پکیج ایساتیس پشتیبانی 24 ساعته و خدمات پس از فروش خوبی داره
Printable View
پکیج ایساتیس پشتیبانی 24 ساعته و خدمات پس از فروش خوبی داره
نقل قول:به نظر من اپتیمای بوتان بگیرنقل قول:
طراحی و قطعات اروپایی و خدمات خیلی خوب
ایساتیس سوپر لوکس یا سیمات هم خوبه ولی نظر من OPTIMA24 KIS است
میتونه مورد از برد باشه ولی احتمالش کمهنقل قول:
با این توضیحی که از نحوه ویزیت دستگاه میدید هم که احتمال تشخیص درست سرویسکار کمتر میشه
چون برای به نتیجه رسیدم خراب بودن برد باید کلی کار روی دستگاه بشه و همه جوانب بررسی بشه تا به ایراد داشتن برد برسیم .
احتمال زیادی هست که ان تی سی دستگاه روی اهم پایین قفل کرده باشه که قطعه بسیار کم قیمتی است .
سلام اگه می خواهید هیچ وقت اذیت نشوید از برند ایساتیس خریداری کنید که از بهترین خدمات هم برخوردار است.:n26:
ضمن تشكر از جناب تپل عزيز ممنون ميشم اگر اساتيد نقاط ضعف و قوت هريك از پكيج هاي معروف داخلي (بوتان ، ايران رادياتور ، ايساتيس) رو بفرمايند تا بتونيم بهتر انتخاب كنيم
سلام و ممنون از راهنماییتوننقل قول:
یعنی هیچ روشی نیست خودم بتونم بفهمم برد بوده یا ان تی سی؟تستی که بتونم خودم انجام بدم؟ والا تو این اوضاع هر بار این سرویسکارم میاد 30تومان عیاب ذهاب میگیره
خدا خیرت بده یه مشکل منو هم حل کنین دعا گو میشم
میشهنقل قول:
مقاومت ان تی سی رو در دمای محیط ( حدود25 درجه ) اندازه بگیرید باید حدود 10 کیلو اهم باشه .
اگر خیلی کمتر بود مورد از همینه ... در غیر اینصورت باید با دقت کارشناسی بشه .
نظرتون درباره پکیج ایمرگاس چیه؟ (لطفا تبلیغ کنندگان شرکت ایساتیس جواب ندن، تشکر)-
آیا یک مبدله ها بهتر از دو مبدله ها نیستند؟ دومبدله وقتی آب حمام باز بشه آب رادیاتور رو قطع میکنه که این به درد خونه های بزرگ میخوره و برای خونه های زیر 100 متر، دو مبدله فقط دردسر بیشتر داره، موافقید؟
پکیج ههای ایمرگاس هم دستگاههای خوبی هستند .نقل قول:
البته در شهرهایی غیر از شهرهای بزرگ توصیه نمیکنم چون خدمات قوی ای ندارند .
هرچند در ساختمانهای خاص این برند مدلهای خاص و قدرتمندی دارد ولی برای شرایط معمولی و آپارتمانی انتخاب های بهتری هم هست .
چون از نظر قطعات و ساختار داخلی تفاوت خاصی با برند های معروف ندارند
چنانچه سختی آب شما پایین باشد یک مبدله ها بهتز دو مبدله ها هستند و در غیر اینصورت خیر
یک یا دو مبدله بودن ربطی به قطع شدن گرمایش در حمام ندارد و تفاوتی از این حیث نیست !
با توضیحاتی که شما دادید احتمال میدم مشکل از پرشر هوا و یا ونتوری و یا شلنگ های رابط فن باشه. بهتره اول این موارد تست بشه و در اخر بریم سراغ برد.نقل قول:
مشکلی که دارید به خاطر کم بودن فشار آب ایجاد شده.و راه های که خودتون گفتید دقیقاً باید اجرا کنید.
*نصب پمپ.
*کم کردن فشار گاز دستگاه
*هنگام مصرف آب داغ ،آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدید و دمای آب را هم روی کمترین مقدارش قرار بدید.نقل قول:
با سلامنقل قول:
اتفاقا دقیقا برا منم همین مشکل بودش و البته هستش
پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام
سلامنقل قول:
ممنون میشم بفرمایین اینها که گفتین رو کجای پکیج پیدا کنم؟با این وضعیت که میگین این سرویسکار منطقه ما که از نمایندگی بوتان اومد اصلا هیچی سواد نداره و دوباره تماس گ فتنم هیچ عایدی برا من نخواد داشت
اقای تپل هم از قطعه ای بنام ان تی ای ح ف زدن ممنون میشم بف مایین دوستان این قطعه کجا هستش اهمش رو چک کنم؟
سلامنقل قول:
ممنون میشم بفرمایین اینها که گفتین رو کجای پکیج پیدا کنم؟با این وضعیت که میگین این سرویسکار منطقه ما که از نمایندگی بوتان اومد اصلا هیچی سواد نداره و دوباره تماس گ فتنم هیچ عایدی برا من نخواد داشت
اقای تپل هم از قطعه ای بنام ان تی ای ح ف زدن ممنون میشم بف مایین دوستان این قطعه کجا هستش اهمش رو چک کنم؟
.... :n13::question:نقل قول:
سلام من نظرم فرق میکنه ومیگم بهترین مارک پکیج ایساتیس هستش که از بهترین خدمات هم برخوردار هستش وپشتیبان 24ساعته شما خواهد بود وبا اونهایی که میگن ایساتیس خوب نیست کاملا مخالفم:n13:
سلام يك سوال از مدير تاپيك داشتم
براي يك اپارتمان 230 متري يك پكيج خوب معرفي كنيد كه واقعا عالي باشه. از دست اين پكيج اخگر پوست انداختيم به اندازه خودش خرجش كرديم تا الان:n03:
قيمتش هم اگه مي دونيد حدودي بفرماييد و پشتيبانيش هم قوي باشه
خيلي ممنون مي شششششششششم:n01:
سلام
1 - کسی میدونه پکیج فرولی حالا هم طرح تعویض پکیج قدیمی با جدید داره یا نه ؟
2 - قیمت 32000 فرولی چنده ؟
با تشکر
سلام دوستان
اگه پکیج دارین یادتون باشه که فشار آبِ تویِ مدارِ پکیج باید بین یک و ربع تا 2 بار باشه
اگر درجه فشار سنج بیشتر 2 و کمتر از 1 و ربع بشه , دستگاه درست کار نمیکنه .
اگر فشارش زیر 1 و ربع بیاد دیگه روشن نمیشه
اگر هم بالای 2 bar بشه باز هم درست کار نمیکنه و موقع باز کردنِ آبِ گرم , هی خاموش روشن میشه و آب سرد و گرم میشه .
اگر پمپ ندارید توی خونه و فشار دستگاه کمتر از 1 و ربع هست , باید موقعی که فشار آب قوی هست شیر پلاستیکیِ کوچکِ مخصوصِ زیر دستگاه رو کمی باز کنین تا فشار به یک و نیم برسه سپس شیر پلاستیکی رو محکم بنندین . ( مراقب باشین نشکنه موقع سفت کردن )
اگر این شیر دائماً باز باشه , فشار داخلِ دستگاه هی بالا پائین میشه و دستگاه درست کار نمیکنه .
اگر فشارسنج بیش از 2 bar هست باید به روش زیر فشار رو به 1.5 برسونید :
1- شیر اصلی آبِ پکیج رو ببندین .
اگر نمیدونین کدوم شیر مالِ آب اصلی هست , شیر آبِ گرم آشچزخونه رو باز کنین سپس شیرهای زیر پکیج رو یکی یکی ببندین .
اونی که با بستنش آبِ گرم قطع میشه همون شیر آبِ اصلیِ پکیج هست . شیرهای دیگه مربوط به رادیاتورهای پکیج هست ( شیر رفتِ آب - شیر برگشتِ آب )
2- بعد از بستن شیر اصلی , شیر آب گرم ظرفشوئی رو باز کنین .
3- شیر پلاستیکی کوچکِ زیر پکیج رو آرام باز کنین . میبینین که فشارسنج میاد پائین . به 1.5 که رسید شیر کوچیک رو ببندین محکم .
اگر فشار بیش از حد کم شد , با روشی که گفتم فشار رو ببرید بالا .
سوالی داشتین مطرح کنین
تاپیک تعمیر آبگرمکنِ دیواری
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=187557&page=36
سلام
لطفا دوستان بفرمایید آیا لاستیک داخل منبع انبساط پکیج مانند منبع انبساط پمپ قابل تعویض است؟(پکیج دیواری اخگر)
آیا تاریخ تولید منبع انبساط نو موقع خرید اهمیت دارد چون یک فروشنده می گفت ممکن است مدتی در انبار مانده باشد وباید به آن توجه کرد !!!
با تشکر
با سلام
واحد من 80 متر هستش و پیمانکار برداشته خودسر پکیج بوتان مدل کالدا 24000 نصب کرده ... حالا موندم چیکار کنم آیا عوضش کنم ..نکنم .. راستی خودشم زنجان زندگی میکنیم که فصل زمستون هواش خیلی سرد میشه آیا این پکیج مناسبه؟ رادیاتور هم دوست دارم پره ای نصب کنم که فکر کنم به نظر شما همون بوتان خوب باشه درسته؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من در خرید پکیج به مشکل برخوردم واحد ما طبقه همکف و 90 متره و گرمایش از کف کار کردیم و محل پکیج هم تو آشپزخانه در نظر گرفته شده.
منتهی دو اتاق خواب به اضافه حمام و سرویس بهداشتی حدود 1.5 متر از پذیرایی و آشپزخانه بلندتره. 7 تا پله حدودا خورده. من قصد داشتم بوتان اپتیما بخرم ولی مجری ما توصیه کرده پکیجی بخریم که پمپ قوی داشته باشه و فروشندگان پکیج مدعی هستن که ما برای اینکار باید حتما پکیج خارجی بخریم.
لطفا بفرمایید چه مدل پکیجی بخریم و اگر الزام به خرید خارجی هست کدوم مارک خدمات پس از فروش بهتری داره .
ممنون.
سلام چون توی واحد نصب هست اگر محل نصب بصورتی که بتونه هوا رو از بیرون تامین کنه بهتره که پکیچ فن دار بگیری. پکیج بنسر پرو مال بوتانه البته برای گرمایش بیشتر از این مساحت شما هست. ولی بسیار پکیچ قوی هست اگر فن دار بخوای 30 هزار و اگر غیر فن دار بخوای 28 هزار هست 28 هزارش حدود 2 میلیون باید باشه. ولی نیازی به خارجی خریدن نیست. هرچند که این بنسر پرو هم می گن که ایتالیاییه. البته دوستان حرفه ای تو این سایت هستن که شاید بعدا بهتر شمارو راهنمایی کنن. بحث ارتفاع 1.5 متر هم انقدر چیز مهمی نیست.نقل قول:
سلام چون توی واحد نصب هست اگر محل نصب بصورتی که بتونه هوا رو از بیرون تامین کنه بهتره که پکیچ فن دار بگیری. پکیج بنسر پرو مال بوتانه البته برای گرمایش بیشتر از این مساحت شما هست. ولی بسیار پکیچ قوی هست اگر فن دار بخوای 30 هزار و اگر غیر فن دار بخوای 28 هزار هست 28 هزارش حدود 2 میلیون باید باشه. ولی نیازی به خارجی خریدن نیست. هرچند که این بنسر پرو هم می گن که ایتالیاییه. البته دوستان حرفه ای تو این سایت هستن که شاید بعدا بهتر شمارو راهنمایی کنن. بحث ارتفاع 1.5 متر هم انقدر چیز مهمی نیست.نقل قول:
به نظر من پکیج بنسر پرو بگیر بوتان داره و 28 هزار و 30 هزار داره 28 هزارش فن داره و حدود 2 میلیون باید باشه. بنظر من تو این پکیجایی ایرانی جزو خیلی خوباست بقیه پکیجهای بوتان به این خوبی نیست.نقل قول:
این مدل پکیج رو اشنا نیستم بهش ولی رادیاتور ایران رادیاتور خیلی خوبه ولی مدل ایران رادیاتور نوین رو کار نکردم نمی دونم.نقل قول:
من مشخصات این مدلی که شما گفتید رو در سایت بوتان چک کردم ظاهرا پمپش تفاوتی با مدلهای دیگه ندارهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من در مورد بوتان نمیدونم چه پمپی هست روی پکیج هاش
معمولا اکثر پکیج ها هد پمپ پکیج های 24000 =5 متر ارتفاع هست
و هد پمپ 28000 = 7 متر ارتفاع
به همین دلیل شما پکیج 28000 با هد پمپ 7 متر بخری خوبه
دوست عزیز
توسایت بوتان دیدم برای پکیج بنسرپرو 28000 و 30000 هد پمپ زده 5 متر شاید برای همین به شما گفتند پکیج خارجی بخرید که 28000 شون هد 7 متر دارند
سلام به دنبال خرید پکیج هستم. با خوندن فرمایشات دوستان تو این سایت متوجه شدم که تقریبا همه مارکهای پکیج بالاخره یه مشکلی پیدا میکنند!!! واقعا نمیشه یه مارکی رو انتخاب کنی و خیالت راحت باشه!!
1- ساختمان ما 3 طبقه هستش من هم طبقه دوم ( قائمشهر مازندران) هستم متراژ خونه 90 متر.سازنده ملک هم جای پکیج رو توی تراس سر پوشیده گذاشته. بینی و بین الهی اگه بی خیال پکیج بشم و یه آبگرمکن گازی ایستاده بخرم بزارم تو تراس و بخاری گازی برای گرمایش خونه بگیرم. بهتر نیست ؟؟!!!
2- اگه نه!! پکیج چه مارکی بگیرم که کمترین اذیت کردنو داشته باشه؟؟؟!!! (قبلا تو خونه ای بودم که اخگر داشت. تو زمستون ، داخل حموم، یهو آب سرد میشد ..... هر چی باهش ور میرفتی آبو گرم نمیکرد ..خدا ، چه داستانی بود؟!!)
ممنون از لطف شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
پکیج بزار خیلی بهتر از بخاری از نظر امنیت و سالم بودن هوا که اکسیژنش سوخته نمیشه
فقط توی تراس باید اطاقک براش درست کنی و لوله هایی که به زیر پکیج متصل میشود را عایق کن
پکیج خوب بگیر مثل ایمر ، آریستون ، فرولی ، سونیه دوال ، والترو ، وایلانت و مارک های خوب دیگه
سلام
آقای تعمیرکار 1 خبری از شما نیست
توی سایت جای خالی شما به شدت احساس میشه
امیدوارم هرجا هستین خوش باشین
دوست عزیز شما که تجربه پکیج و مشکلاتشو داشتی. پکیج علاوه بر قیمت بالا هزینه نگهداری زیادی داره و اگه برق بره شما نه آب گرم مصرفی داری و نه گرمایش خونه. من اگه بودم همون آبگرمکن ایستاده میذاشتم و تو خونه هم بخاری. اگه دودکش خونه استاندارد باشه بخاری هیچ مشکلی نداره و کاملاً بی آزاره. ما خودمون پکیج داریم و همش آدم نگرانه که وسط سرما ی مرتبه از کار نیفته.نقل قول:
دوست عزیز
بخاری باید شرایط نسبش باشه
1 . دودکش
2 . پنجره ها نباید دو جداره باشه
بعد از اون بخاری اکسیژن محیط را میسوزونه و اگر نفوذ هوا نباشه به مرور زمان مشکلات ریه ای ایجاد میکنه
اگر خواستی کل فضای ساختمان تون را گرم کنید مصرف گازش خیلی خیلی بیشتر از پکیج هست
صحبت شما درسته که میفرمایید اگر برق نباشه آب گرم ندارید اما خرابی هاش اگر پکیج خوب بخرید خرابی خیلی کمی داره حداقل سالهای اول بی دردسر کار میکنه
دیگه تصمیم با دوستمونه که ببینه چی بصرفش هست
هد اسمی پکیج های 30 کیلووات هم همون 5 متر است .نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم در اکثر مارک پمپ 24 ها و 28 ها یکیه .
یا علی
از نظر آسایش در زمستان قطعا پکیج بهتره .نقل قول:
دلایلش رو هم بچه ها گفتن .
فقط تجربه شما با یکی از بدترین مارک های ایرانی یعنی اخگر بوده که قطعا تجربه بدی بوده است .
همانطور که خودتون هم گفتید همه مارک ها میتونن به مورد بخورن و دستگاهی نیست که خراب نشه
فقط مهم اینه که خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه
یا علی
نه قابل تعویض نیست .نقل قول:
تاریخ تولیدش اهمیتی نداره . اگر قدیمی باشه شارژ میشه
بطور کل تکنسین نصب هنگام راه انداژی اونو چک میکنه و جای هیچ نگرانی ای نیست
یا علی
اگر سختی آب شما پایینه انتخاب خوبی انجام شده .نقل قول:
توی زنجان حداقل 150 متر رو جواب میده . میمونه تعداد پره هایی که شما میزاری .
بطورکل استفاده از این بکیج یکی دو نکته داره که اگر رعایت بشه دستگاه فوق العاده ای براتون خواهد بود.
رادیاتور قطعا بوتان نصب کن که بهترین پره ای های بازار است.
یا علی
دوست عزیزنقل قول:
نه 90 متر متراژ بالایه و نه 1.5 متر.
من امروز برای یک آپارتمان 350 متری که 15 لوپ داشت و یکی از اتاقاش هم که از همه از پکیج دورتر بود 1.5 متری بالاتر بود یه دستگاه کار کردم و جواب دادن دستگاه این ساختمانها نگرانی دارند .
به نظر من شما یک پکیج CV بگیر .
اگر هم میخوای زیاد پول بدی پنسره پرو .
موفق باشید .
دوست عزیز : آنکه شیران را کند روبه مزاج ترس از چشم غره نسوان است آی امان و آی امان :n22::n24: ------->> :n28:نقل قول:
اگه دست خودم بود که یه ثانیه هم معطل نمیکردم......
منزل ما پنجره ها دو جداره نیست معمولیه.من میتونم دیوار سمت حیاط رو سوراخ کنم و لوله بخاری رو از اون بدم بیرون(هم برای حال و هم برای خواب) .
سر دودکش رو بدم بیرون کافیه ؟ یا اینکه وقتی دادمش بیرون ارتفاعش رو ببرم بالا؟ یا اینکه قبل از خروج لوله به بیرون ارتفاعش رو بالا ببرم؟ ضمنا دیواره ساختمون سمت حیاط مون ایزوگام شده هست. یکی میگفت چون لوله بخاری گرم میشه ممکنه خطر داشته باشه! درسته؟