کد *141*Pin#نقل قول:
از سایت رایتل ecare.rightel
Printable View
کد *141*Pin#نقل قول:
از سایت رایتل ecare.rightel
خوب رمز رو فرستاد بعد از 7 ساعت!!
الان از کجا بفهمم سرعتم چنده؟دانلود که می کنم IDM تا 250 میره یعنی روی 1 مگ بسته شده؟ چون من هنوز مدارک رو نفرستادم!
راستی تو مدیریت حساب من بسته های 128 نیست یعنی نمی تونم بسته 128 بخرم ؟
سرعت رو 2 مگ هست نه 1 :n24:نقل قول:
نه نمی تونی :n02:
چون بسته 1مگ فعال داری و تا زمان انقضاء بسته 1مگ خیر نمی تونی 128 بخرینقل قول:
ممنون داداش که جواب میدی!نقل قول:
شرمنده اینقدر سوال می پرسم یعنی این 500 مگ هدیه که تموم شه (1 ماهه دیگه) میشه 128 خرید؟
بله در تاریخ اتمام بسته که در مدیریت حساب هم زده تاریخ انقضاء بسته رو می تونی تعرفه های 128خریداری کنینقل قول:
دوستان تا حالا دونفر دیدم که بسته یک مگ داشتن اما رو دومگ بوده لطفا دوستان دیگر هم تست کنند نتیجه اعلام کنند. البته من مدارک بسته 1 مگ ندارم اما اگر رو 2 مگ می بنده یجوری برم دنبالش. رایتل فرقش تو سرعت با ایرانسل اینه که حداقل سرعتش ثابته اما ایرانسل ساعت 3 شب یه سرعت ساعت 2 ظهر یه چیز دیگه . بازم باید منتظر بود ببینیم ایرانسل رو چند می بنده موقع رسمی شدن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این کد هدیه رو باید کجای سایت وارد کنیم؟ اصلا هدیه رو میفرستن؟
دوستان این کد هدیه رو باید کجای سایت وارد کنیم؟ اصلا هدیه رو میفرستن؟
مال منم جديدا رو 2 مگ بسته شدهنقل قول:
البته رايتل نميدونم چجوريه با مودم نسل 3 اذيت ميكنه كانكت شه اما با ايفون اكثر مواقع كانكت ميشه
اما سرعت ثابته وقتي كانكت ميشه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اره ميفرسته من خودم گرفتمنقل قول:
بريد تو سايت قسمت ثبت نام سيمكارت بعد ثبت نام سيمكارت هديه رو بزنيد
جالبه که الان من عملا نمیتونم وارد سیستم مدیریت حساب بشم. میگه username یا پسورد اشتباهه. پسورد جدید رو هم که وارد میکنم بازم میگه اشتباهه. 3 بار پسورد جدید فرستاد ولی بازم اشتباهه.
بنده هم 1 مگ دارم الان تست کردم به زور به 70K میرسه!نقل قول:
امشب یکم سرعت کم شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان :n16:
کسی تا حالا سیم کارت هدیه گرفته ؟
میخوام بدونم علاوه بر اون 10000 دقیقه و 10000 پیامک داخل شبکه . آیا ترافیک اینترنت هم داره یا نه ؟؟
دوستان چقدر طول میکشه کد هدیه رو بفرسته؟
یکی از این نمایندگی ها پیدا کردم میگه دایمی سرعت 1 مگ می بنده بیست هزار میگیره رو خطی که دارم. کسی ارزونتر سراغ نداره جایی تو تهران؟
منظورش دقیقا چیه؟نقل قول:
یعنی نامه میزنه شرکت بدون خرید بسته سرعت سیمکارتم 1 مگ میشه برای همیشه.نقل قول:
من یه سیم کارت هدیه گرفتم چند وقت پیش 512 مگ اینترنت داشت در ساعات غیر پیکنقل قول:
ارائهی سرویسهای متمایز به مشترکان رایتل طی روزهای آتی
با اعلام خبر ارتقای پروانهی همراه اول و ایرانسل به نسلهای بالاتر و زمینه سازی برای ایجاد فضای رقابتی جدید بین سه اپراتور تلفن همراه در کشور، رایتل به عنوان اولین اپراتور ارائه دهندهی خدمات 3G در کشور از ارائهی سرویسهای جدید به مشترکان تا پایان شهریور ماه خبر داد.
"ساسان جباری" معاون تجاری رایتل در گفتوگو با خبرنگار سیتنا با بیان برنامههای جدید این اپراتور در شرایط جدید، گفت: رایتل قطعاً در روزهای آتی چند سرویس جدید و متمایز در حوزهی 3G به مشترکان خود ارائه خواهد داد، اما سرویسهای جدید تا زمان رونمایی، معرفی نخواهند شد.
وی در ادامه افزود: سرویسهای ارائه شده در زمرهی سرویسهایی هستند که نیاز به اینترنت پهن باند دارند.
معاون تجاری رایتل، گفت: احتمالا این سرویسها تا پیش از پایان شهریورماه در اختیار مشترکان قرار خواهند گرفت.
اون موقع که جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود
هرچقدر میخوای طرح بده وضعیت پوشش سراسریت رو میخوای چکار کنی؟
تازه یادش افتاده اپراتورهای اصلی دارند نسل سه می دن معلوم نیست چه سرویس ارزش افزوده ای میخواد راه اندازی کنه بعد از 3سال انقدر شلوغش کرده...نقل قول:
یه سوال می مونه
الان رایتل می تونه به دکل های 3G ایرانسل و همراه اول وصل بشه؟
حتما کلاهبرداری جدید تو مایه های رای اموز هست
الان خیلی ها میرن طرح ها رو میگیرن بعد میان تو این تاپیک غر میزنن میگن سرمون کلاه گذاشت بعد هم به فردوسی پور و .... ناسزا میگن [emoji38]
بله خیلی وقتهنقل قول:
فقط اینترنت ات ازاد حساب میشه و از شارژ میخوره
بسته بزاری چی؟نقل قول:
حساب نمی کنه؟
می تونه بله ولی برای کاربرانش استفاده از اینترنت روم شدهکه برای کاربر در میاد هر1گیگ 35هزارتومن به صرفه نیست! کاربر در صورت داشتن بسته هم در حالت رومینگ مستقیم از شارژش برای اینترنتش کم می کنه شبکهنقل قول:
این چه جوریه؟نقل قول:
رومینگ کلا اینطوریه؟
یا خودشون اینجور خواستن؟
آخه به چه سودی داره این حرکت؟
بیشتر برای مواقع ضروری هستنقل قول:
مثلا شما یجا گیر کردید و فقط سیم رایتل دارید باز می تونید از شبکه ستفاده کنید اصلش هم برای تماس هست
بله اینترنت رومینگ کلاً همینه هرکیلوبایت در حالت روم بطور آزاد و 0.35ریال پای مشترک حساب میشهنقل قول:
خالی کردن جیب کاربر به شیوه استفاده از ناآگاهی افراد...
احسان خان !! برای اطلاعتون بگم که رایتل 2-3 روز بعد از ارائه نسل 3ایرانسل رومینگ بین نسل 3 رو قطع کرد !! یعنی اگر الان برید رو نسل 3 خودش اتومات میبره رو نسل 2 ایرانسل :n09:
فعلا رایتل خودشو یکم وارد بازی کرده :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بسته اي هست؟نقل قول:
1 مگ 2 گیگ
با ابن آپلود نگیرنش خوبه :n02:
باز هم خیلی گرونه !! و این سرعت فقط روی بسته های حرفه ای هستش و بسته های پایه همون سرعت 60 رو داره !!
10مگ هم بده با این قیمتها مفت نمی ارزه...نقل قول:
الان رایتل داره بسته 4گیگ 30روزه میده 40هزارتومن ایرانسل داره بسته 5گیگ 30روزه میده 20هزارتومن...
یا مثلا بسته 30روزه 1.5گیگ رایتل(سرعت محدود) هست 13500تومن بسته 2گیگ ایرانسل هست 10هزارتومن(هر2 یکماهه)
قیمتهای رایتل فوق العاده بالاست و یکی از دلایل شکست رایتل همین قیمتهای نجومی اینترنت هست
نقل قول:
چندین بار این موضوع رو گفتین گفتم کیفیت هم شرط هست ! الان اینجا ایرانسل با فول آنتن به من 200 پینگ میده 50-60 هم دانلود بعضی مواقع که اصلا صفحه هم باز نمیکنه اگر درست بشه ایرانسل اینجا بله مطمئنا بهتر هست ولی از آنجایی که هر چیز خوشمزه تر طرفداراش بیشتر ممکنه چنان حمله ای به bts های ایرانسل صورت بگیره که همیشه روی همین حالت بمونه
بله ولی پینگ پایین دیگه به چه قیمتی واقعا؟! ایرانسل هم تازه داره راه اندازی میشه و هنوز بسیاری های از آنتها ارتقا پیدا نکرده در حالی که 3ساله از شروع به کار نسل سه رایتل میگذره و هنوز هم نتونسته پوشش مناسبی ایجاد کنه و دست به دامن رومینگ شده! قطعاً در منطقه ای که شما هستی پوشش ایرانسل بسیار ضعیف هست که حتی صفحه باز نمی کنه.نقل قول:
به نظرم رایتل بسته 1 مگابیتی با قیمت خوب بده بهتر از یه بسته 30 مگابیتی هست