یه نفر تو مخابرات آمل اشنا نداره خداییش رفتم سرویس 512 قدیم گرفتم سرعتم از 130 بیشتر نمشه قبلا که خوب بود از 250 به هیچ عنوان بالاتر نمی رفت دان استریم من روی 4096 هست و ثابته
یه نفر دست ما رو بگیره
Printable View
یه نفر تو مخابرات آمل اشنا نداره خداییش رفتم سرویس 512 قدیم گرفتم سرعتم از 130 بیشتر نمشه قبلا که خوب بود از 250 به هیچ عنوان بالاتر نمی رفت دان استریم من روی 4096 هست و ثابته
یه نفر دست ما رو بگیره
سلام دوستان،به نظر شما من به جای مخابرات از شرکت خصوصی نواز اینترنت نوشهر سرویس بگیرم که down streamesh روی 10mb همیشه ثابت هستش و دانلود شبانشم از ساعت 3 تا 8 صبح هستش،سرویس بگیرم بهتر هستش یا نه؟
رفیق شاید سرورهایی که ازش دانلود میکنی بدرد نمیخورن.نقل قول:
این لینک رو امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این ویژگی هایی که می گی رو مطمئنی که داره حتی یه لحظه هم شک نکن.نقل قول:
با این لینک سرعت من تا 470 میرهنقل قول:
رای دانلود شبانه باید حتما مودم رو ریستارت کنم یا نیازی نیست؟؟؟؟
من قبلا از شاتل که استفاده میکردم قبل از ساعت 1 به نت وصل میشدم و IDM رو روی 01:10 تنظیم میکردم و ترافیکم کم نمیشد (نیازی به ریستارت مودم نبود)
چرا کسی جواب نمیده
برای من ساعت 1 چراغ مودمم قرمز میشه و چند ثانیه بعد خودکار سبز میشه ( البته بعضی وقتا ممکنه 2-3 دقیقه هم بکشه تا سبز بشه) . نگاه کن اگه ماله شما هم اینجوریه نیاز نیست اگه نه همش سبزه بهتره خاموش روشن کنی. ساعت 1.05 دقیقه خاموش روشن کن.نقل قول:
-------------------
دوستان خدا رو شکر سرعت من کاملا ثابت و پایدار شده.:sq_25:
تست دانلود من یهو ار 2 مگ شده 3.5 مگ چقدر نوسان داره
نوسان شما خیلی خوبه تست من از 16 مگ میشه 5 مگ یا 8مگ یا....نقل قول:
سلام مرسی از پاسختنقل قول:
با این هم امتحان کردم سقفش 200 هست
یک سوال؟ بااینکه این تست سرعت منه
پس چرا سرعت دانلود من از سایتی که
ازش اکانت vipدارم بیشتر از250 نمیشه؟
گیر کجاست؟اون شیرفلکه به 2مگ میرسه!!!!(که البته بحثش جداست)
ممنون میشم من روراهنمایی کنید!!
هنوز که شما این مشکل رو داری! سرنوشت من و شما اینه که اگه سرعت دانلود همه به 1 مگ هم برسه مال من و شما از 250 بیشتر نشه . 130 هم موقتیه خوب میشه. بابته dns ای که دادی هم هنوز دعاگوتم :)نقل قول:
سرعت این روزا زیاد ربطی به این تست نداره . من صبح تست گرفتم زد 1.7 اما سرعت دانلود بیشتر بودنقل قول:
کیفیت سرویس واقعا" پایینه،پینگ داخلی و خارجی همش request time out و packet loss ،کلا" از مهر ماه اینترنت مخابرات مشکل پیدا کرد،الان 2 ماهه روزا وضعیت اینه.
کسی از دوستان تو آمل آمل اینترنت آسیاتک داره ؟سرعت 128 سرعت دانلودش چنده؟
اینترنت مخابرات مازندران اشتراکش 1/1 هستش که سرعتش بالاست یا دلیل دیگیی داره؟
با سلام،128 آسیاتک روزانه سرعتش 2.3 مگ هستش و شبانه می شه 256 .
128روی 2 مگ بسته میشه؟نقل قول:
مخابرات با اینکه اشتراکش 1/1 هست 256 تا 470 میره.آسیاتک اشتراکش چنده؟
هزینه راه اندازیش چنده؟
کسی نرم افزاری به غیر از نرم افزار "Bidar" داره که بشه برای دانلود شبانه مودم رو باهاش ریستارت کرد؟؟؟؟؟
مودم من D-link مدل 2520U هست با نرم افزار "Bidar" ریستارت نمیشه:sq_3:
یه روش هست فعلن حسش نیست برنامه رو آپلود کنم اسم برنامه PINGRESTARTER هست یه روش خیلی ساده تر هست که توسط زمانبندی خود ویندوز تعیین میکنی هر شب ساعت 1.05 یه فایل به اسم reboot.bat که محتویاتش این هست رو اجرا کنه "C:\adsl.url" بعد در همین ادرس یه اینترنت شورتکات میزاری به اسم adsl.url که محتواش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هست بعد در اینترنت اکسپلورر صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو لوگین میکنی میزاری باز باشه و تمام در ضمن ما رو هم دعا کنید البته این روش رو خودم بهش رسیدم
دوست عزیز بابت راهنماییت ممنون اما من زیاد سر در نیاوردم :sq_6:میشه بیشتر توضی بدینقل قول:
سرعت حال حاضر
فقط تو وبگردی هنوز کنده
این فایل رو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد دو تا فایل درونش رو تو درایو c بریز
وقتی فایل reboot.bat اجرا میکنم صفحه زیر باز میشه و مودمم ریستارت نمیشهنقل قول:
حتما باید روی دکمه save/reboot کلیک کنم تا مودمم ریبوت بشه
حالا باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بهد تو کنترل پنل این عبارت رو سرچ کن و اجرا کن schedule tasks بعد از تب action این رو انخاب کن create task وقتی درونش رفتی از تب actions پایین صفحه new رو انتخاب کن بهد تو بخش program اون فایل reboot.bat رو browse کن بعد از تب triggers پایینش new رو انتخاب کن و یه زمان بهش بده ویه نام بهش بده و تمام بقیه همون چیزایی که گفتم رو اجرا کنی حله
دوستان فکر کنم سرعت رو ترکوندم
چون نوع مودمت فرق میکنه باید دستور reboot مودمت رو پیدا کنی و تو اون adsl.url بزاری یکم تو اینترنت بگردی پیدا میکنی
نقل قول:
من مشکلی با زمان اجراش ندارم اما کلا این فایل reboot.bat و اون آدرس ریبون رو که دادید صفحه ای که توی عکس نشون دادم رو باز میکنه و تا روی دکمه save/reboot کلیک نکنم ریبوت نمیشه
گفته بودی که یک روش دیگه هم بلدی
شاید اون روش رو مودم من جواب بده
سلام
من الان دارم با سرعت ۱۰ تا ۳۰ دانلود میکنم :|
طبیعیه یا مشکل دارم ؟
[آمل]
طبیعیه :sq_2: منطقه مخابراتیت کجاست؟نقل قول:
امام رضا
چرا طبیعیه ؟ باز من یه چند وقت نبودم ظلم و جنایت طبیعی شده ؟ :دی
امروز سرعتم تا ۲۰۰ به زور میرفت پینگ هم که افتضاح.
هنوز هم مثل قبل سرعت همه سرویس ها یکسانه فقط حجم فرق میکنه یا نه ؟ امروز که تمدید میکردم دیدم طرح قدیم جدید شده ! باز هم ۵۱۲ شونزده گیگ تمدید کردم البته
روزانه اصلا" هیچی،قابل استفاده نیست این روزانقل قول:
هر موقع از سرور خارجی این سرعت و زد اون حرفهنقل قول:
دیگه اعصابم خورد شده،فردا می رم مرکز مخابراتی،با اینکه 22 روز از سرویسم مونده،مدارکمو برای جمع آوری می برم،اگه مشکل منو حل کردن که هیچی(پورت جدید به من دادن)،نکردن همون جا انصراف می دم،می رم شرکت نواز اینترنت با 20 گیگ ترافیک با سرعت فیکس 10 مگ و دانلود رایگان شبانه 5 ساعت می ده ماهی 35
ای بابا شما یه روز میگید درست شد یه روز میگید آشغال من رفتم ثبت نام کردم واریز کردم مشترکین شهر ساری اعلام وضعیت کنید دوستان
سلام.اگه مخابرات براتون سرعتو خوب کرد لطفا بگید تا من هم به مرکز مخابراتیمون برم همین کار رو بکنم.پهنای باند منو دوستم یکی ولی سرعت من پایین سرعت اون بالای 400 به پشتیبانی هم که زنگ میزنم .میگن کشوری[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
اگه دو تا خط ندارید،به هیچ عنوان اینترنت مخابرات و به شما پیشنهاد نمی کنم،چون واقعا" روزا برای وبگردی هم به مشکل بر می خورید،فقط سرورای داخلی رو خوب باز می کنه،اما واسه دانلود شبانه خوبه،یه 128 مخابرات با 2 گیگ داشته باشید کافیه،اما روزانه باید از یک نت دیگه استفاده کنید،به خاطر همین گفتم 2 خطنقل قول:
سلام.اگه رفتین مخابرات براتون سرعت رو خوب کردن.لطفا بگید که من هم همین کار رو بکنم.من و دوستم باهم از مخابرات سرویس گرفتیم هر دوتامون یه نوع مودم داریم پهنای باندمون هم یکی اول سرعتم خوب بود ولی یه یکماه هست سرعتک پایین اومده ولی برای دوستم 400هستش هر چی هم به پشتیبانی زنگ میزنم .میگن که کشوری.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سلام.اگه رفتین مخابرات براتون خوب کردن لطفا بگید تا من هم همین کار رو بکنم.من و دوستم با از مخابرات سرویس گرفتیم با پهنای باند یکی حالا سرعت اون بالای 400 ولی سرعت من زیر 80 به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگن کشوری.نقل قول:
من خودم گیج شدم که برم از آسیاتک بگیرم یا نه مرکز مخابراتیمون آسیاتک فکر کنم 2 یا 3 نفر باشن حالا میترسم اونو بگیرم ولی سرعتم از اینی که هست پایین تر بیاد.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیز شما الان یک ماهه که داری میگی میخوام ISP تون رو عوض کنید :31:نقل قول:
اگه میگید برای شما ISp های دیگه از مخابرات بهتره پس چرا معطل میکنی و نمیری به یه ISP دیگه!!!!!!!!
دوست عزیز ما مشکل نداره. درد مارو متوجه نیست. شما سرعت دانلودت سر به فلک کشیده. ما هنوز مشکل داریم.نقل قول:
اگه شما جای ما بودید چه می کردید؟؟؟