من دیشب 3.5 گیگ از آپلودباز دانلود کردم (رایگان با سرعت 2مگ محدود)نقل قول:
ولی الان مثل اینکه سرعتم اومده پایین از همون لینکا (3 تا لینک جمعا به 120 میرسه!)
Printable View
من دیشب 3.5 گیگ از آپلودباز دانلود کردم (رایگان با سرعت 2مگ محدود)نقل قول:
ولی الان مثل اینکه سرعتم اومده پایین از همون لینکا (3 تا لینک جمعا به 120 میرسه!)
دوستان خواهشان کمک کنید من اولین باری که ثبت نام کردم 2 مگ محدود بود که مدارک میخواست دادم مثل جواز کسب کپی شناسنامه و.... تا گذاشتن 2 مگ بگیرم بعدش 3 ماه بعدی 128 نامحدود گرفتم و این ماهی که گذشت 256 نامحدود گرفتم الان میخوام 512 نامحدود بگیرم نمیزاره اینو مینویسه:
مشتری گرامی، بر اساس قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی، شما به عنوان مشتری حقیقی، امکان استفاده از پهنای باند بیشتر از میزان کنونی را ندارید. در صورتی که مشتری حقیقی نیستید و یا دانشجو هستید میتوانید با برقراری تماس با مرکز تماس(به شماره تماس 2020 ) و ارائه مدارک مربوطه، درخواست افزایش سرویس بدهید.
من مدارک رو قبلا دادم حالا باید چکار کنم؟کمک کنید 512 نامحدود میخوام ....مرسی
میدونم سایتشو ولی متوجه نمیشم 3 تا قانون داره یکش 5.80 گیگ یکیش صفره یکیش 3.79 گیگ اینا چین؟!
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سرویس شما 1مگ هستش یــــــــــــــــــــــــ ــــــــا 2مگ؟؟ محدود یا نامحدود؟؟؟؟
بنظرم جمع اینا میشه:n13:نقل قول:
اقا الان برای ما اینترانت شده فقط داخلی ها رو باز میکنه مال شماها هم همینطوره؟
دقیقا یه ساعت اینطور بود کلافه بودم. درست شد.نقل قول:
واسه من که هنوز اینترانته.حالا چرا منطقه ای هست؟ مگه نباید سراسری باشه و سرویس همه اینطوری بشه؟ معلوم نیست چه قلطی دارن میکنن باز دوباره این نکبت میخواد بره رو اعصاب
بابا بگیر نگیر داره. من هم همینطوره. تازه بعد از یک ساعت دوباره تونستم p30 رو باز کنم.نقل قول:
ولی فارس نیوز و ... رو مثل برق باز میکرد :دی
یعنی 3.79 گیگ:n10:نقل قول:
سرعت خوب و وضعیت مناسب///. دوستان تایید کنن
دوستان وضعیت پاس ماناماد چطوره؟
زنگ زدم گفتن از برج 11 منطقه ما (فاز2 پاداد) رو پوشش میدن.
آقا دیروز تا حالا اینترنت من قطعه
دیگه زدم ب سیم اخر:@
اخه این چ وضعشه:mad:زنگ زدم پشتیبانی میگه این عادیه اصلا در طول ماه باید 4 پنج.روزی قطع باشه:confused:
اخه یکی نیست ب این.بی ش.ر.فا بگه پول خوب میگیرید فقط بلدید قطع.کنید...من ی ساعت اینترنتم قطع باشه فلجم:(میگه فقط اینترانته...ای...:-(سگ تو روحشوون ک ادم نمیشن
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
دوستان این پشتیبانی چرا اینطوری ؟!! امروز زنگ زدم بخش فروش رو گرفتم میخواستم فقط یه سوال بکنم . گفت برای ثبت نام شمارتو بزن هیچ گزینه دیگه ای هم نداشت . منم شماره رو زدم دیدم گفت زنگ میزنیم بهتون بعدم قطع شد :n09:
دوستان من نتم از 5 بعد از ظهر قطعه میخواستم بدونم وضع نت بقیه چطوره؟
داداش فکر کنم کلا مرکز های مخابراتی اهواز امروز مشکل داشتن ! چون اینترنت منم ظهر قطع بود !!! البته من مخابرات نیستم ولی فکر کنم همه قطعی داشتن !!!نقل قول:
اینترنت من کلاً از دیشب قطعه.پینگ ندارم به هیچ عنوان.الان کافی نتم.
بیا حالا هی بیاید از مخابرات تعریف کنید .بابا والا بلا این مخابرات ادم بشو نیست تازه کار به جاهای باریک نکشیده حالا چند وقته دیگه اون روی مخابرات رو هم میبینید و کلا از این که اومدید از مخابرات سرویس گرفتید روزی 1000 بار به خودتون لعنت میفرستید ولی امیدوارم به اونجا نرسه...
اینترنت من هم با اینکه کانکشنش وصل میشد ولی دسترسی نداشتم و No Internet Access میداد
زنگ زدم 2020(پیشتیبانی جدیدا باید 0 رو بزنی تا بگیره :n09: که برازندشونه)
بعد از 25 دقیقه معطلی نوبت رسید و دلیل این وصل نشدن رو جویا شدیم که گفتن ایـــــنترانت(ع) هستش :n13:
و گفتن تا فردا همین اوضاع هست(منظورش از فردا رو هم که همه توجیه شدن قبلا :n28:)
دوستان نت اوکی شد ؟؟؟
ای لعنت. این مخابرات افتاده دست یه مشت بی شرف دارن همه چی رو این تست میکنن. از دیروز عصر تا الان نتم فقط سایت های داخلی رو فقط باز میکنه.. لعنت
اخه این چه وضعیه؟///////// یا پیج باز نمیشه یا دانلود نداریم یا دیسی میشیم هی به خودمون و کامپیوترمون شک میکنیم ویندوز عوض میکنیم تازه بعدش میفهمیم که عیب از مخابرات بوده.... اینم شد کار و زندگی ما....کلافه شدیم
من مودم رو خاموش روشن کردم افتاد رو اینترنت شما امتحان کن.نقل قول:
من از دیروز که نت خراب شد اومدم تهران خبر نداشتم که اوکی شده یا نه .....
هنوز گویا خرابه ..... خاک تو سرشون دزداااااا :n24:
بی شرفا!!! اینترانت؟؟؟؟
نامردید اگر پیگیری نکنید!!!!!! حیف که من هنوز مشترکشون نیستم!
از حقتون ذره ای کوتاه نیاید! حق ندارید سکوت کنید! وگرنه منتظر بلا های بعدی باشید!
حضورا برید این خراب شده مخابرات! جلوی این حروم خور ها رو بگیرید که مملکت رو به گند کشیدن!!
خدا لعنت کنه اون خائنی رو که طرح اینترانت رو داد و اجراش کرد
ای تف...مردم از بی اینترنتی...
اقا غیر از راسخون و تبیان دیگه چ سایتهای خوبی بلدید:confused::D
بگید ی خورده یاد بگیرم تو روزای ققحطی بلکه بدرد خورد.هرکی هرچی بلده بگه...دری وری نگید ها مثلا راسخون سایت بدی نیست 4 تا مستند توش پیدا میشه
دوستان میخوام 6 ماهه تمدید کنم ولی میترسم وسط کار خراب شه و پولم دود شه ..اصلا از طرح یک ماهه و سه ماه خوشم نمیاد دم به دقیقه هی باید شارژ کنی .البته نت من فعلا مشکلی نداره ولی هیچ چی از این مخابرات بعید نیست..حالا به نظر شما چکار کنم؟
نکن آقا پشیمون میشی، منم 128 نامحدود 3 ماهه تمدید کردم مثل سگ پشیمونم!نقل قول:
اول که 1 ماهه تمدید میکردم سرعت 35 بود تا 3ماهه تمدید کردم سرعت شد بین 8 تا 10!!!!!:n04:
از مخابرات اينترنت بهت ميده !نقل قول:
هر اتفاقي واسه مخابرات افتاده واسه اونا هم ميفته !
پشتيباني بي سوادي هم داره !
پول اینترنت میگیرن از ما، اینترانت(ع) میدن :n13:
این بود آرمان های ما...
بچه هر دقه زنگ بزنید شکایت ج چرا هر دقه قطع و...خلاصه کوتاه نیاید
دارن به فجیح ترین شکل ممکن بهتون توهین میکنن! چطور میتونید تحمل کنید؟!!نقل قول:
دو مگ محدود با V--P---N
سرعت چطوره ؟ نظرتون رو بگید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی حبر نداره این بی شرفا کی نت زو درست میکنن؟