مرسی. ببینم چی میشه شایدصبرکردم تا یکی دوماه دیگه قیمت VT30 ثابت بشه.نقل قول:
Printable View
مرسی. ببینم چی میشه شایدصبرکردم تا یکی دوماه دیگه قیمت VT30 ثابت بشه.نقل قول:
نقل قول:
مگه توو موود داینامیک بودی ؟!!!!!!!!؟؟؟
حالا که اینطور شده بمدت بیشتر از همون تصاویر Break-in استفاده کن تا بر طرف شه .
این IR توو ساعتای اولیه بیشتر اتفاق میافته ، بنابراین نباید از موود داینامیک استفاده کنی .
دوستان کسی جوا بنده رو نمی ده ؟!! این تلویزیون زیرنویس عربی یا فارسی رو ساپورت می کنه ؟!!
راستش آره یه 5 دقیقه ای روی داینامیک بود.این IR یعنی دوباره اتفاق میوفته؟من شنیده بودم که دیگه واسه سری های 2010 به بالا اتفاق نمیوفتهنقل قول:
ST30Mنقل قول:
حالا باید چیکار کرد؟
این اگه اینطوری باشه خیلی رو اعصابه....
برایتنس brightness رو از توی تنظیمات کم کن و تا 30 درصد یا 20 بیار و بعد هم همون تصاویر مربوط به break in رو پخش کن . این نکته مهمه که در طول دوره break in هیچ کدوم از تنظیمات بالای 50 درصد نباشه و در طول 100 تا 150 ساعت اول تصاویر استاتیک به مدت طولانی باهاش نگاه نکن . و حتی اگه کانالی رو نگاه می کنی که بالا یا پایینش لوگو ثابت داره هم مدت طولانی روی این کانال ثابت نمون تا این اتفاق تکرار نشه . منوی تنظیمات تلوزیون هم چون ثابته میتونه باعث image retention یا همین به جا موندن تصویر بشه. در کل به مرور زمان احتمال تکرار این حالت IR کمتر می شهنقل قول:
اصلا خودتو نگران نکن یه تصویر خاکستری بزار نیم تا یک ساعت پخش بشه برطرف میشه توی 100 ساعت اول مد داینامیک استفاده نکن چون فسفغرهای تی وی نو هستن بعد از 100 ساعت هم کیفیت تصویر بالاتر میره هم فسفرها از اون حالت پذیری در میان.نقل قول:
نگران نباش 100 ساعت اول از مد داینامیک استفاده نکن اگه استفاده میکنی تصویر ثابت بیشتر از 10 دقیقه نزار نشون بده یه تصویر خاکستری نیم تا یک ساعت نمایش بده روش بر طرف میشه اگه میتونی یه عکس از تی وی بنداز ببینیم چه جوریهنقل قول:
مر30 لوتی که از اون موقع تصاویر BREAK IN رو گذاشتم فقط یه کلمش مونده:31:نقل قول:
نقل قول:واقعا ممنونم دوستان خدا شمارو از ما نگیره:11::40::11:نقل قول:
امروز بازم بعد دو هفته یه سری زدم به بازار صوتی تصویری اهواز تو خیابون کاوه. ST30 هنوز اینجا نیومده!
گفتن 10 روز دیگه میاد.
واقعا تو چه شهر عقب مونده ای هستم.
توزیع پاناسونیک تو ایران از دنیا عقب تر. اهواز از ایران عقب تر.
آرزو به دل موندم ببینم نئوپلاسما 2011 چطوریه که این همه ازش تعریف می کنند.
خودم این تایپیک رو زدم اما هنوز ST30 به چشم ندیدمه. خیلی مسخره است.
آقا اوضاع از اینی که فکرشو میکردیمم بدتره.الان به مدت 20 ثانیه رفتم توی منو که همرو بیارم زیر 50 وقتی برگشتم بدجور جای منو مونده.البته بعد از 5 دقیقه درست شد.ولی رنگ کل صفحه یه دست نیست.من طبق پست اول سایت زیر کالیبرش کردم که ظاهرا گند زدم.الان 50 ساعته اینطوره
[[HTML]http://www.highdefjunkies.com/showthread.php?9134-2011-Panasonic-Settings-Issues-Thread[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بین 50vt20 و 50st30 اختلاف قیمت 900000 تومان است همچنان؟!
یعنی vt30 هم همینطوره؟نقل قول:
اگه میتونی چنتا عکس از این مشکل بگیر بزار ببینیم موضوع چیه که شمارو انقدر نگران کرده؟نقل قول:
نقل قول:
ببین دوست عزیز این مشکل فقط برای پلاسما نیست . توو پلاسما IR میشه که باز به لطف تکنولوژیه فسفر و Break-in تا حدی میشه برطرفش کرد ولی توو led کلا پیکسل میسوزونه که بحمدالله هیچ کاریش نمیشه کرد ( به وقت فکر نکنی این مشکل فقط برای پلاسماس ) .
در مورد Neo plasma ها (Neo PDP) مثل مدلای 2010 به بعد این IR خیلی خیلی کمتر اتفاق میافته و اگرم بیافته میشه جمعو جورش کرد .
در ضمن شما دوست عزیز قبل از اینکه TV رو میگرفتی، سئوال میکردی یا تاپیکای مربوطه یا پستهای مربوط به کالیبره یا بقول خودمون همون آب بندیه اولیه رو میخوندی .
توو 100 تا 150 ساعت اولیه به دلیل اینکه فسفرها نو و تازه هستن مسعتد آی آر شدنن و همونطوری که دوستمون گفتن باید تمام تنظیماتتو زیر 50 Set کنی و به هیچ وجه توو مود داینامیک نری و با موود استاندارد کار کنی تصاویر ثابت به مدت زیاد نگاه نکن (البته به لطف تبلیغات بیش از حد 95% کانالها تصاویر ثابت یا لوگوی ثابت مشکلی ایجاد نمیکنه).
دقیقا اشتباه شما این بوده که قبل از کالیبره با Break-in شروع به کالیبره Setting کردی .
شما اول تمام تنظیماتتو Reset کن که اگه تنظیمات Gama رو هم تغییر دادی reset کنه و بعد موود Standard و بعد Setting همه چیز زیر 50 .و Break-in بلاخص تویر خاکستری .
ایشالا بعد از 100 ساعت اولیه هر جور دوست داری Set کن.
سلام i infernal_a
براتون pm گذاشتم اگه ممكنه جوابمو بدين با سپاس
نقل قول:
ايها الناس كسي نيست به دادم برسه كمك كمك كمك
به نظر من از ----- استنقل قول:
برای امتحان تلویزیون رو از حالت tv استفاده کنید(ورودی انتن بدید) بعد کانالها رو عوض کنید ببیند همون مشکل هست یا نه؟
جناب MOOSHII لطفا یه عکس از پنلتون بزارین
همه پلاسماها در 100 ساعت اول بهتر است که روی مد داینامیک استفاده نشوند تا ir به وجود نیاید اگر هم روی مد داینامیک استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد چون ir خود به خود رفع میشود ولی break in برای کسانی هست که میخواهند هیچ وقت به کوچکترین مشکلی برخورد نکنند بنده وقتی vt20 خریدم برادر کوچکم از روز اول روی مد داینامیک با تی وی من ویدئو گیم بازی میکرد و مشکلی برای من پیش نیومد اگر هم ir ّبه وجود آمد خود به خود رفع شده و من متوجه نشدم.
اقا اصلا خودشو ناراحت نکن...چیزی از دست ندادی...نقل قول:
آرزو به دل موندم ببینم نئوپلاسما 2011 چطوریه که این همه ازش تعریف می کنند.
خودم این تایپیک رو زدم اما هنوز ST30 به چشم ندیدمه. خیلی مسخره است.
من خودم از طرفدارای پروپا قرص پلاسماها پانی هستم از v10 و g10 رv20 و vt20 و حالام st30
2 3 روز پیش برای خرید همین 30 جدید رفتم چند تا فروشگاه پاناسونیک تو جمهوری و شریعتی...خوشبختانه 2 تا از مغازه ها این مدلو در کنار مدل های v20 و l42e30 گذاشته بودن و فیلم fhd بلو ری هم پخش میکردن ...
ولی چیزی که دیدم با تعریفی که وب خوندم یکی نبود...رنگهای تصویرش برگشته به دوران lcd های اولیه سامسونگ و کاملا اشباعه:41:(در یه نمونش که کاملا واضح بود چمن ورزشگاه کاملا مثل مخمل سبز سبز دیده میشد ولی در e30 با وجود led بودنش! کاملا رنگها طبیعی و حتی میشد تک تک چمنهارو هم دید وقتی دوربین زوم میکرد رو بازیکن ...v20 هم طبیعی نشون میداد ولی از نظر جزییات یکم پایین تر بود از همپای led که اونم به خاطر برایتنس قوی ذات led هاست) ...اون تکنولوژی کاهش انعکاس تصویر بیرونی به مدد فیلتر شیشه تیره ای که توش به کار رفته هم کاملا براقش کرده و از نزدیک خودتو میبینی توش ولی اون 2 تا پخش میکردن انعکاستو و محوتر بودن :13:(جلوی هر 3 تاش وایستادم و از زوایای مختلف نگاه کردم)...از نظر گرمای تولیدی از v20 کمتر بود و به نظر فن هم نداشت (چون با فشار نمیزد) ....درکل v20 و e30 تصویراشون طبیعیتر(محسوس) و روشنتر و شفافتر(کم محسوس وبا دقت کردن) بود!!!
هر چقدر با خودم کلنجار رفتم که این بهتر از v20 هست نشد که نشد از خود مغازه دار ها هم میپرسیدم همه v20 رو (در کیفیت و نه امکانات) بالاتر میدونستن وآخر سرم قید 3بعدی و نئو پلاسما و infinite black pro و ----t داشتنو 2011 بودنو سایر متعلقاتشو زدم و از اونجایی که پلاسمایی هستم همون v20 افسانه ای:27: رو سفارش دادم.(کیفیت بیشتر برام مهمه تا امکانات)
به نظر من اگر کسی به تنهایی تصویرشو ببینه و فرصت مقایسه تصویر با تصویر همرده هاش نباشه بلا شک میخره(چون از بقیه سریهای u,x,c بطور محسوسی سرتره و امکانات خوبی هم داره) هر کی هم که خریده مبارکش باشه...
آقای hamed8322 به نظر من کار اشتباهی کردی v20 خریدی اشباع رنگ پلاسما از قدیم از ال ای دی بیشتر بوده چیز جدیدی نیست که خیلیا با رنگای جیغ بیشتر حال میکنن شما میتونی کنترلو از مغازه دار بگیری اشباع رنگشو کم کنی به همین راحتی دیگه خیلی بعید بود کسی ندونه همچین چیزیو.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
در مورد شارپنسش من تجربم برعکس شما بود شارپنس st30 از شارپنس بقیه تی ویا که من دیدم چه پلاسما چه ال ای دی بهتر بود.
دوستان به نظر من این بلوری همراهش رو نخرید چون 250 تومنه ولی من یک کارت گرافیک 62 تومنی مدل HD6450 واسه کامپیوتر خریدم با پورت HDMI وصل کردم تلویزیون حالا 3 بعدی نشون می ده . هر وقت بخوام فیلم 3 بعدی ببینم باید کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنم.
از کجا می شه فیلم 3 بعدی با کیفیت بالا رو هارد خرید؟
زیر نویس فارسی هم که نتونستم راه بندازم.
این IR (جا موندن تصویر) تو تلویزیون من تو این 20 ساعته دیده نشده . حتما باید تصاویر break in رو بگذارم؟
مرسی از توضیحاتت:20:نقل قول:
WOWWWWWWممنون از لطف و توجه دوستان.الان همه چیز رو طبق اونی که گفتین گذاشتم خداروشکر حل شده همش.فقط یه خورده حس می کنم توی یه قسمت تصویر رنگ سبز یه دست نیست.بصورت یه نوار رو به پایین روشن تره به نظرم.البته این عکس خوب نشونش نمیده
ببخشید اگه کیفیت عکس خوب نیست
ولی خداییش فیلتر نورش خیلی خوبه و توی نور زیاد , کم نمیاره .کنتراست و روشنایی تی وی هم خوبه
عکس از کیفیت و زیبایی تی وی رو بزارید وقتی این 100 ساعت تموم بشه ولی به نظرم خوشکله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نشون ندادن زیرنویس فارسی واسه بنده خیلی مهمه خواهشن جواب بدین هیچ راهی نداره زیرنویس رو درست کرد اگه نمی شه که اصلآ طرف خریدش نرم!!
دوستان حالا كه مشگل MOSHII عزيز رو به بهبود هست خواهشا به پست منم يك جوابي بدين . خيلي ممنون.نقل قول:
با این وضعیتی که مملکت داره و قیمت دلار داره بالا میره مطمئن باش پائین نمیاد دلار اوایل امسال 1060 تومن بود الان شده 1280 این خودش یعنی 20 درصد افزایش قیمت جنسای خارجی حالا کارشناسا میگن احتمالا قیمت دلار به مرز 2000 تومن تو ایران میرسه که باید همین تی وی رو با قیمت 3 میلیون بخری.نقل قول:
مملکته داریم!؟:41:
والا جناب love منم میخواستم st30 بگیرم ولی خوب به قول شما اشباع رنگ سلیقه ایه...ولی از نظر خیلیا و من یک عقبگرده(همه از دست همین اشباع رنگ و کارتونیزه بودن ال سی دی ها بود که به ال ای دی وپلاسما رو آوردن)...اگر قرار بر تنظیم کردن ساده باشه که یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ یا xvision ساده هم بگیریم با 4 تا تنظیم sharpness,brightness,colour,contrast حله و کارمون راه میوفته که؟ چه نیازی هم به بررسی های تخصصی سایتهای ریویوو تو این زمینه هست؟نقل قول:
آقای hamed8322 به نظر من کار اشتباهی کردی v20 خریدی اشباع رنگ پلاسما از قدیم از ال ای دی بیشتر بوده چیز جدیدی نیست که خیلیا با رنگای جیغ بیشتر حال میکنن شما میتونی کنترلو از مغازه دار بگیری اشباع رنگشو کم کنی به همین راحتی دیگه خیلی بعید بود کسی ندونه همچین چیزیو.
از نظر تفاوت بین infinite black pro و infinite black من که 5 دقیقه خیره شده بودم به جفتش حقیقتا نتونستم تفاوتی احساس کنم چون تصاویر میانو میرن و فیلم که سراسر مشکی نداره و فقط در عکس هایی که در شرایط نوری و تصاویر خاص گرفته میشه میشه این تفاوت رو احساس کرد و به نظرم بیشتر مانور تبلیغاتیه(حالا اگه اختلاف بین infinite black با kuro بود یه چیزی)..
در مورد 3d من که استفاده ای ندارم و به قول یکی از فروشنده ها هزینه بره...چون شما باید بلوری پلیر 3d, گیرنده ماه.. 3d و حداقل ماهی 1 یا 2 تا فیلمش رو هم بگیری تا از این قابلیت فیض ببری واین یعنی حداقل 1 الی 1.5 به هزینه های خرید اضافه میکنه و تازه اول راه پیشرفت و همه گیر شدنه...
با این اوصاف ترجیح دادم اونی که از سایت های بررسی highly recomended گرفته رو بگیرم تا اونی که recomended خالی شده...ضمن اینکه از نظر من v20 با اون قاب نقره ای استیلش خیلی متفاوت و زیباش کرده در صورتیکه st30 با طرح مشکی(که در نزدیکی صفحه یکم کمرنک تر میشه مثل اینکه یکم رنگ و روش رفته باشه) شده مثل سایر ال سی دی ها و جلوه حداقل تو مغازه نداشت..
اینا دلایلی بود که من v20 رو انتخاب کردم...:46:
قیمت 42 واقعا گرونه نسبت به بدون گارانتی که 700 تومن تقریبا!فرقشونهنقل قول:
ولی 50 اینچ تفاوت آنچنانی ندارن من خودم بدون گارانتی از بانه 2140 گرفتم که روز بعدش بانیان آورد(چه بد شانسم من)با این تفاسیر تقریبا 200 تومن بدی واسه گارانتی به نظر من ارزششو داره.تازه کارت هدیه هم حد اقل 50 تومن کم میکنه واست.
اگه بخوای کامپیوترو با کابل معمولی 15 پین (همون آبی رنگه) به تی وی وصل کنی حداکثر رزولوشن که میتونه بهت بده 768*1366 هست.ولی با کابل HDMI مشکلی نیست میتونی 1080P رو ازش بگیری
ساکن مشهد نیستم که کمکت کنم ولی تا اونجایی که من میدونم تی وی ها از بانه و گناوه میاد یه نفرم تو شیراز هست که وارد میکنه بدون گارانتی که همگی از مشهد دور هستن و ممکنه هیچ وقت بدون گارانتی اونجا نبینی(البته این نظر شخصی منه شایدم اشتب می زنم)
من از تجربه که در مقایسه با v20 داشتم اشباع رنگ st30 بیشتر از v20 و کلا هر چی تی وی تا حالا من دیدم هست که به نظر بعضیا خوبه به نظر بعضیا بده ولی اشباع رنگ st30 توی رنگ صورت اصلا تاثیر منفی نداشت مثل ال سی دیای سامسونگ که رنگ پوست صورتو قرمز و نارنجی میکردننقل قول:
شباع رنگم درست کردنش خیلی راحته میتونی راحت بری رنگ پنلو کم کنی اشباع رنگش کم میشه یا اینکه گامارو از s.curve در بیاری یا اینکه بری vivid color خاموش بکنی.
برایتنس یا نور st30 بیشتر از v20 هست.
کنتراستش تو جاهای پرنور بالاتره.
تصویرش یکمی شارپتره.
st30 باریکتره واسه همین وزنش کمتره.
حرارتش کمتره.
مصرف برقش کمتره.
سه بعدی هست.
از اونطرف:
توی جاهای کم نور مشکی v20 بهتر هست یعنی یکی دو پرده بهتره به نظر من.
کنتراست v20 تو جاهای کم نور بالاتره.
رنگای v20 کلا طبیعی تره.
در کل کیفیت v20 در نهایت بهتره ولی تصویر st30 خیلی خوبه از نظر خیلیا جذابتر شاید باشه.
هر چند من فکر میکنم بشه از st30 تصویری نزدیک به v20 گرفت ولی از v20 نمیشه تصویری به جیغی st30 گرفت واسه همین st30 عمومی پسند تره.
مگه تی وی شما گارانتی نداره؟ اگه داره بزنگ نمایندگی سوال کن...نقل قول:
به قول این دوستمون با یه چیز دیگه پنلو تست بزن مثلا ببین رسیورو جدا میکنی خوب میشه یا با کنالای تی وی ج.ا یه تست بزن.
سلام بر دوستان و اساتید عزیز :40: ...
با توجه به صحبت بعضی دوستان مثل اینکه سری V20 واقعاً بهتر از سری جدید ST30ـه ! این ماجرا واقعاً به همین جزمیته یا چندان جدی نیست ؟ اگه هست آیا در مورد VT30 هم صدق میکنه ؟ :18:
این ISFccc چیه که VT30 داره اما ST30 نداره ؟ (تو کاتالوگش نوشته قابلیت تنظیم IFSccc با قابلیت تنظیم پیشرفته)
توی کاتالوگ بانیان یه ویژگی برای VT30 قید کرده که در مورد ST30 نکرده : (سیستم افزایش دهنده وضوح) ... اگه کسی اطلاع داره بگه که این دقیقاً یعنی چی ؟ یعنی تصاویر رزولوشن پایین رو با حفظ کیفیت بالا میبره (!!!) یا چیز دیگه ؟ :27:
راستی برای خرید از بانیان بیشتر صبر کنیم یا بریم بخریم ؟ قیمتا تثبیت شده یا پایین ترم میاد ؟ من میخوام 42 بگیرم (بیشتر برا Game)
ممنون :20:
واقعا اینکه بحث نداره و ثابت شدس که سریهای V از نظر کیفی حتی مدلای 2010 شون از سریهای دیگه بخصوص S موفقتره که مدلای 2011 دارن . این مسئله ثابت شدس .
همین الان از نمایندگیهای جمهوری هم که هیچی نمیدونن و سواد ندارن بپرسین از روی تجربه و موفقیت کالاشون و نظر مردم که خرید کردن همشون میگن V خوبه . تازه اوونا که چتن ..... اینجا که همه پیگیرن دیگه چرا ؟؟؟؟!!!
هیچ بحثی در مورد اینکه St30 خیلی خوبه ، نیست و شکی هم نیست که از برندای دیگه که قیمتای خیلی بالاتری هم دارن یه سرو گردن بالاتره ، هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت که بصرفس ولی در مورد مقایسه با سریهای V ابنجوری هم که یه سری از دوستان میگن نیست .
توو همین مقایسه پایین ببینین که چندتا Reference داره سری V ..... و V20 هم مثل Vt20 میمونه بجز 3D .
تا الانم شاخ همه اینا VT30 ه . حالا هی بگین...........................
v20 مگه تو بازار هست؟ 42 چنده؟
سلامنقل قول:
بله فقط نمایندگی اصلی بانیان مرکزی و کوفرد دارند که قیمت 42 آن بین 1.700 تا 1.760 هست با گارانتی اصل . کلا از نظر قیمت نسبت به سال پیش تغییر آنچنانی نداشته است. اول به دلیل اینکه قیمت ارز بالا رفته و دوم هم به دلیل اینکه کلا افت قیمت در سری های V و VT به دلیل اینکه جزء مدلهای High End محسوب میشوند کمتر از سایر مدلها است.
من این مقایسه را کاملا قبول دارم ولی در آن برخی موارد که ممکن است به درد بخور باشد مقایسه نشده است کیفیت تصویر v20 یا vt20 در محیط کم نور بهتر از st30 است مثلا من به کیفیت تصویر این دو اینگونه نمره میدهم:نقل قول:
محیط پر نور:
st30
85
vt20:
75
محیط کم نور:
st30:
70
vt20:
90
در مورد سه بعدی من این دو پنل را به دقت بررسی کرده ام همانوطر که قبلا هم گفتم کراس تاک st30 بیشتر از vt20 هست و عمق و حالت سه بعدی vt20 کمی به نظر من بیشتر است شاید خیلی جزئی باشد ولی به نظر من اگر کسی پشت سر هم آنها را ببیند متوجه میشود که vt20 کمی عمیقتر سه بعدی میسازد البته این را هم بگویم که من 42 اینچ st30 را با 50 اینج vt20 مقایسه کرده ام شاید سایز تصویر موثر باشد.
ولی st30 در تصاویر سه بعدی کمی برایتنس بیشتری ارائه میدهد یعنی تصویر روشنتر است و همان مبحثی که در مورد اتاق روشن گفتم در مورد سه بعدی هم صدق میکند کیفیت st30 در محیط روشن در تصاویر سه بعدی کنتراست بیشتری از vt20 دارد به سه بعدی هم اینگونه نمره میدهم:
محیط پرنور:
st30:
90
vt20:
80
محیط کم نور:
st30:
80
vt20:
95
دوستان تهرانی لطف کنید یه سری به بازار بزنید ببینید VT30 اومده؟
اینجا:
یکی از دوستان گفته اومده و 42 تو نمایندگی جمهوری 2.300 هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462362&page=42
ولی من همین الآن زنگ زدم بانیان گفتن نیومده. 10 - 15 روز دیگه میاد.
بالاخره اومده یا نه؟ اگه اومده 50 اینچش چنده؟
سلام
به دوستانی که مابین خرید ST30 و VT30 مردد هستند اکیدا توصیه می کنم این 2- 3 هفته را هم صبر کنند و بعد از دیدن VT تصمیم بگیرن، چون این تی وی هنوز فراگیر نشده من نمی تونم کاملا در موردش نظر بدم چون ممکنه برداشت غلط بشه اما در یک کلام واقعا VT یک نسل حداقل از لحاظ طراحی جلوتره، کیفیت بسیار بالای ساخت، کیفیت عالی قطعات و ... واقعا این سری را از دیگر سری ها متمایز کرده ! اینو هم که اینجا گفتم به این دلیل بود که امروز ST30 را از نزدیک دیدم (جدیترین رقیب VT) ! من فکر می کنم واقعا این صبر کردن ارزشش را داره. فقط امیدوارم این بانیان لعنتی این تی وی را هرچه زودتر وارد کنه (;
سپاس