کسی نمیخواد راه افزایش پول بهم نشون بده؟
Printable View
کسی نمیخواد راه افزایش پول بهم نشون بده؟
برگرد چندین صفحه قبل هستنقل قول:
بالاخره تونستم فیلم بگیرم مرسی مشکلم حل شد.
پول ندارم :دی آزاد شده ولی پول ندارم یه چند تا سرویس برم عکس ازش میزارم :دینقل قول:
چیکار میکنی با پولت من دوتا بار با ارزش راه دور میبرم 50000 دستمو میگیره . من الان لول 12 و نیم هستم . چون بعد از ظهر و شب وقت ندارم بازی کنم ساعت 6.5 صبح پا میشم بازی میکنم .نقل قول:
شما سوالتونو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک مطرح کنید. :31:نقل قول:
بورو کار کن مگو چیست کار ...:sq_13:نقل قول:
:31:سوتی دادم آخه.نقل قول:
میخواستم برا راننده ماشین بگیرم ماشین عین دسته گل رو نصف قیمت دادم رفت :دی یه ماشین مسخره خریدم :دی بعد دوباره اون ماشین مسخره رو نصف قیمت فروختم دادم اکتروس خریدم :دی
سلام به همه بچه کسی کد اکتیو جدید نداره :sq_8:
بچه ها راه حلی واسه کمبود کیفت پیدا نشد ترکیدیم کلی سفارش بار داریم یه بامرام جواب بده
دوستانی که سیستمشون خوبه اما نمیتونن با گرافیک خوب بازی کنن حتما آخرین آپدیت کارت گرافیکشون رو دانلود و نصب کنن، من خودم سیستمم معمولیه گرافیک 4670 روی high دارم بازی میکنم، قبل از این میخواستم مکس پین رو بازی کنم زیر 10 فریم بهم میداد:sq_11: گفتم حتما از سیستمه به فکر تعویض سیستم افتادم اما با اینکه زیاد آپدیتم قدیمی نبود سر یه مساله دیگه آپدیت جدید رو نصب کردم و مکس پین روی آخرین تنظیمات فول اچ دی بازی کردم تمومش هم کردم خیلی از بازی های دیگم هم یه سروگردن بهتر شدن:5:
:31:بازی ما باز رفت تو کما :دی یکی یه چند تا کد بده :دی
بعد یه سوال مبتدیانه :دی از کجا میفهمید بازی چند فریم بهتون میده :دی
سلام
توی این عکس توضیح دادم اگه میشه راهنمایی کنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه میشه در مورد این گزینه هایی که موقع لول آپ شدن میاد یه توضیحی بدین که هر کدوم چه کاری میکنه
اگه راننده ای که روش بزن خودش از اونجا میاره ولی اگه ماشین ماله خودته یا باید کله خالی رو برداری بری یا یه باری بزنی به اون نزدیکیا یه پولیم بره تو جیبت :Dنقل قول:
دو راه داره اونم اینکه یا باید از طریق شرکت ببری یا اینکه یه روزی بولدار بشی و تو هر شهر یه کاراج بخری .اونموقع میتونی با چندتا کلیک به کاراجت بری و دیگه بقیشو خودت میدونینقل قول:
ممنون
سوال دومی چی؟
پس کی کرک میاد من بس که کد زدم خسته شدم..!:sq_11:
نبووووووود؟نقل قول:
سلام
من از این فرمونا خریدم
ولی سره تنظیمش موندم تا فرمونو میجرخونم ماشین فیتیله پیچ میشه!(یعنی یهو خیلی میچرخه) کسی راه تنظیمش رو بلده به من بگه خیلی ممنون
دوستان واسه منم سواله ازکجا میفهمید که بازی چند فریم میدهنقل قول:
دوستان راه اضافه کردن پول چیه نمیدونید؟
من از frap استفاده میکنم گوشه تصویر میزنه چند فریمه، در ضمن میشه با این برنامه رکورد هم کردنقل قول:
منم از همین استفاده میکنم (در ضمن FRAPs هست :31:)نقل قول:
کسی جواب این سوال منو نمیدونه؟
تعداد فریم مطلوب برای این بازی چند است؟
من که روی low می تونم حدود 35 فزیم بگیرم و روی ultra 8 فریم روی high هم 13 فریم که بازم کیفیتش بد نیست.
کارت گرافیک انویدیا جیفورس 210
ویندوز 7 32 بیتی البته ویندوزم سنگین شده.
رم 3 گیگ.
سی پی یو intel e5700
میرم روی ایکس پی هم فریم می گیرم تا فرقش را ببینم.روی ایکس پی هم فرقی نکرد.آخرین ورژن کارت گرافیک انویدیا کدام است؟
دوست عزیز پول کلی باری که میبری اصلا مهم نیستنقل قول:
زیر همون پول ارزش باری که میبری بر حسب هر کیلومتر برات محاسبه شده الان توی این لیست با ارزش ترین بار، از بالا که بشماری میشه بار چهارمی و اون به سرفه ترین باریه که تو میتونی انتخاب کنی.
ممنون
این سوالو هم اگه میشه جواب بدین
نقل قول:
در مورد این گزینه هایی که موقع لول آپ شدن میاد یه توضیحی بدین که هر کدوم چه کاری میکنه
نقل قول:
داداش شما باید تنظیمات را با فرمونتون تنظیم کنید.
اگر اشتباه نکنم باید بری توی قسمت تنظیمات و به قسمت کنترل (Controls) بری و تنظیم (Controller Subtype) را عوض کنی. امیدوارم مشکلت حل بشه.
دلیل این که بعضی از راننده ها خالی بر میگردن چیه؟ راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
من الان گزینه هاشو همرو یادم نیست اگه عکس گرفتی بذار تا بهت بگم اما برای اینه که مثلا اگه اولی رو بزنی مواد شیمیایی و اینجور چیزارو میتونی ببری که پول بیشتر یا امتیاز بیشتری بهت میده بقیش هم همینجوره مثل محموله های شکستنی یا گرون قیمت یا محموله هایی که باید سر وقت به مقصد برسه و اینجور چیزا که هرکدوم زیرش نوشته مثلا 10 درصد 20 درصد پول یا امتیاز بیشتر میدهنقل قول:
دلیلش اینه که rating راننده هات پایینه با مرور زمان ریتینگش میره بالا خوب میشه سعی کن راننده با ریتینگ بالا استخدام کنینقل قول:
بچه ها قوی ترین ماشین توو ETS2 چی هست ؟ من یک MAN دارم که 690 اسب بخار هست ! ماشین قوی تر ؟! یا حتی قویترین ؟ چون این 135 بزور میره
ولوو که قویترین موتورش 750 اسب بخارهنقل قول:
ولوو 750 اسب...نقل قول:
با سلام من دو روزه بازی رو نصب کردم اما بعد اینکه از لیوله 3 گذشتم یه پیغام آورده که اکتیو نیست و از سریال نامبری که شما گذاشتینم استفاده کردم اما درست نشد اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
داداش دستت درد نکنه تا حدودی بهتر شده ولی بازم برام سخته اگه میشه یه راه حل بهتری بدید ممنوننقل قول:
دوستان این قضیه اویکو چیه که روی فرمونش نوشته IVEDO ؟؟
چون این کامیون لایسنس نشده .نقل قول:
نقل قول:
اوه اوه چیت زدنم یه حدی داره بابا! خخخخخخخخخ