کپی برابر اصل چی هس؟:9:نقل قول:
یعنی چجوری؟:31:
کپی برابر اصل چی هس؟:9:نقل قول:
یعنی چجوری؟:31:
برای چی لطفا بگو من طقتشا دارم :9:نقل قول:
بنده هم دقیقا با شما موافقم.منم بهشون گفتم.این 2تا خیلی باهم فرق دارن.یعنی خیلی زیاد من با دانشجوی هر2رشته صحبت کردم.بسیار باهم فرق دارننقل قول:
می برید یه دفترخونه یه مهر می زنه رو کپینقل قول:
1.خوب مثلا جز وام شهریه وام دیگه بهتون نمیدن !نقل قول:
3.نه اصلا اینطور نیست تازه یک برتری نسبت به روزانه ها داریم اینه که حداقل واحد انتخابیمون 10 واحده به جای 12 واحد!
مدارکت رو ببر دادگستری و ازشون کپی برابر اصل بگیر.از هرکدوم 3تا اینا بگیر لازمت میشهنقل قول:
مکانیک-نوشیروانی بابل-روزانه
بچه ها یکی از بچه هامون که رتبش نزدیک 4000 منطقه 2 بود میگه مکانیک-نوشیروانی بابل-
روزانه
قبول شده میخوام ببینم دروغ میگه یا راست هیچ راهی هست که بفهمم ... اطلاعاتش رو ندارم که از سایت نتیجش رو بگیرم فقط میخوام ببینم بعداً تو دانشگاه رفتم میشه بفهمم که شبانه قبول شد یا روزانه؟
بچه ها خواهشن اگه کسی چیزی میدونه بگه چون خیلی داره ادعا میکنه با بچه ها قرار گذاشتیم دستشو رو کنیم
دوستان میدونید فرق بین رشته فناوری اطلاعات و نرم افزار چی هست؟
من چارت درسی هر2رو گرفتم زیاد باهم فرقی نمیکرد
اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم بگه
آره بعدا میتونی بفهمی شماره دانشجوییش فرق داره با روزانه ها در یک رقم !نقل قول:
من نه هنوز مدارک دارم نه ثبت نام کردم نه هیچی !! اونوقت از شنبه باید برم سر کلاس :39:
حتما باید دادگستری بریم ؟ این دفتر اسناد رسمی ها نمیتونن کارمونو راه بندازن ؟نقل قول:
نقل قول:
والا من که پارسال بردم دادگستری.خود مدرسه گفت.2تا مهر متفاوت و تقریبا برجسته میزنن.یکیش رو روی صفحه میزنن و یکیش رو چپکی میزنن!
یکیش قرمز بود مهرش اون یکی رو یادم نیست.شایدم اسناد رسمی اینکارو بکنه خبر ندارم
نقل قول:
کسی نبود اطلاعاتی که من دارم رو تکمیل کنه در این مورد؟
آقا یکی هم به ما یه کمکی بکنه. ثواب دارهنقل قول:
بازم میگم دوستان همه موفق باشند در دانشگاه و رشته هایی که دراومدند.شب همگی خوش
good night.best dreams
بچه ها اونقدر حساس نباشین به نظر من کپی برابر اصل نیاز نیست چونکه هر مدرکی از شما بگیرن اصلش هم میخوان خودشون اونجا تطبیق میدن دیگه سایت سنجش هم فقط گفته تصویر نگفته دیگه برابر اصلش کنید
چیز هایی که نیازه ببرید به طور خلاصه میگم :
1 . شناسنامه با کپی
2. کارت ملی هردو طرف با دوتا کپی
3. 6 تا عکس
4.گواهی پیش دانگاهی با کپی
5.کارنامه پیش دانشگاهی با کپی
6.کارنامه 3 سال با کپی
7. اصل دیپلم یا گواهی موقت با کپی
اگر چیز دیگه ای نیازه بچه ها این لیست رو کپی و کامل ترش کنند
ترو خدا کمک کنید
من امسال کنکور سراسری دادم و سر یه اشتباه حقوق کاشان قبول شدم.حالا میخوام برم علوم سیاسی تهران . من علوم سیاسی تهران رو تو فرم انتخاب رشته پایین تر زدم.
چطوریاس؟ باید از بهمن برم ؟ ترم یک رو همین حقوق برم ؟
کمک کنید
آقا من این پیج فیس بوک علموصو تا الان داشتم میخوندم. الان تموم شد. اولاش همه بنی اسرائیلی بود(گیر دادن به لباس و اینا که گفتم به ما چه) ولی آخراش دیگه از استاد و رئیس و در و دیوار ایراد بود. کاش یکی همین امروز و فردا تو خیابون مالک اشتر بیاد شکممو سفره کنه که پام به اونجا نرسه.
چه امیدی داشتم به دانشگاه. من فکر میکردم صنعتی اصفهان بده. اینجا که همه دارن از در و دیوارشم مینالن.
امروز رفتم محله رو شیرینی دادم. فردا میرم خرما پخش میکنم.
اصن داغونما. داغون. له له.
از بچه هاشم بد میگم بدبختی. میگن جواب سلامتم نمیدن. با این اوصاف فک کنم اونجا سوژه شم. من کامپیوتر نرم افزار هیچی بلد نیستم گفتم بچه های دانشگاه یادم میدن. اینی که من خوندم و شنیدم احتمالا روم نشه برم اون تو.
من راجع به همه دانشگاهای شاخ قبل انتخاب رشته از کسایی که توشون درس خوندن تحقیق کردم. فقط علموصی به تورم نخورد. بقیه هم ازش بد نگفتن. وگرنه میرفتم خواجه نصیر.
گفتم امکانات ورزشیش از همه دانشگاها بهتره دوباره بدنسازیو فوتبالو شروع میکنم که از اونم بد میگن بدبختی. گفتم فضای سبز و ایناش خوبه و دانشگاه بزرگه. اونم حتما یه ایرادی از توش در میاد.
له له ام... له له
خدا کنه حداقل مسجدش خوب باشه. از اون دیگه چیزی نشنیدم.
من کنکور فیزیکمو(مه قلم چی 70 میزدم) زدم 55. اگه اونو مثه همیشه میزدم الان تو این برزخ گرفتار نبودم و عمران تهرانو میوردم. بدبختی ادبیاتمم از همیشه 10 درصد پایین تر زدم. همه چی دس به دس هم داد.
کلا ذهنیتم از دانشگاه پوکید.
صنعتی اصفهان جلوش بهشته.
هم سربازی دیگه معافیتم پرید هم رسیدم به خان علموص. همشم در بد ترین زمان رخ داد.
از عرش با مخ خوردم رو فرش.
اقا خدا رو شکر کن این چه حرفیه؟؟نقل قول:
از نظر معماری و فضای سبز دانشگاه بسیار خوبیه
همه دانشگاهها از این قوانین دارن
امیدم نا امید شد رفت.نقل قول:
اقا خدا رو شکر کن این چه حرفیه؟؟
از نظر معماری و فضای سبز دانشگاه بسیار خوبیه
همه دانشگاهها از این قوانین دارن
دیگه دل و دماغ ندارم.
قوانینشو کار ندارم. دارن از در و دیوار- همکلاسیا- رئیس- معاون- مسئول سایت- چه میدونم هر کی یه ربطی به اونجا داره ایراد میگیرن. همه هم تایید میکنن. دست خودم نیست ولی کلا دیگه امیدی ندارم
سلام دوستان . به همه کسایی که به هدفشون رسیدن و رشته موردنظرشون قبول شدن تبریک میگم به امید موفقیت های آتی!
من و یه سری بچه های 89 به اینور پی سی, اینطور که میبینم خیلی غیرفعال شدیم, ازبس روزای مطالعه کنکور نت اومدن واسمون از شکم درد بدتر بود!!
بالاخره نتایج اومد. سال اولی که کنکوریدم بیشتر هدفم روی مهندسی ها بود درحالیکه فیزیک رو اصلا حال نمیکردم . تا اینکه از اواسط سال دوم با رشته اقتصاد آشنا شدم . برای من فیزیک گریز ... و علاقمند به مباحث جامعه شناسی و علوم سیاسی, این بهترین رشته بود و از اون وقت زوم کردم رو همین رشته . تا اینکه بالاخره نتونستیم بدلیل قوانین لایتچسپک! بومی گزینی تهران ها رو قبول شیم و اقتصاد دانشگاه شیراز رو قبول شدم. از الان باید رو دلم اقلا تا ارشدو بخونم و دکتری رو واسش برنامه داشته باشم .
کلا راه آسون نیس و از همتون التماس دعا دارم . ایشالله از این به بعد بیشتر اینجا میام . ضمنا دوستایی که دانشگاه شیراز قبولیدن هوامونو داشته باشن رفتیم اونجا باد نندازدمون از تپه پایین! :10:
دوستان دانشگاه تهران کی ثبت نامش ؟ تو سایتش چیزی نمیبینم ؟ ( جدی از شنبه باید بریم کلاس آیا؟ :18::2::2::2:)
رشتم زبان اسپانیایی
در مورد مدرک دوستان باید بگم
بعد اینکه دیپلم بگیرید یک مدرک دوبرگ میدن که یکیش گواهی دیپلم موقته برگ دیگه هم ریزنمرات سه سال دبیرستان هستش
شما باید برای گرفتن گواهی دیپلم اصل یا باید کارت پایان خدمت ببرید مدرسه تا اصل رو بدن یا اینکه از دانشگاهخ گواهی ببیرید و مدرک اصل رو تحویل بگیرید
من موقع خدمت این گواهی موقت رو گم کردم بعد پایان خدمتم رفتم هنرستان طرف اصل رو نمیداد پاشو کرده بود تو یک کفش که باید موقت رو بدی مدرسه تا اصل رو بدم بعد یکم صحبت دوستانه!!!!!!!!!!!!!!! راضی شد با یک تعهد گواهی دیپلم اصل رو بده
یک نکته هر جا ازتون دیپیم اصلی رو خواستن تا حد توان فقط کپیش رو بدید چون اگه گم بشه باید کارتون ول کنید برید الاف آموزش و پرورش بشید
اگه منظورت پس فرداست نه این واسه ورودی های قیلهنقل قول:
دوستان دانشگاه تهران کی ثبت نامش ؟ تو سایتش چیزی نمیبینم ؟ ( جدی از شنبه باید بریم کلاس آیا؟ )
رشتم زبان اسپانیایی
ما فکر کنم تا یکی دوهفته بعد مهر هم همینجوری الافیم
نقل قول:
این مدارکی که میدن بهتون همه موقت هست ! ... ازش 2 تا کپی بگیر کافیه ! ... چرا داری انقدر قضیه رو رسمی میکنی ؟ ! .... + اون تایید پستی نشون میده که مدارک اصلی از طرف آموزش و پرورش فرستاده خواهد شد ! ... ( مدارک اصلی رو بهت نمیدن ... ) ....
من اصلا با حرفت موافق نیستم . من برای انتخاب رشته رفتم دم دانشگاه از کسی که تو دانشکده کامپیوتر بود همه این چیزا رو پرسیدم . گفتش جوش یکم .... هست ولی اگر توجه نکنی بهترین دانشگاهه . چرا ناراحتی من اگر علموص قبول نمیشدم میرفتم شهید بهشتی اینجوری میشدم . خودتو بزن به بیخیالی همه چی خوبه . اتفاقا من شنیدم همدانشکده ای ها خیلی خیلی باحالن ! تو از کجا اینارو شنیدی ؟نقل قول:
اسناد رسمی هم همین کارو میکنه.نقل قول:
دوست عزیز بذارید اول کارنامه نهایی بیاد اگر اون رو قبول میشدید اونوقت باید برید سازمان سنجش درخواست بدید فکر کنمنقل قول:
سلام.
بابا کسی نیس اینجا کمک کنه؟؟ من هرچی میرم سایت صنعتی اصفهان هیچی برای ثبت نام پیدا نمی کنم. خودش گفته از طریق سامانه گلستان پیش ثبت نام کنید- خوابگاه درخواست بدبد. سایت گند و........................................... تلفنهاشم که جواب نمی دن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از مدرسه امروز مدارک برای ثبت نام رو گرفتم و فقط یک مرحله دیگه مونده :31:
سوالم اینه که این مدرکی که سازمان سنجش نوشته دقیقا چی هست و از کجا باید بگیرم ؟ همون معافیت تحصیلی هست یا یه چیز دیگه است این ؟
6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه به يكي از بند هاي مندرج در صفحه 33 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند(براي برادران).
دوستان من ساکن بیرجند هستم.حالا به نظر شما مهندسی پزشکی غیر انتفاعی سجاد مشهد برم بهتره یا مهندسی عمران آزاد بیرجند؟
دوستان یه نفر هست که تو علم و فرهنگ قبول شده باشه ! هیچی تو سایتش نیست که !
میری پلیس +10 میگی برگه تعیین وضعیت ازم می خوان چنتا برگه بهت میدن پر کنی !! واکسن بزنی - بری پیش دکتر - و بقیشون که یادم نیست !نقل قول:
خبر رسید که یه بنده خدا با رتبه 1500 جایی قبول نشده:41:
دو سوال داشتم
من دانشگاه پیام نور قبول شدم برای ثبت نام باید چیکار کنم اصلا هیچ یادم رفته بود که باید ثبت نام کنم؟:31:
اگه من دو ترم تو پیام نور بخونم سال دیگه اگه همون رشته روزانه قبول شدم میتونم تطبیق واحد بدم و دیگه لازم نباشه اون درسها رو دوباره پاس کنم؟
دمش گرمنقل قول:
یکی یه مشاوره به ما بده ما کاردانی معماری غیرانتفاعی قبول شدم (چسبیده به خونمون)
برم یا نرم؟به درد میخوره؟ البته اگه این دیفراسیل 2 رو قبول شم
راستی شهریش ترمی چند در میاد خرجای دیگه چی داره چقد در میاد؟
برای پست باید چی ببریم بچه ها ؟ کپی دیپلم ؟
واکسن - دکتر ! ؟:18: یهو به خدمت اعزامم نکنن :31:نقل قول:
تعیین وضعیت اخه چه ربطی به اینها داره؟ :31:
این که تطبیق مید یا نمیدن رو نمیشه گفت. بستگی به نظر مدیر گروه داره که تطبیق بده یا نهنقل قول:
کسی اطلاع داره ثبت نام دانشگاه تهران کی هست ؟