ربطی به این قضیه Workgroup و Domain اینا نداره ؟نقل قول:
بعدشم وقتی دو تا مودم به سویچ وصله مگه نباید رو سیستم ها دو تا کانکشن داشته باشیم ؟
ما الان رو سیستم هامون فقط یه دونه کانکشن داریم !
Printable View
ربطی به این قضیه Workgroup و Domain اینا نداره ؟نقل قول:
بعدشم وقتی دو تا مودم به سویچ وصله مگه نباید رو سیستم ها دو تا کانکشن داشته باشیم ؟
ما الان رو سیستم هامون فقط یه دونه کانکشن داریم !
شما با کابل LAN به مودم وصل میشی یا با وایرلس ؟نقل قول:
با وایرلس نمیتونی مودم رو کانفیگ کنی فقط باید با کابل به مودم وصل بشی
راستی می خوای به اینترنت کانکت بشی یا شبکه محلی؟
دقیق بگی شاید بشه یه جوری مشکلت رو حل کرد ...
سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ...:31:
سلام
دوستان ما یه شبکه Workgroup وایرلس داریم که روترش و کارتاش همه Dlink هست. همه تنظیمات شبکه میزون هست اما نمی دونم چرا بعضی از سیستم ها نمی تونن همدیگه رو پینگ کنن. تنظیمات IP رو هرجور تغییر میدم نمیشه که نمیشه. حتا رو حالت اتومات هم می ذارم بازم نمی شه. پیر شدم چن ساله دارم با این موضوع سر و کله می زنم درست نمیشه که نمیشه. توروخدا یکی راهنمایی کنه.
یکم بیشتر توضیح بده و مشکلت رو دقیق بگو ... تنظیمات IP کلاینت ها و روتر چطوریه ؟نقل قول:
و بازهم شعار معروف من :
سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم قبلا با PPPoE کانفیگ شده و مشکلی نداره ؛ با وایرلس میتونم به اینترنت وصل بشم ؛ ولی میخوام از LAN استفاده کنم و همزمان به هر دو مودم وصل باشم !نقل قول:
طوری که دو تا کانکشن داشته باشم !
تنظیمات آی پی روتر 192.168.1.1نقل قول:
کلاینت ها یی که لازم دارم در حال حاضر از 192.168.1.100 شروع کردم که لامصبا هیچکدوم به هم پینگ نمیشن. فعلا 100 و 101 رو برای تست یه نرم افزار مانیتورینگ میخوام که پینگ نمیشه. رو حالت اتوماتیک هم بازم پینگ نمیشه.
ip 192.168.1.100
subnet mask 255.255.255.0
default gateway 192.168.1.1
dns server 192.168.1.1
برای اینکه بعضی از کلاینت ها به اینترنت وصل نشه dns server نمیزنم که بازم فرقی نداره. بزنم یا نزنم بعضی سیستمها به هم پینگ نمیشه. ناگفته نمونه که تمام کلاینت ها رو طبق همین سیستم کانفیگ می کنم فقط 100 آخرش رو تغییر میدم. بعضی ها سالمن بعضی ها نه!:18:
نمی دونم چطوری ولی الان من میتونم با همین یه کانکشن با تعریف IP و Default Gateway به هر کدوم از مودم ها وصل بشم !نقل قول:
یعنی IP رو اتوماتیک که بذارم به مودم اولی و شبکه داخلی وصل میشه ، دستی بهش در رنج مودم IP بدم وصل میشه به مودم ADSL و میتونم از اینترنت استفاده کنم !
الان من چطوری میتونم به هردو تا مودم همزمان دسترسی داشته باشم ؟
شما اگه بخوای با LAN به اینترنت وصل بشی که نباید خودت دستی IP بدی !نقل قول:
منظورت رو روشن و دقیق بگو : یه جایی دوتا شبکه داره : 1-شبکه وایرلس 2-شبکه LAN
شما به وایرلس وصلی (شبکه وایرلس + اینترنت) حالا میخوای از طریق LAN به شبکه ات وصل بشی یا به اینترنت. اگه اینترنت که باید IP رو بذاری رو اتومات ، اگه هم اینترنت بخوای و هم به شبکه محلی بخوای وصل بشی باید IP رو بذاری رو اتومات و اون IP موردنظر تو شبکه محلی رو از به صورت Alternate configuration تعریف کنی ...
حالا منظورت همینه یا مشکل چیزه دیگه است؟
دوست عزیز علی الظاهر که مشکلی نیست ... یه احتمال دیگه که میدم(شاید خنده دار باشه) اینه که مشکل از تنظیمات فایروال باشه ... اونا رو چک کردی ؟ در ضمن واسه این که به اینترنت وصل نشه بهتر اینه که Policy تعریف کنینقل قول:
همین که علی ااظاهر مشکلی نیست داره منو دیوونه می کنه دیگه. :grrr::weird::34: فایروال ویندوز خاموشه آنتی ویروس هم نود 32 هست که کلا اگزیت می کنم اما بازم مشکل همچنان پابرجاست. پالسی هم بلد نیستم تعریف کنم. دیوونه شدم. :4::45::39::2:نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
بدتراز اون اینه که بعضی از سیستم ها روشون که کلیک می کنیم یوزرنیم و پسوورد می خواد!!! :18: این دیگه نوبره! هیچ جا تاحالا پسوورد واسه هیچ سیستمی تعریف نشده اما میخواد!!!!
ضمن تأیید بقیه ی حرفهای احسان،در این مورد باید بگم که از طریق وایرلس میشه مودم رو کانفیگ کرد.نقل قول:
من اصلا قرار نیست با وایرلس به اینترنت وصل بشم !نقل قول:
با وایرلس مشکلی ندارم و خیلی راحت میتونم از اینترنت استفاده کنم اما وایرلس رو غیرفعال کردم !
ببینید ...
یه شبکه داخلی داریم با یه سرور ، یه سویچ ، یه راک ، یه مودم و یه روتر که اون هم از طریق یه خط تلفن به یه شبکه بزرگتر وصله !
از این طریق هم میتونیم از شبکه داخلی استفاده کنیم ، هم به سرور وصل شیم ، هم اینکه از طریق یکی از سرورهای اون شبکه بزرگتر به اینترنت وصل بشیم که به خاطر فاصله ای که داره سرعتش اینترنت خیلی پایینه !
همه سیستم ها هم از روتر IP اتوماتیک میگیرن !
هر کدوم از کلاینت ها فقط کافیه با کابل وصل شه به سویچ تا خود به خود کانکشن LAN درست کنه و به شبکه متصل بشه !
خب تا اینجا مشکلی نداشتیم !
الان ما اومدیم یه مودم TP-Link گرفتیم و یه خط اشتراک ADSL رو روی یه خط تلفن جدا فعال کردیم !
مودم جدید رو کانفیگ کردم و بدون هیچ مشکلی میتونم از طریق پورت های شبکه ش از اینترنت استفاده کنم !
اما من میخوام از طریق همین شبکه ای که داریم به تعدادی از سیستمها اینترنت برسونم !
واسه همین اومدم مودم رو با کابل به سویچ وصل کردم !
الان روی کلاینت ها همون یه دونه کانکشن قبلی هست و کانکشن جدیدی ایجاد نمیشه !
خب الان اگر تنظیمات کانکشن رو دستکاری نکنم ، به شبکه وصله و از اون اینترنت کم سرعت استفاده می کنه !
اما وقتی IP رو میذارم در رنج IP مودم جدید و Default Gateway رو هم IP مودم جدید میذارم ، سیستم کلاینت وصل میشه به مودم جدید و از اون طریق اینترنت پرسرعت دارم اما دیگه به شبکه قبلی دسترسی ندارم !
چیزی که من میخوام راهیه که بتونم بر روی کلاینت همزمان هم از شبکه استفاده کنم ، هم اینترنت پرسرعت !
یا اینکه حداقل دو تا کانکشن داشته باشم تا هر کدوم رو جداگانه تنظیم کنم و هر زمان خواستم از هر کدوم استفاده کنم کانکشن مربوطه رو Enable کنم !
فکر کنم همه چی رو توضیح دادم ! :20:
با جناب وارسته موافقم !نقل قول:
تا حالا با وایرلس چندتا مودم رو کانفیگ کردم بدون هیچ مشکلی !
اما فکر کنم جایی خوندم که یه سری از مودم ها رو با وایرلس نمیشه کانفیگ کرد !
اتفاقا يوزم ادمينه..اگه يبار سيستم رو ري استارت كنم اونوقت ميتونم سرويس رو هر كاري كه ميخوام باهاش بكنم اما بعد يه مدت دوباره سرويس غير قابل دسترس ميشهنقل قول:
عجیبه ... حالا چیز کن. توی Start سرچ کن Services.msc و روش کلیک راست کن و Run as administrator رو بزن و تست کن ببین اوکی میشه؟نقل قول:
راه دوم اینه که از Safe mode بری و سرویس رو روی Automatic بزاری.
نقل قول:
ممنون از شما
البته startup type روي اتوماتيك هست ولي قادر يه استارت كردنش نيستم
حالا Safe mode رو تست کن. من مغزم دیگه کار نمیکنه.نقل قول:
دوستان ببخشید
من گشتم پیدا نکردم . اگه تکراری هست لطف کنید نگید بگرد . یا لینک بدید یا دوباره یه توضیح کمی بدید
زیاد شبکه کار نکردم برای همین وارد نیستم !
4 تا کامپیوتر + یک لپتاپ داریم که همشون ویندوز سون هستند
یک اکسس پوینت dlink که کابل اینترنت مودم بهش وصل شده ! و با پورت لن به یکی از کامپیوتر ها !
بقیه کامپیوترها کارت شبکه بیسیم دارند
تنظیمات وایرلس اکسس پوینت درست انجام دادم و همه کامپیوتر ها به اینترنت وصل هستند !
الان میخوام بین اینها یه شبکه ایجاد کنم که بشه فایل و پرینتر را اشتراک گذاشت ! بدون قعطی
از Home Group ویندوز سون استفاده کردم . خوب میشه اشتراک گذاشت اما یه بار کار میکنه 10 بار اجازه دسترسی داخل شبکه را نمیده ! و پیام خطای
Windows cannot access \\SAM-PC
Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose.
وقتی دکمه Diagnose را میزنم باز درست نمشه.
حتی home Group را troubleshooter میکنم درست نمیشه !
من میخوام یه جور شبکه باشه که یه درایو در یکی از کامپیوتر ها به اشتراک بازم و بقیه بتونن از مطالب داخلش استفاده کنند
دسترسی وایرلس برای همه 100% هست به جز یک کامپیوتر که 75 تا هست !
ممنون میشم یک نفر بتونه کمککنه !
دوست عزیز به کامپیوترات IP دستی تو رنج *.192.168.1 بده . اینطوری راحت پرینترت رو میتونی تحت شبکه نصب و استفاده کنی.نقل قول:
یکسری تنظیمات کوچولو هم باید تو قسمت sharing تو ویندوز سون انجام بدی تا دسترسی کامپیوترا به اون درایوی که میخوای راحت و بی دردسر انجام بشه. راستی وقتی ip دستی میدی حتما DNS های مربوط به ISP که ازش اینترنت گرفتی رو هم وارد کن تا اینترنت تو کامپیوترات بیاد. مثلا DNS صبانت ایناست 89.165.40.13 و 4.2.2.4
ممنون پاسخ دادید
خب کامپیوترا خودش اتوماتیک IP میده . مثلا تو تنظیمات روتر وایرلس میرم اسم کامپیوتر و آیپی را 192.168.0.100 و 192.168.0.101 و 192.168.0.102 اینحوری به همراه مک آیدی نشون میده نشون میده !
خب آیپی را که میزنم ارور اینجوری میشه
Windows cannot access \\192.168.0.102
Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose.
مثلا الان من استفاده میکنم 10 دقیقه دیگه دسترسی ندارم . مشکل اینجاست . که یهو دسترسی قطع میشه
پرینتر یه بار وصله اما چند دقیقه بعد قطه میشه !
درایو را اشتراک گذاشتم بعضی وقتا میشه استفاده کرد اما بیشتر وقتها دسترسی نیست
مال من پار آنلاینه مشکلی با اینترنت ندارم
نه قطع میشه نه سرعتش میاد پایین . تنها مشکل اشتراک هست
چون اتوماتیک ip میگیره بعضی وقتا قطع میشه. برو تو network and sharing بعد برو تو change adapter seting بعد ip version 4 اونجا از روی optain بردار خودت دستی به کامپیوتر ip بده . فقط ip هات با هم فرق کنه . هر سیستم یک ip ولی توی یک رنج . مثلا یکی 192.168.1.50 یکی دیگه 192.168.1.56 یکی دیگه 192.168.1.70 بعد اینطوری سیستم هات همیشه تو شبکه یه ip مشخص دارن و ارتباط قطع نمیشه.
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
راستی اگه ip روترت تو رنج *.192.168.0 است باید ip سیستماتو تو این رنج بدی. مثلا 192.168.0.50
تو قسمت change adapter seting فقط Local Area Connection حالا اسمش مهم نیست اما Option نداره .
بقیه کمپیوترها هم Local Area Connection را دارن و یکی هم که مال وایرلس هست ! اون هم Option نداره
اگه میشه یکمی کامل تر توضیح بدید . چه جوری دستی آی پی بدم
درسته خودشه. همون local درسته . روش کلیک راست کن . properties بعد ip version 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
البته یه نکته . subnet mask 255.255.255.0 , defualt gateway 192.168.0.1 بذار. بعد توی dns 89.165.40.13 , و alternate dns 4.2.2.4 بذار. چون وقتی دستی ip میدی باید اینارو هم بذاری تا اینترنت بیاد تو کامپیوترت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
اینم لینک عکسه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
درود.
چگونه بفهمیم پینگ تایممون چقدره؟
ممنون.
وقتی یه مقصدی رو Ping کنی یه قسمت داره به نام Time که عدد جلوش مقدار زمان پینگ شماست. مثلا:نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=58
که اینجا پینگ تایم من 248 میلی ثانیه اس.
راه حلی سراغ ندارین ؟ :13:نقل قول:
الآن این 248 میلی ثانیه خوبه؟ این اعداد رو از کجا میتونم ببینم؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
1.اگه مودم به صورتpppoeست شده باشه میشه به کامپیوتر به صورت دستی ip داد یا اینکه حتما باید مودم هم باید bridg بشه؟
2.اگه به صورت دستی آیپی دادیم نیازی به ساختن کانکشن هست؟(در صورتی که مودم به صورت pppoe ست شده است؟
باید Command Prompt رو باز کنی و توش بزنی:نقل قول:
Ping IP و بجای IP ، اون IP مقصدت رو میزنی و اینتر میکنی و اگر ارتباط وصل باشه Reply میده.
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
1. میشه. فقط باید IP که میدی توی رنج IP مودم باشه.نقل قول:
2. نه IP دادن ربطی نداره. کلا اگه PPPoE باشه نیازی به ساخت کانکشن نیس.
موفق باشی.
سلام.دوستان.من یه لب تاب دارم که از طریق مودم ADSL باهاش به اینترنت وصل میشم.ضمنا این لب تاب وایرلس هم داره.میخاستم بدونم میشه از طریق وایرلس اینترنت رو با گوشی موبایل به اشتراک گذاشت؟ (گوشی من c5-03 نوکیا هستش که قابلیت wifi رو داره) ممنون میشم راهنمایی ام کنید
اگه مودم وایرلس داشته باشه بله میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
مودمتون روتر هم هست دیگه؟
سلام. command prompt چطوری باز میشه؟ من توی run کلمه iping ip رو میزنم ولی یه صفحه سیاه میاد و زود میره . فکر کنم قبلش باید چیز دیگه ای بنویسیم؟نقل قول:
مهردادجان مودم وایرلس نیست.من میخام با ADsl به اینترنت متصل بشم بعد با لب تاب اینترنت رو با گوشی share کنم.(از طریق وایرلس لب تاب و wifi گوشی)
سلام شما توي RUN دقيقا اينو بنويس:نقل قول:
سلام. command prompt چطوری باز میشه؟ من توی run کلمه iping ip رو میزنم ولی یه صفحه سیاه میاد و زود میره . فکر کنم قبلش باید چیز دیگه ای بنویسیم؟
ping ip -t
به جاي ip اي پي مقصد رو ميزني مثلا:
ping 4.2.2.4 -t
توی Run بزن CMD و اینتر کن.نقل قول:
فکر می کنم باید رو لپ تاپتون یه Ad-hoc ایجاد کنید !نقل قول:
من تا حالا تونستم با بلوتوس لبتاپم به گوشیم اینترنت بدم. سرعتشم 110 کیلوبایته که برای کار کردن مناسبه . ولی با وایرلس لبتاپ نه . اگه گوشیت از ADHOC پشتیبانی کنه احتمالا بشه اینترنت داد تو گوشیت . قبلش باید یه ارتباط ADHOC با کارت وایرلس لبتاپت ایجاد کنی ، بعد با گوشیت وایرلس سرچ کنی اگه پیدا کرد از ADHOC پشتیبانی میکنه . بعدش احتمالا با یکسری تنظیمات بشه اینترنتو داد تو گوشیتنقل قول:
سلام.
توی سایت ping test پینگ من رو 340ms زده ولی توی command prompt که میزنم 1850 ms میزنه. اولا چرا این همه اختلاف؟ کدوم درسته؟ ثانیا توی سایت ping test پینگ مارو با کدوم سایت میزنه؟