این لیست مورد نظر من نبود . لیست مازاد مورد نظر من خالیه و دوست دارم همه بمونن . :n18:نقل قول:
من اونایی که فکر می کنم جدا می شوند رو گفتم که باید تا آخر نقل و انتقالات صبر کنیم ببینم من درست پیش بینی کردم یا شما .:n16:
Printable View
این لیست مورد نظر من نبود . لیست مازاد مورد نظر من خالیه و دوست دارم همه بمونن . :n18:نقل قول:
من اونایی که فکر می کنم جدا می شوند رو گفتم که باید تا آخر نقل و انتقالات صبر کنیم ببینم من درست پیش بینی کردم یا شما .:n16:
جواد نکونام : پرسپولیسی ها به من پیشنهادی دادند که رقمش 500 میلیون بالاتر از استقلال بود. حتی گفتند 60 درصد از پول قرارداد دو فصلات را اول قرارداد پرداخت میکنیم ولی من چون استقلالیام و دوست داشتم برای این تیم بازی کنم، به آنها پاسخ منفی دادم. اگر دنبال پول بودم، شک نکنید اصلاً به ایران نمیآمدم چون پیشنهادهای خوبی از کشورهای حوزه خلیجفارس داشتم. این را مسئولان و همه استقلالیها هم میتوانند بگویند. پیشنهادهایم از خیلی باشگاههای ایرانی هم بیشتر و بهتر بود.
من به پرسپولیسیها میخواهم بگویم که دنبال پول نبودم، اگر بودم که به خود شما پاسخ مثبت میدادم ولی دوست داشتم در خدمت استقلال و طرفدارانش باشم. الان هم با اینکه پولم را نگرفتهام، از این انتخاب راضی هستم و پشیمان نیستم. اگر به گذشته برگردم، باز هم استقلال را انتخاب میکنم.
من علاقه دارم که در استقلال بمانم. خوشحالم که با این تیم به یکی از آرزوهایم رسیدم. ماندن کنار این تیم و طرفدارانش برای من بسیار رضایتبخش است. امیدوارم تا پایان قراردادم کنار این تیم باشم و تا آنجا که میتوانم جواب حمایت هواداران را بدهم. خوشحالم در اولین سال حضورم در تیم محبوبم، قهرمانی و حضور در 8 تیم را تجربه کنم و این برای من یک افتخار است.
خبرآنلاین
نه شادمهر نبوده...نقل قول:
عارف تماشاگر بازی استقلال و الشباب.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیتر آبیته
محمد نوری در راه استقلال
جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این طور که بوش میاد نوری استقلالی میشهنقل قول:
حاجی چند فصلی بود دنباله نوری بود
البته باید به جناب نوری عرض کنیم:هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوري: به جايي ميروم که کسي تصورش را نکند
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: احتمال ماندم در پرسپوليس 5 الي 10 درصد است و به تيمي ميروم که کسي فکرش را هم نکند.
محمد نوري در مورد شرايط خود گفت: احتمال ماندنم در پرسپوليس 5 الي 10 درصد است. به تيمي ميروم که هيچ کس فکرش را هم نکند و تصور چنين اتفاقي را نداشته باشد.
به گزارش فارس، وي افزود: پس از انجام ديدار مقابل عمان که بسيار حساس و مهم است برميگردم تا تکليف نهاييام مشخص شود. سعي ميکنم بهترين تصميم را بگيرم باز هم تاکيد ميکنم ماندنم در پرسپوليس تنها 5 الي 10 درصد است اتفاق خاصي نيفتاده اما به جايي ميروم هيچ کس تصورش را نکند.
پس شادمهرم استقلالیه ؟ :n12:نقل قول:
امیدوارم ممد نوری رو تو تیم ببینم! [حذف شد]
عمرانزاده: به سه دلیل انگشتم را نشان تماشاگران الشباب دادم / آنها حرف مفت زدند،من هم جوابشان را دادم
برای پرتاب ترقه به ما گیر می دهند اما AFC چرا بابت شعار خانوادگی و مذهبی کاری به طرفدران الشباب ندارد؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛حرکت حنیف عمرانزاده در جریان بازی استقلال و الشباب تعجببرانگیز بود و خطرناک، از این جهت که احتمال میرود AFC او را با محرومیت مواجه کند.
*چرا به تماشاگران الشباب، آن علامت را نشان دادی؟
بگذارید توضیح بدهم؛ نشانه انگشت وسط که امروزه تبدیل به ابزاری شده تا فحاشی و تحقیر با ایما و اشاره را جایگزین معادل زبانی خود کنند. سالها قبل دو کشور انگلیس و فرانسه جنگهای زیادی انجام دادند که به جنگهای صدساله موسوم است. در خلال این جنگها در یک جنگ معروف سپاه فرانسه شکست سختی از انگلیسیها خورد اما پیش از این شکست، فرانسویها طرحی را برای ناکارآمد کردن سپاه انگلیس ارائه داده بودند.
*چه طرحی؟
بخش تأثیرگذار سپاه انگلیس را کمانداران تشکیل میدادند. آنها زه کمان را با استفاده از انگشت وسطشان میکشیدند و تیر را رها میکردند به همین دلیل مقامات فرانسوی دستور دادند هرجا هر انگلیسی را دستگیر کردند، فوراً انگشت وسط او را قطع کنند. از آن به بعد در جنگها میان انگلیسیها مد شده بود در صورتی که سربازان فرانسوی را میدیدند، انگشت وسطشان را به سمت آنها بگیرند و به آنها بفهمانند که من هنوز انگشت وسط دارم و با همین انگشت میتوانم با یک تیر کارت را تمام کنم.
*حالا تو چرا انگشتت را نشان طرفداران الشباب دادی؟
سه دلیل داشت و میتوانید از بقیه بچههای استقلال سؤال کنید. آنها مدام به زبان فارسی به ما فحش میدادند، بعد بابت خلیج فارس حرف مفت زدند و یک دفعه شعار مذهبی هم دادند. دیگر اعصابم خرد شد و با این حرکت به آنها پیغام دادم جلوی ایرانیها عددی نیستید!
*اما احتمال دارد AFC تو را محروم کند.
بالاخره آنها هم کانال دارند و میفهمند من بیدلیل حرکتی انجام نمیدهم. چطور بابت یک ترقه یقه همه را میگیرند، بابت شعارهای خانوادگی و مذهبی کاری به طرفداران الشباب ندارند؟ تماشاگران الشباب زورشان آمده بود که استقلال هر لحظه اراده کرد دروازه تیمشان را سوراخ میکرد! باور کنید توی تهران خیلیها مرا نمیشناسند، مانده بودم طرفداران الشباب اسم مرا از کجا میدانستند چون گهگاه به ما با اسم ناسزا میگفتند.
*چرا فیکس نبودی؟
صلاح کادر فنی بود و ایرادی نداشت، مهم برد قاطعانهای بود که کسب کردیم. اصلاً یک مصلحتی بود که من بیرون بمانم و جواب بیادبی و گستاخی تماشاگران الشباب را بدهم.
استقلالی
خوشم اومد از این مصاحبه اش ایول
خیالتون راحت نوری یا میره تراکتور یا مس یا جا یی نمیرهنقل قول:
امیدوارم ممد نوری رو تو تیم ببینم! [حذف شد]
اختصاصی سایت گل : پیشنهاد 7 میلیاردی رویانیان به قلعهنوئی
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس حاضر شده است برای به خدمت گرفتن امیر قلعه نوئی مبلغی در حدود 7 میلیارد به او پرداخت کند تا یک انتقال بی سابقه در لیگ برتر رخ دهد !
سایت گل-سرمربی موفق استقلال تهران پس از پیروزی قاطعانهی شاگردانش برابر الشباب امارات، در دوبی با یک پیشنهاد اغوا کننده از سوی مدیرعامل رقیب سنتی استقلال یعنی پرسپولیس روبرو شد.
به گزارش سایت گل، محمد رویانیان پس از موفقیت آبیپوشان پایتخت در دوبی طی تماسی این پیروزی ارزشمند را به امیر قلعهنوئی تبریک میگوید و در ادامه از تمایل باشگاه پرسپولیس برای همکاری با این مربی موفق میگوید و برای تحریک قلعهنوئی صحبت از یک رقم نجومی و بیسابقه در فوتبال ایران میکند، رقمی معادل 7 میلیارد تومان برای به خدمت گرفتن امیر قلعهنوئی. با این حال سرمربی آبیپوشان با تشکر از حسن توجه رویانیان با توجه به استقلالی بودن او و سخت بودن این انتقال، پیشنهاد وی را رد میکند.
جالبه حاجی میگه 7 میلیارد به من بدید تا بتونم تیم را برای فصل بعد ببندم و جمع و جور کنم ، بهش نمیدن و میگن اگر نمیتونی کار کنی به سلامت!
از اون طرف این آقا به مربی که با استقلال قرارداد داره پیشنهاد 7 میلیاردی داده!:n04: آخه تبعیض تا چه حد؟
حاجی گفته 20 میلیارد انگار 10 میلیارد رو وزرات ورزش بده که کمتر میده و انصاف رو رعایت نمیکنن و 10 میلیارد خودش در امد زایی میکنه.
اگه حق پخش و این آگهی ها رو بدن به باشگاه ها به خدا از سطح بازی مون از کره و زاپن هم بالاتر میره
امروز مصاحبه کرد گفت که فقط 7 میلیارد بدن که واقعا پولی نیست بقیه اش رو خودش درآمدزایی میکنهنقل قول:
واثعا استقلال چقدر داره مظلوم واقع میشه دیگه 100 درصد شده رفتنش به 8 تیم به جای 7 میلیارد باید چیزی حدود 14 میلیارد بدن که تو آسیا برا ایران افتخار آفرینی کنه ولی کو چشم بینا
آخه تعصب واقعی که خریدنی نیست اونم قلعه نوعی که بزرگ شده تو استقلال.فرض کن بره پرسپولیس اونوقت چی میشه!!!
مانده ام كه چطور تو از شخصيت حرف مي زني؟ شخصيت من براي همه مشخص است. چه در دوران بازيگري و چه حال سعي كردم تا كسي به من بي احترامي نكرده به او بي احترامي نكنم
سایت گل- رضا شاهرودي صحبت هايي عليه مهدي پاشازاده انجام داد كه مدافع سابق تيم ملي و استقلال را وادار به واكنش كرد. مهدي پاشازاده كه هم اكنون در اتريش به سر مي برد در جواب حرفهاي شاهرودي مي گويد:« اولا كه شما راجع به شخصيت حرفي نزن. تو را همه از لحن صحبت كردنت مي شناسند. مانده ام كه چطور تو از شخصيت حرف مي زني؟ شضخصيت من براي همه مشخص است. چه در دوران بازيگري و چه حال سعي كردم تا كسي به من بي احترامي نكرده به او بي احترامي نكنم. قضاوت درباره شخصيت ما دو نفر را به عهده مردم بگذار. من هم نه راجع به شخصيت تو حرف مي زنم و نه درباره شخصيت الگوي تو آقاي مالديني!"
شاهرودي مدعي شده بود پاشازاده با پارتي بازي به تيم ملي دعوت شد و دست رييس فدراسيون را بوسيد تا روبروي استراليا بازي كند. كاپيتان سابق استقلال در اين باره مي گويد:« بهتر است شاهرودي در اين زمينه از مايلي كهن استعلام بگيرد. او بهتر از همه مي داند كه چه كسي با پارتي بازي به تيم ملي دعوت مي شد. من اگر مي خواستم دست كسي را ببوسم ، دست مايلي كهن را مي بوسيدم تا 3 سال در اوج آمادگي پشت خط نمانم. همين الان هم به مايلي كهن احترام مي گذارم و اگر لازم باشد دست او را به عنوان مربي سابقم مي بوسم. به هر حال او مربي ام بوده و سليقه اش اقتضا مي كرده كه به من بازي ندهد. من همان زمان هم اعتراضي نكردم و هميشه به او احترام گذاشتم. شايد فكرش اين بوده كه من به سيستمش نمي خورم. ضمنا اميدوارم كه همه اينگونه با پارتي بازي به تيم ملي دعوت شوند تا تيم ملي عاقبت به خير شود»
پاشازاده در ادامه مي گويد:« نه با رويانيان مشكلي دارم و نه با پيشكسوتان پرسپوليس. همه بازيكنان و طرفداران پرسپوليس براي من قابل احترامند. بحث من اين بود كه چرا رويانيان به عنوان يك غير فوتبالي استقلاال را كوچك مي كند. اين حرف را هم خيلي منطقي زدم و البته محترمانه. درست برعكس اين آقاي مثلا مالديني. الان معلوم شد كه چه كسي دنبال مطرح شدن است. انگار اين آقا نه روزنامه مي خواند و نه تلويزيون مي بيند. اين هم برمي گردد به حافظه ضعيف اين آقا. اگر حافظه اش قوي بود مي ديد كه من هم در روزنامه ها هستم و هم در تلويزيون. به شاهرودي بگوييد دوست ندارم راجع به خودم و خودت حرف بزنم و مسائل خصوصي را بيرون بريزم. حرفهايي زده اي و خودت هم جواب خودت را داده اي. ديگر نيازي به جواب من نيست»
پاشازاده صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« باز هم مي گويم همه بازيكنان پرسپوليس براي من قابل احترام هستند ، مخصوصا بزرگترهاي اين تيم. هنوز هم نفهميده ام اين آقا كجاي پرسپوليس است كه خود را نخود هر آشي مي كند. پرسپوليس از شاهرودي بزرگتر خيلي دارد اما نمي دانم چرا او خودش را وسط انداخته و حرف مي زند. اين آقا با افتخار مي گويد لقب من مالديني بود اما بايد در جوابش بگويم اگر لقب تو مالديني بود من با الگوي تو در تيم منتخب جهان هم تيمي بودم»
ﺳﺮﻭﺭ ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﺭﻭﯼ ﺑﺎﻡ ﺍﻭﻝ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩ ...
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺑﺮﺩ ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺮ ﺳﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺳﻪ ﮔﻞ
ﺍﺯ ﺣﺮﯾﻔﺶ ﺩﺭ ﻫﻔﺘﻪ ﺁﺧﺮ ﺁﻟﻤﺎﻥ ...
ﻧﻮﯾﺮ ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻥ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ، ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺪ ﻣﻬﺪﯼ
ﺭﺣﻤﺘﯽ ﺑﺎ 18 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ، ﺑﺎ ﮐﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ، ﺑﺮ
ﺑﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻥ ...
ﺍﯾﻦ ﺭﮐﻮﺭﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﺛﺒﺖ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺩﺭ ﺳﻪ
ﺟﺒﻬﻪ ﯼ ﻟﯿﮓ ﺑﺮﺗﺮ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻭ ﺟﺎﻡ ﺣﺬﻓﯽ ﻭ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎﯼ
ﺍﺭﻭﭘﺎ ﺩﺭ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺗﺎ ﺍﻻﻥ 29 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﺪ
ﻣﻬﺪﯼ ﺭﺣﻤﺘﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﺟﺒﻬﻪ، 26 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ
ﻧﻈﺮ ﭘﯿﺸﯽ ﮔﺮﻓﺘﻪ ...
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﻓﯿﻨﺎﻝ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎﯼ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﯼ
ﺑﺎﺯﯾﻬﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﻫﻢ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻟﯿﮕﻬﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ،
ﺳﯿﺪ ﻣﻬﺪﯼ ﺭﺣﻤﺘﯽ ﻭ ﻧﻮﯾﺮ ، ﺩﺭ ﺭﺩﻩ ﯼ ﺍﻭﻝ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ
ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻧﺎﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ... :n12:
عجب برد باحالی بود تبریک به تمام استقلالیا:n16:44444444444 - 2 اونم توی زمین حریف . اون 2 تا گلیم که خوردیم مفت بود اما ایراد نداره . دیگه توی آزادی کارشون تمومه:n12:
تمام بازیکنامون عالی بودن ساموئل این فصل واقعا توی آسیا به دادمون رسیده . فرهاد که اصلا واقعا تموم نشدنیه . تا آخرین خون توی بدنش واسه ی تیم مایه میذاره و رگ تعصب و غیرت توی بازیهاش مشخصه . جواد نکونام که اینهمممممه بهش بد و بیراه توی همین تاپیک میگفتیم دیگه توی تیم کاملااااا جا افتاده و خسرو هم به روزای اوجش برمیگرده . ژنرال هم که صحبتشو نکنیم مافیا داره دیگه این بردا همه الکیه !!! توی حاشیه ی بازی فولاد و استقلال صالح مصاحبه میکرد اون لیدره گفت الکی الکی قهرمان شدید گفت باشه الکی الکی قهرمان آسیا هم میشیم واقعا همینه دیگه . الکی الکی . اصلا ما اگه اومدیم تا اینجا بالا به لطف داور بوده . قلعه نوعی هم کل مربیای آسیا رو خریده و مافیاش توی آسیا هم به راهه ... ما که کاری نکردیم همش به لطف دیگران بوده ...
با این حساب و با این برد تعداد هواداری که برای بازی تو تهران پیش بینی میشه 25 الی 30 هزار نفره . البته خود من که 100% میرم اما از لحاظ کلی میگم قبلا هم گفتم . اگه میباختیم یا مساوی میکردیم بالای 60 70 هزار نفر پذیرای تیم الشباب بودن اما حالا که بردیم اونم با این نتیجه دیگه همه خیالشون راحته و ماشاالله طرفدارای ما هم تنبلن دیگه !!
البته بحث تنبلی نیست میتونه بحث عادت باشه !! چون هوادارای ما عادت کردن هر سال توی آسیا باشن هر سال توی کورس باشن هر سال قهرمان یه جامی باشن خوب دیگه این واسشون عادی شده همچناااااااان هیجانی ندارن . اما خوب بعضی از تیما چند سال یه بار میرن آسیا خوب هواداراشون ذوق دارن بیشتر میرن آزادی . یا هر 4 5 سال یه بار توی کورس و قهرمانی و این حرفان هواداراشون ذوق دارن اما ما دیگه واقعا برامون عادی شده !!!
در کل میخواستم آمار سید رو بذارم که دوست عزیزمون گذاشت واقعا معرکس !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------- !!!
اینم هفت مقدس توی تمرین همراه بچه های فوتبالی مدرسه خردسالان که خواستار عکس یادگاری شده بودن :
در آخر هم بگم بچه ها مچکرییییییییییم
قلعه نوع اگه بره بهترین جایگزنش به نطم من ابراهیم زاده هست
جدا از ابراهیم زاده نظر من رو فرکی هست و یا پرویز خان
موندن قلعهنویی تقریبا قطعی شده و به احتمال زیاد اسکلت تیم واسه فصل بعد حفظ بشه که همین خوبه.
وزیر و رزش و جوانان کشورمان به باشگاه استقلال قول داد ظرف روزهای آینده بودجه مکفی برای حضورقدرتمندانه باشگاه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا تامین و به حساب این باشگاه واریز خواهد شد. طی روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر اختلاف محمد عباسی و فتح الله زاده به وجود آمده که این از مصاحبه های علی فتح الله زاده نشات می گرفت اما با صحبت هایی که میان دو طرف انجام شد اختلاف های جزیی برطرف و وزیر و رزش و جوانان قول داد طی روزهای آینده بودجه باشگاه استقلال تامین بشود. به این ترتیب استعفای علی فتح الله زاده و امیر قلعه نویی از استقلال منتفی خواهد شد. این دو قصد داشتند بعد از بازی با الشباب امارات با هواداران خداحافظی کنند اما با توجه به آخرین گفت و گوهایی که میان مسئولان باشگاه استقلال و وزیر ورزش انجام شد مشکلات این باشگاه از بین رفت. شهریاری یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال نیز با تایید این مهم اعلام کرد که وزرات ورزش به زودی بودجه کافی را در اختیار باشگاه استقلال قرار خواهد تا این تیم با قوای لازم در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حاضر بشود.
استعفای فتح الله زاده و قلعه نویی منتفی شد: وزیر قول مساعد داد
قدس آنلاین
ای بابا چقدر راحت راجع به رفتن ژنرال حرف میزنید . تا همین پارسال سر پرویز مظلومی توی این تاپیک داشتیم خودمونو میکشتیم که قلعه نوعی بیاد استقلال . حالا که اومده باید حفظش کنیم حداقل برای یه سال دیگه . چون بهترین بازیکنان فوتبالی لیگ ایران رو در حال حاضر داریم . باید امیدوار باشیم تمام تیم حفظ شه حتی همون هاشم بیک زاده !! چون نشون داد اگه روحیه داشته باشه یکی از بهترین دفاع چپ های ایرانه .
سید مهدی رحمتی - پژمان منتظری - حیدری , حمودی - نکونام - جباری - مجیدی - ساموئل - صادقی - عمران زاده ...
اینا بازیکنایی هستن که شدیدا بهشون نیاز داریم و اسکلت محکم تیم رو تشکیل میدن . حیدری , حمودی رو با هم نوشتم چون بدون هم کارایی ندارن اما با همدیگه میتونن یه تیم رو بهم بزنن . حتما حتما باید اینا رو حفظ کنیم . بقیه زیاد مهم نیستن . اما دقت کردید اونایی که مهم نیستن همیشه اول ثبت میکنن؟:n08:
اصلا توی هیچچچچ پستی نیاز به تقویت و مهره ی جدید نداریم تمام بازیکنا عالی هستن فقط باید نگهشون داریم همین ...
این بحث بازیکن . بحث مدیر عامل هم باید فتح الله زاده بمونه و در کنار اون امیر قلعه نوعی . قلعه نوعیه امسال استقلال یه قلعه نوعیه دیگه بود . با همه چی جنگید . با فوتبال . با حاشیه . با رسانه ها . با 90 . با کنفرانس خبریها . با گزارشگرا . با بی پولی . حتی با تماشاگرا . ژنرال توی این فصل از جونش برای تیم مایه گذاشت ... اینقدر راحت از رفتنش صحبت نکنید .
به خدا بعضی تیما حسررررررررت یه بازی رو میخورن که ژنرال سرمربیشون باشه فقط یه بازی . بعد میاید میگید ابراهیم زاده و فرکی و ... ابراهیم زاده و فرکی در مقابل ژنرال اصلا عددی به حساب میان ؟ یکی از افتخارات ابراهیم زاده رو میشه بگید ؟ فرکی افتخارش چیه ؟ ژنرال از 12 تا دوره لیگ برتر 5 تاشو به اسم خودش درست کرده یعنی چیزی حدود 35 - 40 % !!! غیر از قهرمانی همیشه توی کورس قهرمانی بوده کلی نایب قهرمانی و سومی داره . بعد جالبه بعضیا میان میگن قلعه نوعی پرافتخارترین مربی لیگ هست اما بهترین نیست و از لحاظ فنی خوب نیست ... این حرف خنده دار ترین حرفیه که آدم میتونه بشنوه . مثل این میمونه بگی استقلال بهترین خط دفاع لیگو داره اما بهترین بازیکنای دفاعی و گلر رو نداره:n08::n08:خوب گل نخوردن مستلزم چیه ؟ دفاع خوب و گلر خوب . 5 تا قهرمانی توی لیگ و همیشه توی کورس بودن یه سرمربی با تیمش نشونه ی چیه ؟ دانش بالای سرمربی از لحاظ فنی , این چیزیه که قلعه نوعی داشته و همیشه موفق بوده و امثال فرکی و ابراهیم زاده هیچ وقت در حد قلعه نوعی نبودن ...
کی فکرشو میکرد امثال قلعه نوعی با بازیکنایی مثل رحمتی . جباری . مجیدی بتونه کار کنه ؟ همه میگفتن عمرا جباری بیاد . عمرا رحمتی با قلعه نوعی توی یه تیم باشن . فرهاد و قلعه نوعی با هم آشتی کنن ؟ امکان نداره ... اما دیدن که شد . بعد گفتن قلعه نوعی میخواد فرهادو خراب کنه و خوردش میکنه و با خفت و خاری از فوتبال خداحاظی میکنه و ... اما دیدی که چشم همه ی دشمنا از کاسه درومد . فرهاد بعد از زدن هر گل توی آغوشه ژنراله !!! ابتدا کم کم میومد به زمین . یواش یواش نیمه های دومو کامل اومد . بعد فیکس شد و تا دقایق 60 تعویض میشد الان هم تا دقایق 85 90 بازی میکنه . اینجاس که همه ی بدخواها دارن میسوززززن ...
در کل باید بشینیم پای صحبتای قلعه نوعی بعد از بازی با الشباب و تا 3 خرداد صبر کنیم ببینیم تکلیف حاجی چی میشه . ایشاالله که همه و همه کنار هم بمونن مثل امسال که گذشت تا سال بعد هم همینجوری طوفان به پا کنیم .
شعار روز چهارشنبه یادت نره : امیر باید بدونه , تو استقلال بمونه
ساموئل و آرزه در آستانه جدایی از استقلال
به گزارش نـامـه ، در حالی که چهارشنبه شب آبی پوشان آخرین بازی خود را در این فصل لیگ قهرمانان آسیا برگزار می کنند دو بازیکن خارجی این تیم آخرین بازی خود را در جمع آبی پوشان برگزار می کنند.
آرزه کاماچو هم از تیم های ایرانی پیشنهاد دارد و هم می تواند راهی شارلوای بلژیک شود.ساموئل نیز با پیشنهادات مالی بسیار خوب از کشورهای حاشیه خلیج فارس رو به رو شده است و حتی مدیر برنامه های خود را برای مذاکره به امارات فرستاده است اما قطعا در ایران نیز تیم هایی را خواهان خود می بینید.ساموئل هفته گذشته جلسه ای را با فتح الله زاده برگزار کرد و قرار شد بعد از بازی با الشباب پیشنهاد خود را به استقلالی ها ارائه کند اما وی هنوز مطالبات خود را از استقلال دریافت نکرده و خواهان پرداخت آن است.
--------------------------------
لیست قلعه نوعی مشخص شد
به نظر می رسد عصبانیت امیر قلعه نویی از هواداران این تیم فروکش کرده و سرمربی استقلال قصد دارد فصل آینده نیز در این تیم بماند.اینکه قلعه نویی کوتاه آمده دلایل دیگری دارد اما وی به خاطر دوستی اش با مجموعه استقلال اعلام کرده حتی اگر در این تیم هم نماند بهتر است این بازیکنان را برای حضور در جمع 8 تیم برتر آسیا به خدمت بگیرند.مسعود شجاعی یکی از بازیکنانی است که معاونین استقلال سخت به دنبال او هستند. مهدی نظری مهاجم فجر سپاسی، امید ابراهیمی از سپاهان، مهرداد جماعتی و اسماعیل شریفات از فولاد و هادی عقیلی در صورت بخشش از طرف فدراسیون فوتبال بازیکنان مورد نظر باشگاه استقلال هستند.استقلالی ها در حالی می خواهند این بازیکنان را به خدمت بگیرند که فتح الله زاده اعلام کرده تا سوم خرداد منتظر بودجه خواهد بود.
استقلالی
نقل قول:
متن نامهاي که رحمتی آن را امضا نکرد
متن دو نوشتهاي که فدراسيون فوتبال به دو بازيکن پيشين تيم ملي داده بود تا با امضاي آن بتوانند به تيم ملي بازگردند منتشر شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نامه اي که فدراسيون فوتبال مقابل مهدي رحمتي و هادي عقيلي گذاشت تا براي بازگشت به تيم ملي امضا کنند و اين دو حاضر به امضاي آن نشدند به شرح زير است:
«اينجانب مهدي رحمتي به اين وسيله اعلام ميدارم که در تاريخ 1/11/1391 بدون هيچگونه دليلي که توجيه کننده تصميم من باشد بازنشستگي موقت خود را از تيم ملي اعلام کردم. پس از آن تصميم يک سري اظهارنظرهايي را مستقيم خطاب به سرمربي تيم ملي فوتبال جناب آقاي کيروش انجام دادم که شديدا راجع به اين مسئله متاسفم. من به خاطر اظهارنظرهايي که همگي بيپايه و اساس و به صورت احساسي مطرح شد، مستقيما از شخص ايشان عذرخواهي ميکنم.
من متوجه شدهام که اين تصميم نادرست و اعلام آن از شخص بنده باعث ناراحتي و دلزدگي همتيميهايم، کادر فني، فدراسيون و مخصوصا طرفداران فوتبال در اين زمان حساس که با صعود به جام جهاني و همينطور جام ملتهاي آسيا را پيشرو داريم.
براي فوتباليستهاي حرفهاي اينگونه رفتارهاي نامناسب به هيچ وجه قابل قبول نيست. با نشان دادن تعهد کامل و در اختيار بودن فوتبال ايران، خواسته من اين است که صدمهاي را که با اين اتفاق ناخوشآيند صورت گرفته بهبود ببخشم. مخصوصا تيم ملي کشورم که هميشه باعث افتخار و غرور من بوده است و از اين پس نيز اگر سرمربي تيم محترم ملي به بنده اعتماد و اطمينان داشته باشد، حاضر به خدمت هستم.
بنابر اين بيانيه رسمي آرزو دارم که اين موضوع يکبار براي هميشه به اتمام برسد. مخصوصا در اين زمان که ايمان داريم که ميبايست متعهد و همدل کنار هم باشيم تا به هدف مشترکمان که صعود به جام جهاني 2014 است،برسيم.»
Fars
این تیم استقلال قهرمان آسیا شد
آبیته ...
تیم استقلال ( تاج سابق ) در سال ۱۹۷۰ میلادی موفق به کسب عنوان قهرمانی آسیا شد ، عکسهای زیر این تیم قهرمان را به تصویر میکشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینه فرهاد ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه با رفتن ساموئل و آرزه مخالفم خصوصا ساموئل که عالی کار کرده و قطعا باید بمونه آرزه هم بنظر من اگه بهش بازی برسه بازیکن بدی نیست و میشه روش حساب کرد چون هر موقع اومد تو ترکیب به جز یکی دو مورد خوب کار کرده
اینم یه خبر تپل از ما تا شاید یه ذره خوشحال بشیم......
کمک 10 میلیارد تومانی میلیاردر معروف به استقلال در فصل نقل وانتقالات
علی شفیع زاده، مالک باشگاه استقلال اهواز یکی از این افراد است که حاضر است در فصل نقل و انتقالات به کمک همتای تهرانی تیمش بیاید.
جام ورزشی، مشکلات مالی درفصل گذشته به شدت برای استقلال مشکل ساز شد و با وجود اینکه علی فتح الله زاده خیلی سعی داشت مانع از ضربه خوردن تیمش از این مشکلات شود اما بالاخره او نیز به شدت این مشکلات وشرایط حاد مالی باشگاه معترف شد.این مشکلات مدتی طولانی استقلالی ها را دچار مشکل کرد اما ظاهرا قرار است برای جلوگیری از تکرارآن در روزهای آینده و فصل نقل و انتقالات آبی ها دست به کارهای بزرگی بزنند.
یکی ازاین کارها جذب نیروهای اقتصادی علاقه مند و توانمندی است که می توانند گره مشکلات این باشگاه در فصل نقل و انتقالات را باز کنند. علی شفیع زاده، مالک باشگاه استقلال اهواز یکی از این افراد است که حاضر است در فصل نقل و انتقالات به کمک همتای تهرانی تیمش بیاید.
شفیع زاده که در دبی زندگی می کند پیشنهاد داده در ازای بخشی ازسهام، به طور رسمی 10 میلیارد تومان برای حضور قوی استقلال در فصل نقل و انتقالات به این باشگاه قرض بدهد. البته این پیشنهاد برای عملی شدن باید به تصویب هیات مدیره استقلال برسد و شاید اگر این اتفاق رخ دهد فتح الله زاده ضمن حفظ ستاره های تیمش اجازه ندهد هیچ تیمی در عرصه پرخبر نقل و انتقالات جولان دهد.
استقلال در چنبره مشکلات شدید مالی است و دیروز یکی از بازیکنان تیم برای دریافت مطالباتش با مدیران تیم درگیری لفظی اشته است.اتفاقی که در شان تیم قهرمان ایران نیست اما ظاهرا برای زیرفشار گذاشتن فتح الله زاده رخ می دهد .
گل
قلعه نوعي:بودن و نبودن قلعهنوعي مهم نيست
سرمربي تيم استقلال گفت::هواداران ياران اصلي ما هستند و باعث دلگرمي مي شوند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعه نوعي در نشست خبري قبل از بازي برگشت مقابل الشباب اظهار داشت:الشباب تيم حرفه اي و تاکتيکي است که با کمترين موقعيت به گل مي رسد.در بازي دور رفت هم با کمترين موقعيت دو گل به ما زدند.خصوصا گل اول.بازي فردا بازي سختي است.چون فرصت داشتيم در اين مدت بيشتر کار تاکتيکي کرديم.تيم ما آمادگي لازم را دارد و بازيکنان انگيزه خوبي دارند.بچه ها به خاطر نام استقلال و مردم براي پيروزي در اين بازي به ميدان مي روند تا خداي ناکرده حادثه بازي داماش براي ما تکرار نشود.
وي ادامه داد:الشباب 50 متر رو به جلويش بسيار خطرناک است.چند بازيکن خطرناک هم دارند که در بازي دور رفت براي آنها برنامه داشتيم.اميدوارم فردا هم با انگيزه بالا بتوانيم به موفقيت برسيم.الشباب تيم بسيار خوبي است و در بازي هايش نتايج خوبي گرفته است.پاختاکور را در ازبکستان برده و حذف کرده است.فيناليست يکي از جامهاي امارات هم شده است.
امير حسين صادقي هم در اين نشست خبري گفت:22 سال پيش ،خرداد 70 بود که آخرين قهرماني استقلال در آسيا به دست آمد.از بازيکناني که آن سال بازي مي کردند 4،5 نفر در کادر فني هستند.بازي سختي در امارات داشتيم.اميدوارم مسابقه برگشت بازي خوبي براي ما به همراه سه امتياز باشد.
قلعه نوعي افزود:هر بازي شرايط خاص خودش را دارد.فلسفه مرببگري من بازي هجومي است.من بازي هجومي را دوست دارم و اين کار را در آسيا انجام داديم.در اين مسابقه هم ميزبان هستيم و جمعيت همراه را داريم.با اينکه برنامه رو به جلو داريم اما بايد هوشيار باشيم که گل نخوريم.در اين چند روز خيلي مسائل را درباره ساختار دفاعي به بازيکنان گوشزد کردم.بايد مراقبا ضد حملات الشباب باشيم.
سرمربي استقلال خطاب به هواداران گفت:هواداران ياران اصلي ما هستند و باعث دلگرمي مي شوند.استقلال به لطف خدا توانسته است با اين جمعيت هوادار پيشينه خوبي داشته باشد.
صادقي درباره بازي الشباب گفت:بچه ها از نظر روحي شرايط خوبي دارند و هم خوب مي توانند فکر کنتد و هم خوب تصميم بگيرند.کلا مشکلي که وجود داشت مادي بود که فعلا همه تمرکزمان بازي الشباب است.اگر بتوانيم اين مسابقه را ببريم،پس از چند سال به جمع 8 تيم بعدي مي رويم و رعب و وحشت در دل همه مي افتد.
قلعه نوعي افزود:به عشق مردم به استقلال آمدم.فراز و نشيب زياد داشتيم اما خدا کمک کرد که موفق شويم.پس از خدا و اهل بيت هر چه داريم از هوادارانمان است.باشگاه کلي مدير و مربي ديده است اما استقلال مانده است.بودن و يا نبودن قلعه نوعي مهم نيست.
وي درباره جلسه اش با وزير ورزش و جوانان افزود:ما نشست خوبي با او داشتيم و راهنمايي هاي لازم را در اين باره داشتند.اميدوارم اين بازي را با پيروزي پشت سربگذاريم و بعد درباره آينده تصميم گيري کنيم.
قلعه نوعي افزود:بايد در پايان مسابقات از خيلي ها حلاليت بطلبم.شايد حق کسي بوده است که بازي کند و کمتر بازي کرده باشد.من منافع باشگاه را ديدم.يا بازيکناني هم بودند که وقتي من آمدم از تيم جدا شدند.از آنها هم حلاليت مي طللبم ولي ما منافع باشگاه را ديديم.
اوج نیوز
بازی های دور بعد آسیا حتما همه تیمای غرب به شرق میخورن یا کلی قرعه کشی میشه !؟ مثلا امکانش هست بازم به یه تیم غربی بخوریم !؟
بله همه چیز امکانش هست.شایدم به تیم های شرق اسیا خوردیم.نقل قول:
کسی میدونه تاریخ قرعه کشی کی هست؟؟؟
30 خرداد تو مالزی قرعه کشی انجام میشهنقل قول:
تاریخ برگزاری رقابتهای مراحل یک چهارم نهایی، نیمه نهایی و فینال را به شرح زیر اعلام شد:
مرحله یک چهارم نهایی:
دور رفت در تاریخ 30 مرداد 92 و در دور برگشت در تاریخ 27 شهریور 92 برگزار میشود.
مرحله نیمه نهایی:
دور رفت در تاریخ 3 مهر 92 و دور برگشت در 10 مهر 92 برگزار خواهد شد.
فینال:
کنفدراسیون فوتبال آسیا 4 تاریخ (دو تاریخ برای دیدار رفت و دو تاریخ برای برگشت) را مشخص کرده است. فینال این دوره از مسابقات در مرحله رفت در تاریخ 3 یا 4 آبان 92 و در مرحله برگشت در تاریخ 17 یا 18 آبان 92 برگزار می شود
FARS
امید استقلالی
البته فکر کنم برای چند روز پیش هست من الان دیدم
ایشاله که امشب بعد از بازی خبرای خوبی بشنویم و کسی جدا نشه که با جذب چندتا بازیکن که تقریبا مشخص هم هستن بریم برای قهرمانی تو آسیا !
دو سال از مرگ «گلبرگ مغرور» گذشت/ «ناصرخانِ» آبیها ماندنیتر شد:n12:
در سالی که استقلال دوباره قهرمان لیگ برتر شده، خواستیم از «ناصرخان» بنویسیم، هر چه فکر کردیم چیزی بهتر از شعری که خودش خیلی بجا در مورد خود گفته بود به ذهنم نرسید: «من آن گلبرگ مغرورم، که میمیرم ز بیآبی، ولی با خفت و خواری، پی شبنم نمیگردم»
«ناصرخان» انگار توی خونهاش نشسته بود، همچنان پرغرور، بازیهای تیم محبوبش را نگاه میکرد، اما به ناگاه، بیماری سر رسید، درست در مقطعی که او هرگز به شکست فکر نمیکرد.
او بیش از همه اهل خانه به بهبود امید داشت، مدتها با مرگ ------ کرد، همچنان که در مستطیل سبز همیشه امیدوار و مبارز بود.
«ناصرخان» روز 23 آذر سال 1328در تهران به دنیا آمد. در عمر 62 سالهاش، به عنوان گلر تیم ملی فوتبال و باشگاه استقلال در بین مردم مشهور و به دلیل خلق و خوی خاصش نیز محبوب شد.
او در این مدت افتخارات زیادی کسب کرد که از جمله آن میتوان به 2 قهرمانی در جام ملتهای آسیا، قهرمانی در بازیهای آسیایی، شرکت در المپیک و جامجهانی و همچنین قهرمانی در لیگ و جام باشگاههای آسیا اشاره کرد.
ناصر حجازی همچنین از سوی AFC به عنوان دومین دروازهبان قرن آسیا نیز انتخاب شد.
این چهره نامدار که طرفداران زیادی در بین مردم داشت، بعد از یک سال و نیم ------ با بیماری سرطان، سرانجام روز 2 خرداد سال 90 در بیمارستان کسری جان به جانآفرین تسلیم کرد.
مرگ «ناصرخانِ» آبیها نه تنها باعث فراموش شدن وی نشد، بلکه وی را در قلب هواداران فوتبال ماندنیتر کرد.
بچه ها فینال جام باشگاه ها باز هم رفت و برگشتی شده ؟ خیلی مسخرست که . قبلا فقط یه بازی بود دوباره برگشت به حالت مسخره رفت و برگشتی .
ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﯾﮏ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ
ﺳﺮﺳﺎﻡ ﺁﻭﺭ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻗﺪﺱ ﺁﻧﻼﯾﻦ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ
ﻣﺪﺍﻓﻊ ﻣﻠﯽ ﭘﻮﺵ ﺁﺑﯽ ﭘﻮﺷﺎﻥ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ
ﺭﮐﻮﺭﺩ ﻧﻘﻞ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻻﺕ ﻫﻤﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ
ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺭﻗﻢ ﻓﻮﻕ ﻧﺠﻮﻣﯽ
ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﻪ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺑﺮﻭﺩ. ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ
ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﻭﺭﺯﺵ، ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﮐﻪ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺭﺩ
ﻓﺼﻞ ﺟﺪﯾﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﻫﺮﭼﻪ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺮ
ﺁﻏﺎﺯ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ
ﺟﺬﺏ ﻧﻤﺎﯾﺪ، ﯾﮏ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻧﺠﻮﻣﯽ ﺑﻪ ﺍﺭﺯﺵ
4 ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﯾﻌﻨﯽ ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ.
ﮔﺰﺍﺭﺷﺎﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺯ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻭ ﺍﮐﻨﺎﻑ ﺗﯿﻢ
ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺣﮑﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﺸﻨﻬﺎﺩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ.
ﯾﻌﻨﯽ ﺳﺎﻟﯽ ﺩﻭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ.:n28:
همینه دیگه آقایان به باشگاهی مثل سپاهان میلیارد میلیارد کمک مالی میکنند و فرق قائل میشند که به خودشون اجازه میدند چنین رقمهای نجومی پیشنهاد بدند و
متاسفم برای ورزش این کشور که انقدر توش فرق وجود داره ..
در ضمن متاسفم برای فوتبالی که برای این بازیکنان سطح معمولی چنین رقمهایی پیشنهاد میشه . من هم مثل همتون استقلالیم و خسرو حیدری رو دوست دارم اما واقعا باید منطقی باشیم آیا ارزش 4 میلیارد رو داره ؟
انگار نه انگار چند ساعت دیگه جشن صعود به 8تای آسیا رو داریم.
هیچ صحبتی از بازی امروز نکردید.
یه شوری یه تشویقی یه هیجانی داشته باشید خب
دلیلش اینکه تقریبا صعودمون حتمیه اگه از اونت اتفاقات عجیب و غریب فوتبال نیفته الان همه نگران وضعیت کلی باشگاه هستن
واقعا منم متاسفم برا این فوتبال آخرش معلوم شد کدوم تیم میلیاردی خرج میکنه و میلیاردی پیشنهاد میده بحث سپاهان جداست چون اینا هر سال همینقدر خرج میکنن و بعد زیر سایه هیاهوی ابی و قرمز قایم میشن و هیچ کسی صحبتش رو هم نمیکنه ولی این آخر فصلی جناب رویانیان که همیشه ما رو متهم میکرد حالا بیاد یه دفاع هم بکنه و یه رو به وزیر وزرا بزنه تا به ما هم مثل ایشون پول بدن:n21: کل پول بیت المال رو به اینا دادن آخرش هم هیپچی نشد تیمشون ما با هیچی رفتیم تو آسیا اونوقت اگه تیم به جایی برسه بی شرفها میان عکس یادگاری هم میندازن اینجا تبعیض و فرق بین دو تیم رو میشه دید و سر استقلال بی کلاه موند