نه با عابر بانک نمیشه.
اره دیگه بانک صاحب کارت میشناسه با مدرک شناسایی.
حتما نمیخواد خود شعبه صادر کننده عابر بانک بری هر شعبه ای که نزدیکه برو(البته از شعبات بانک کارتت نه هر بانکی).
Printable View
نه با عابر بانک نمیشه.
اره دیگه بانک صاحب کارت میشناسه با مدرک شناسایی.
حتما نمیخواد خود شعبه صادر کننده عابر بانک بری هر شعبه ای که نزدیکه برو(البته از شعبات بانک کارتت نه هر بانکی).
نمیشه من با مدارک صاحب کارت برم و بگم؟
کار زیاد داره یا سریع رسیدگی می کنن؟
نه مگه اشنا داشته باشین.اره سریع کارت راه میندازن بدون نوبت یه لحظه با سیستم قفلش باز میکنهنقل قول:
آیا حساب 5 ساله بانک کشاورزی میشه بست؟؟؟
همنطور که دستمون گفتند باید تشریف ببرید بانک اگر مسدود شده باشد براتون خارج از نوبت فعال میکنند شاید کل کار 5 دقیقه طول نکشهنقل قول:
اما اگر کارت سوخته باشه ( چون بعضی از بانک ها کارت هاشون مسدود نمیشه بلکه میسوزه ) باید فرمی پر کنید که بعد از دو هفته کارت جدید به نام صاحب کارت صادر و در اختیار مشتری قرار میگیرد
کلیه مراحل رایگان میباشد - حتما صاحب کارت با مدارک شناسایی مثل کارت ملی یا شناسنامه باید حضور داشته باشید در غیر این صورت به هیچ وجه نمیشه کاری کرد البته اگر وکالت قانونی داشته باشید هم میتوانید به جای صاحب کارت مراحل رو طی کنید
بله امکانش هست اما یه مقدار جریمه و کسر از سود سپرده شامل این کار میشود که مقدار دقیق اون رو اطلاع ندارمنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
فقط یه چیز: باید دفترچه حساب رو هم ببریم یا خود کارت با کارت ملی ببریم کافیه؟
نه فقط کارت ملی کافیه با کارت عابر بانکنقل قول:
سلامنقل قول:
تا آنجا که من میدونم پول صدور کارت جدید را میگیرند. (در بانک ملی حتا با افزایش کارمزد بعضی خدمات مابه التفاوت خدمات انجام شده ماههای قبل را هم از حساب کم میکنند)
به شخصه تا حالا دو مرتبه کارت بانک ملی ، یک مرتبه بانک پارسیان و یک مرتبه بانک ملت رو تعویض کردم هیچ هزینه ای دریافت نشدنقل قول:
آره - بانک انصار هم از من 2500 بابت صدور کارت گرفتنقل قول:
اقا بانک دی الان 6 ماه ....ماهی چقدر سود میده؟؟؟
مبلغ 6 ملیون
فرمولش چطوریه؟؟؟
بله برای صدور اولیه کارت گرفته میشود اما برای تعویض من تا حالا پول ندادمنقل قول:
سه مرتبه کارت خودم سوخته یک مرتبه کارت پدرم اما برای تعویض هزینه ای دریافت نشده
نه اتفاقا - برای تعویض 2500 از من گرفتن . بانک تجارت هم همین حدودا میگیره!!!نقل قول:
نقل قول:دقیقانقل قول:
1% فک کن پولو ازت نگیرن،اونم پولی که قانونی میتونن بگیرن، 100% از حسابت کم کردن (پولای الکی و بدون دلیل از آدم میگیرن،اینکه دیگه قانونیه!)
اگر خرید با کارت اعتباری تبدیل به تسهیلات بشه کلا سودش چند درصده طبق قانون بانک مرکزی
ببخشید اگه کارت توسط عابر بانک ضبط بشه میشه بهش پول واریز کرد؟ یا واریز کردن پول به اون کارت هم مسدود میشه؟ در مورد واریز به حسابی که بهش متصل هست چطوری؟
و برای اینکه کارت ضبط شده رو دوباره فعال کنیم باید با چه مدارکی به بانک مراجعه کنیم؟
و چه مدت بعد از ضبط باید مراجعه کرد؟ یعنی مثلا اگه بعد یک هفته اش مراجعه کنیم مشکلی نمیاد؟
دوستان حقوق کارمندان دولت چرا واریز نمیشه؟؟!!:n13: موندیم توی آمپاس شدید:n02:
تا زماني كه تاريخ انقضاي كارت تمام نشده است و يا خودتان كارت را مسدود نكرده باشيد،ميشود به كارت پول واريز كرد.حساب كارت هميشگي است و تغيير نمي كند و حتي زماني كه تاريخ انقضاي كارت بسر آمده باشد و يا ... ميتوان به حساب كارت پول واريز كرد و يا از آن(براي بيشتر بانكها)بردداشت نمود. ضبط شدن كارت،به معناي غير فعال شدن كارت نيست ممكن است بطور مثال رمزتان را در يك روز سه بار متوالي اشتباه وارد كرده باشيد كه در اين صورت كارت توسط دستگاه ضبط خواهد شد و براي دريافت آن بايد كارت ملي را به مسول دستگاه ارائه دهيد.نقل قول:
شما بلافاصله (در اولين فرصت اداري) مي توانيد كارتتان را با ارائه كارت شناسايي از مسول مربوطه دريافت كنيد.خير مشكلي پيش نخواهد آمد تا يك هفته مطمئنا كارت شما در شعبه مربوطه نگهداري خواهد شد.
آمریکا و مکزیک مهد سرقت از کارتهای اعتباری
10 رمز عابر بانک که به راحتی سرقت میشوند
سالانه میلیونها نفر از مردم آمریکا قربانی سرقت اطلاعات شخصی و کلاهبرداری میشوند و هر کاربری ممکن است بیش از تصور خود در معرض سوءاستفاده کلاهبرداران و سارقان شبکهای باشد.
به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شما چه تصوری از میزان ایمنی کارتهای اعتباری و عابر بانک خود دارید؟ یا فکر میکنید چه عاملی میتواند امنیت رمزهای شما را تامین کند؟
اخیرا از سوی موسسه «دیتاژنتیکس» فهرستی از 10 رمز عبور پرکاربرد در بین مردم منتشر شده است. از آنجا که این رمزهای عبور عمدتا از سوی بسیاری از کاربران انتخاب میشوند لذا به صورت پیشفرض در زمره ناامنترین رمزها قرار میگیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سایت «فوربس» از ایالات متحده و مکزیک به عنوان مهد سرقت از کارتهای اعتباری در جهان یاد کرده است.
در این گزارش 42 درصد از مردم آمریکا به نوعی با یکی از شیوههای سرقت و کلاهبرداری از کارتهای بانکی و اعتباری دست به گریبان بودهاند.
اداره دادگستری آمریکا نیز گزارش میدهد که سالانه 10 درصد از مردم آمریکا مورد کلاهبرداری و سرقت از کارتهای بانکی و اعتباری قرار میگیرند و کارتهای اعتباری هفت درصد دیگر از مردم نیز سرقت یا -- میشوند.
نتایج مطالعه موسسه «دیتاژنتیکس» نشان میدهد که سارقان کارتهای اعتباری قادرند رمزهای بیش از 25 درصد از کارتهای سرقت کرده را تنها طی 20 مرحله عملیات رمزیابی کارتهای اعتباری با موفقیت حدس بزنند.
پس تعجبی ندارد که بدترین رمزهای کارتهای اعتباری رمزهایی هستند که مانند عدد 1234 در کل ساده یا دارای ترتیب باشند. همچنین امنترین رمزهای عبور آنهایی هستند که
هیچگونه مفهوم یا نشانه خاصی نداشته باشند. موسسه دیتاژنتیکس از رمز عبور 8068 به عنوان کماستفادهترین و امنترین رمز عبور یاد کرده است.
بنابراین اطلاعات آمار این موسسه، 10 رمز عبور که بیشترین کاربرد را در بین صاحبان کارتهای اعتباری دارند عبارتند از:
1- 1234
2- 1111
3- 0000
4- 1212
5- 7777
6- 1004
7- 2000
8- 4444
9- 2222
10- 6969
دوستان چطور می شه از یه بانک وام با سود کمتر مثل 15 درصد گرفت.نیاز دارم.ممنون می شم راحل بگین:n13:
اول اینکه مقدار وام خیلی مهم هست چون به وام های سنگین درصد های بالا میبندن ولی وام های یک ، دو میلیونی رو میشه 15 درصد یا کمتر پیدا کردنقل قول:
درضمن اینجوری نیست که بگی وام شماره فلان یا وام مسکن یا وام . . . . 15 درصد یا فلان درصد هست من وام هایی رو دیدم که با یک اسم اما درصدهای متفاوت یا مقدارهای متفاوت با یک اسم
بانک های دولتی کمتر وام با درصد پایین میدن بیشتر باید در صندوق ها و موسسات مالی و اعتباری دنبال اینطور وام ها باشید با عنوان های مثل خرید کالا ، وام دانشجویی ، وام تعویض خودرو ، وام ازدواج و وام خود اشتغالی ، وام فنی و حرفه ای و . . . .
الان وام خرید کالا از کدوم بانک بیشتر و سریعتر هست . اطلاع دارید ؟ می خواهم سریع وام بگیرم و منتظر زیاد نمونم .
قبلا قوامین و مهر رضا خوب وام میدادنقل قول:
حدود 13% میباشدنقل قول:
هزینه صدور کارت اولیه 2300تومان
هزینه صدور المثنی 2300تومان (مفقودی شکستگی چولگی...)
هزینه تمدید کارت منقضی شده 1500تومان
البته اکثر بانکها هزینه تمدید را همان 2300 میگیرند ولی مبلغ قانونی آن همان 1500تومان است.
سلام
موقع خرید های غیر حضوری
طرف مقابل چطوری از روی شماره قبض واریز وجه ( شماره قرمز ) یا شماره تراکنش به درست بودن ادعای شما و صحیح بودن مبلغ ذکر شده پی میبره ؟
ممنون :n17:
توي صورتحساب اون شماره به عنوان شماره سند درج ميشه
و این صورت حساب رو طرف چطوری میتونه بصورت غیر حضوری (بدون مراجعه به بانک )بدست بیاره ؟
به من گفتن 21 درصد سودشه!نقل قول:
کارت اعتباری ملت
سلام .
چه جوري ميشه ادم بي دردسر يه وام 10 ميليوني گرفت ؟ كدام بانك بهتره ؟
سلام
دوستان من کارت بانک ملی دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر کسی مثلا بخواد برام پول واریز کنه همون شماره 16 رقمی روی کارت رو به طرف بدم میتونه با همون شماره برام پول رو واریز کنه به حسابم؟!! یا باید حتما شماره حسابم رو بدم
نقل قول:
این شماره رو هم میتونید بدین ,مشکلی نیست.
اساسا تمام شماره کارتها به یه حساب وصل هستن و در صورت فعال بودن کارت اون حساب اصله و اگر کارت هم ابطال بشه یا بسوز دوباره کارت جدید به همون حساب لینک میشهنقل قول:
ضمنا هیچ وقت اطلاعات کارتت رو اینطوری توی وب نذار هم شماره کارتت معلومه هم انقضاش. بهتر عکس کارتت رو حذف کنی یا ادیت کنی البته ریسک بالایی نداره اما کار از محکم کاری عیب نمی کنه
دوستان
من رمز کارتم رو فراموش کردم . حال باید چی کار کنم ؟ درخواست کارت جدید کنم ؟ تاریخ روی کارت هم داره میگذره بهتر نیست به جای درخواست رمز جدیدی درخواست یک کارت دیگه کنم ؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون:n16:نقل قول:
من یه بار کارتم رو گم کردم و سوزندم پس اون کارت قبلیم یعنی شماره اش قاعدتا باید با کارت جدید فرق کنه؟
میگما دمت گرم چه جوری حساب کردی منو :n02:که این کارت خودمه انوقت؟!!
دوست عزیز این کارت من نیست و این عکس رو سایت بانک ملی گذاشته شده و من فقط این عکس رو از اونجا برداشتم
بله شماره کارت عوض میشه!نقل قول:
پس دمه بانک ملی گرم! خیلی مهم نیست جدی نگیر:n04:
درخواست کارت که کار زیاد نداره یه لحظه ای انجام میدن رمز جدید میدن .بلاخره تا کارت جدید میاد این کارت لازمتونه .میتونید درخواست بدید تا موقعه ای کارت جدید میاد از این کارت استفاده کنید تا انقضا کامل نشدهنقل قول:
باید بری بانک درخواست رمز مجدد بدی یک هفتهایی طول میکشه تا پاکت رمز جدیدت بیاد!نقل قول:
دوستان ما حدودا 20 تومان پول پیش مغازه را پس گرفتیم.و گذاشتیم برای ودیعه مسکن مهر.که احتمالا اواخر شهریور ازمون بخوان.حالا میخوام بدونم بانکی هست که این 20 تومان رو برای 1 ماه بذاریم و سود روز شمار (هرچند کم) به ما بدهد؟