داداش میگم لیست جک جونورایی که میشه بهشون تبدیل شد رو میدی؟ :دی مثلا بزنیم ست ریس ورولف یا گرگ میشه؟ ترول و... :46: همه رو لطف کن !نقل قول:
Printable View
داداش میگم لیست جک جونورایی که میشه بهشون تبدیل شد رو میدی؟ :دی مثلا بزنیم ست ریس ورولف یا گرگ میشه؟ ترول و... :46: همه رو لطف کن !نقل قول:
help race 0 رو بزن تمامی race ها میاد با page down.up بالا پایین میشه. هر کدومو میخوای استفاده کن. چون هیچ سایتی تمامی race هارو نزاشته. ولی مشکلی که در در حالت سوم شخص دوربین مشکل داره. باقی کدهای race رو بهت میدم امتحان کن همشون یک کارو میکنننقل قول:
setplayerrace
player.setrace
امکان داره با استفاده از این کدها لول هات در مراحل از دست بره.
این صفحه کل کدها
بهترینش اینه :کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Console
showracemenu
میتونی مدل موت رو عوض کنی. بدون اینکه لول هات خراب شه.ولی تغییر نژاد جنسیت و اسفاده از کاکتر های ساخته بازی یا همون preset ها همه چیزو باز خراب میکنه.
سلام
من توی کالج موندم نمی دونم چکار باید بکنم میگه برو با Tolfdir اگه اشتباه نکم حرف بزن که میرم هی میگه هیس.....
توی مپ هم علامت بالای کالج هست که باید یه توماری رو یاد بگیرم بعد بیام
منظورم بیشتر همون تبدیل شدن به جک جونور بود نه مدل مو و...
یادم بمونه یه عکس از دواکینم میارم :دی
آخرین رکوردم
محتوای مخفی: 1592
آقا من تو MZoulf یا یه همچین اسمی گیر کردم، به یه در میرسم که کلید میخواد تا باز بشه، هر جارو هم گشتم پیدا نکردم، کسی میدونه کلیدش کجاست؟ ببخشید که عکس ندارم بذارم
سلام دوستان تو رو خدا یکی بگه سگ از کجا میشه خرید خواهش میکنم کمک کنید؟
یه شهر هست به اسم markarth، جلوی دروازه ی شهر سگ می فروشن، این شهر تو غربی ترین قسمت نقشه واقع است.نقل قول:
Markarth غرب نقشه هست میرید اونجا دم ورودی شهر یه اصطبل هست اونجا یه نفر یدونه میفروشه ولی اصلا بدرد نمیخوره سگ... :دینقل قول:
سلام
چندتا سوال داشتم
۱.بعد من تازه اول بازیم و یه اژدها کشتم یه شات بهم داد.ایم شات به چه دردی میخوره و چه فرقی با پاور داره؟
۲.تو جیبش(اژدها)!!چندتا استخون و ات اشغال بود اینا به چه دردی میخورن؟
۳.یه ترژر مپ پیدا کردم.این به چه دردی میخوره؟
۴.تو بازی کلا چندتا اژدها هست و ابا همشون مثل اژدهای اول پیداشون میشه یا باید بگردیم پیدا کنیم؟
ممنون میشم همشو جواب بدید.
papillon11
M e i s a m
ممنونم.خیلی سایتتون خوبه اصلا نمیشه از سایتتون ایراد گرفت
ببخشید میشه قسمت skill هر قدرت یه توضیح مختصر بدین که کارش چیه؟
چطوری؟ با یک ضرب همه رو می کشی الان؟نقل قول:
1- پاور ها رو فقط میشه یکبار در هر روز استفاده کرد و قدرت های خاص خونی و نژادی تو اون قسمت قرار میگیره. شوت ها عمومی هستن که همه میتونن داشته باشن تو بازینقل قول:
2- تو هر جونوری یه سری اشغال پاشغال هست که هر کدوم هم یه وزن و یه ارزشی دارن (برای فروش) به اندازه ای که جا دارید با ارزش ترین ها رو بردارید و بعدا به مرچانت ها بفروشید (حجم اولیه شما 300 تاست)
3- والا منم نمیدونم من 4 5 تا پیدا کردم همه رو ریختم رفت :دی دوستان در این مورد اطلاعی دارن بگن
4- تقریبا بی نهایت یعنی در واقع هر چی بکشی باز اضافه میشن و تمومی ندارن :21: یه سری شون پیدا کردنیه یه سریشون ماموریتی
سلام چند تا سوال داشتم
1-چطوری میشه زن گرفت اون گردنبند رو هم دارم؟
2-تو قسمت اسکیل ها میشه هر کدام قدرتهارو یه توضیح مختصر بدین؟
3-چطوری میشه دو تا همراه داشته باشی یکیرو دارم که اسمش لیدیا یکی دیگه رو چطوری بگیرم؟
خواهش میکنم یکی جواب بده
1- با همه نمیشه ازدواج کرد فقط با یه سری افرادنقل قول:
گردنبند رو میپوشی میری باهاش صحبت میکنی اگه گفت interested in me... یعنی شدنیه. بعدشم میرید تو یه معبد تو شهر riften و... منتها سعی کن خونه داشته باشی قبلش
2- زیاده فعلا حسش نیست :دی هر کدوم رو خواستی بپرس
3- فقط یک همراه میشه داشت
آموزشش تو چند صفحه قبل هستنقل قول:
خوب تنها اژدهای آخر جلوش چند ثانیه شاید زنده بمونه بقیه که نه
یعنی استوخون اژدها فقط به درد فروختن میخوره یا میشه باهاش زره یا اسلحه ساخت؟اخه روش میزنه equip اگه املاشو درست نوشته باشم!اما وقتی میزنی ورش داره میزنه نمیتونی ؟!
لطفا شماره صفحه رو بگیدنقل قول:
موزشش تو چند صفحه قبل هست
خوب تنها اژدهای آخر جلوش چند ثانیه شاید زنده بمونه بقیه که نه
برای ساختن ارمور هم میشه استفاده کرد ولی نه به این زودی تو بازی که شما هستی :46:نقل قول:
و البته وقتی شما به توانایی ساختن دراگون ارمور برسی با هزینه کمتر میتونی بهترش رو بسازی پس بفروشی به نظر من بهتره
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
راستی ساختن این اسلحه های قوی هم مال ته بازیه! شما هنوز اسکیل کافی نداری!
با Dragon scale و Dragon Bone میشه زره دراگون ساخت ( توسط Smithing و پرک های اون )نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6708999&postcount=2209
کسی بالاتر نزده از این اگه نه بگید تا بریم سر کار و زندگیموننقل قول:
سلام،چطورید همتون،خوبید!!
دوستان یک عدد سوال،توی مرحله Elder Knowledge من در این قسمت گیر کردم،این 2تا کپسول مانند سمت چپی کار نمیکنن،نمیدونم منظورم رو درست متوجه میشد یا خیر؟
اگه کسی میدونه کمک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکس مال گیم خودم نیست!!
آقا من این اژدهارو(alduin) رو کشتم.آخرین کوئسته این؟؟؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
دوتا سمت راستیارو یکی در میون بزن یعنی اول چپیو بعد راستیو دوباره چپیو چند بار بزن اونوری فعال میشه.نقل قول:
ترتیبشو نمیدونم شانسی بزن.
اقا یک دنیا ممنونت،بدجوری رو اعصابم بود،مغزم داره منفجر میشه بس که این بازی زیباست!!!!!!:27:نقل قول:
نقل قول:
آقا من این اژدهارو(alduin) رو کشتم.آخرین کوئسته این؟؟؟
آقا من هم همین جا موندم ..هیچی دیگه روی نقشه نیست..تموم شد بازی !!! حالا باید بریم توی شهر ها بچرخیم و ماموریت های جانبی بگیریم ؟؟؟
داستان اصلی بازی با کشتن آلدویین و کمک به اون سه تا قهرمان ها تموم میشه ؟؟؟
سلام به همه
نتونستم همه ی کامنتا رو بخونم اینه که نمیدونم سوالم تکراریه یا نه!
میخواستم بدونم این بازی مثل نسخه قبلیش دوربین سوم شخصم داره یعنی میشه با دوربین سوم شخصم بازی کرد یا نه فقط اول شخصه؟
ممنون
سلام بله مراحل اصلی تموم میشه. مراحل اصلی حتی یک دهم کل بازی هم نمیشن :31:نقل قول:
کلید F رو بزن سوم شخص میشه.نقل قول:
مردم رو بکش :دی این گارد ها خیلی حال میدن تموم نمیشن و ادم انواع و اقسام فن ها و تاکتیک ها رو روشون اجرا میکنه :21: ماموریت های فرعی هم یه سری شون تمومی ندارن و واقعا چرت هستن مثلا هی برو ماموریت بگیر از این ور نقشه برو اون ور یه خرس بکش برگرد !نقل قول:
سلام دوستان . این فروشنده ها پولاشون کجا می زارن ، چرا جیبشون می زنی هیچی توش نی ؟
سلام دوستان میشه بگید بجز lidiya شنیدم یه جادوگر رو میتونم همراه داشته باشم lidiya هم مرده یدونه همراه میخوام خواهشن یکی کامل بگه چطوری و از کجا همراه بگیرم؟
سلامی دوباره!!
من نمیدونم چرا اینقده به مشکل بر میخورم :D دوستان،من توی بازی در این مرحله گیر کردم ضاهرا باگ هم هست!!
توی این مرحله که همه نشستیم دور همی،قرار هست که همه موافقط کنن که اژدهها رو بگیریم،این صحبتاشون که تمام میشه،هیچ اتفاقی بعدش نمی افتد،چرا؟!!
ممنون!
ایجوری که میبود همه سر به دزدی میزدن هر بار 1000 تا گیر میاوردننقل قول:
من که یه بار که رفتم دزدی (از رو اجبار لولم 5 بود ) پولدارترینشون تو ویترون پولاشو تو صندوق خونشون نگه میداشتن نه تو جیبشون ولی کلا 250 سکه بیشتر نبود معلوم نیست دوباره کی صندوقش پر میشد
اصلا نمی صرفه پول بزنی(چون پولی نیست) همون وسایل بلند کن بفروش بهتره :31:
اگر متن ها رو بخونید کمتر به مشکل میخورید البته لازم نیست همه رو بخونید فقط مال کوئست های اصلی رو!نقل قول:
اونجایی که شما هستی فکر کنم رفتی به جارل گفتی اونم گفته وقت بده فکر کنم! برو یه دوری بزن برگرد بهت میگه امادست همه چیز :10:
همراه ها زیادن و مردنشون موردی نداره :دی اون لیدیا هم کلا ضغیف بودنقل قول:
شما ببین نوع بازی خودت چیه و چه نوع همراهی بدردت میخوره... مثلا اگه شمشیر زنی میتونی بری یه جادوگر بگیری یا اگه جادوگری میتونی جادوگر برداری میتونی شمشیر زن برداری البته واسه یه جادوگر همراه داشتن یه شمشیر زن زیاد جالب نیست... من الان خودم شمشیر زن هستم و یک شمشیر زن همراه دارم! چون یه جادوگره بود قوی هم بود ولی یه نمه گیج بود! بعضی وقت ها اون جادوش اشتب میخورد به خودم یا اسبم!!
اقا میثم ممنون فقط شما جوابمو میدی من جادوگرم الان یه همراه میخوام یکی رو بهم معرفی کنید لطفا که چطوری و کجا میتونم بگیرم؟
lol
الان داشتم فصل 3 سریال Heroes رو میدیدم
یهو دیدم یک Dragon Born وارد صحنه شد ( کلی حال کردم ) :39:
شات Unrelenting Force رو یاد داشت میزد همه پرتاپ میشدند :31:
حالا نمیدونم skyrim از اون تقلید کرده یا نه ....!!!
جالب بود
حالا که دیگه بحثش شد :دی این وجه تسمیه i take arrow... چی هست؟ تو همه سایت های طرفدار اسکایریم پر شده با این جمله و مشتقاتش! البته تو بازی دیدم یه بار یه گاردی این حرف رو میزد ولی متوجه نشدم علت معروف شدنش چی هست
اتفاقا الان داشتم قسمت ۱۳ سریال مرلین از فصل چهارم رو میدم یهویی dovakhin بازیش گل کرد dova رو صدا کرد و اونم امد همه دشمنارو کشت. فقط جالبه زبونی که مرلین استفاده میکنه خیلی شباهت داره به زبونی که تو بازی هست!
اگه دنبال جادوگری ، illia کیس خیلی خوبیه ، خیلی قویه ، نصف بازیو باش رفتم ندیدم بمیره ، توی یه قلعه هست اگه درست گفته باشم به اسم dark light نزدیکای Riftenنقل قول:
نه عزیز دل،من متن ها رو کلا میخونم،اره یارل گفت که برو اون 2تا قبیله رو هم راضی بکن،که من رفتم اون 2تا رو اوردم چای میز کنفراس،که این پیری ها بیان این ها رو راضی کنن،همون پا در میونی خودمون(ببین چه زیبا تشریح کردم واست :31: ) حالا مضکل ما اینجاست که اینا حرفاشون که تمام میشه،بعدش همین جور رو این صندلی لامصب نشستن تکون نمیخورن،نمیودنم،تا به حال به این مشکل بر خوردی؟!!نقل قول:
ممنون!!:10: