به عنوان کسی که 6-7 ماهه سرویس دارم ازشون بهت می گم این تغییر نام شرکت کاملا همزمان شد با تغییر تمام سیاست های شرکت. به طور خلاصه نوین نتی که به نظر من بهترین سرویس دهنده بود٬ شد های وب و رسما رفت غاطی بقیه سرویس دهنده های داغون نت.نقل قول:
Printable View
به عنوان کسی که 6-7 ماهه سرویس دارم ازشون بهت می گم این تغییر نام شرکت کاملا همزمان شد با تغییر تمام سیاست های شرکت. به طور خلاصه نوین نتی که به نظر من بهترین سرویس دهنده بود٬ شد های وب و رسما رفت غاطی بقیه سرویس دهنده های داغون نت.نقل قول:
اصلا شاخ در اووردم اینو دیدم! من نمی دونم چه اتفاقی توی ۳-۴ ماهه اخیر توی این شرکت افتاد که اصلا نابود شد!نقل قول:
نوین نت خوب بود؟:n04:نقل قول:
بهترین سرویس دهنده بود ؟:n04::n08:
من که نمیبخشم کسانی رو که کلاهبراداری کردن : و مکروا و مکرالله والله خیر الماکرین :n09:
به امید آتش سوزان برای متخلفین :n23: از حقم نمیگذرم و حلالشون نمیکنم!!!
:n08: مشکلت چی بوده باهاشون عزیز؟! رفیق ما توی کشوری داریم زندگی می کنیم که متاسفانه از اساس با چیزی به نام اینترنت زیاد حال نمی کنن! حالا توی این وضع بین گزینه های داغون موجود بله نوین نت از اواخر آذر سال پیش که من سرویس گرفتم ازشون تا اوایل اسفند سال پیش بهترین سرویس دهنده بود. تنها شرکتی بود که شبانش سرعت واقعی می داد. پینگ تایمش که واقعا عالی بود. ثبات خیلی خوبی داشت چه تو پینگ چه توی سرعت روز و شب. قیمت هاش هم که باور نکردنی بود خداییش. من به ۲-۳ از دوستام اون موقع معرفی کردم شرکت رو قیمت ها رو که دیدن باورشون نشد گفتن خالی بندیه!نقل قول:
بازم یه تعریفی بکنم حالا که حقایق گفته شده باشه نه فقط بدی ها :n02: پنل کاربری ای که نوین نت می ده بهترین پنل کاربری توی شرکت هاست. عالیه. همه کاری رو بدون تماس با پشتیبانی خودتون انجام می دین. حتی وسط سرویس می تونید سرویس عوض کنید حجمتون از یه ماه به ماه بعد منتقل می شه برخلاف بقیه شرکت ها و ... حتی وقتی زنگ می زنید اگه با خطی که ثبت نام کردید باشه می فمن کدوم کاربر هستید! خععععلی پیشرفتن! :n02:
البته اینارو که دارم می گم به احتمال فراوان مثل نکات مثبت دیگه شرکت حتما قراراه تا ماه های آینده در راستای پیشرفت شرکت از بین بره!:n08:
سرویس 8 مگ / مازندران / ساری
پینگ سرورهای داخلی 45ms و سرورهای خارجی 175ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما از آسیاتک بیام به های وب؟سرویسم دیگه داره تمام میشه!
داداش تو کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟نقل قول:
من تو الغدیرم
وقتی نمیشه باهاش دانلود کرد به چه درد میخوره؟نقل قول:
براي كسي كه دنبال دانلود شبانه نيست همين سرويس بهترينه مخصوصا كه 8 گيگ هم دارينقل قول:
نوین نت خیلی خوب بود ولی حیف که ساعات رایگان رو از بیشتر سرویشان حذف کرد یادش بخیر 6 ماه اولی که از نوین نت سرویس گرفتم شبی 3-4 گیگ دانلود میکردم پشتیانی هم که 20
الانم اگه سرویس 8 مگ رو توی مرکز مخابرات منطقمون ارائه میداد حتما دوباره میومدم نوین نت(های وب)
از دیروز افت سرعت شدید و پینگ بالا !! دوستان لطفا وضعیتشون رو بگن
البته سرعت با سرور داخلی خوبه مشکل با پهنای باند بین الملل هستش
دقیقاً ، از دیشب اینطور شد بعلاوه اینکه گوگل هم بسته شده!نقل قول:
سلام
تائید میشه سرعت افتضاح / کلا بزور میشه یک سایت باز بشه
پینگ 4.2.2.4 هم حدود 350-400 شده بقیه جاها هم اینطوریه ؟
های وب که مثل اسیاتک شد:n02::
# IP آدرس زمان پاسخگویی TTL
= ======= ============= ===
1 8.8.8.8 378 ms 64
2 8.8.8.8 375 ms 64
3 8.8.8.8 375 ms 64
4 8.8.8.8 377 ms 64
5 8.8.8.8 377 ms 64
6 8.8.8.8 379 ms 64
7 8.8.8.8 380 ms 64
8 8.8.8.8 377 ms 64
9 8.8.8.8 378 ms 64
10 8.8.8.8 380 ms 64
11 8.8.8.8 379 ms 64
12 8.8.8.8 372 ms 64
13 8.8.8.8 376 ms 64
14 8.8.8.8 376 ms 64
15 8.8.8.8 375 ms 64
16 از هاست جوابی دریافت نشد
17 8.8.8.8 377 ms 64
18 8.8.8.8 377 ms 64
19 8.8.8.8 376 ms 64
20 8.8.8.8 375 ms 64
های وب گرفتی ناقلا؟!نقل قول:
از دیشب نت رفته رو هوا کلا.
نه این پینگ اسیاتکه:n02:نقل قول:
دوستان امروز زیر ساخت به خاطر قطعی فیبر مشکل پیدا کرده که ارتباطات درون استانی اینترانت هم مشکل داره و اوضاع اینترنت و پهنای باند خوب نیست و در مورد تمامی شرکت های isp و pap صدق میکنه.
میبخشی با تاخیر جواب میدم.نقل قول:
حالا اینکه من اونجا هستم یا نه مهم نیست مطمئن باش انتقال داده میشه.
مشکل اون موقع که من گفتم 1،2 روز رفع شد. ولی باور کنید خیلی از چیز ها دست شرکت pap مثل hi web که خوش پهنای باند به دیگر isp ها و حتی pap ها میده(isdp) نیست.. این به خاطر عدم همکاری درست و بجا از سمت زیر ساخت یا مرکز دیتا استان هست.
ولی خوب خیلی موارد هم مروبط میشه به تجهیزات شرکت. شما کدوم شهر و مرکز هستید ؟
آقا جمع نبندید من نوین نت نیستم اما چه از قبل ان ت خ بات چه بعدش چه چن سال قبلش همیشه سرویس 1مگ داشتم سرعت 230 شبانه روزم همینه هرشب هم 2.8g رایگان دانلود میکنم قطعی هم نداره دل همتون هم آب!:n19:نقل قول:
کندی من از امروز بعد از ظهر حل شد. :n02:
من شنبه ثبت نام کردم الانم وضعیتم رو زده ارسال نامه رانژه کی وصل میشه معمولا این نوین ؟
خواهش می کنم. قبول دارم که خیلی از مشکلات به خاطر شرکت ها نیست و از طرف زیرساخت ولی اونم باز مشکل شرکت هاست از نظر من. منه یوزر معمولی که نمی تونم به زیرساخت فشار بیارم. شرکت ها باید با پیگیری بیش از حد مشکلات رو حتی اگه از طرف خودشون نیست حل کنن. مثالی می زنم: وثتی شما پرتقال می خری گندیده باشه و کیفیت لازم رو نداشته باشه می ری به کسی که ازش پرتقال خریدی شکایت می کنی یا به کشاورزی که پرتقال رو عمل اوورده؟! این رها کردن شرکت زیر ساخت و فشار نیووردن بهش باعث شده به یه شرکت بی در و پیکر تبدیل بشه که هر کاری دلش می خواد داره می کنه راحت.نقل قول:
من قم هستم عزیز. متاسفانه خیلی مشکلات کم بود یکی یکی هم اضافه می شه! من الان ۵ روزه از ساعت ۱۱ صبح تا 8 شب تقریبا پینگ تایمم با داخل می ره بالای 300! جواب های وبی ها هم اینه که حل می شه! ولی هر روز دقیقا این داستان تکرار می شه. سرعت هم حتی می رسه به 30 کیلوبایت. فقطم مختص به کاربران های وب توی استان قم هست این داستان. مشکلات گیت وی با خارج از کشور کم بود اینم روش اضافه شد! پینگ تایم ۴.۲.۲.۴ من در این ۵ روزه حتی به 1000 هم رسیده!
واسه من که 3 روز شد. :n01:نقل قول:
اون موقع که من خودم گرفتم سر یه اشتباه بچگونه 16 روز طول کشید تا وصل کنننقل قول:
ولی برای دوستم 1 روز شد:n29:
چه اشتباهی ؟
من همه مدارک رو هم فرستادم و الان دیگه توی روز سوم پس از ثبت نام هستم :n26:
دوست من توی این کشور هر کاری رو باید پیگری کنی وگرنه سرنوشتش معلوم نیست! شما زنگ بزنی پیگیری کنی بیشتر از 3 روز نمی شه.نقل قول:
چون 2 تا من تلفن دارم تو فرمی که داده بود هر 2 تا رو داده بودمنقل قول:
واونا هم از شانس من اونی رو که نباید ثبت میکردن ثبت کردن:n02:
خلاصه چندین و چند بار بهشون زنگ زدم که بابا!! اون خط من که شما ثبت کردین خودش ADSL داره باید خط رو عوض کنین، حدود 4 بار بهشون زنگ زدم آخرش عوض کردن:n02:
منم دو تا خط داده بودم یکی برای تماس یکی برای رانژه الان زنگ زدم فک کنم واسه منم گند زدن دختره هل شده بود :n02: یه بار گفت 2780 یه بار گفت 7280 :n02: گفتم عزیزم همون 7280 هست گفت آره آره :n02:
سلامنقل قول:
براي من يكشنبه ثبت نام كردم سه شنبه وصل شد تازه دوشنبه هم تعطيل رسمي بود !!
كلا اينترنت تمام pap ها تو مازندران وضعيت به نسبت بهتري از استان هاي ديگه دارن و اين بابت اولين باره تو زندگي شانس آورديم :n02:
سرعت باز به شدت افت کرده! :n27:
حالا زیاد واسم مهم نیست خیلی زود وصل شه ولی میخوام پا قدمم رو به نوین نت هم نشون بدم اینم بترکه :n19::n20: همونطور که آسیاتک تا من ازش سرویس گرفتم منهدم شد :n02: مثل اینکه خطم داره رانژه میشه پیش لرزه ها داره حس میشه گفتین صفخات دیر باز میشن ؟ :n02:نقل قول:
lمطمئن باش برای شما هم گند زدن!!!! و به این زودی درست نمیشه:n02:نقل قول:
اااا خطم رانژه ببیتی :) الان فقط یوزر و پس بزنم دیگه VCI vpi 0-35 هست اینم ؟ یا از طرف شرکت باید فعال شه
اینم اولین تست نوین فقط تو مودم روی
7168 آپ شده نه روی 8096
شما هم 8 مگ گرفتی؟نقل قول:
بلی میخواستم ببینم چه سرعتی میده الان توی مودم هم شد 8196 ولی noise mrg خط روی 6.3 هست :n02: یعنی منهدم
خوب تبریک میگم ورودم خیلی سریع اثر کرد 1 دقیقه بین دو تست فاصله هست ولی تفاوت سرعت رو ببین :)
این که از آسیا هم داغون تره مثل اینکه همین 1 ماه فقط مهمونم داخلی هم به 8 مگ نمیرسه
نه بابا ایراد از های وب نیستنقل قول:
کلا پهنای باند بین الملل تو کشور خیلی خیلی کمه
منم سرعتم از لینک های خارجی بیشتر از 90 نمیشه:n27:
ولی تست اولم چرا انقدر خوب بود ؟ :n02: به گمونم انقدر سریع فعال سازی کردم و تست گرفتم که نفهمیده بودن :| حالا فهمیدن شیر فلکه رو بستن
منم با سرور داخلی حداکثر سرعت رو میگیرم ولی با خارجی!!!!نقل قول:
کاملا معلومه که پهنای باند بینالملل خیلی کمه(چون هم پینگم زیاده و هم سرعت دانلود و حتی آپلود هم کمه)