یه اتفاق جالب واسم افتاد ....تیم حریف یه ضربه ایستگاهی گیرش اومد قبل از اینکه ضربه ازاد رو بزنه (فکر کنم LT+شوک راست) رو زدم دیوار دفاعیم اومد جلو داور بهم اخطار داد!!!!! :دی
Printable View
یه اتفاق جالب واسم افتاد ....تیم حریف یه ضربه ایستگاهی گیرش اومد قبل از اینکه ضربه ازاد رو بزنه (فکر کنم LT+شوک راست) رو زدم دیوار دفاعیم اومد جلو داور بهم اخطار داد!!!!! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه در کریر مربوط به چیه ؟!
منظور اینه که 85% پول فروش بازیکن ها توی بودجه مورد استفاده قرار بگیره , یا این که بودجه مورد نیازمون 85 درصدش از طریق فروش بازیکن تامین میشه ؟!
دوستان توی فیفا 13 فقط انگار در حالت career میتونیم از بازی کنی که خودمون ساختیم استفاده کنیم و جای دیگه هم achivment نداره !!!!! درسته ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
دوستانی که این مود مودینگ وی رو نصب کردن با دسته بازی به مشکل بر نخوردن؟ من الان هرکار میکنم جهت حرکتی بالا و پایین رو دوتا میزنه جای یدونه!!!
این یعنی 85% پولی که تیم حریف برای خریدن بازیکنت میده به بودجه خرید بازیکنت میره.نقل قول:
اینکه بازیکنای اصلی هرتیمی رو بتونی جدا کنی و بزنی همه تیم هارو داغون کنی به این معنی نیست که مدیریت خوبی داری دقیقا به این معنیه که هوش فیفا در این زمینه پایینه ...
متاسفانه تو لجند هم حتی این اتفاقات میفته پس چاره فقط این هست که برای خودت قانون بزاری مثلا میتونی هرسال با اندازه میانگین اورال بازیکنات بازیکن بخری مثلا اگر میانگین لیست اصلی و ذخیرت شد83 بهترین بازیکنی که میتونی بخری اورالش باید نهایتا همینقدر باشه اینطوری:
1-هم هویت تیمت از بین نمیره
2-هم تیمهای دیگرو داغون نمیکنی
3-هم درست مثل دنیای واقعی فوتبال بازیکنی میخری در حد تیم خودت
4-انگیزه ای هم میشه برای خودت که اورال بازیکنای جوون رو بیاری بالا تا سال بعد بتونی میانگین اورال رو بالا ببری و بازیکن بهتری بخری
نبووووووود ؟نقل قول:
دقیقا .نقل قول:
اینکه بازیکنای اصلی هرتیمی رو بتونی جدا کنی و بزنی همه تیم هارو داغون کنی به این معنی نیست که مدیریت خوبی داری دقیقا به این معنیه که هوش فیفا در این زمینه پایینه ...
متاسفانه تو لجند هم حتی این اتفاقات میفته پس چاره فقط این هست که برای خودت قانون بزاری مثلا میتونی هرسال با اندازه میانگین اورال بازیکنات بازیکن بخری مثلا اگر میانگین لیست اصلی و ذخیرت شد83 بهترین بازیکنی که میتونی بخری اورالش باید نهایتا همینقدر باشه اینطوری:
1-هم هویت تیمت از بین نمیره
2-هم تیمهای دیگرو داغون نمیکنی
3-هم درست مثل دنیای واقعی فوتبال بازیکنی میخری در حد تیم خودت
4-انگیزه ای هم میشه برای خودت که اورال بازیکنای جوون رو بیاری بالا تا سال بعد بتونی میانگین اورال رو بالا ببری و بازیکن بهتری بخری
اینطوری لذتش هم بیشتر میشه . سختی بازی هم از بین نمیره .
من فیفا 12 با تورینو توی سری ب بازی میکردم که کل بودجه این تیم 1 میلیونه . خودتون تصور کنین که با این پول اصلا میشه کاری کرد یا نه ؟!
نیم فصل من از لیگ فرانسه یک بازیکن خریدم برای خط حمله که آورال 65 داشت و تا آخر فصل 67-68 شد و من کلی ذوق مرگ شده بودم که پیشرفت کرده :31:
وقتی هم با میلان میرم اصلا سراغ بازیکنان مطرحی که میدونم تیمشون رو ترک نمیکنن رو جذب نمیکنم . اینطوری حالت طبیعی تری به بازی میده.
البته بعضی وقتها خود CPU ضد حال میزنه و بازیکنان بزرگ رو بیخود و بی جهت جابجا میکنه که خیلی حال گیریه.
همچنین قابلیتی وجود نداره و فقط نفر اصلی رو میشه انتخاب کرد . فکر کنم بر حسب توانایی در ضربه آزاد بوسیله CPU این بازیکنان انتخاب میشن.نقل قول:
نبووووووود ؟
من که تو کریر به هر کی پیشنهاد میدم میاد تیمم :sq_25:
البته از خداشونم هست تو تیمی که من مربیشم بازی کنن :sq_2:
بلژیک رو قهرمان جهان کردم منتظرم از برزیل واسم پیشنهاد بیاد
با مادرید هم برای دفاع سیلوا و آلبا و آلوز و آباته و کیه لینی رو حریدم
هافبک هم توره از من سیتی گرفتم بیل از تاتنهام هازارد از چلسی و روبن از بایرن و لوکاس مورا رو خریدم . مهاجم هم هالک رو خریدم و نیمار
من مشکلم فقط با cpu هست. از همون سال اول میری با هر تیمی بازی میکنی میبینی پر از ستارس و تیمایی مثل منچستر یا ارسنال از ستاره هاشون خالی شدن. مثلا تو 12 بعد از 5 فصل، منچستر انقدر تیم ضعیفی بود که حد نداشت. هر سال 15 یا 16 میشد. بعد من سیتی بازیکreserveش بالای 80 بودن.
یه چیز دیگه هم که خیلی رو اعصابه، اینه که کاپیتان تیمای دیگه معمولا قوی ترین بازیکناشون میشن، و مثلا وقتی پاستوره میومد چلسی کاپیتان میشد، در حالی که لمپارد و تری و چک و ... تو ترکیب اصلی بودن.
راستی من اصلا خرید ندارم. نهایتا یه toni kroos رو میگیرم. بقیه بازیکنا یا مال خود چلسین یا از academy میارم. البته معمولا بعد از عید(نوروز) شروع میکنم با تیمای ضعیف کار کردن. معمولا از npower 2 انگلیس، تیمای نیم ستاره. با بودجه چند هزار پوند.
کاشکی اسم تیمم میشد عوض کرد، نه؟نقل قول:
راستی دیدین نمیشه پنالتی زنا رو تو کریر انتخاب کنید؟ خیلی خیلی مسخرس. :sq_3:
نمیدونم چرا بعضی بازی ها توپ نامرئی هست الانم توی لیگ اینجوری شده متاسفانه چند بار اومدم بیرون ولی درست نمیشه
کسی همچین مشکلی داشته ؟
راستی بچه ها وقتی داریم به عنوان یه بازیکن career بازی میکنیم میشه ضربه آزاد هم بزنیم چون همه رو بازیکنای دیگه میزنن
یا مثلا کرنر بزنیم یا پنالتی ؟
سلام
با عرض معذرت از دوستان عزیز
به نظر من در درجه لنجدری یک فوتبالیستهای کاملا تخیلی رو شاهد هستیم و متاسفانه یا فیفا نتونسته نقطه ضعف بازی واقعی رو که هی دم ازش میزنه رو ارائه بده یا بلانسبت ما کاربراش رو احمق فرض کرده!
تو دفاع من تا دکمه شوت رو میزنم معلوم نیست چطور فاصله چند متری رو میاد رو پام و توپ رو دور میکنه
تمام ضربات سر رو بلااستثنا میتونه بزنه و وقتی بازیکن من تو دفاع میپره هد بزنه نمیدونم چرا جای توپ آسمان رو هد میزنه فکر میکنم چشمای بازیکنام چپ هستند
دروازه بانهای من همه خنگ هستند و گلهای ناجور میخورن ولی تو یه صحنه وقتی توپ رو شوت کردم دروازه بان حریف توپ رو دراز کش دفع کرد و توپ به بازیکنه دیگه من دم دروازه حریف رسید و من هم شوت رو به امید گل زدم نفهمیدم چطوری دروازه بانش بلند شد و توپ دوم رو هم دفع کرد کفم برید
تازه تو تمام استارتها اون از تو جلوتر بعضی وقتها وقتی پاس تو عمق از نوع بلند میندازه نمیدونم خطای چشم منه یا برای همه هست بازیکنم رو به سمت توپ میفرستم ولی اشتباه فکر میکنم و توپ در نقطه ی دیگه فرود میاد و کارم تمومه
از همه بدتر موقع عوض کردن بازیکن چه در حمله و چه در دفاع بلخصوص دفاع اون بازیکنی که نزدیک توپ هست رو تا میام انتخاب کنم یکی دیگه که از حریف و توپ دورتر انتخاب میشه و من زمان رو از دست دادم تا بیام دوباره سوئیچ کنم حریف در رفته و گل رو خوردم
وقتی دقایق آخر باشه اگر بخوای بازی رو از دم دروازه خودت و زمینی شروع کنی و حریفت عقب باش شک نکن همونجا توپ رو لو میدی چطوری توپ رو با نیروی جاذبش از زیر پات میکشه بیرون موندم
1 - حالا باید چکار کنم وقتی حریف داره حمله میکنه بازیکنم بچسبه بهش و تنه به تنه اش حرکت کنه؟
2 – چطوری میتونم با تنه زدن توپ رو از حریف بگیرم؟
شرمنده همش انتقاد بود در کل بازیش قشنگه و اعتیاد آور
اخ که همه این مشکلات رو منم دارم . البته توی دفاع مشکل انچنانی ندارم و دفاعم بد نیست اما راحت گل میخورم . به قول تو همون داستانی که نمیدونی توپ یه جا دیگه فرود میاد . تازه توپ هوایی که از دور فرستاده میشه هم بازیکن من توی تصویر نیست و وقتی میاد توی تصویر میبینی اصلا یه جا دیگه ایستاده و جایگیری نکرده واسه هد زدن .نقل قول:
یا مثلا این سوییچ که واسه من اکثر اوقات اشتباه سوییچ میکنه و اون بازیکنی که میخوام رو سوییچ نمیکنه . واسه همین بیشتر از RS واسه سوییچ استفاده میکنم . منتهی توی جاهای شلوغ دیگه کاربرد نداره و باید با LB سوییچ کرد .
کلا کسایی که میتونن به راحتی cpu رو ببرن به خاطر اینه که قلقش تو دستشونه وگرنه این cpu منطق ادمیزاد حالیش نیست . هنوز گلی که از یه تیم نیم ستاره خوردم رو یادم نرفته . طرف یه شوت رونالدویی زد به تیر و بعدش توی ریباند بازیکن هیکلشون با برگردون توپ رو زد توی دروازه . کلا توی لجندری هیچ انگار داری با کلاسیک بازی میکنی .
البته تمام این اتفاقات در کریر میفته و در بازی معمولی لجندری خیلی واقعی تر بازی میکنه . اخ که امسال نمیشه ارجینال خرید . به اینم میگن شانس . باید هم موقع اومدن فیفا این بلاها سر دلار بیاد ؟
کسی نبود راهنمایی کنه ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز... فکر کنم tactical بازی میکنی ... خب .... واسه دفاع کردن همینطوری الکی دکمه شوت رو نزن !!!! زمان داره باید به وقتش بزنی وگرنه بازیکنت مثل آب خوردن جا میمونه .... باید یه طوری با بازیکن حریف راه بیای بعد دکمه شوت رو بگیری ( دقت کن گفتم بگیری !! نه اینکه مثلا 1 بار بزنی ) وقتی دکمه رو میگیری به بازیکن حریف تنه میزنه یا به قول معروف باهاش تنه به تنه میشه و مزاحمت واسش ایجاد میکنه !!! یکم تمرین کنی قلقش میاد دستت که چه زمانی باید از دکمه دفاع استفاده کنی ...نقل قول:
دوستانی که پچ Moddinway رو دانلود کردن این فایلی که میذارم رو دانلود و با فایل دیگه جایگزین کنن.
با نصب پچ قبلی ممکنه برای بازی در بعضی از ورزشگاه ها مشکل پیدا کنن (مثل من در بازی میلان مقابل جنوا در ورزشگاه Stadion Europa که باعث میشد از بازی خارج بشه) که این فایل اون مشکل رو برطرف میکنه.
دانلود با حجم 22 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل یا همون فولدر موجود در فایل RAR رو در مسیر زیر کپی کنین و با پوشه fifarna جایگزین کنین.
X:\ EA \ FIFA \ Game \ data \
موفق باشید.
اقا من یچی توو کریر مود بگم. چرا هند توو کریر مود نیست یعنی اگه توو ستینگ بری اصلا گزینه ی هندو نمی بینی. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج از کریر مود باید هند رو فعال کنی...
همونطور که قبلا دوستان گفتن بخش نقل و انتقلات به شدت مسخره است !!
من با رئال دارم میرم ... لواندوفسکی ... نیمار ... کاوانی ... فالکائو ... تیاگو سیلوا ... اینیستا !! . ... فابرگاس !!! .... فلیپ لام !! .... سانتی کازورلا ... !!! داوید سیلوا ... رو خریدم !!!!
دیدم خیلی بی معنی شد در اومدم با فولام دارم میرم ... :|
فقط یه سوال داشتم !! کسی میدونه چطور میشه ملیت بازیکنهارو برای تیم ملی تغییر داد؟ چون خوندم میشه همچین کاری کرد اما من همچین حالتی ندیدم !! (روی ایکس باکس بازی میکنم)
بعدم یه سوال دیگه !! قسمت کاتالوگ که میگن کجاست ؟! باید بخش آنلاین باشه آره ؟!!؟!
این دوتارو ندیدم + ورزشگاه نیوکمپ فکر کردم نسخه ی من کامل نیست ! اما از ورزشگاه نیوکمپ مطمئن شدم که لایسنس نشده موند این دوتا سوالم !
قسمت کاتالوگ مربوط به بخش آنلاین هست... از قسمت EAS FC باید رفتنقل قول:
دوستان عزیز
این بازی با ویندوز 8 نسخه Professional 64Bit سازگاری داره ؟
یک سری از کاربران برای اجرای فیفا روی ویندوز 8 مشکل داشتن . فکر کنم بهترین راه برای شما اینه که خودتون تست کنین .
ولی فکر کنم به مشکل بخورین.
کسی نفهمید چطور میشه edit player رو تو کریر فعال کرد؟
من بازی رو نصب کردم
وقتی میخوام از طریق Kick Off یه بازی ساده انجام بدم تا میخواد وارد بازی بشه
کلا از بازی میاد بیرون.
مشکل از کجاست؟
تو اون قسمت Tornoment هم همین مشکل هست. هر موقع Match start میکنم از بازی میاد بیرون
باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی بعد درست میشه...نقل قول:
کسایی که اینجوری بازیکن میخورن یه سوال داشتم . ایا بازیکنهای ضعیف رو میفروشین که اینا رو میخرین یا نه ؟ یا قید بازیکنهای بزرگتون رو میزنین و اینا رو میخرین ؟نقل قول:
چون من دورتموند دارم و با بودجه 21 میلیونیم فقط اوگبونا رو از تورینو خریدم با 15000 تا . بقیه بازیکنهای ضعیف رو هم دادم برن قرضی که اورالشون بره بالا .
در ضمن مهاجم نوک خوب که سرعتی و دریبلر باشه و جوون هم باشه و خوب پیشرفت کنه کسی سراغ داره ؟ قیمتش نمیخوام انچنانی باشه . دور و بر 15 تا 20 تا خوبه .
بابا یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
من بازیکنی که ساختم ملیتشو ایران زدم تیم ملی های کشور های دیگه بعدا بهم پیشنهاد میدن ؟ یا باید ملیتشو عوض کنم ؟
چه میکنه این تیم من. یهو نمیدونم چی شد که متحول شده
الآن تقریبا تو کل جام هایی که هستم فکر کنم 20 بازی باشه که نباختم و اکثرشون رو بردم
همینجوری پیش بریم 2 سال دیگه قدرت اول جهانیم با این بازیکنای جوونی که داریم:sq_13:
Forza Roma
الآن اواسط فصل دوم بازیم هستم و 4تا بازیکن خریدم. اونم چون دروسی رفت و توتی هم بدون سر و صدا خداحافظی کرد!
اینم خریدام:
بونوچی ، آباته ، دیه گو ، ژروینیو
من از تیم خودم میتونم بگم لاملا و دسترو بازیکنای عالی هستن مخصوصا لاملا. هرچند لاملا وینگه ولی من نوک هم گذاشتمش و خوب جواب دادهنقل قول:
در ضمن مهاجم نوک خوب که سرعتی و دریبلر باشه و جوون هم باشه و خوب پیشرفت کنه کسی سراغ داره ؟ قیمتش نمیخوام انچنانی باشه . دور و بر 15 تا 20 تا خوبه .
دوستان من برنامه x360ce رو اجرا میکنم و شوک راستم کار میکنه و تو بازی میتونم تکنیک بزنم ولی دروازه بانم موقع پنالتی اصلا نمیپره. باید چیکار کنم؟؟
نقل قول:
MOUSA DOUMBIA رو بخر...فک کنم یکی از باشگاه های روسی یا اوکراینی باشه...عالیه سرعت وحشتناک داره...ایکر مونیایین هم عالیه از بیلبائو...
الشعراوی مهاجم میلان
اگه میخوای بازیکن بخری .... Isaac Cuenca & Christian Tello رو از بارسلونا بخر . فوق العاده خوش تکنینک و سرعتی هستند... سرعت پیشرفتشون هم زیاده... در ضمن جوون هستند.
بله دیگه باید بفروشن تا بخرندنقل قول:
اما اگر میتونند روی strict 60% اینکارو کنند واقعا با این فکر فیفا خیلی حال کردم دیگه نمیشه بازیکن فروخت هرچی هم بفروشیم جز ضرر چیزی نیست
من خودم رو همین وضعیت بازی میکنم هیچکسو نمیتونم بفروشم چون فقط 60 درصد بهم میرسه!
به به شما هم که رمی هستی...من هم که رم رو برداشتم....بازی دوم فصل اینتر رو 2-1 بردم با گل های بالزارتی و لاملا.....آستوری و دبوچی رو هم خریدم.....پروتا و تادی هم فروختم...نقل قول:
فقط نامردها توتی رو قراره زود بازنشسته کنن....شما که فصل دومی یعنی توتی میره!!؟:sq_3:
......................................
از وفتی که پچ رو نصب کردم تاثیر فوق العاده ای روی چهره ها داشته.....بعضی از بازیکن ها خالکوبی دارن.....نمی دونم چرا اما از اون موقع بازی ها رو راحتتر می برم...
Fabio borini بهترین مهاجم فیفا هست. من حاضرم مسی رو بدم borini رو بخرم. ترکیبی از سرعت، تکنیک، تمام کنندگی، هد زنی، قدرت بدنی و استقامت و همه چی.
بهترین بال فیفا هم fabian delph هست که تکنیک مسی رو داره و سرعت موشکو.
البته من امسال باهاشون بازی نکردم، ولی با توجه به اینکه اکثر بازیکنا مثل پارسالشون بازی میکنن، میگم اینا بهترینن.
بهترین دروازه بان جوون دنیا courtois هست. اولش تو 19 سالگی قدرتش 79، دیگه ببین چی میشه.
در مورد دفاع نمیتونم کسی رو معرفی کنم چون مشکل دفاع از خود بازیه ولی rajkovic خیلی خرسه و خوب هد میزنه.
همه رمی ها رو عشقهنقل قول:
بله آخر فصل اول خداحافظی میکنه در صورتی که قرارداد داره !
چه جالب هردومون برای فصل اول یه دفاع وسط گرفتیم و یه دفاع راست!
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان من برنامه x360ce رو اجرا میکنم و شوک راستم کار میکنه و تو بازی میتونم تکنیک بزنم ولی دروازه بانم موقع پنالتی اصلا نمیپره. باید چیکار کنم؟؟
نه من مثلا برای خرید لواندوفسکی بنزما رو دادم !نقل قول:
ولی بقیه رو با بودجه ی باشگاه خریدم
اما خب تا بازیکن نفروشی مثل این بازیکنهای من نمیتونی بخری !! مثلا باشگاه من رونالدو ناراضی بود فروخته شد با پولش نیمار رو آوردم !! یا مثلا اوزیل رو دادم رفت سیلوا رو آوردم !! :) محض تست بود بیشتر این حرکاتم !!
راجب سوال بعدیت هم من تو فیفا 12 یه Jun Tae خریده بودم کره ای بود ... وحشتناک سرعتی بود و باهاش قهرمان اروپا شدم با شالکه !!
یه بازیکن هم هست فکر کنم اسکاتلندی بود حالا شما اسمش رو سرچ کن : Murphy ... البته اگر باشه تو فیفا 13 هم خیلی فوق العاده بود
Overall هاشون پایین اما اسپید ها در حد جت !!