نقل قول:
اقا ممنون از همتون می خواستم من ساکن یه شهر دیگم نمی تونم برم بیام می خواستم بدونم میشه مثلا برم بیرون و 2 ساعت بعد از ساعت 5 که می گید میشه برم خونه ، برگردم تو پادگان 01 . بعد بعضی جاها پنج شنبه عصر و جمعه مرخصی می دن اینجا چطور ؟
Printable View
نقل قول:
اقا ممنون از همتون می خواستم من ساکن یه شهر دیگم نمی تونم برم بیام می خواستم بدونم میشه مثلا برم بیرون و 2 ساعت بعد از ساعت 5 که می گید میشه برم خونه ، برگردم تو پادگان 01 . بعد بعضی جاها پنج شنبه عصر و جمعه مرخصی می دن اینجا چطور ؟
نقل قول:
منم وضعیت شما رو دارم
منتها بهت پیشنهاد میکنم که بری و حداقل تا نتایج آزاد که آخر شهریور میاد حداقل آموزشی رو تموم کنی
چون بعدا پشیمون میشی که ای بابا وقتم الکی تلف شد
ضمنا بعید میدونم اگر هم بخوای تمدید کنی اجازه ی تمدید رو بهت بدن
چون تا اونجا که من میدونم بعد از کد خوردن تقریبا محال هستش که بتونی تمدید کنی
من کدم مازاد خورده کجا می فتم؟ هر کی میدونه راهنمایم کنه
راست میگه به چشم یه اردوی یکی دو ماه نگاه بکنی اردویی بدی نیست این دفعه که اموزشی بری و تموم کنی دفعه بعد یه ماه اموزش میبینی .نقل قول:
مازاد روز تقسیم هر کجا سرباز کم داشته باشه میندازنت اونجا مازاد هم فرقی با کسی که کد خورده نداره فقفط دو سه هفته دیرتر تکلیفش معلوم میشه.نقل قول:
خواهش میکنم!نقل قول:
پنج شنبه و جمعه اگه نگهبان نباشی میتونی بری بیرون ! ساعتی یا روزیرگ!
اما تو 01 قانونشون اینه که اولویت مرخصیها با تهرانیهاست! من چون خودم منشی فرمانده بودم اینو علنا بهمون میگفتن! ولی اگه بتونی با منشی هماهنگ کنی راحت میتونی بری بیرون! یکار دیگه هم میتونی بکنی موقع نوشتن لیست حضور و غیاب آدرست رو تو تهران بدی! البته اگه میتونی!
من که اسفند اعزام شده بودم بیشتر مرخصیها رو به تهرانیها دادم و فقط تو عید 2 روز اونا رو نگهبان گذاشتم ولی اونم براشون راحت بود!
اگه هم بتونی منشی بشی از لحاظ مرخصی راحتی! اولویت منشی شدن هم با فوق لیسانس ها و تهرانیهاست، ولی اگه یکم زرنگ باشی میتونی منشی بشی! البته منشی مزایای خوبی داره وای مسئولیت هم داره!
بچه ها منم آموزشی افتادم نیرو زمینی ارتش پاسداران دوستمم همونجا افتاده ما جفتمون مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) خوندیم فکر کنم بر اساس رشته بوده؟ کسایی که افتادن اونجا رشته شون چیه؟
مطمئنا نمیتونم ناراضی باشم هر چی باشه تهرانه خدا رو شکر جای بد و دورافتاده نیفتادیم
میشه کسایی که اونجا بودن تعریف کنن چجوریه؟
مرخصی آخر هفته داره تو آموزشی؟
نقل قول:
یعنی اگه الان دو ماه برم آموزشی، دوباره بعدا باید یک ماه دیگه آموزشی برم؟
البته من شنیدم میگن اونجا سخت میگیرن!نقل قول:
بازم مرسی!نقل قول:
من شهری ام که فاصلم تا افسریه حدود 1.5 - 2 ساعته بازم نمی زارند برم ؟ اخه روزای دیگه نمی تونم 4 صبح پاشم برم طرف پادگان ماشین طرف ما این ساعت پیدا نمیشه !
اگر یه جوری به جای این مرخصی ها پنجشنبه و جمعه رو می شد پیچوند امد خوب بود راستی پنجشنبه و جمعه از چه ساعتی مرخصی می دن ؟
سلام
من افتادم نیروی زمینی ارتش نزاجا (پاسداران)
چه جور جائیه؟؟
اگر کسی برادر بزرگش به علت عمل قلب معاف شده باشه پدرش 60 به بالا باشه و برادر دیگه ایی نباشه معاف میشه؟
اره داداش براساس رشته هست مثلا ما تو اموزشی همگی بچه ها رشته تحصیلیشون یکی از رشته های برق معماری عمران حسابداری و یا مکانیک بودنقل قول:
اره داداش شما دفعه ی بعدی که خدمت میکنی یه ماه اموزش میبینی و بعد درجه میگیری و تقسیم میشی البته قبلا هر چی خدمت کرده باشی جزوه خدمتت حساب میشه هانقل قول:
نه داداش واسه خاطر اینکه تو روزهای عادی مرخصی نمیری نمیان بهت دو روز مرخصی بدن پنچ شنبه دم ظهر بهت مرخصی میدن تا شنبه 0530 یا 0600نقل قول:
تو صفحه های قبلی خیلی در موردش توضیح دادان ظاهرا جاش خوبهنقل قول:
به آدرست زیاد کار ندارن! یا باید تهرانی باشه ویا شهرستانی! اگه تهرانی هستی اکثر شبا میتونی بری خونه! وگرنه اگه جا باشه و نگهبان نباشی میتونی مثلا یه شب بری با هواپیما مثلا بندرعباس و صبح ساعت 5.30 برگردی پادگان!:31:نقل قول:
بطور کلی چه روزهای عادی بری مرخصی و چه نری مرخصی آخر هفته زمانش ثابته! پنج شنبه ساعت 12.30 تا 2.30 میتونی بری و اگه نگهبان نباشی شنبه صبح ساعت 5.30 بیای! اگه جمعه نگهبان باشی باید پنچ شنبه ظهر بری و جمعه فکر کنم 10 صبح پادگان باشی!
نکته دیگه در مورد مرخصی اینه که اوایل زیاد نمیزارن بری بیرون و ظرفیت بصورت تصاعدی کم کم زیاد میشه! یعنی مثلا ممکنه هفته اول شبی به 10 نفر مرخصی بدن و هفته آخر به 80 نفر! البته به درصد نفرات گروهان!:46:
کلا نگران هیچی نباش! که عالیه! یعنی اگه آمار بقیه پادگانها رو بگیری متوجه این تفاوت میشی! بیخیالی طی کن و همش شوخی و خنده!:27:
3 روز اول رو هم نرو چون هنوز لیست ندارن هیچ کاریت نمیتونن بکنن! از آزار و اذیت 2-3 روز اول هم در میری!:21:
دم همتون گرم
تو برگم زده ساعت 7 صبح باید پادگان مرکز استانمون باشم فکر نکنم بتونم بپیچونم نمی دونم حالا اونجا اتوبوس می گیرند می برند یا می زارند برگردیم خونه خودمون بریم ! شما نمی دونید ؟
یه سری سوال نسبتا خنده دار هم داشتم تو 01 ارتش ، چند روز به یک اجازه می دن بریم استحمام)و اینکه از ساعت 4.5 به بعد اگه تو پادگان باشیم بی کاریم یا بازم می چزوننمون ؟ و سوال بعدی می زارند از زیر شلوار استفاده کنیم اونجا ؟:31:
تا سوال ها به جاهای باریک نکشیده من فعلا برم ممنون از همه
(پالایش شد )
کلید حموم رو میدن دست یک نفر و تقریبا هر شب میتونی بری!
اگه بعد 4.5 کار خاصی نباشه از جمله تمیز کردن گروهان و جارو زدن برگها :31:و کوتاه کردن چمن:31: نه! میتونی بگیری بخابی! البته از خستگی!:31:
بهتون 2 تا آکشو میدن و شما هم میتونی هر چی خواستی با خودت ببری! فقط چند روز اول زیاد وسایل نبر تا ببینی اوضاع چطوریه! بعدش خودت متوجه میشی چی نیازه و میتونی بیاری!
سوال باریک داشتی بیا تو پروفایل من تا بهت بگم!:31:
يه سوال فني. گفته شد كه براي معافيت لازمه يه حساب سپه باز كنم. براي باز كردن حساب بايد به اسم خاصي حساب باز كنم (مثلآ براي كفالت و...) و يا خير به همون شكل معمول كه حساب باز ميكنيم و به اسم خودمون حساب باز ميكنيم هست.
بعد از باز كردن حساب و ارائه ي شماره حساب به پليس +10 اون حساب براي خودمون ميشه يعني ميتوني خودمون ازش استفاده كنيم؟ يا خير؟
يه توضيحي بديد
ممنون که جواب می دیننقل قول:
یه سوال برام پیش اومد : بین آموزش و خدمت فرق قائل می شین؟
یعنی اون یک ماهی که دوباره آموزش برم از کل 17 ماه کم می شه یا نه؟
بله اون 1 ماه هم جز خدمت حساب میشهنقل قول:
سلام:20:نقل قول:
ببین شما میری بانک سپه میگی میخوام 1 حساب باز کنم برای سربازی
شناسنامه و کپی شناسنامه باید همراهت باشه
بعد کارمند بانک خودش کارا رو انجام میده
حساب هم 1 حساب عادی هست که به نام شما باز میشه و 1 کارت عابر بانک هم بهتون میدن(البته کارت 1 هفته بعد از افتتاح حساب آماده میشه)
همون موقع هم که حساب باز کردی بهت 1 برگه میدن که شماره حساب و .... روش نوشته شده و میتونی 1 راست بری پلیس+10 و کارات رو پیگیری کنی:46:
کسی نمیدونه ؟ :19:نقل قول:
نه نمیخواد کاری کنی فقط برگه سبز جدیدتو از +10 بگیر واکسن هم نمیخواذهمون کافیهنقل قول:
کسی از 06 پاسداران اگه چیزی میدونه بگه
مرسی دادا !نقل قول:
راستی کسی اینجا هتل باغرود نیفتاده ؟:20:
نقل قول:
من که 01 هستم و بعدش باید برم امریه بازم این همه وسایل لازمه ؟ زیر شلوارو نگفتید می زارند استفاده کنیم ؟:31:
سلام ايني كه ميگن 06 مخصوص نيروهاي كادره ميشه بگيد يعني چي؟؟؟؟
شرايطش چجورياس؟
منم امروز رفتم +10 پرسیدم .... افتادم 06 ناجا مالک اشتر اراک ... یک تیر ... به نظر انگار بد نیست
راستی من هرچی توو google map گشتم نبود !!! میشه راهتمایی کنید .
داداش مثلا شما دو 3 ماه خدمت کردی بعد میری دانشگاه دفعه بعدی که میری خدمت سه ماه از زمان خدمتت کم میکنن باقی مونده ی خدمتت رو یه ماه میری اموزشی بقیه هم میری یگان خدمتینقل قول:
اره به زیر شلوار چیکار دارن ولی تو گرمای تیر محاله بتونی زیر شلوار تن کنی البته ناگفته نماند زیر شلوارت از وسایلی باشه که بهت میدن (وسایل استحقاقی)نقل قول:
مخصوص کادر که فکر نکنم ولی احتمالا قبلا اونجا به کادریها اموزش میدادن و حالا سرباز میگیرهنقل قول:
داداش نمیخوام ناراحتت کنم ولی جای خوبی نیفتادی مالک اشتر خیلی سرباز داره (خیلی بزرگه)نقل قول:
دوستان ، ماهایی که افتادیم نیرو زمینی ارتش پاسداران ، امکان داره جامون عوض شه و مثلا مارو بفرستن پرندک ؟
اینو نگو.
پرندک یعنی خدا رحمتت کنه.
پرندک مثل عجب شیر تبریزه.
باید از تانکر، آب زنگ زده و گرم بخوری.....
واقعا شرایط بدی قبل از کد خوردن دهنت سرویس میشه تا بفهمی کجا خوردی. (از استرس.):d
همین یکی دو ساعت پیش خبر از منبع موثق رسید که کسایی که پاسداران افتادن انتقال میدن پرندک !
خیلی ها که تو همین فروم هم 5-6 نفرشون هستن افتادن نیرو زمینی ارتش پاسداران (06) همه هم از شرایط اونجا سوال کردن اما نهایت جوابی که دیدم در حد "شنیدم خوبه"، " میگن بد نیست" و ایناس. کسی هست سابقا اونجا بوده حالا چه آموزشی و چه غیره که اطلاعات کامل تر و روشن تری بده
یه سوال دیگه الان من که آموزشی افتادم نیرو زمینی ارتش بعد از آموزشم باز میفتم نیرو زمینی ارتش (که احتمالا پادگانای تو بیایون و یا لب مرزه) یا اینکه بعد از آموزشی مجددا تقسیم میکنن؟
اگه پارتی باشه( نه زیاد کلفت) میشه بعد آموزشی بیفتم سپاه؟
سلام خدمت بچه های عزیز. بعد از کمی غیبت باز سوال پیش اومد مجبور شدم بیام اینجا ! :31:
اولا یک سری اطلاعات بدم چون خودم موقع اقدام خیلی دنبالش بودم :
تاریخ اقدام : 1390/1/25
تاریخ صدور برگ سبز : 1390/1/31
تاریخ رسیدن یرگ سبز به دستم : 1390/2/6
تاریخ اعزام : 1390/6/1
سوال هام اینا هستن :
1- اگر امریه بگیریم باید 17 ماه خدمت کنیم یا 24 ماه ؟
2- توی آموزشی میشه یک روز یا دو روز مرخصی گرفت ؟ (مثلا بگم عروسی برادرمه که البته واقعا هست)
3- چیزی از امریه گرفتم توی قرارگاه خاتم الانبیا شنیدین ؟
مطمئنی؟ آخه من شنیدم 23 برا سربازای زیر دیپلمه!نقل قول:
من چند سال پیش یه بار رفتم اونجا خونه های سازمانی داره پادگانشم تقریبا اونجاس جای خیلی پرتیه خیلی هم سختگیرن سربازشو زیاد دیدم همه می نالن ازش منتها من هر کیو دیدم زیر دیپلم بود
پرندک کجاست؟؟؟
بهتره؟؟؟
پرندک رباط کریمنقل قول:
مطمئنا بهتر نیست!
نقل قول:
همچین امکانی فکر کنم وجود نداره. هر ارگانی افتادی تا آخر خدمت مسلمآ دیگه ارگانته. نمیشه از ارتش وارد سپاه شد حتی به زور پارتی. چون آموزشی که دیدی خاص ارگانی ه که افتادی توش.
مثلا آموزش من با شما فرق خواهد کرد به طور قطع.
چون من نیروی انتظامی ام و مسلمآ حیطه کاریمون برخورد با مردم خواهد بود.
اما شما ارتش هستی و کارتون و کلا ماهیت ارتش با نیروی انتظامی فرق میکنه.
17 .1 ماه.نقل قول:
2. بستگی به منطقه ای که افتادی داره.
3. اونو دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.
فقط یه چیز میگم:نقل قول:
امیدوارم خبری که شنیدی غلط باشه، چون پرندک جای خوبی اصلآ نیست.
میشه بگید فرق آموزشی ها چیه؟ دوره هاش فرق داره؟ مدتش چی؟نقل قول:
مثلا من که رشته ام کامپیوتره به چه درد نیرو زمینی میخورم (اینو رو این حساب میگم که چند نفر که نرم افزارم خوندن هم اونجا افتادن)
شما اطلاعی نداری که بعدش ممکنه چه جور جاهایی بفرستن؟ نیرو زمینی لزوما پادگان های بزرگ بیایونی و مرزیه یا جای خوبم داره؟
ممنون
اینو از فامیلمون که سرهنگ ارتش نیرو زمینی هست پرسیدم ، اونم بهم گفت خدا رحمتت کنه ! :31:نقل قول:
فقط یه چیز میگم:
امیدوارم خبری که شنیدی غلط باشه، چون پرندک جای خوبی اصلآ نیست.
یعنی همه رو میفرستن اونجا؟نقل قول:
پس برا چی کد زدن؟
اگه اینجوری باشه بدبخت شدیم
جهنمیه که دو نداره! اونم تو تیرماه! همیشه سربازاشو می دیدم دلم میسوخت حالا خودم... !
کلا ماهیت آموزشی نیروی انتظامی - ارتش - سپاه با هم فرق میکنه.
توی نیروی انتظامی چی میخوان به ما یاد بدن؟ مسلمآ نحوه برخورد با مردم! بخش یگان نحوه مقابله با شورش ها، ایجاد امنیت و.....
اما ارتش مثلا قسمت مرزبانی نحوه قاچاق کالا و مقابله با اون، بخش مرکزی شهر هم بعضی آموزشهای نظامی...
سپاه هم مثل ارتش...
مدت دوره هیچ فرقی نداره، تمام ارگانها 2 ماهه.
به این امید نباید باشیم که مثلآ رشته مون فلان ه ما رو فلان جا میدن. اینجوری من شنیدم.....
اینجوری فکر نکنید که چون نیروی زمینی ارتش شدید الزامآ وضعتون بدتر از نیروی هوایی و دریایی خواهد بود. ممکنه اصلا اینجوری نشه.
پادگان چرا نداره. پادگانهای نزدیک شهر زیاد داره ارتش. فکر میکنی مثلا حتما حتما وسط بیابان لوت میوفتی؟ اینجوری نیست.
بابا شما برین خداتون و شکر کنید جای خوب افتادید.
مثل من نیروی انتظامی نیوفتادید که...
اونم با این وضع داخلی کشور...
هر چی بشه ما باید مداخله و سرکوب کنیم.....