ویدئو حرکت بســـــــــــــیار زیبای کیروش مقابل سرمربی کره :n02:
Printable View
ویدئو حرکت بســـــــــــــیار زیبای کیروش مقابل سرمربی کره :n02:
به همه ی بچه های پی سی ورلد تبریک میگم....:n16:
فقط امیدوارم یکم تیم جوون تر بشه و چند تا لژیونر بدیم بره اروپا .:n12:
بازم بحث رنگهانقل قول:
عزیزم اگه سید جلال نبود دفاع استقلالی راحت 4 تا رو خورده بود ( نمیخواستم وارد حاشیه بشم ولی نمیزارید :دی )
نه عزیز بحث رنگ نیست مسئله بحث بازیکنای لیگ و تاثیر لیگ روی تیم ملیه :n01:نقل قول:
جزییات برگزاری مراسم استقبال از ملی پوشان فوتبال در صورت صعود به جام جهانی اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون فوتبال، در این اطلاعیه آمده است: فدراسیون فوتبال در صورت صعود مستقیم تیم ملی به جام جهانی 2014 برزیل، مراسم ویژه ای برای استقبال از ملی پوشان در ورزشگاه آزادی تدارک دیده است.
این مراسم ساعت 17 روز چهارشنبه 29 خرداد92 در ورزشگاه آزادی، با حضور علاقمندان و طرفداران تیم ملی برگزار خواهد شد و بازیکنان پس از ورود به ورزشگاه آزادی، طی مراسمی دور افتخار می زنند و صعود به جام جهانی را همراه با تماشاگران پرشور جشن خواهند گرفت.
در این مراسم از ملی پوشان تقدیر می شود و مراسم نورافشانی هم در پایان با شکوه خاصی برگزار خواهد شد.
در این مراسم تنها آقایان می توانند حضور داشته باشند و از بانوان علاقه مند به تیم ملی درخواست می شود تا از آمدن به استادیوم آزادی خودداری کنند.
همچنین رسانه های گروهی برای حضور و پوشش خبری در این مراسم می توانند با به همراه داشتن کارت پوشش خبری مسابقات سازمان لیگ و حراست ورزش و جوانان در این مراسم حضور داشته باشند.
کيروش:خدا ميداند در جامجهاني هستم يا نه
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران بازي هوشيارانه تيمش را يکي از عوامل موفقيت در بازي با کرهجنوبي و صعود به جام جهاني 2014 برزيل دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کارلوس کيروش پس از پيروزي يک بر صفر برابر کرهجنوبي و صعود به جام جهاني در نشست خبري گفت: بازي سختي بود، ميدانستيم با تيم خوبي قرار است بازي کنيم. در بازي امروز بسيار تحت فشار بوديم و ميدانستيم مسابقه سختي را پيش رو داريم که خوشبختانه تيم من بسيار هوشيارانه و منطقي بازي کرد.
سرمربي تيم ملي ايران افزود: اعتماد، اعتقاد و ايماني که به بازيکنانم داشتم علت اين مسئله بود که امشب موفق شديم به جام جهاني صعود کنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا در جام جهاني هم روي نيمکت تيم ملي ايران مينشيند، اظهار داشت: اين سوال را تنها خدا ميتواند پاسخ دهد.
کيروش همچنين خطاب به مردم و بازيکنان تيم ملي کرهجنوبي گفت: در اين بازي هم آنها عملکرد بسيار خوبي داشتند و بايد به تيم ملي کرهجنوبي هم به خاطر صعودش به جام جهاني تبريک ميگويم. اميدوارم روزي مانند تيم ملي کره بازي کنيم.
Fars
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسن روحانی صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی را تبریک گفت
رئیس جمهور منتخب ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تماس با سرپرست و کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران صعود به جام جهانی را تبریک گفت.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به کره جنوبی، حسن روحانی دقایقی بعد از پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر کره جنوبی در تماس تلفنی با مهدی محمدنبی و جواد نکونام صعود تیم ملی به جام جهانی 2014 برزیل را تبریک گفت و برای بازیکنان ایران آرزوی موفقیت کرد.
چقدر خوش قدمه جدا :n02:
خیلی خیلی خوشحالم. فقط میتونم بگم مبارک هممون باشه. :n16:
من هم این برد شیرین رو به همه ایرونیهای باحال تبریک میگم:n20: و البته من از همون بازی قبل گفتم قطر کثیف بازی میکنه اومدید به من گفتید قطر آبرو داره فلانه بهمانه ... حالا دیدید.... دم همه ملی پوشا قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژ:n09:
قطر عروسک خیمه شب بازی
گل اولو که زدن دام بود.خوشا به حال غیرت ایرانی
اسپم نشه: من یکی اصلا استرس نداشتم...میدونستم صد در صد صعود میکنیم...اینو بعد از بازی با قطر گفتم که ایران کره رو هم شکست میده
پیش بینی اش هم کار سختی نبود
تیم ملی ایران قبراق
تیم ملی کره خسته و نحیف
سرمربی ایران پرتجربه و میدون دیده و استاد جنگهای روانی
سرمربی کره ضعیف و احساسی....
من یک قطری 1000 ننگ بر دل دارم/ من یک کره ای هزار فحش به چوی در دل دارم/ من یک ایرانی شادیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
دارم:n19::n19::n19::n19::n19::n20::n20::n20::n 02::n02::n02:
یعنی خدایی تا قبل بازی خونسرد این مدلی بودی داداش؟:n10:نقل قول:
دوستان
چند صفحه قبل یه عکس از سرمربی کره بود که کلمه LOOL رو دور چشش کشیده بودن
گشتم نبود
یکی عکسش رو بهم میده
ممنون
امیدوارم با اسپانیا یا آرژانتین هم گروه بشیم :n12: اگه کیروش سرمربی باشه و این سیستمو بده احتمال برد هم داریم :n02:
+
:n12:برزیل آماده باش. غیور مردان ایران دارن میان :n12:
صلوات رحمتی برای گل نخوردن رحمان
دروازهبان اسبق تیم ملی گفت: برای رحمان احمدی و موفقیتش در بازی با کره جنوبی صلوات میفرستادم.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، مهدی رحمتی در مورد پیروزی یک بر صفر مقابل کره جنوبی گفت: از این پیروزی بسیار خوشحال هستم. دوست داشتم در کنار تیم ملی باشم اما قسمت نبود. دلم کنار تیم ملی بود و با تمام وجود برای صعود تیم ملی دعا کردم و نکته مثبت این اتفاق خوشحالی 75 میلیون ایرانی بود که من و خانوادهام جزو آنها بودیم.
وی در مورد اینکه رحمان احمدی واکنشهای خوبی در این دیدار از خود ارائه کرد، افزود: لحظات خیلی سختی بود. رحمان در این دیدار عملکرد بسیار خوبی داشت. او دوست خوب من است و قبل از بازی با او صحبت کردم. آرزوی قلبیام درخشش رحمان احمدی بود و برای اینکه گل نخورد صلوات میفرستادم.
مهدی رحمتی در مورد اینکه با این پیروزی و صعود به جام جهانی احتمال از بین رفتن کدورتها وجود دارد، گفت: الان زمان صحبت در مورد این مسئله نیست، همیشه کدورتهایی وجود دارد که حل میشود، اکنون موفقیت تیم ملی مهم است. خودم به شخصه روی کشورهای عربی حساسیتهای زیادی دارم و از پیروزی مقابل قطر و لبنان لذت بردم. میدانم شکست کره جنوبی در خانه چقدر سخت و لذتبخش است. امیدوارم صعود ایران به جام جهانی که باعث خوشحالی ایرانیان شد به رشد و پرورش جوانان بیانجامد و با امید کار خود را دنبال کند، فوتبال ما با این صعود زنده میماند.
وی در پاسخ به صحبتهای هادی طباطبایی که به تمجید از او پرداخت، عنوان کرد: افتخار شاگردی شما را دارم و کاملا من را میشناسید. زمانی که برای تیم ملی بازی میکردم با تمام وجودم در میدان حاضر میشدم و حالا که در این 3 بازی کنار تیم نبودم با قلب و جان برای تیم ملی دعا میکردم. امیدوارم تیم ملی در ادامه راه خود سربلند باشد و وقتی خوشحالی مردم را میبینم نمیتوانم آرزوی دیگری داشته باشم.
+
زمانه قرعه نو میزند به نام شما
خوشا شما که جهان میرود به کام شما
در این هوا چه نفسها پر آتش است و خوش است
که بوی عود دل ماست در مشام شما
تنور سینه سوزان ما به یاد آرید
کز آتش دل ما پخته گشت خام شما
فروغ گوهری از گنج خانه شب ماست
چراغ صبح که برمیدمد ز بام شما
ز صدق آینه کردار صبحخیزان بود
که نقش طلعت خورشید یافت شام شما
زمان به دست شما میدهد زمام مراد
از آنکه هست به دست خرد زمام شما
همای اوج سعادت که میگریخت ز خاک
شد از امان زمین دانهچین دام شما
به زیر ران طلب زین کنید اسب مراد
که چون سمند زمین، شد ستاره رام شما
غیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرت :n12:
منم خیلی دوست دارم با آرژانتین همگرو شیم، مسی همون بازی اول آقای گلیش رو تضمین میکنه :n09:نقل قول:
عزیزم خودمونو دست کم نگیرنقل قول:
تو 8 بازی 2 گل خوردیم
البته بماند که با همون 2 گل 2 تا باخت دادیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوجوگو: به کيروش تبريک ميگوييم
يک روزنامه پرتغالي به سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در جام جهاني برزيل تبريک گفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه اوجوگو گزارشي از بازي سهشنبه ايران و کرهجنوبي منتشر کرد و به کارلوس کيروش براي آنکه به عنوان اولين پرتغالي لقب گرفته که به مسابقات برزيل 2014 راه يافته، تبريک گفت.
اين روزنامه نوشت: با برد يک بر صفر ايران مقابل کره در ورزشگاه اولسان، تيم تحت هدايت کيروش به جام جهاني راه يافت. او (کيروش) اکنون اولين پرتغالي است که به اين بازيها راه يافته که به اين خاطر سزاوار تقدير و تبريک است.
در ديدار روز سهشنبه (امروز) رضا قوچاننژاد با گل دقيقه 59 همانند بازي رفت در ورزشگاه آزادي يک بر صفر برنده شد و به پيکارهاي سال آينده در برزيل رفت.
جاتون خالی چه خبر بود تو خیابون ها
بدون اغراق اولین بوق ها رو هم خودم زدم :n02:
نمیدونم چرا بقیه میترسیدن اول.ولی از دقیقه 90 رفته بودیم تو فاز شادی و بوق زدن و جیغ زدن:n02:
راستی میدونید کیروش به مربی کره چی گفت؟
رفت سمتش و به زبان اسپانیولی میگه : Toma.... یعنی بگیر ... بگیر
پاس گل رو کی داد ؟
پاس گلی نداشت حرکت انفرادی گوچی بود که با سماجت از اشتباه مدافع کره ای استفاده کرد یک توپ ربایی زیبا و یک ضربه دقیق و حساب شده کار رو تموم کرد :n01: یاد گل وحید هاشمیان افتادم به همین کره تو سئول زد تو شرایط مشابه دقایق پایانی یک چیپ زیبا و راه دور اون بازی 1-1 شدیم!نقل قول:
فراموش نکردم چقدر انتقاد میشد چرا از اروپا دورگه دعوت میشه و جوانان لیگ خودمون دیده نمیشن!! کاملا برام قابل تصوره اون توپ اگه گیر بازیکنانی مثل رضایی و کریم و حتی خلعتبری میومد چی میشد! ... صعود امروز رو مدیون دورگه ها و مخصوصا گوچی هستیم دو تک گل 3 امتیازی بسیار حساس مقابل قطر و کره زد آمار بازی/گل ش فوق العادست!+کلا خوب نمیبازیم به کره تو کشورش :n01:
بعد از برد همه میخوان تصاحب کنن پیروزی رو از بالا تا پایین مملکت پیام و نامه و توییت و ... میدن!!:n09: ولی موقع باخت کسی نیست مسئولیت گردن بگیره و مشکلات ورزش کلا مهم نیست!نقل قول:
یادم نیست ولی تو اینتر نت میگن حسن...
پ.ن: فردا همزمان با جشن صعود در ورزشگاه آزادی گودبای پارتی محمود برگزار میشود!حضور شما دلگرمی ماست :n20:
من هم تبریک میگم به همه دوستانی که برای تیم ملی کشورمون دعای خیر داشتند:n11::n12:نقل قول:
و از صمیم قلب خوشحالم که مهاجم هوشمندی مثل رضا قوچان نژاد رو در تیممون داریم:n16:
منم مایلم با ارژانتین همگروه بشیم میدونید چرا؟
برعکس شما فکرمیکنم! ارژانتین جز تیم های فوق العاده عالی ولی فوق العاده بدشانس و بدنتیجه در جام های جهانی اخیر بوده! و چه فرصتی برای ما بهتر ازاین:n06:
یادم نیست ولی تو اینتر نت میگن حسن...نقل قول:
تـبـریـکــ مـیـگــمـ بـه هـمـه دوسـتـانــ
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
من که بلافاصله بعد از بازی با دوستان پریدیم بیرون واسه جشن شادی و صعود به جام جهانی
این بازی رو شمال بودم و تماشا کردم...(متل قو)
درسته خیلی شلوغ بود و ملت ریخته بودن تو خیابون ها و شادی میکردن!!
ولی یه چیزی منو خیلی ناراحت کردش....
مردم اصلا اون شوق و ذوق سال 2006 رو نداشتن!!!
هم تعداد زیادی نبودیم که جشن گرفته بودیم صعود مقتدرانه ی تیم ملی....
و هم مردم اون هیجان سابق رو نداشتن به هیچ وجه!!
دیگه حال و حوصله ی خوشحالی و شادی واسه ملت نداشتن به خدا !!! :n03: :n27::n27:
تبریک به همه
ما بعد از بازی رفتیم تو خیابون تا همین حالا
اصفهان خیلی شلوغ بود نیرو انتظامی هم دمشون گرم عالی بودن از خیابون انقلاب تا چهار باغ خیلی شلوغ بود:n16:
نقل قول:
این تیم هم رفت بغل دست تیم 98
این تیم هم تاریخ ساز و در یادها برای همیشه ماندگار شد
بچه ها متشکریم ...
قطری های ... 5 گل که خوردن
یکی دیگه میخوردن کره حذف میشد و هی میخندیدیم هی میخندیدیم
سایت گل چه بی موقع هنگ کردش ها
اصلا آپدیت نمیشه
هنوز ناراحتم چرا ازبک ها گل بعدی رو نزدن :n02:
دوستان کسی نبود این عکس رو به ما بده :n16:نقل قول:
عزیزان پاس گل رو کی داد ؟؟
توپ چجوری رسید به قوچی من متوجه نشدم
TAPATALK
آره،هنوز بازی ایران - کره رو روی دقیقه 3 نشون میده............نقل قول:
اینا همش کار گروه ها و کشورهای معاند هستش:n02:،میخوان صعود ایران رسانه ای نشه:n09:
من همچنان به دادکان ترجیح میدمش!!نقل قول:
حداقل هر کاری میکنه میشه گذاشت رو حساب شوت بازیش!!!نه چیز دیگه!!! :n02::n02:
منظورم در حمایت از کیروش بود!!
و همچنان معتقدم که کیروش باید در فوتبال ایران بمونه....
قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاء وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاء وَتُعِزُّ مَن تَشَاء وَتُذِلُّ مَن تَشَاء بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
بگو : بار خدايا ، تويی دارنده ملک به هر که بخواهی ملک می دهی و ازهر که بخواهی ملک می ستانی هر کس را که بخواهی عزت می دهی و هر کس را که بخواهی ذلت می دهی همه نيکيها به دست توست و تو بر هر کاری توانايی
حالا فخر بفروشید و به مردم ایران توهین کنید و بگین ازمون متنفرید....حالا دست به یکی کنیدو نذارید بریم جام جهانی....همتون با هم ما خدارو داریم....میزبان2022 حالا برو 20 تا بخور
به همه تبریک میگم.ما هم کاتاناچیویی داریم واسه خودمون:n10:
فکر کنم یا اندو داد یا منتظری.به احتمال 90% اندو دادنقل قول:
عزیزان پاس گل رو کی داد ؟؟
توپ چجوری رسید به قوچی من متوجه نشدم