سلام مهران جان
من دقیق همه صحبت هایی که گفتی رو خوندم و راهنمایی هایی که دوستان کردند هم خوندم و میشه گفت حق مطلب رو تموم کردن.
از نظر من کمی جوهره بی خیال بودن در وجودت تزریق کن، و معنی و مفهوم برخی اتفاقات رو در زندگیت عوض کن مثلا همین شکست خوردن یعنی چی؟ :دی مگه یک نفر جواب سلامتو نداده یا دیگه نمیبینش یعنی شکست؟
شکست هایی وجود داره که ادم رو داغ دیده میکنه، خدا رو شکر خانواده و تن و بدنت سالمه و همین دیگه ختم کلام هستش.
سلامتی خوبی خوشی سرزنده ای اراده کنی میتونی بری یک فوتبال از نزدیک ببینی، یا بری یک لیوان اب طالبی با بستنی بخوری، موقع برگشتن به خونه یک شاخه گل برای مادرت بخری و نفس میکشی و یک حامی بزرگ به اسم خدا رو داری که در هر دم و بازدم به فکرته چی می خوای دیگه؟
+
جونم برات بگه ما یک تیم فوتبال داریم که چند سالی با هم تیمی ها میریم و هفته پیش به من گفتن حامد تو دیگه نیا (چون هفته قبلش با یکی دعوا کرده بودم) منم گفتم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینطوری بودم.
حالا تو این مدت طولانی اون هم تیمی ها داخل سالن دوستان من بودن و همیشه میدیدمشون ولی الان دیگه نمیبینمشون، خب این منطقیه دیگه چون نمیرم سالن پس نمیبینمشون تموم شد رفت.
هر مقطع زندگی یک دوره ای دوستانی میان اشنا یمشن و میرن و این روال عادی زندگی هستش همه مردم دوستانی داشتند که چند سالی دوست بودن و بعد به دلایل روند زندگی از هم جدا شدن و فقط یک خاطره ازشون مونده خب چه اشکالی داره این یعنی زندگی دیگه و همین هست که بهش میگن زندگی :n02:
+
خونه که میام پدرم مثل همیشه دقیق داره اخبار گوش میده و مادرم هم از تو اشپزخونه میگه مرد بسه دیگه خسته نشدی از این اخبار کنترل رو برداشتی در تسخیر خودت
دیگه چی از این بهتر عاشقشونم و همین یک تیکه یعنی یک دنیا
بیا سمت بازی، سیستمتو ارتقا بده و اگر تونستی کنسول بخر و بیا سمت بازی و با شخصیت های مجازی هم اشنا بشو، دنیای خیلی خفنی داره تو همین جا تالار بازی هم بیا کل کل کن دعوا کن در مورد بازیی که کردی بگو و تحلیلش کن، یک دنیای خری داره که نگو (با عرض پوزش البته
)
سنت میگذره عاشق میشی یک شاخه گل میبری میدی به عشقت و بهش میگی دوست دارم، تشکیل خانواده میدی بچه به دنیا میاد بزرگ میشی و باید اونارو راهنمایی کنی چون بابا شدی :دی
این یعنی زندگی دیگه تموم شد رفت و بالا پایین زیاد داره و خواهد داشت پس دلو بزن به دریا. :n16: