پس مشکل جای دیگه اس! اون چیزی که من فکر می کردم نیست.نقل قول:
یه راه دیگه هم هست اینکه بری یه CD ویندوز دیگه بخری و با اون هم امتحان کنی. البته من بعضی از CD ها رو هم دیدم که موقع نصب اون F8 رو نمی خواد.
Printable View
پس مشکل جای دیگه اس! اون چیزی که من فکر می کردم نیست.نقل قول:
یه راه دیگه هم هست اینکه بری یه CD ویندوز دیگه بخری و با اون هم امتحان کنی. البته من بعضی از CD ها رو هم دیدم که موقع نصب اون F8 رو نمی خواد.
بازم سلامنقل قول:
یه نکته جدید دیگه اینکه این اتفاق منظم تکرار میشه، مثلا هر نیم ساعت یه بار. فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه چون با CPU کارای سنگین انجام دادم ( مثل تبدید DVD به AVI با قدرت 100 درصد CPU )، مشکلی پیش نیومده.
بازم سلامنقل قول:
یه نکته جدید دیگه اینکه این اتفاق منظم تکرار میشه، مثلا هر نیم ساعت یه بار. فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه چون با CPU کارای سنگین انجام دادم ( مثل تبدید DVD به AVI با قدرت 100 درصد CPU )، مشکلی پیش نیومده.
ممنون از اینکه اینقدر جواب میدید:46:
سلام دوستان من یه dell 1510 دارم که مدتیه وقتی بعضی پوشه ها رو که حاوی فایل تصویری هستند باز میکنم error میده و تمام صفحه دسکتاب محو میشه و دوباره به حالت اول برمیگرده ولی پوشه بسته میشه و عملا از محتوای پوشه نمیشه استفاده کرد ولی اگر همون فایل تصوری که مثلا با پسوند mkv هست داخل پوشه نباشه و روی دسکتاب باشه مشکلی پیش نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا جایی خوندم که ممکنه به nero مربوط باشه ولی با آنیستال nero هم درست نشد...لطفا راهنمایی کنید مشکلم رو حل کنم بدجور داره ازیتم میکنه...سپاسگزار شما هستم.
سلام به همه
دوستان سوالي داشتم مبني بر اينكه اگه لپ تاپي خروجي HDMI نداشته بشه ديگه نميشه كاريش كرد يعني اين پورت از طريق پورت رپليكيتور نيز قابل تامين نيست؟
تبدیل vga to HDMIنقل قول:
تبدیل USB to HDMI
vafa1353 ضمن تشكر از راهنمايي بدون شرح ارزنده ات خواهشا به اين سوال هم اگه ميشه پاسخ بده كه پس تفاوت بين لپ تاپ هايي كه خروجي HDMI دارن و آنهايي كه خروجي HDMI ندارند چيه؟
سلام دوستان
من بتازگی وایو z540 خریدم. هر موقع بعد از چند ساعت روشنش میکنم حداقل 10 درصد از باطریش کم شده:41:
خیلی حالم گرفته شده. بنظر شما چیکار کنم؟
یه مشکل دیگه اینکه ضلع پایینی ال سی دیش مخصوصا وسطش داغ میشه! نمی دونم طبیعیه یا نه!
کمک کنید لطفا.
سلام
سرویس پک 1 رو ویستای اورجینال home premium سیستمم fz 290 نصب کردم بصورت کامل وتو یه درایو جدا اما دیدم ناقصه خواستم پاکش کنم دیدم نمیشه . فورمتشم نتونستم بکنم تا اینکه با tune up shreder تونستم پاکش کنم اما نه کامل . اومدم ویندوز سیستمو عوض کنم با استفاده از repair your computer ) f8) تا بتونم درایو رو بعد از نصب ویندوز جدید کامل فورمت کنم اما دیدم این گزینه در f8غیره فعاله و کار نمی کنه ...... سیستمم مشکلی نداره اما چطوری این گزینه رو فعال کنم ؟ درایو رو چطوری فرمت کنم ؟ در ضمن هیچ بکاپی از سیستم ندارم .....
تصویری که شما به این طریق انتقال میدهید(تبدیل) از نظر کیفیت پایینتر است و نمیتوانید تصاویر HD و بالاتر رو با وضوح واقعی به نمایشگر انتقال دهید.نقل قول:
خوب خودم جواب رو پیدا کردم و اینجا میگم تا اگر کسی به ابن مشکل برخورد کرد علت رو بدونه...نقل قول:
این مشکل معمولا مربوط به یکی از پلیرها میباشد که به علت عدم توانایی در پخش یک فرمت تصویری باعث این مشکل میشود...که باید پلیر مربوطه را شناسایی و آنیستال یا از داخل تنظیمات فرمت مربوطه را از حالت پیش فرض پخش در پلیر حذف نمود.
سلام من درایور کارت گرافیک لپ تاپ مدل دل استادیو1537 رو احتیاج دارم
اگه ممکنه کمکم کنین
سلام من لپ تاپ مدل دل استادیو 1537 دارم
درایور کارت گرافیکشو واسه اکس پی می خوام میشه منو راهنمایی کنین
من وایوFW390 دارم به نظرم خیلی زود داغ میکنه و فنش شروع میکنه با کار کردن. چند باری هم تا حالا هنگ کرده البته بعد از حدود 8 - 9 ساعت کار کردن.
این داغ شدن وایو ها عادیه یا نه؟
درخواستتون رو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
سلام
من دو تا سوال داشتم
می خواستم ببینم که آیا در حالی که لپ تاپ در حال شارژ است آیا اشکال دارد که باطری در لپ تاپ قرار داشته باشد و یا به طور دقیق تر آیا اشکال دارد در حالی که باطری در لپ تاپ قرار دارد همزمان لپ تاپ در برق باشد و شارژ شود
آیا عمر باطری کم می شود
دومین سوالم اینه که دکمه ی fn لپ تابم هیچ کاری رو برای من انجام نمیده با توجه به اینکه من ویندوز اورجینال خودش رو که ویستا بود با xp عوض کردم
آیا با نصب کردن مجدد ویندوز ویستا این دکمه ی fn کار می کند یا نه مشکل از جای دیگریست
با تشکر فراوان
1-خیر مشکلی پیش نمیاد و این روال عادی هست ولی به گفته برخی حداقل هفته ای یکبار بدون شارژر استفاده نمایید تا باطری تخلیه شود.نقل قول:
2-کلید Fn بصورت ترکیبی با کلیدهای دیگر مثل Fn+F10 عمل مینماید ...
میدونم که کلید Fn بصورت ترکیبی با کلیدهای دیگر مثل Fn+F10 عمل مینماید اما سوال من چیز دیگه ای بود من گفتم که
دکمه ی fn لپ تابم هیچ کاری رو برای من انجام نمیده با توجه به اینکه من ویندوز اورجینال خودش رو که ویستا بود با xp عوض کردم
آیا با نصب کردن مجدد ویندوز ویستا این دکمه ی fn کار می کند یا نه مشکل از جای دیگریست
با تشکر
سلام. ببخشید میشه گرافیک لب تاپ مدل acer 4710 رو ارتقا داد؟
سلام
یه سوال
ایا امکان خریدن و تعویض cpu در لپتاپ هست؟؟
دوستان رم ddr 2 واسه لپ تاپ 4 گیگش تو تهران هست؟کسی دیده؟اگه دیدید بگید...
من یه latitude e6500 خریدم انصافا خوبه ولی وقتی stand by یا hibernate میکنم و دوباره میام تو ویندوز یه سره 50 درصد از cpu کار میکنه حتی اگه کاریم نکنم
طبیعیه؟؟باید restart کنم تا درس شه!!!
مشکل چیه؟ویندوز هم ویستا هست
Task Manager رو اجرا كن تو قسمت Process ببين برنامه اي داره پردازنده رو درگير ميكنه يا نه ؟؟
اگه برنامه اي بود End Task كن برو تو Run بزن msconfig برو توي Start Up اون برنامه رو از تو ليست حذف كن و ريست كن ببين مشكل درست شد يا نه ؟
سلام.
من يك لپ تاپ lenovo دارم كه روش xp اوريجينال نصبه (اولين باري كه بعد خريد روشنش كردم خود به خود نصب شد) ولي cd ويندوز تو كارتن نبود...واسه اين كه اين ويندوز به هر دليلي يه روزي ممكنه از بين بره آيا راهي هست كه الان بتونم خودم cd از اون ويندوز تهيه كنم؟ يه كد هولوگرامي واسه ويندوز هم به پشت لپ تاپم چسبونده شده....
آخه نمیدونم چه برنامه هایی اضافیه کدوماش ضروریه واسه ویندوز!!نقل قول:
یه برنامه می خواستم واسه تست رم که ساده هم باشه و اگر مشکلی بود نشون بده؟نقل قول:
معمولاً CD ویندوز روی لپ تاپ نیست. به جاش اطلاعات Recovery در یکی از درایوها یا یک DVD همراه لپ تاپ هست که در مواقعی که خواستید بتونید با کمک اون ویندوز رو به حالت اولیه در بیارید (از اول نصب کنید).نقل قول:
سوالی داشتم در مورد خرید لپ تاپ . می خوام با لپ تاپ تریدی مکس کار کنم بهم fw490 پیشنهاد شده خوبه ؟
دوست عزيز در بخش مشاوره در مورد FW 490 داره بحث ميشه ، به اونجا مراحعه كنيد
اينجا بخش بحث در مورد مشكلات هست .
با تشكر
سلام
امروز لپ تاپم نه sleep میشه نه hibernate .ولی shut down میشه.
یعنی وقتی در ویستا روی دکمه ی Hibernate یا Sleep کلیک می کنم لپ تاپ sleep یا Hibernate می شه ولی مثل اینکه کلید پاور را دوباره فشار داده باشم،بعد از 1 ثانیه دوباره شروع به کار می کنه.
تو xp هم امتحان کردم،standby هم همین مشکل رو داره.
نمیدونم این مشکل چرا پیش اومده.قبلا هیچ مشکلی نداشتم.
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ؟
حالا من چه تنظیماتی انجام بدم درست بشه؟
مدل لپ تاپم هم dell vostro1510 هستش.
با تشکر
سلام
من وقتی روی هر درایوریم توی my computer کلیک می کنم این صفحه میاد در صورتی که قبلا این اتفاق نمی افتاد (جدیدا این اتفاق افتاده)
لطفا هر چه سریع تر کمکم کنیدکد:http://babyvaiper7.persiangig.com/Untitled-1.jpg
با تشکر
سیستم شما ویروس داره. باید یه انتی ویروس خوب نصب کنید و Update کنیدش. علی الحساب برای اینکه کارتون راه بیفته می تونید روی آیکن Folder توی toolbar بالای صفحه کلیک کنید و از طریق Pane ی که سمت چپ پنجره باز می شه برید توی درایوها و فولدرهاتون.نقل قول:
من آنتی ویروسم AVG هست و من همه ی درایور هام رو SCAN کردن تازه انتی ویروسمم UPDATE کردم اما بازم کارم راه نیوفتاده
لطفا کمکم کنید
عكسي كه گذاشتيد رو ديدم ، متاسفانه فايل AutoRun درايو مورد نظرتون پاك شده بنابراين نميتونيد وارد بشيد ( از MyComputer )
محض اطمينان اگر كارتون فوري هست از اين روش براي وارد شدن استفاده كنيد :
Start Menu >> Run در اينجا اسم درايو رو تايپ كنيد مثلا \:C
همينطور از روشي كه scorpion گفت .
براي اينكه مشكلتون حل بشه اول از همه آنتي ويروس مناسب نصب كنيد ( پيشنهاد ميكنم AVG 8.5 يا Avast Professional ) نصب كني و سيستم رو يكبار كامل چك كني
بعدش حتما درايو مشكل دار رو با Error Checking ويندوز يكبار چك كن ( دو تا تيك پايينش رو هم بزن )
اگر درست نشد بايد فرمت كني
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیتم شماویروسی نشده این یه مشکل ترم افزاری هست که کمکتون می کنم حلش کنید
فقط به این سوال ها پاسخ بدید
1-این مشکل با نصب نرم افزار خاصی صورت گرفته؟
2-تغییر سختافزاری خاصی توی لپتاپتون انجام دادید؟
3-در منوی side bar ویستا gadget جدیدی نصب کردید؟
4- رجیستری ویندوز رو تغییر دادید؟
5-تنظیمات مربوط به درایور کارت شبکه از توی device manager را تغییر داید؟
6-screen saver جذیذی برروی سیتم نصب کردید؟
هرکدان از این تغییرات را انجام دادید ذکر کنید .این تغییرات هرکدام گاها باعث اتفاق افتادن این مشکل می شوندو هرکدام راه حل جدایی دارند
لطفا تغییرات انجام داده را بنویسید
یکنرم افزار بسیار خوب ببرای چک کردن سخت افزار های سیستم این نرم افزار هستنقل قول:
متاسفانه وقت نکردن آپلود کنم در سایت زیر در بخش نرم افزار های سخت افزاری دانلود کنید
Dr.Hardware
کد:www.-----------.com
کد:www.-----------.com
سلامنقل قول:
ممنونم که جواب دادین.
راستش فعلا مشکلم حل شد.باتری لپ تاپ رو جدا کردم و دوباره گذاشتم.مشکل حل شد.
تنها تغییر نرم افزاری که داده بودم این بود که ورژن قبلی فایرفاکس رو unistall کردم و ورژن جدیدش رو نصب کردم.
موقع نصب ورژن جدید هم یه پیغام ناسازگاری add-ons داد که 2 تا اکستنشن هم بیشتر نداشتم .تو ورژن قبلی فایرفاکس هم ازشون استفاده می کردم.
موارد بعدی که گفتین رو هم هیج تغییری نداده بودم.
راستش من حدود 10 روز بود سیستمم رو shut down نکرده بودم.یا sleep بود یا hibrnate .ممکنه به خاطر همین مشکل پیش اومده باشه؟
اصلا به جای shut down یه مدت hibernate کنیم برا سیستم ضرر داره؟کمتر باید ازش استفاده کنم؟
با تشکر
این رو واسم پیغام خصوصی بفرستید یا با فاصله بزنید حروف رونقل قول:
ممنونم