من بالاخره همون تب 2 سامسونگ 10 اینچ گرفتم...دور همه چینی ها هم خط کشیدم...
به قیمت 1270 تومن،کره ای اصل هم هست
Printable View
من بالاخره همون تب 2 سامسونگ 10 اینچ گرفتم...دور همه چینی ها هم خط کشیدم...
به قیمت 1270 تومن،کره ای اصل هم هست
من گالاکسی 10.1 رو دیدم به نظرم میاد بعضی وقتا رو باز کردن برنامه هنگ یه ثانیه ای میکنه .نمیدونم .از چشمم افتاد
سلام خدمت دوستان عزیز:n12:
میخواستم در مورد تبلت HTC JetStream هر چی میدونید به من بگین. به نظر میاد با سیستمی که داره و قیمت یک میلیون ارزش خریدن داره اما مشکلی که هست اینه که آندروید 3.1 داره و آپدیت نخواهد شد.
در ضمن فقط پورت MiniUsb داره.میشه با تبدیل به Usb معمولی فلش هم بهش وصل کرد؟
در مقابل آندروید 4 چه چیزهایی رو از دست میدم؟
نقل قول:
دوست عزیز من وقتی اینجا دارم روضه میخونم تا وقتی با تبلت یا اسمارتفون کار نکردید دربارش نظر ندین و ازش انتقاد نکنین واسه همینه ! اونوقت همش رو سرم خراب شین شما !
به نظر من شما نمیتونی با این گالاکسی نوت نقشه ساختمانی بکشی ! بابا اصلا رو تبلت اینکارا رو نمیشه کرد ! :n02: اصلا این تبلت ها فقط واسه نوشتن ساخته شدن نه واسه طراحی های ظریف ! شما میتونی از این تبلت های بدون سیستم عامل رو بگیری که فقط واسه اینکاراست خواستی بهت نشون میدم دوست عزیز .
cpu این تبلت از چیپست qualcomm snapdragon 1.5 gh dual core استفاده میکنه , رم این تبلت یک gb ddr3 با فرکانس 1333 هست صفحه نمایشش چنگی به دل نمیزنه و عین galaxy note 10 هست با 149 پیکسل در هر اینچ , سیم کارت خوره و از سیم کارت 3g پشتیبانی میکنه که فقط براینقل قول:
اینترنت کاربرد داره , این تبلت از باتری 7300 mili amper استفاده میکنه که رضایت بخشه و راحت تا 10 ساعت جوابگو هست , فقط تنها عیبش پردازنده گرافیکی معمولیش هست (adreno 220) که برای این تبلت کمه با این قیمتش ! , این تبلت دارای یک دوربین عقب 8 مگاپیکسلی با dual led flash و یک
دوربین جلو (وبکم) 1.3 هستش. , میتونید رام غیر رسمی (jeally bean ) نصب کنید روش مشکلی نداره از این جهت ! شاید هم اصلا خودش به اندروید ice cream اپدیت شه یا jeally bean با رام رسمی خودش , عزیز هیچ تبلت اندرویدی پورت مستقیم usb نداره همه با تبدیل وصل میشن به پورت usb و راحت با یه تبدیل میشه حافظه های جانبی اکسترنال بهش وصل کرد .
اصلا هم من جایی پیدا نکردم تو فروشگاه های اینترتی این تبلتو ! , یک قلم مجزا اختصاصی هم این تبلت داره که باید جدا بخریش .
دوست عزیز اگه این تبلت رو با قیمت 1 میلیون پیدا کردین بخرین و اگرنه اصلا نمیارزه ! چون با 1.350 میشه هواوی مدیاپد 10 گرفت !
امکان نداره کره ای باشه ! , چون کشوری به غیر از چین اصلا نمیزنه این تبلت هارو :n02: , الان همه جنس هایی که تو آمریکا به فروش میرند همه چینی هستند !نقل قول:
اولا هیچی غیر ممکن نیست عزیزم،فقط کمی باید حوصله کنی تا سنت بره بالا مثه ما پیر شی...نقل قول:
جهت اطلاعت این تبلت تو بازار ایران ساخت چین و ساخت ویتنامش زیاد هست،ساخت کره خیلی کم،من هم ساخت کره رو خریدم،روش حک شده میخوای عکس بگیرم بزارم:n10:
من با تب 2 ده اینچ مقایسش کردم،ارزش خرید نداره...سنگینه و اگه بخریش صاحب اول اخرش خودتی:n02:نقل قول:
کی گفته قراره رو تبلت نقشه بکشم؟؟؟؟ مشکلی که شما دوست عزیز دارید اینه که به زور حرف دهن مردم میذارید. برای تحلیل نقشه و ویرایشهایی که با خودکار رو کاغذ انجام میدیم مثله تغییر فضا و ... که بعدا رو نقشه ی جدید تصحیح بشه رو میگمنقل قول:
اون تبلت بدون سیستم عامل دیگه چیه؟
شما هر چی میخواید به ما نسبت بدید راحت باشید !نقل قول:
آخه گقتی نقشه هارو میخوام روش ویرایش کنم چه فرقی میکنه ! آخه بد گفتید ! ببخشید من منظوری نداشتم !
فقط یک صفحه طراحی داره و قلم مخصوص طراحی که برای نوشتن هم هست .
دوست عزیز از نظر سخت افزاری از تب 2 10 اینچ خیلی سرتره ! تنها مشکلش سنگین بودنشه با 709 گرم وزن !نقل قول:
عزیز ساخت کره که فقط برای تست میزنن یه سری به تعداد خیلی کم میزنن یعنی شما همونارو خریدی ! آخه خیلی عجیبه ! درزم جنس درجه 1 چین با اینا هیچ فرقی نداره !نقل قول:
قابل توجه شما الان تو ایران گوشی های قدیمی به صورت آکبند پیدا میشه :n02: مثلا گوشی نوکیا n73 ایرانی ها قطعه های دست دوم آشغال رو از چین میخرن و اسمبل میکنن عین گوشی نو میشه بعد به مردم میفروشن پشتش هم -- شده از قبل made in korea اما قطعه هاش همه چینیه اشغاله ! ما مردم ایران هم ساده ! میریم میخریم فکر میکنیم نو هست !
نمیگم حالا واسه شما هم همینطوره من همچین جسارتی نمیکنم گفتم اطلاع داشته باشی از فرهنگمون !
دمت گرم چقد زود ردیف میکنی جوابارونقل قول:
آهان فهمیدم اون که بلت نیست . لوازم جانبیه دیگه. برای طراحی
یعنی تو این دنیای بزرگ یه دستگاهی شبیه تبلت پیدا نمیشه ما نقشه هامونو توش به مشتری نشون بدیم؟؟:n28:
نقل قول:
تبلته عزیز , مگه گوشی بدون سیستم عامل نداریم ! :n02:؟
اگه بحث نشون دادنه که میشه چرا نشه !؟ (عکس رو میخوای نشون بدی دیگه) ولی اگه برای طراحی بخوای فرق میکنه !
خیلی شما بی انصافین خداییش اینهمه وقتمو میزارم بعد هر چی دلتون خواست بهم میگید ! نمیدونم چی بگم ,,,, خوب منم میام یه چیزی یاد بگیرم من مگه بیکارم همش بیام جواب بدم !
لطفا اسمش بگید دیگه . نقش ها در فرمت اتوکد هستن نه عکس .و اتوکد نسخه ی آندروید هم موجود هستنقل قول:
الهی مگه کی چه حرفی زده؟؟؟ آهای با سجاد کاریتون نباشه میام دعواتون میکنما:n24:نقل قول:
:n11:
شما همه پیج هارو بخون واضحه !نقل قول:
یکیش رو معرفی میکنم که از اون حرفه ای هاست و فقط کسانی که تو این کار هستند اینو میخرند چون قیمتش تو خارج از کشور هم نجومیه چه برسه به اینجا !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ارزوی داشتن همچین تبلتی رو دارن :n02: عمرا نمیتونین بخرین :n02:! 2700 دلار !!!!!
این عکس محشره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!نقل قول:
قابل توجه شما این تبلت 24 اینچیه ! :n02:
(Wacom Cintiq 24HD Graphic Monitor (CINTIQ24HD
tablet features :
- High Definition - If creating and viewing HD imagery is part of your daily workflow, you will appreciate the 24-inch HD (1920x1200) display
- Color Performance - Featuring a 92% Adobe RGB color gamut, the Cintiq 24HD is an ideal display for color-critical workflows, such as animation, photography, and video editing.
- Wide-Screen Dynamics - With a generous 24-inch display, a 16:10 aspect ratio, and an ultra-wide viewing angle, the Cintiq 24HD is perfect for developing wide-screen content
- Working Under Pressure - With 2048 levels of pen pressure sensitivity and 40 degrees of tilt recognition, you'll feel just like you're working with a traditional paintbrush, marker, pen, or pencil.
- Exceptional Comfort - The ergonomically designed counter-weighted stand lets users quickly adjust the Cintiq for multiple working postures, allowing the display to extend over the edge of the desk and float just above the user's lap.
- !!!! من یکی هنوز دهنم وا مونده ! اخه مانیتور من نسبت تصویرش 16 به 10 نیس که برای این اینجوریه :n02:
دوست عزیز این شرکت تبلت های معمولی برای طراحی هم میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عین این که 150 دلاره اما خوب option های اون کجا واسه این کجا :n02:
دوست عزیز خودم میدونم نقشه ها با فرمت اتوکد هستن اما شما دیگه رو تبلت های اندرویدی نمیتونید کاره خاصی روش بکنید !
قبل اینکه با اتوکد نقشه بکشین باید رو کاغذ طراحیش کنین دیگه ؟ :n02: خوب این تبلت ها خیلی کمک میکنه تو طراخی واقعا میشه کارهای خیلی ظریف باهاش انجام داد حتی طراحی چهره انسان با ریزه کاری هاش !
این تبلت ها درسته سیستم عامل خاصی نداره اما ویدیو و اهنگ و عکس و کتاب الکترونیکی و فرمت های دیگه رو به راحتی اجرا میکنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چیه معرفی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازار ایران اگه پیدا بشن که 7 میلیون قیمتشه دومی هم بدردم نمیخوره
این اندروید اتوکد آخه یعنی به درد نمیخوره رو هواوی نصبش کنم؟
دومی کی گفته به درد نمیخوره ؟ :n02: نمایندگیش شرکت هپیران هست تو ایران که محصولات شرکت wacom رو میاره باید از اونا سوال کنی !.نقل قول:
نه عزیز کاره برزگی نمیشه باهاش انجام داد ! آخه شما با 10 مگابایت برنامه چه کاره خاصی میتونی انجام بدی ؟ :n02:
اخر ما نفهمیدیم شما میخوای رو تبلت نقشه بکشی یا ببینی ؟ :n02:
دوست عزیز برای طراحی و نقاشی سرچ کنین توی گوگل و یوتیوب چیزهایی میبینی که واقعا به قدرت تبلتها پی مببرینقل قول:
توی یوتیوب اینو سرچ کنین و ببینین با قلم و تبلت به چه ظرافتی میشه نقاشی کشید و طراحی کرد
Paint with capacitive stylus DAGi P602
برای نقشه های اتوکد هم چند نرمافزار هست که خیلی راحت میشه باهاش کار کرد روی اندروید هم برای مشاهده و هم ویرایش و ترسیم پس از این لحاظ اصلا مشکلی نیست(نمیدونم واقعا این استدلال که 10مگابایت نمیتونه کاری انجام بده یعنی چی)
فقط اینو در نظر داشته باشین برای طراحی رزولیشن صفحه هرچی بالاتر باشه بهتر هست و خط ها و نوشته بهتر دیده میشن بخصوص توی زوم کردن
نقل قول:
عزیز شما داری قلم معرفی میکنی من دارم تبلت معرفی میکنم (این قلمی که میگی اصلا نمیتونه کار اون قلم اون تبلت رو که معرفی کردم رو انجام بده ! ) ! دوست عزیز یعنی شما داری میگی نرم افزار های اندرویدی همون کار autocad کامپیوتر رو انجام میدن !! . من یه چیزی میدونم که میگم با این 10 مگابایت نمیشه کاری کرد , اصلا تو تبلت های اندرویدی نمیشه همچین کاری کرد و نقشه ساختمانی کشید خیلی فضایی فکر میکنی شما ! والا من چند تا برنامه ندیدم !!
من به دوست عزیزمون تبلت مخصوص طراحی معرفی کردم این قلمی که معرفی کردی شما فقط برای صفحه لمسی های خازنی هست و طراحی هاشم دیدم که میگم با اون تبلت مخصوص طراحی خیلی طبیعی میشه طراحی کرد !
در آخر میخوام بدونم شما باهاش نقشه کشیدید که میگید خیلی راحته ! اصلا شما نرم افزار کامپیوتری autocad رو دیدین که نظر میدین و منو مسخره میکنی که میگم این 10 مگابایت کاری نمیکنه ؟
اصلا حرفاتون منطقی نیس و غیر مستقیم دارید میگید نرم افزار 10 مگابایتی اندروید همون کار نرم افزار 6 گیگابایتی سنگین autocad کامپیوتر رو انجام میده نگید این چیزارو مسخرتون میکنند !!!!!!! اخه ابزار ها و option های نسخه کامپیوتر , طرح های گرافیکی نقشه ها ی نرم افزار کامپیوتر ,, همشون تو نرم افزار اندرویدی هستند ؟ یعنی تو اندروید میشه برنامه نویسی کرد ؟ واقعا من تحت تاثیر حرفاتون قرار گرفتم !!
وقتی شما دارید میگید با یه قلم ساده میشه رو همین تبلت اندرویدی همون طراحی رو کرد که رو تبلت wacom معرفی کردم !!! واقعا من به همه چیز شما شک میکنم !
ببخشید شاید من چرت میگم !!! از شما هم عذر میخوام اما واقعا متاسف شدم که باید بیام هر روز جواب انتقاد شما رو بدم ! چون واقعا حرفاتون بی پایه و اساس هست و وقتی اطلاعاتی ندارید خیلی بیش از حد دربارش نظر میدید !
مرسی دوست عزیزم.با قیمت 1 میلیون همه جا تو بازار ها هست.به خصوص من که الان تبریزم زیاد میبینم.
وقتی با گلکسی تب2 ده اینچ مقایسه میکنم (تو سایت دیجی کالا) نتیجه های نسبتا براری داره.مثل کیفیت LCD و CPU . نظر شما چیه؟
مرسی دوست عزیزم.با قیمت 1 میلیون همه جا تو بازار ها هست.به خصوص من که الان تبریزم زیاد میبینم.نقل قول:
وقتی با گلکسی تب2 ده اینچ مقایسه میکنم (تو سایت دیجی کالا) نتیجه های نسبتا براری داره.مثل کیفیت LCD و CPU . نظر شما چیه؟
از سایت های خارجی پرسیدم گفتن 813 یه مدل بالا تر 812 هست و به جز باتری 5000 و عرض 8 میلی به چیز دیگه ای اشاره نکردننقل قول:
این که تبلت دکمه سخت افزاری نداشته باشه چقدر بده؟(قبلا تبلت داشتم ولی به شخصه از دکمه صدا استفاده نمی کردم ولی ظاهرا بودنش مهمه؟برای تعویض رام و غیره )
نقل قول:
شما اگه خیلی اطلاعات کاملی دارید یکم واسه ما و بقیه هم درباره تبلت های Wacom به اشتراک بگذارید همه استفاده کنن ! متاسفم واستون یعنی من احمقم بیام اطلاعات غلط بدم به دوستانمون , خیلی واسه من جالبه تو سایت رسمی شرکت Wacom نوشته تبلته اینا بعد شما دارید میگید اینا
دستگاه های طراحی هستن !!! من نمیدونم چی بگم بگذاریم بقیه نظر بدن !!!! :n13:
من اینجا روضه میخوندم شما نخوندی روضه منو ؟ !!!! انگار باید 100 بار توضیح بدم تا شما قانع شی این تبلته و بیشتر فرمت های صوتی تصویری هم توش قابل اجراست ! option های زیادی هم داره منو داره ,,
خیلی واسم جالبه شما دارید میگید نرم افزار اندرویدی همون عملکرد نرم افزار کامپیوتری رو داره , اینم بگذارید بقیه دربارش نظر بدن !!! من اصلا ادعا نداشتم ! هیچ وقت هم ندارم فقط دارم به هم وطنام یه کمک کوچیکی میکنم عین شما نیستم که بیام بگم من فلان مدرک رو دارم و 1000 برابر شما اطلاعات
دارم ,,, خوب دوست عزیز اگه اینطوره چرا اطلاعات غلط میدید اینجا !
هر جور توهینی هم خواستید به من میکنید منم هیچی نمیگم چون تو شخصیتم بی احترامی تعریف نشده !!
نقل قول:
دوست عزیز به نظر من بگیر این تبلتو چون با قیمت 1 تومن بهترینه با اون دوربینش و dual led flash !! از نطر صفحه نمایش هیچ فرقی نمیکنه با galaxy tab 2 10 inch اما از نظر سخت افزاری تبلت htc سرتره ازش , چون پردارندش با فرکانس 1.5 گیگاهرتز هست ! , gpu adreno 220 در تمام بنچمارکها عملکرد بهتری نسبت به gpu power vr sgx 540 سامسونگ داشته , پس شک نکن htc jet stream قدرتمند تره .
موفق باشید.
مرسی دوست عزیزم. بعضی از دوستان میگن خیلی سنگینه و ساخت 2 سال پیشه. حالا سنگین بودنش به کنار اما اینکه ساخت قدیمه و آندروید 3.1 داره و آپدیت هم نخواهد شد مشکلی نداره؟ راستی کجا میتونم بنچ مارک ها رو ببینم؟نقل قول:
اره ساخت 2 سال پیشه خوب اما galaxy tab 2 10 inch هم ماله 1 سال و نیم پیشه !!نقل قول:
50 گرم با آیپد فرق میکنه زیاد هم سنگین نیس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم بنچمارک , دوست عزیز نگران نباشین به نسخه های جدید اندروید اپدیت میشه .
موفق باشید.
بعد 100 صفحه مشاوره از دوستان زحمت کش بالاخره ainol novo 9 رو با لوازم جانبی 1100سفارش دادم :n19:
دعا کنید سالم برسه :n06:
میگم این سفارش اینترنتی عجب استرسی داره :n02:
پول رو که اول میریزی فروشنده رو هم که نمیشناسی گارانتی هم که نداره معلوم هم نیست که کی به دستتت میرسه و اصلا سالم میرسه یا نه:n01:
نقل قول:
دوست عزیز مبارکتون باشه :n02:
چرا استرس ؟ مگه از کجا خرید کردین ؟ :n02:
با بررسی هایی که از نزدیک با تبلت سامسونگ گلکسی 10.1 به عمل اورده شد نتیجه اینو داد که اصلا ارزششو نداره واقعا تبلت گندی هست
اما با تعجب فراوان نمونه ی مشابه از برند اپل -آی پد 4 با اینکه کانفیگ پایین تری داره اما واقعا مثله ساعت سوسیس کار میکنه :دی عالیه سرعتش
حتی اینکه سامسونگ در حین پخش فیلم کرش کرد!!
سجاد جان ممنون حرفت درست بود دمت گرم
در ضمن یه سوال اینکه تو ای پد 4 امکاناتی مثله آفیس هست که فارسی هم تایپ کنه؟
نقل قول:
من به شما چند بار گفتم اول خودتون تست کنید بعد نظر بدید که خوبه یا بد (خوبه که به نتیجه رسیدید ! ) !! من به خاطر همین میگم که یه روزی میاد و حرف من تایید میکنین :n02:
آیپد 4 کانفیگ پایین تری داره ؟ !!!! دوست عزیز الان آیپد 4 تو بنچمارک ها از بهترین تبلت اندرویدی 2 برابر بهتر عمل کرده !! چه جور آخه روتون میشه با سامسونگ گالاکسی نوت 10 مقایسش کنید ! الان در حال حاضر قوی ترین تبلت اندرویدی xperia tablet z هستش که نصف عملکرد آیپد 4 رو هم نداره چون سیستم عامل اندروید روش نصبه !
قابل توجه اون دوستی که میگفت یکی از اشکالات اندروید رو بگو ! بیا دوست عزیز تحویل بگیر وسط فیلم کرش کرده ! خوب من دارم وقتی میگم اندروید هنوز ضعف داره باز بعضی ها میان همچین تعریف میکنن ازش انگار سرعتش از Windows 8 هم بالاتره !!!!
آیپد از زبان فارسی کامل پشتیبانی میکنه خیالت تخت دوست عزیز .:n02: درزم application هایی که میاد اول واسه ios میاد بعد یکماه واسه اندروید میاد , application های ios خیلی بیشتر از اندرویده !
خیلی ممنونمنقل قول:
از کمک های که کردید کمال تشکر رو دارم
استرس از این بابت که یه 16 روزی باید صبر کنی ببینی چیزی که دستت میرسه همونیه که تو مشخصاتش نوشته یا نه به ویدیو های یوتیوب زیاد اعتماد ندارم
از سایت ایران شیپینگ اقدام کردم
من باشم از انجمن ها جنس بالای 50 تومن خرید نمیکنم وقتی میتونم از سایت های معتبر با همون قیمت خرید کنم !نقل قول:
ایشالا همون باشه ! اما انجمن persian tools که معتبر تر بود چرا از اونجا خرید نکردید به نظر من ارزونتر هم میدادن !
من کاری نکردم لطف داری شما .:n02:
یعنی میشه باهاش اکسل و اینچیزا رو در نسخه ی ios هم کار کرد؟نقل قول:
آیپد از زبان فارسی کامل پشتیبانی میکنه خیالت تخت دوست عزیز
فارسیه فارسی؟ :دی
نقل قول:
الان شما یه جوری حرف میزنی انگار تو ios هیچ کاری نمیشه کرد :n02: خوب دوست من , من میگم ios نرم افزاراش بیشتره از اندرویده , آره عزیز کیبوردش فارسی میشه راحت راحت ! :n02: