واقعا لطف میکنی.:10:نقل قول:
Printable View
واقعا لطف میکنی.:10:نقل قول:
کسی اینجا نیست کرک سالم ورژن 1.04 رو بزاره؟
نقل قول:
دوست عزیز کرک سالم برای این بازی پیدا نمیشه برای همین هم ما توی صفحه اوب دو تا لینک برای دانلود بازی گذاشتبم که کرک نخواد
آخه من هر دو تا رو دانلود کردم ولی تو چندتا شهر که میرم بازی ارور میده
من یه لینک جدید پیدا کردم امشب دانلود میکنم بهتون میدم دیشب هر کاری کردم مستقیمشون کنم نشد:2:
ولی امشب حتما دانلودش میکنم اگه سالم بود براتون میزارم:46:
نقل قول:
خیلی عالیه اگه میخوای خودت آپلودش کنی سعی کن تک لینک آپلود کنی :46:
اگرم که میخوای لینکی که پیدا کردی بذاری که هیچی خودش تک لینکه:27:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
نقل قول:
نمیدونم قضیه چیه شانست خوب نیست:31: چون بیشتر بچه های همین تاپیک بازیشون رو از همین 2 تا لینکی که گذاشتیم دانلود کردن و مشکلی هم با بازی نداشتن خود من هم بازی رو از لینک اولی دانلود کردم و تا الان که مشکلی نداشتم
لینک مدیا فایر پیدا کردم الان دارم مستقیمش میکنم:46:نقل قول:
خیلی عالیه اگه میخوای خودت آپلودش کنی سعی کن تک لینک آپلود کنی :46:
اگرم که میخوای لینکی که پیدا کردی بذاری که هیچی خودش تک لینکه:27:
اگه یه جا واسه آپلود باشه که دائم باشه آپلود میکنم که نیست همش سر یه هفته میپره:2:
مدیافایر که مشکلی نداره خوبه چرا میخوای مستقیمش کنی؟
نقل قول:
از آپلودفا مستقیم کردم از همین الا زدم که خودش 2شروع کنه به دانلود با آپلود فا نمیشه اگه الان بزنی دانلود دیس کانکت شم دیگه نمیشه از 2شروع کنه:46:
نقل قول:
اگه تونستی به من اون لینک مدیافایر رو بده توی پیغام خصوصی برام بزار:46:
آره لطفا به منم بده.:10:
نقل قول:
دوست عزیز یکمی صبر کنی این دوستمون داره زحمت میکشه و لینک مستقیم میذاره دیگه احتیاجی به لینک های مدیافایر نیست:46:
سلام
من الان 83000 یورو پول دارم وقتی میرم روی سکه ها که گاراژ بخرم هیچ اتفاقی نمیفته. میخواستم ببینم باید دکمه ی خاصی رو فشار بدیم برای خرید گاراژ ؟من اینتر رو میزنم. قیمت گاراژ رو زده 75000 یورو . البته چون زبان بازی المانی هستش نمیدونم چی مینویسه ؟
باید قبل از خرید گاراژ حتما ماشین خریده باشیم ؟؟
مرسی
من ت آپلودباز مستقیمشون کردم.:31:نقل قول:
نقل قول:
خب تستش کن اگه بازی مشکلی نداشت لینک هاش رو به من بده که بزارم صفحه اول:46:
چشم.دیشب گذاشتم دانلود که از شانس بد گویا اینترنت قطع شده بود همش 10 مگ دانلود کرده.امتحان کردم سالم بود میدم.:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستتان درد نکنه بابت پاسختون
سر ساعات مشخصی باید برید اونجا .اگه اشتباه نکنم بین ساعت 8:00 تا 18:00نقل قول:
کار نکردن:41::41::41:
من سعی میکنم یه شب اون نسخه ای رو که خودم خریدم براتون آپلود کنم ولی باید سریع دانلودش کنید که از تو سایت پاک نشه:46:نقل قول:
نقل قول:
توی مدیافایر آپلود بکن شیرین:46:
دوستان کسی هست اینجا SAVE بازیش رو بده؟
نمیشه باید مد هایی که من ریختم شما هم ریخته باشین وگرنه هنگ میکنه:46:نقل قول:
ولی اینو امتحان کنید ببینید میشه یا نه:46:
کد:http://www.uploadbaz.com/xl775e2ephu1
آقا من اعصابم خورد شد.:19:من قبلا 1-2 سال پیش یه uk truck دانلود کردم که فرمون دست چپ بود اما الآن یورو دست راسته و محیطش بزگ تره.german هم که هست.
من چی دانلود کنم که هم محیط بزرگ باشه و هم فرمون دست چپ باشه و هم بتونم مد بهشون اضافه کنم؟؟؟:19:
شما باید یه چند روز صبر کنیدنقل قول:
من امتحانم تموم بشه اونی که خودم خریدم رو براتون آپلود میکنم:46:
جرمن یا یورو یا یوکا هستش؟نقل قول:
German Truck بهترینشه...نقل قول:
البته می تونید از سایت اصلی بازی بگیرید و بعد کرکش کنید...
جرمن تراک رو براتون آپ میکنم:46:نقل قول:
امتحاناتت تموم نشد برای ما اپلودش کنی؟:41::10:نقل قول:
تموم شد من منتظر بودم از خودتون بپرسم ببینم فردا هستیم آخه چون حجم اش زیاد آپ کنم سریع میپره شما تا من آپلود کردم ظرف حداکثر دو روز دانلودش کنید وگرنه پاک میشه.نقل قول:
من امشب براتون آپلود میکنم شما هم شبش که گذاشتم یا همون روزش دانلود کنید:46:
من 2-3 ساعته دانلودش میکنم.اما اگه میخواید یه جایی رو معرفی کنم تا 1 ماه نیگر میداره.:31:نقل قول:
:31::31:حجم پایین بله من فایل دارم 6 ماه هست ولی حجم بالا رو سر یه هتفه اگه دانلود ازش کم باشه پاک میکنننقل قول:
حالا شما بگین من از اونجا براتون آپلود کنم:46:
تو سایت آپلود باز باتید ثبت نام کنید 1 گیگ در روز بهتون میده اون موقع 1 ماه نیگر میداره.نقل قول:
چرا این قدر آواتارت رو تغییر میدی سرم گیج رفت.به جای این کارا برو اپ کن منتظریم:13::27:نقل قول:
رفیق بیش از 1 هفته گذشت و برای ما آپ نکردی.:13::41:
نقل قول:
:41:شرمنده به خدا انقدر درگیرم که وقت نمیکنم امشب سعی میکنم براتون آپلود کنم:46:
سلام.!
دوستان عزیز زدیک به 50تا بار بردم اما هنوزم اجازه نمیده که garage خریداری کنم!
پول هم 500 هزار تا دارم!
چیکار کنم؟!
این بازیه Euro Truck 2 نیومد ؟
قرار بود بیاد اوایل سال و بعدش شد تابستون و نکنه الآن شده پاییز و زمستون : دی
نقل قول:
سلام دوست عزیز وقتی نمیزاره گاراژ بخرید چه پیغامی میده میشه یه عکس بزارید:46:
:31::31:فعلا همه تو کف سیر میکنیم:31:نقل قول:
:weird::evil2::angry:
نقل قول:
:31::31:به خدا سرعت نتم افتضاح سایت آپلودم ندارم آپلودفا که ترکیده آپلود بازم دو شب گذاشتم صبح پاشدم دیدم تا 6% رفته گیر کرده دیشب خواستم از مدیا فایرو و هات فایل آپلود کنم که مدیا فایر نشد هات فایلم با سرعت یک کیلوبایت بر ثانیه بود:31::31:من تقصیر ندارم یه سایت آپلود خوب بدید:31:
شیرین جان الان بهترین سایت آپلود همون مدیافایر هستش مشکلی هم نداره من خودم روزی 500 مگابایت دارم آپلود میکنم