من هم ایفون دارم هم گالاکسی 2 به نظرم اندروید خیلی بهتره
من هم ایفون دارم هم گالاکسی 2 به نظرم اندروید خیلی بهتره
سلام دوستان اهل فن .:20:نقل قول:
من تجربه نصب رام ها رو دارم . رامی که در بالا نصب میشه عربی است و مشکل فارسی نداره ولی swype تایپ نمیکنه و در منوی خاموش کردن گوشی چند گزینه دیگر اضافه کرده و از همه مهمتر درصد باطری رو نشون میده که خیلی کاربردی است. ولی با نصب رام فارسی jpkf3 که تولید خود gingerbread.jpkf3 هستش قابلیت های بالا حذف میشه ( از این سایت گرفتم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ولی من تجربه نصب رام فارسی همزمان با رام build number - akrimjpkf1 را دارم . حالا میخوام بدونم اخرین رام چه برتری به رام akrim داره ؟ آیا مشکلی برای گوشی بوجود نمیاد؟:13:
یه حرفو ار من کنکوری گوش کنین!(یعنی اینکه دیگه نمیام اینجا واسه خودتون میگم!)
جواب اونهایی که میگن آیفون بهتره یا بدتره رو توی پخ بدین!
اگه یادتون باشه سنسیشنی ها یه زمونی ریخته بودن اینجا و چه بحثایی پیش اومد
خوب این گوشی یه گوشی شاخه مسلمه که همه میخوان با هم رده نشون دادن گوشی مورد علاقشون با اون گوشیشون رو بکشن بالا!
فعلا!
راستی برام دعا کنین دانشگاه خوب قبول شم:31:
ظاهرا پارس مایکروتل گوشی رو به قیمت نجومی 931 تومن وارد کرد:
کد:http://mobile.ir/phones/shops-36341-samsung-i9100-galaxy-s-ii.aspx
چه خبره بابا...:18::18::18:
همیشه سامی با قیمتی خوب وارد میکرد که...ما رو باش که منتظر بودیم مایکروتل بیاره تا بخوره توسر بی گارانتی بعدش برم بخرم:13:
البته اولشه شاید تا2 -1ماه دیگه با گارانتی 800 بشه خدا میدونه :41:
دوستدار شما یاشار
تائيد ميشه
الان با مايكروتل صحبت كردم با قيمت 931 تومن داره ميفرشه
رامش همون رام فارسيه كه تو فروم گفتن بچه ها
با اين قيمت الان بدون گارانتي ها دوباره گرون ميشن و به قيمت 880 ميرسن
پس الان كه 800 بخرين تا فردا پس فردا دوباره گرون ميشه
اينم از مايكروتل كه همه ميگفتن قيمت خوب ميده
اين مملكته داريم
يه روز خوب مياد اينو ميدونم
گوشی جدید سامسونگ با پردازنده ای 1.4 گیگا هرتزی
گروه خبری GSM: شایعات منتشر شده حاکی از آن است که شرکت سامسونگ قصد دارد مدل بهروزشده گوشی هوشمند Galaxy S II که این روزها محبوبیت فراوانی دارد را با پردازنده 1.4 گیگاهرتزی روانه بازار کند.
به گزارش ایستنا، این گوشی بهروز شده علاوه بر آنکه پردازنده قویتری را شامل میشود، قابلیت NFC مربوط به سیستم ارتباطی کوتاهبرد دستگاههای الکترونیکی همراه برای پرداخت پول از طریق گوشی را نیز در خود جا داده است و در کل به عنوان گوشی جدید محسوب میشود که با مدل قبلی خود کاملا متفاوت است.
بر اساس اخبار رسیده شرکت سامسونگ در این گوشی جدید سیستم Exynos SoC را نیز به روز خواهد کرد و پردازنده گرافیکی Mali-400MP و رم یک گیگابایتی را بهکار خواهد برد. در حالی که پردازنده مرکزی مدل قبلی این گوشی هوشمند با توان 1.2 گیگاهرتز فعالیت میکرد، مدل جدید این محصول به پردازنده پرقدرت 1.4 گیگاهرتزی مجهز شده است.
به گفته منابع آگاه این گوشی هوشمند جدید میتواند رقیبی سرسخت برای گوشی هوشمند iPhone 5 اپل باشد که قرار است در ماه سپتامبر وارد بازار شود.
دوستدار شما یاشار
والله من میخوام این S2 رو بخرم سر این داغیش موندم.سامسونگ به جای اینکه هی بیاد فرکانسو ببره بالا بیاد این مشکلات این تیپی رو حل کنه.نقل قول:
این داغی زیاد هم بی تاثیر نیست مطمئنا همونطور که دوستمون گفت بعد از یک مدت اثرات خودشو نشون میده.
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
اینم از مایکروتل.
باز گلی به گوشه جمال یاس که سنسیشن رو با قیمتی پایین تر از بی گارانتی وارد بازار کرد همه مجبور شدن قیمتا رو بکشن پایین.
حالا با این وضع دیگه بی گارانتی بعیده کسی زیر 850 بده.همه دنبال سوء استفاده هستن.
Samsung در حدود 3 میلیون Galaxy S II در 55 روز فروخته است و رکورد شکسته است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نوار را برای دیدن تصویر به اندازه واقعی 590x383 پیکسل کلیک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر برای شما نباید سوپرایز باشد چون همه انتظار موفقیت چشمگیر Galaxy S II را داشته ایم.در حدود 43 میلیون در کمتر از 2 ماه یعنی 55,545 در هر روز.
البته این موفقیت را مدیون اروپا نیز است و این را هم فراموش نکنیم که 1 میلیون Galaxy S II فقط در خانه آن یعنی در کره به فروش رفته است.
با عرضه این گوشی در کانادا که به زودی رخ خواهد داد و عرضه آن در حدودا ماه آینده(علت تاخیر درگیری با اپل است)در امریکا انتظار شکستن رکورد Galaxy S میرود که در حدود 10 میلیون بوده است.
منبع:کد:www.---------.ir
این قیمت خیلی گرونه. گارانتی اصلی اصلا مراعات مصرف کننده رو نکرد و ماکس قیمت که میتونست بفروشه رو تعیین کرد. در حالی که یاس برای سنسیشن کلی قیمتها رو شکست و پایین آورد.
من مطمئنم قیمتهای بازار بالا میکشه با این کارشون. حال من یکی که گرفته شد. وزنه قیمتی سنسیشن داره سنگین و سنگین تر میشه. شاید از لج اینا هم که شده برم سنسیشن بگیرم.
بابا چه خبره 931 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟
منم بخاطره همین گرماش موندم.میترسم بخرم:41:نقل قول:
یه سال زحمت کشیدم اگه قرار باشه گوشی که میخرم تو دستم داغ کنه میمیرم از ناراحتی:41:
موشک جواب موشک - حمله قانونی سامسونگ به اپل در جبهه آمریکا
تنها چهار روز پس از شکایت اپل از سامسونگ در خانه سامسونگ -- یعنی کره جنوبی -- و متهم نمودن این کمپانی به نقض حق اختراعات اپل، سامسونگ نیز با طرح شکایتی قانونی از اپل نزد کمیسیون تجارت بین المللی آمریکا (ITC) از این کمیسیون درخواست نمود تا به مسئله نقض حق اختراعات سامسونگ توسط اپل رسیدگی نماید. سامسونگ با طرح شکایت علیه اپل در ITC به دنبال ممانعت از ورود محصولات اپل نظیر آیفون، آی پد و آی پاد به آمریکا و فروش این محصولات در این کشور است (اکثر این محصولات در چین تولید می شوند.)
سامسونگ در شکایت خود عنوان داشته که «هر یک از حق اختراعات مورد ادعا [که توسط سامسونگ ثبت شده] برای موفقیت سامسونگ در صنعت پر رقابت وسایل الکترونیکی قابل حمل حائز اهمیت است چرا که ویژگی هایی که مشتریان به شدت به دنبال آن هستند را برای سامسونگ فراهم می آورد.»
علاوه بر این شکایت که در روز 28 ژوئن 2011 (7 تیر 1390) نزد ITC مطرح گردید، سامسونگ دادخواست دیگری را نیز در زمینه نقض حقوق اختراع خود توسط اپل در روز 29 ژوئن (8 تیر) تقدیم دادگاه فدرال ایالت دلاویر آمریکا نمود.
پیش از این نیز سامسونگ با طرح شکایاتی علیه اپل در کره جنوبی، ژاپن و آلمان اپل را متهم به نقض حقوق اختراع ثبت شده توسط سامسونگ نموده بود. البته آغازگر نزاع اپل بود که در شکایتی که در ماه آوریل تقدیم دادگاه ناحیه ای کالیفرنیای شمالی نمود مدعی گردید که کمپانی کره ای سامسونگ در ساخت تبلت ها و گوشی های گالاکسی و برخی محصولات دیگر خود حق اختراع های آی پد و آیفون را نقض نموده و از طراحی ظاهری این محصولات که به ثبت قانونی رسیده اند تقلید نموده است این نزاع بعدها با تکمیل شکایت اپل از سامسونگ در کالیفرنیا و ارائه دادخواستی دیگر علیه سامسونگ در کره جنوبی ادامه یافته بود.
شایعات حاکی از آن است که تیره شدن روابط سامسونگ و اپل که از شرکای تجاری یکدیگر محسوب می شوند اپل را بر آن داشته تا به دنبال تولید کنندگان دیگری برای برخی از قطعات الکترونیکی محصولات خود که سامسونگ آنها را تولید می نماید (نظیر پردازنده ها و حافظه ها) باشد. لازم به ذکر است که بر اساس گزارش مالی سه ماهه سامسونگ، کمپانی اپل پس از کمپانی سونی دومین مشتری محصولات و قطعات الکترونیکی و نیمه هادی سامسونگ در سه ماهه نخست سال 2011 میلادی بوده است.
چندی پیش نوکیا ثابت نمود که در عرصه مالکیت معنوی و حق اختراع های مرتبط با صنعت مخابرات و تلفن همراه یک سروگردن بالاتر از اپل است و توانست در جنگ حق اختراع با اپل به پیروزی برسد. حال باید دید که آیا سامسونگ نیز می تواند در همین میدان از عهده اپل برآید یا برعکس سنبه اپل پر زورتر است.
ایول مایکروتل که یه حال اساسی به همه داد واقعا جای تاسف داره :16:
از شانس من دیروز می خواستم از آل سفارش بدم اونام تموم کرده بودن :41:
اقا من دیگه مُردم از دسته این وضعیت...
2 هفتست نشستم که با گارانتی مایکروتل بیاد , قیمت بره پایین تر که برم بگیرم...حالا امروز اومده با گارانتی مایکروتل,قیمت پایین که نیومده بالام رفته...
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ برم بگیرم همین امروز بدون گارانتیشو تا قیمت بدون گارانتیم نرفته بالا؟؟؟
اگه کسی زیره 830 سراغ داره بدون گارانتی رو تو تهران بهم پ خ بده ...
مخلص همه:11:
این رام رسمی سامسونگ هست و خود سامسونگ تو کارخونه سازنده روی گوشی نصب کرده، یا اینکه بر و بچ مایکروتل ریختنش رو گوشی؟نقل قول:
آیا فارسی رو کامل پشتیبانی میکنه؟
آیا با بروزرسانی اتوماتیک از طریق اینترنت خود گوشی پشتیبانی از فارسی از بین نمیره؟
فکر نکنم قیمت بدون گارانتی بره بالا.نقل قول:
رام رسمي سامسونگ هستش و خود شركت مايكروتل رام رو نصب ميكنهنقل قول:
بصورت كامل از فارسي پشتيباتي ميكنه چون تو خود مايكروتل تست ميشه
تو پست هاي قبليم گفتم هر وقت رام رسمي فارسي بايد 10 روز بعد مايكروتل ميده اون ده روز هم واسه تسته رامه ونصب رامه
نه مشكلي پيش نمياد اگه برزو رساني رام ميخوايد بكنيد بايد ببينيد چه ورژني دارين براش ميگيرين كه اون ورژن فارسي داره يانه
قيمت نره بالا مطمئن باشيد ديگه پايينتر نخواهد رفت با اين قيمت مسخره مايکروتل
حالا باز بگيد اين مغازه درا دزدن کلاه بردارن فکر کنم قيمت خوب با اين قيمت داده شده تو بازار 820 ،30 باشه و پايينتر اگه کسی بخواد بايد 1،2 ماه صبر کنه
قیمت جدید ال دیجیتال با گارانتی پارس مایکروتل 925.000 هزار تومان
مایکروتل 200 تومن زیاد قیمت گذاشته.
با این وضعیت قیمت و مشکل داغی که بدون گارانتی خریدنش ریسکه من فعلا از خریدش پشیمون شدم تا قیمت بیاد پایین تر و مشکلاتش هم حل بشه.
حیف شد.من بعد مدتها می خواستم گوشی بگیرم، کلی هم پز دادم که این از آیفون بهتره و اینها حالا دیگه باید بیخیالش بشم.والله برم یه ipad 2 بخرم با این قیمت هم کلاسش بیشتره هم این مسخره بازیهای داغ شدن و اینها رو نداره.
تف به این شانس.
چرا همش ما رو دو دل میکنید؟
خواهشا یکی از دوستان که این گوشی رو داره این جریان داغ کردن رو برامون توضیح بده .....
سامسونگ Smart View تلویزیون را هم به گوشی Galaxy S II آورد.
شرکت سامسونگ به تازگی نرم افزار جدیدی را با نام Smart View برای گوشی های هوشمند این شرکت ارائه داده است که می تواند با ایجاد واسطه ای هوشمند تصاویر در حال پخش در Smart TV های این شرکت را به گوشی موبایل منتقل کند. این تصاویر فارغ از منابع پخش مختلف همچون تلویزیون های کابلی، پخش کننده های Blu-ray و محتوای در حال پخش از روی دوربین های فیلمبرداری متصل به تلویزیون، به راحتی می توانند به گوشی موبایل کاربران منتقل شود. این نرم افزار که در حال حاضر و در مرحله اولیه برای اسمارت فون فوق پیشرفته Galaxy S II در دسترس قرار گرفته است بر بستر Wi-Fi امکان انتقال اطلاعات را فراهم می آورد. نکته جالب دیگر در مورد این اپلیکیشن رایگان علاوه بر تماشای عکس و تصاویر در حال پخش از تلویزیون به قابلیت اجرای برنامه های حاضر در Smart TV های سامسونگ نیز باز می گردد امکانی که بر جذابیت های این نرم افزار جدید به میزان زیادی افزوده است. انتقال مولتی مدیا از تلویزیون به گوشی موبایل پس از ریموت کنترلرهای وایرلس سامسونگ که به همراه Smart TV های این شرکت در آوریل 2011 رونمائی شدند، دومین تجربه موفق سامسونگ در این رده به حساب آمده و بدین ترتیب بار دیگر فاصله همواره مشخص مابین تلویزیون و گجت های همراه به حداقل خود کاهش پیدا کرده است. دسترسی به مجموعه متنوعی از محتوای مختلف صوتی و تصویری از قبیل فیلم های سینمائی، سریال های تلویزیونی، موسیقی و دیگر موارد مرتبط با این بخش که بصورت متناوب برای ابزارهای مجهز به فناوری DLNA از سوی سامسونگ آپدیت می شود، از دیگر نتایج غیر مستقیم استفاده از نرم افزار Smart View در نسل جدید اسمارت فون های سامسونگ است؛ با کمک این نرم افزار همچنین می توان از هر نقطه دلخواهی در فضای خانه به تماشای تلویزیون پرداخته و دیگر نیازی به حضور در مقابل تلویزیون برای دسترسی به محتوای در حال پخش نخواهد بود بدین ترتیب علاوه بر مکان اصلی تلویزیون در اتاق نشیمن، در سایر اتاق ها و مکان های مختلف خانه نیز دسترسی کاملی به محتوای در حال پخش و حتی سایر مدیاهای متصل به دستگاه همچون فیلم های Blu-ray و مواردی از این دست فراهم می آید و دیگر نیازی نیز به حضور همه اعضای خانواده در یک اتاق مشخص برای دیدن یک محتوای مشترک یا متفاوت وجود نخواهد داشت. در این رابطه آقای Kyungsik Kevin Lee معاون بخش تجارت صفحه نمایش ها در Samsung Electronics از Smart TV های این شرکت بعنوان تحولی در صنعت ابزارهای دیجیتال هوشمند یاد نموده و ویژگی های قابل ستایش این نمایشگرها را علاوه بر مواردی از قبیل نمایش تصاویر با کیفیت دو بعدی و سه بعدی در کنار طراحی زیبا و هنرمندانه به امکانات جانبی این پنل ها همچون ریموت کنترلرهای هوشمند با صفحه کلیدهای کامل QWERTY و پشتیبانی از پخش بروی تلفن های همراه با کمک فناوری Smart View نیز مرتبط می داند. بگفته این مقام ارشد سامسونگ امکانات مولتی مدیائی و قابلیت های هوشمند Smart TV های سامسونگ در آینده نیز با قدرت فراوان ادامه پیدا خواهد کرد و کاربران این پنل های پیشرفته بیش از پیش از زندگی در کنار این ابزار هوشمند لذت خواهند برد. در آینده نزدیک امکانات کنترل از راه دور متنوعی برای نرم افزار Smart View فراهم خواهد شد از جمله این امکانات می توان به قابلیت تعویض کانال مستقیم از روی صفحه نمایش گوشی موبایل اشاره نمود که راحتی فوق العاده ای را برای کاربران بدون نیاز به نیاز به حضور در مقابل تلویزیون فراهم می آورد. نرم افزار Smart View سامسونگ در حال حاضر در Android Market برای دانلود و نصب بروی اسمارت فون Galaxy S II در دسترس قرار گرفته است؛ Smart TV های مورد پشتیبانی در این نرم افزار نیز شامل تلویزیون های سری D7000، D8000 و D9500 می شود. در ماه جولای قرار است علاوه بر Galaxy S II امکان استفاده از این نرم افزار بروی پخش کننده موسیقی Galaxy Player نیز فراهم شود و در ماه های آینده Galaxy S و Galalxy Tab نیز به جمع مدل های پشتیبانی کننده از این فناوری خواهند پیوست.
دوستدار شما یاشار
اینو یکی از بچه های موبایلستان که تازه این گوشی رو خریده، نوشته:
نقل قول:
من که مثل ... پشیمونم . به نظر من کسی که می خواد اینقدر پول بده اشتباه میکنه که این گوشی رو می گیره . گوشی ای که تو ده تا 3 تاش زردی صفحه داره ، 3 تاش لکه قرمز ، 3 تاش بیش از حد داغ می کنه و شاید آخریش سالم باشه، گوشی نیست که . ماله من نه زردی داشت نه لکه ای فقط زیاد داغ می کرد. رام جدید روش ریختم ، کمتر داغ شد ولی باطریش افتضاح بود ، بدترم شد. دیروز هم نشستم انگری برد رو بازی کردم تا ببینم چقدر داغ می شه . از 42 بیشتر نیومد. امروز زدمش تو شارژ ، گوشی داشت می سوخت . بعدشم که دیگه کم کم داره نشون می ده که داغی تا این اندازه ، بی تأثیر نیست. روی notifications که می رم. بالای دکمه home یه لکه سیاه کم رنگ 2 سانتی ایجاد شده . که با کد ستاره مربع صفر ستاره مربع ، روی تست رنگا هم کاملا مشخصه. واقعاً حیف این پولی که دادم برای این گوشی
قبول دارم مشکل کمی نیست ولی مهم اینکه سخت افزاری نیستش وبا اپدیت جدید درست میشه این ورژنی که روشه برای 2 هسته ای نیستش حالا کمی صبر کنید وقتی نمایندگی مایکروتل اوردش میریم باهاش کار میکنیم منت کاربرا هم نمیکشیمو :31:خودمون همه چیزشو امتحان میکنیم.
دوستدار شما یاشار
دوستانی که این گوشی رو دارند چرا دیگه مثل قبل کمک نمی کنن؟
این داغ شدن تا چه حد صحت داره؟ من بین s1 و s2 موندم.
s1 مثل s2 ویس سرچ داره؟ برنامه هاشون به هم نمیخوره؟ gps شون چقدر فرق می کنه؟ لطفا کمک کنید دوستان.
مشکل اینه که قراره این مساله با آیس کریم حل بشه که تا اخر 2011 نمیاد.تا اون موقع هم کلی گوشیهای جدید اومده که دیگه ارزش این گوشی را برای خرید کم میکنه.تازه تا اون موقع بخوای صبر کنی احتمالا مشکل گرما گوشیتو خراب کرده (البته این نگاه من خیلی بد بینانه است) و یا اصلا می تونی یک مقدار دیگه هم صبر کنی و یک دفعه بری سراغ s3 و nexus 4g.نقل قول:
به هر صورت با این مشکلات و این قیمت بالای الکی من ریسک نمیکنم این گوشی را بگیرم فعلا.چون اگر بدون گارانتی بگیری و این مشکلات باشه که پولت رفته، گارانتی دار هم که پول دیه بیضه چپ بابای رییس مایکروتل رو روش گذاشتن فعلا.
موج دلسردی عزیزان دلشیفته gs2 داره به اوجش میرسه :31: کسایی که به به و چه چه میزدن تقریبا دارن پشیمون میشن
خداروشکر بعضی ها قبول کردن مشکلات گوشی رو
شما هم از اب گل آلود ماهی نگیر.نقل قول:
عجب گیری کردیما
بالاخره این گوشی رو بگیریم یا نه ؟؟؟؟
چرا کسانی که دارن چیزی نمیگن
قضیه لکه قرمز چیه ؟؟؟؟
زردی صفحه رو چطور باید تست کرد،؟؟
چرا کسی جوابه منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟:41:
میخواستم این گوشیو بگیرم.با این مشکلات فعلا منصرف شدم.به نظرتون چی بگیرم که تو این مایه ها باشه؟؟؟
2.3 ساله دارم با دبلیو995 میسازم.دیگه خسته شدم
سلام به همه
من این گوشی رو گرفتم.نه زردی نه قرمزی نه رنگه دیگه ای به صورت غیر معمول نداره
تنها در بازی هایی که گرافیک فوق العاده(hd)داره کم کم شروع به گرم شدن میکنه.(ps2011) اما در هیچ حالت دیگه دیده نشده
از نظر من گوشی فقط یرای بازی که نیست.هر چند من خودم خوره بازیم اما با توجه به وب گردی که کردم کاملا متوجه شدم اشکال از نرم افزار این گوشیه.کمی صبر میکنم تا اینم حل بشه.
در ضمن من گوشیمو 4شنبه هفته پیش خریدم اما روش رام فارسی و دفترچه ضمانتنامه سامسونگ بود(به زبان فارسی).نمیدونم یارو از کجا آورده بود ولی کلا راضیم.این قضیه هدفونشم که میگن به درد نمیخوره چرت.واقعا معرکست.هدفون زیاد دیدم اما این یه چیز دیگست.وزنش هم که دیگه نگو.کلا چون خیلی ازش تعریف شده وقتی یکم گرم میکنه تو زوقت میزنه.
همین دیگه.همه رو گفتم
دوستان من دارم به این نتیجه میرسم s1 رو بگیرم منتظره نکسوس یا s3 بعدی بمونم.اون موقع حتما icecream اومده این مشکلاتم یحتمل نیست. حالا اگه به نظرتون ای تصمیم ایرادی داره که به نظرم نیومده حتما بگید.
مثلا برنامه هایی که فقط رو s2 نصب میشه یا هرچیز دیگه. من اصلا از اندروید سر در نمیارم:41:
از لحاظ برنامه مشکلی نیست روی گالاکسی 1 هم به راحتی اجرا میشه تنها تفاوت در بازیها هستنقل قول:
منم تقریبا به نتیجه شما رسیدم شاید گالاکسی 1 رو خریدم شایدم hd7 ولی گزینه اولی احتمالش بیشتره
من با این وضعیت قیمتی که برای این گوشی پیش آمد و عملا 211000 تومان تفاوت بین دو گارانتی اصلی دو گوشی اس2 و سنسیشن وجود داره و این در حالیه که قیمتهای جهانی دو گوشی تقریبا برابر و مساوی هست و این برای من یک معنی میده "یک طرف داره از من خریدار دزدی میکنه". لذا دارم بررسی میکنم که سنسیشن رو جایگزینش کنم.
به نظرتون این تصمیم خوبیه؟ و چی از دست میدم؟
ممنون از همه شما دوستان.
کسی میدونه بازیهایی که رو این گوشی تست شده رو از کجا دانلود کنم.منظورم بازی های hd
من فکرکنم این قیمت خیلی زود افت میکنه چون تقریبا هرکی میخواسته بخره با این اوضاع پشیمون شده
منطقی تره با یه قیمت خوب یه گوشی میگیری که تقریبا فقط صفحه نمایش ضعیف تر داره قبلا هم htc ازمایش پس داد
با پول تک هسته ای دو هسته میگیری
من امروز بالاخره موفق شدم با این گوشی نصف روز کار کنم !!!! .... باور کنید ... باور کنید ... باور کنید ... که اصلا اصلا اصلا ارزش پولی رو که داریم میدیم نداره .... اولا که قبل از هر چیزی احساس می کنی یک موبایل پلاستیکی بسیار بی کیفیت دستت گرفتی .... منو ها و رابط کاربریش واقعا افتضاحه .... آدم یاد گوشی های جاوا قدیمی می افته .... البته بسیار سریعه و اصلا گیر نمی کنه یا لگ نمیزنه ..... نکته بعدی هم اینه که یا من درک درستی از فیلم فول اچ دی ندارم یا اینکه این گوشی فقط اسما فیلم برداریش فول اچ دی هست ... !!!!!! و الان برام این سوال پیش اومده که این فیلمی که فول اچ دی میگیره این گوشی همون فول اچ دی هست که روی بلوری ها هست یا مثلا دانلود می کنیم و می بینیم تو تلویزیون ؟؟؟.... اگر قراره اون باشه که واقعا مقایسشون به نظر من مسخرست !!!!!
من شنیده بودم دوستان می گفتن پشتش داغ می کنه ... اما گوشی ای که من باهاش کار کردم بالای صفحه نمایشش به شدت داغ می شد ... جوری که لاکش می کردم تا خنک شه و دوباره باهاش کار می کردم !!!!!
این اولین بار هست که من با گوشی سامسونگ کار می کنم ... و واقعا خوشحالم که هیچ وقت سامسونگ نداشتم !!!!!
تمام چیزایی که تو ذهنم بود از این گوشی همش با اولین کار کردن فرو ریخت ... ضمنا gps ش واقعا تعطیله .... تو مشهد و تو هوای باز و آفتابی 2 دقیقه طول کشید که رو 5 تا ماهواره قفل کنه و بعدش هم هی گم می کرد منو !!!!!
به دوستانی که حاضرن هر قیمتی رو بابت این گوشی بدن ... جدا توصیه می کنم اصلا به دلشون صابون نزنن که دارن یک ابر گوشی می گیرن !!!! .. البته شاید انتظار من خیلی بالا بود .... ولی به نظر خودم برای گوشی ای که قیمتش از یک لپ تاپ هم گرون تره انتظاراتم منطقی بوده !!!!!!!!
Full HD یه رزولوشنه ! یعنی اندازه تصویر ! و یکی از چیزایی که خیلی موثر توی کیفیت فریمریتشه ! که روی گوشی ها فک نکنم از 30 بیشتر باشه ! و کلا روی گوشی ها یه چیز تبلیغاتیه ! البته اون جوری که می دونم ! یه چیز با کیفیت باید 60 باشه !نقل قول:
و الان برام این سوال پیش اومده که این فیلمی که فول اچ دی میگیره این گوشی همون فول اچ دی هست که روی بلوری ها هست یا مثلا دانلود می کنیم و می بینیم تو تلویزیون ؟؟؟.... اگر قراره اون باشه که واقعا مقایسشون به نظر من مسخرست !!!!!
خودم الان گلکسی1 دارم ! و 720 که می گیره کیفیتش واقعا 720ی نیست که فیلما و سریالا هستش !
تایید میشهنقل قول:
در ضمن شما فرق فول اچ دی با اچ دی یا پایین تر رو وقتی متوجه می شی که فیلمی رو که گرفتی رو با پورت اچ دی ام آی رو ال سی دی 42 اینچ نگاه کنی