سلام رفقا
دنبال یه چیزی هستم که بشه سریع باهاش موی سر و صورت و بدن رو زد
پیشنهادی دارین؟
پول حدود 500 تومن دارم
قربونتون
سیا
Printable View
سلام رفقا
دنبال یه چیزی هستم که بشه سریع باهاش موی سر و صورت و بدن رو زد
پیشنهادی دارین؟
پول حدود 500 تومن دارم
قربونتون
سیا
اقا فیلیپس سه تیغ بگیرنقل قول:
من خودمم دارم استفاده می کنم
تا حدیش طبیعی هستنقل قول:
ولی باز میگم باید واسه این موضوع بری دکتر
در ضمن من هفته ای یه بار میزنم ، یعنی اول با موزر میزنم و بعد با فیلیپس
یکبار هم ، 7 روز یکبار بزن ببین چطوره
موزر چون از ته نمی زنه ، این مشکل ایجاد نمیشه
اقا من فیلیپس 3 تیغه دارمنقل قول:
انقدر سفید میکنه که نگو
واسه سر موزرنقل قول:
واسه تن واجبی
صورت فیلیپس 3 تیغه
:n02:
سلام دوستان میخوام یه ریش تراش بگیرم تا 1 تومان
بین مدل های زیر موندم خدا وکیلی بدون تعصب بگید میخوام بخرم مری باشه پول ندارم بعدش :n02:
شیراز هم هستم اگر بگید کجا ارزون تره ممنون میشم.
Panasonic ES-LF51 Shaver
Braun 790 CC BOSS edition Shaver
Philips RQ1285/16 Shaver
Panasonic ES-ST25 Shaver.
کسی نیست جواب منو بده plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:n13:نقل قول:
من رفتم Braun 790 CC4 را خریدم 760 تومان واقا عالی هست ممن ریشمو باهاش بعد 5 روز زدم عالیه عالی ...:n05:
من پس از خواندن مطالب این فوروم برای گذاشتن ته ریش پاناسونیک er217s را خریدم مدت شش ماهه هم استفاده میکنم و کاملا راضیم. ضد آب است و زیر دوش میتوان ازش استفاده کرد. دقت کنید که این مدل از ته نمیزند و کمترین میزان آن نیم میلیمتر است. من قبلا موزر داشتم که هم خیلی پرصدا و سنگین بود و هم نیم میلیمتر نمیزد و پس از یکسال هم خراب شد کلا اصلا خوب نبود. باتریش هم خیلی خوبه من سه هفته یکبار شارژ میکنم و هفته ای دو سه بار استفاده میکنم. البته من از دیجی کالا خریدم که الان تمومش کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس بخرنقل قول:
در ضمن من تو شیراز جا سراغ ندارم ولی فکر کنم دیجی کالا خیلی خوب باشه
فقط PANASONIC
مدل LV-95
اگر برید توی سایت menshealth.com میبینید که : مقام اول ریش تراش در سال 2014 پاناسونیک مدل LV-95 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام موزر بگیرم اصلشو
از کجا بگیرم مطمئنه؟
قیمت اصلش چنده؟
دوست عزیز من هم مشکل شما را دارم یعنی رویش مو زیر پوست در نواحی زیر چانه و گردن. خیلی هم دوا و درمون کردم چون با هر بار اصلاح سوزش و خارش وحتی بعضی مواقع خون ریزی پدرم رو درمیاورد اما در نهایت رفتم پیش دکتر صیرفی که یکی از بهترین دکترهای پوست در ایرانه.نقل قول:
ایشون آب پاکی ریخت رو دستم و گفت این یه عارضه است و هیچ درمان فطعی نداره. بهترین راه اصلاح هم سفارش کرد ختما" با تیغ باشه در غیر اینصورت با ماشین باشه پوست رو به صورت کششی میکنه و باعث خارش و سوزش میشه.
به ایشون گفتم با تیغ هم میزنم سوزش داره که گفتند طبیعیه ولی اثرات منفی رو پوستش کمتره ضمنا سعی کن با تیغهایی که تعدادشون بیشتره و با ژل مخصوص پوست های حساس ( نه فوم ) حتما" اصلاج کنید و تعداد دفعات اصلاح رو هم در هفته به دو یا نهایتا" سه بار کاهش بدید
الان چند ساله دارم به همین صورت اصلاج میکنم و به نسبت قبلتر ها اوضاع پوست زیر گردن و چانه ام خیلی بهتر شده و سوزش و خارش هم فقط وقتی تیغم کند میشه متوجه میشم
آقا سپاس از راهنماییتون.
دوستان عزيز من قبلاً la93 داشتم جديداً lv95 خريدم بنظر من بهترينه.ارزش خريدشو داره
بهترین ریش تراش ها را در حال حاضر پاناسونیک تولید میکنه که بهترینش هم LV-95 هست
با خیال راحت پاناسونیک بگیرید با گارانتی دوساله آژندسرویس.
هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد :n16:
حتی اگه کسی پوست حساس هم نداشته باشه، تراشیدن زیر گردن با ریش تراش باعث سوزش و قرمزی میشه. باید با تیغ تراشیده بشه.
خير دوست عزيز اينطوريام نيست من خودم هم با فيليپس رو امتحان كردم هم الان پاناسونيك دارم هر دو روز يه بار اصلاح ميكنم به هيچ وجه زير گردن قرمز نميشه و نميسوزه ميتونيد امتحان كنيدنقل قول:
سلام
چرا قیمت های بیرون با دیجیکالا انقدر فرق داره؟ یه ماشین پاناسونیک حدود 100تومن اختلاف قیمت داره با دیجیکالا البته گارانتی نداره:n13:
اولا دیجی کالا جنس بد نمیارهنقل قول:
دوما قیمت های بالاتر از 100 تومن رو رایگان میاره دمه خونه
سوما خودش 7 روز پس یا تعویض می گیره
چهارما اپراتور داره و یه عالمه پرسنل پس باید یه کاری بکنه که نه سیخ بسوزه و نه کباب
و در کلام اخر همه ی جنس هاش اورجینال و دارای گارانتی هستش
جنسی که بیرون 100 تومن پایین تر میدن یک ایرادی داره حتمأ که ما و شما سر در نمیاریم . برای مثال یا باطری رو عوض میکنن یا جنس های دیگه رو ، خیلی هاش هم استوک دوباره جمع شده هستش.نقل قول:
در ضمن گارانتی هم مهم هست مخصوصأ گارانتی آژندسرویس گارانتی خوبی هم هست.
درآخر اینکه خرید از دیجی کالا یک خرید مطمئن هست که این روزها در این بازار ما از همه چیز مهمتره :n40:
نظرات دوستان درمورد دیجی کالا درسته اما باز هم میتونید جنس گارانتی دار و ارزانتر از دیجی کالا پیدا کنید.دیجی نسبت به برخی سایتها پایینتر و برخی سایتها بالاتر قیمت میده(با گارانتی یکسان شرکتی)نقل قول:
اگه تهران هستید برید بازار با گارانتی شرکتی بخرید پایینترین قیمت رو هم پیدا میکنید.
-------------------------------
مدل جدید braun 799 cc تو ایران اومده؟نسبت به مدل محبوب 790 امکان اصلاح با فوم رو هم داره.
سلام . مناسب ترین ماشین اصلاح صورت که عمق بیشتری بزنه و خط زن هم داشته باشه چیه ؟ بودجه 150~200 تومان
دوستان صاحب نظر
نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟
سراغ کالایی برو که اصل باشه ، به این کالاهای متفرقه براون با گارانتی فروشگاهی ! اعتماد نکنید .نقل قول:
نماینده براون تهران بوران بود که چند وقتی هست به علت تحریم ها کمتر کالا وارد میکنه ، از این فرصت بعضی سودجو سواستفاده کرده و کالاهای استوک و تقلبی براون را بصورت قاچاق میارند و با گارانتی فروشگاهی!:n24:! که هیچ اعتباری نداره میفروشند .
مراقب باشید که گول این اشخاص را نخورید و پول به کالای تقلبی ندید .
در کل فیلیپس با ضمانت شکوفا الکتریک و پاناسونیک با ضمانت آژندسرویس که معتبر هستند بگیری بهتره / در هر دو برند کالای مناسبی که به درد شما بخوره موجوده .
بهترین ماشین اصلاح از نظر قیمت، تعمیر و پیدا شدن قطعاتش که خیلی هم استفاده میشه موزرهای جگری رنگ آلمانی هستن خودمون یکیشو ده سالیه داریم همچنان مثل روز اول کار میده البته باید دقت داشته باشید نمونه چینیش رو نخرید و تیغه هاش باید تمام استیل و صیقلی باشه طوری که عکس خودتون رو توی تیغه ها ببینید
سلامنقل قول:
اینو پیشنهاد میدم سایت تهران کالا هم دارش خطزن داره خود دستگاه هم گرده برند هم هست خودم هنوز تستش نکردم اما هرکی داشته گفته خوبه فقط صداش زیاده
سلام به دوستان اهل فن
من یه ماشین ریش تراش میخوام که جایگزین موزر بکنم ! از صدا ولرزه زیادش خسته شدم ! استفادم قالبا اصلاح صورت هست و قالبا با ته ریش ! میخوام بتونم تو درجات مختلف استفاده کنم .
عمر دستگاه برام خیلی مهمه و دوست ندارم هزینه چندباره بشه ! ضد آب بودنم میتونه خیلی مفید باشه برام ! :دی
پیشاپیش ممنون از راهنمائیهاتون :n40:
دوست عزیز اگر ماشین اصلاح میخواهیدنقل قول:
یکدستگاه پاناسونیک مدل GB-40 یا GB-37 بگیری مناسبه در ضمن GB-37 ضذ آب و قابلیت اصلاح با فوم را هم داره .
اما اگر از ته ریش میزنی یک پاناسونیک ST-25 بگیر ساخت ژاپن با دوسال گارانتی آژند سرویس که ضد آب هم هست . یک عمر هم کار میکنه ژاپنی هست دیگه :n26:
سلام
تعمیرات دستگاه های فیلیپس تو تهران کجاست ؟ قسمت موزر شکسته (فویل تیغه)
سایتشم که خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
بهترین موزن بینی که هم کامل بزنه هم کاملا از ته، چیه؟
فکر کنم فیلیپس....
بهترین موزن بدن ؟ در حد صفر
ممنون
من فيليپس دارم عاليه.خيلي خيلي راضيم البته بقيه برنها رو امتحان نكردم شنيدم رمينگتون هم خوبه
سلامنقل قول:
ممنون
كدوم مدلش ؟
بچه ها ریش تراش مدل f7800 رمینگتون چطوره؟؟؟؟ در حد حرفه ای از ته زن و عالی هست ؟ یا یه چیز معمولیه.>؟
خودم الانم رمینگتون دارم یه مدل قدیمی خیلی عالیه و هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط بعضی جا ها رو چند تار باقی می زاره که مجبورم با تیغ صاف کنم.پدرم فیلیپس داره اونم همین جوریه. می خواستم در مقایسه با مدل های معمولی بگید که این مدل f7800 هم همین مشکل رو داره ؟ یا نه؟ میشه با کف استفاده کرد؟ در حد چه مدلی از فیلیپسه؟
من TT2040 رو دارم خیلی وقته خریدمشنقل قول:
بودجتون چقدره؟نقل قول:
سلام. بودجه مهم نیست.فقط می خواستم بدونم این مدل کیفیتش چطوره؟نقل قول:
ببینید کلاً مدلهای فویلی نسبت به مدلهای چرخشی بهتر هستن.من خیلی از ودلهای فیلیپس رو امتحان کردم به هیچ وجه خوب نیستند حتی مدلهای خیلی بالا و گرونترشو.من پیشنهاد میکنم اگه خوستید خرید کنید براون یا پاناسونیک رو بخرید.
این مدل رمینگتون رو نمیشه با کف استفاده کرد