نقل قول:
تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...
من فکر میکنم پپه خودش باعث این موضوع شد!
این خوزه نبود که پپه رو بازی نداد و پپه بخاطر مصدومیت نبودش...!
برعکس ایکر، خوزه حتی بلافاصله پپه رو وارد ترکیب هم کرد...
منتها پپه بشدت افت کرده و باید تلاش کنه تا دوباره همون بازیکن همیشگی بشه وگرنه در صورت اومدن یه دفاع راست، خیلی بعیده ترکیب راموس-واران به چیز دیگه ای تبدیل بشه!
نقل قول:
همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.
آربلوآ اصلا بازیکن در سطح رئال نیست!
دلیل اینکه نبودش به چشم اومد این بود که دفاع راست دیگمون فقط راموس بود و وقتی راموس رفت راست، مجبور شدیم از امثال پپه ناآماده و آلبیول بجاش استفاده کنیم که نتیجش کاملا مشخص بود!
یکی از مهمترین نیازهای این چند سال اخیرمون یه دفاع راست بوده که عجیبه هنوز رفع نشده!
نقل قول:
در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی
خوزه آدمی نیست که ریسک بالا بکنه...اینکه دروازبانی که این همه مدت بازی نکرده رو یهو تویه یه اینطور بازی بزرگی بیاری تویه ترکیب(حتی اگه ایکر باشه)، یه ریسک بزرگ محسوب میشه...
در نتیجه به نظرم کماکان لوپز گزینه بهتریه(فراموش نکنیم که لوپز کماکان از وقتیکه اومده، یکی از بهترین های تیم بوده! حتی تویه همون 4-1 هم بهترین بازیکنمون بود!)
نقل قول:
الان دقیقا منبع رسمی وجود نداره که بشه ازاوضاعش مطلع شد ؟؟
به نظرم یه سری جو (عمدی!) بیشتر نیست!
خود کریس هم به هوادارا گفته که برای بردن دورتموند، تیم بهشون نیاز داره و گفته "میتونیم روتون حساب کنیم؟"
+ Mourinho: We have to play minute by minute, goal by goal until the last breath