني كه گرافيك دوم لپ تاپشون جيفورس بوده انگار با آپديت مشكلشون مرتفع شده . يكيشون ميگفت گرافيك رو آپ كردم و بعدش بازي رو دوباره نصب كردم و اينبار توي ستينگ گرافيك جيفورس رو شناسايي كرد .
من ديشب ويندوز 7 ultimate ريختم . گرافيك رو هم همون گرافيك موجود در سايت اچ پي كه حجمش 470 مگابايت هست ( اينتل + اي ام دي ) نصب كردم . الان اگه بخوام آپديت amd رو دانلود كنم ، ميتونم روي همين درايوري كه نصب شده ، اونم نصب كنم ؟
الان شما براي بازي pes 15 ، توي setting كدوم گرافيك رو شناسايي كرده ؟نقل قول:
ممنون
آقا لطف کنید در صورت امکان بگیویید که چه کردید که سویچ انجام شد .:n34:نقل قول:
آقا اگه شما می خواهید خیلی حساب شده عمل کنید برنمه ی 3D Mark 11 رو نصب بفرمایید که معتبر ترین برنامه ی تست گرافیک می باشد.در پایان تست دقیقا گرافیک استفاده شده و نمره ی اون رو نشان خواهد داد.نقل قول:
یه بازی رو نصب کن و شروع کن بازی کردن!چیزی باشه که گرافیک بالا بخواد.نقل قول:
وقتی بازی باز شد و دیدی داره لگ میزنه
استارت رو بزن ولی بازی رو نبند!
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه سوئیچ گرافیک رو بزن!
بعد یه صفحه باز میشه!
تو این قسمت باید اسم بازی و یه برنامه دیگه (اسمش یادم نیست)ولی آیکون گرافیک اینتل رو داره!
این دو،گزینه ای جلوش هست زرد رنگه و اگه اشتباه نکنم Not داره اولش
روی این گزینه بزن تا بیاد روی High performance (توجه کن هم بازی هم گرافیک اینتل باید بیان روی High performance ) اگه توی لیست نباشه باید دستی پیداش کنید.
بعد از اون Apply رو بزن باید سوئیچ بشه!
ویندوز 8 64 بیتی پرو !روی این مدل کاملاً جواب داد
آقا ممنون ویک سوال :ویندوز ۸ یا ۸.۱ در ضمن برای کدوم شرکت هست؟نقل قول:
ویندوز 8 هست!نقل قول:
من پک لرد2013 که خریدم از همون ویندوزهاش استفاده کردم!درایور ها رو خودم دونه به دونه دان کردم!از سایت اچ پی
بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسیار متشکرم از شما اما آقا رو ویندوز ۷ جواب نداد باید یک ویندوز ۸ بریزم ببینم چی می شه. ولی متاسفانه اصلا وقت ندارم.چون یه کنکوری بدبختم!نقل قول:
مهم شناسایی تنظیمات PES نیست مهم اینه مطمئن باشی سوئیچ میشه یا نه! من PES روی high بازی میکنم با رزولوشن 1280*720 دمای گرافیکم نهایت بیاد 70-75، دمای سی پی یو هم همون حدودا بلکه کمتر. شما برای اطمبنان همون 3D mark نصب کن یا یه بازی با گرافیک بالاتر تست کن. من از کنترل پنل amd یا همون ccc بازی هارو اغلب روی high performance تنظیم میکنم که کوچکترین لگی نداشته باشه، نمونش watch dogs که روی medium بازی میکردم. گرافیک اینتل گرافیک شاخی نیست! انگری بردز هم به زور بالا میاره! همین که شما یه بازی با گرافیک بالا رو روون بتونی اجرا کنی یعنی سوئیچ میشه. با تنظیمات بازی کاری نداشته باشید، مهم تنظیمات کنترل پنل amd که اونجا باید بازی رو به کارت گرافیک بشناسونید.نقل قول:
این داغ شدن زیر دستت یعنی cpu داره خفه میشه! یعنی سوئیچ نشده و از پردازنده استفاده میکنه. سام 3 گرافیک بالایی نمیخواد، جدیدترین درایور کارت گرافیک رو نصب کن و بازی رو با تنظیمات کنترل پنل amd بذار روی high performsnce . از قسمت power options ویندوز هم ماکسیمم سی پی یو رو بذار زیر 100% مثلا 90%نقل قول:
سلام . ممنون از توضیحاتتنقل قول:
داداش الان من با همون درایور موجود در سایت اچ پی ( intel + amd ) که حجمش حدود 470 هست ، pes 15 رو اجرا میکنم . البته بازیه دیگه ای فعلا ندارم . pes هم روون اجرا میشه . البته pes نیاز به گرافیک بالا نداره .
amd-catalyst هم ورژن 14.9 رو دانلود کردم . نمیدونم حالا نصب کنم یا نه . راستی آخرین ورژن amd-catalyst چنده ؟ من که توی سایت آخرین ورژن رو 14.9 دیدم و یه ورژن بالاتر هم اومده بود که beta بود .
آقا لطفا این برنامه ی ۳D یا یک بازی سنگین رو امتحان بفرماییدو بفرمایید که چه نتیجه ای گرفتید.نظرات شما برایم حائز اهمیت است.نقل قول:
نسخه بتا 14.12 اومده که به نظرم عالیه، من همیشه نسخه های بتا رو نصب میکنم از حداکثر کارایی استفاده میکنه. جالبه بدونید نسخه فاینال ورژن 14.7 رو PES15 لگ داشت!نقل قول:
من یه مدتیه وقتی سیستم ام بالا میاد یه پنجره باز میشه این پیغام خطا رو میده
QLBController has stopped working
کسی میدونه علت اش چیه؟
تو سایت hp هم سرچ زدم این مشکل برای مدل 4530 و یه مدل دیگه بود که باید hp connect manager رو uninstall می کردم که من گشتم اصلا تو نرم افزارام این نبود!