اگه بهت بگن بازهم بايد بري كرمانشاه ميري ؟
Printable View
تو كرمانشاه آشنا يا فاميل داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم واسه خورش خلال رو بنويس (البته پليز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلام
سلام
از صندلیت راضی هستی یا زیادی داره داغ می شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوايل خنك تر بود . گمونم ركورد پاسخ به سوالات علمي را شكستم :biggrin:
1.خداهای یونان رو میشناسی اگه آره کدوم رو دوست داری ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قدر زياد نه اما هميشه به نظرم جالب بود كه هرمس خداي سپيده دمه خداي سپيده دم بودنش برام جالب بود
خداي عشق را دوست دارم نمي دونم ايشتر ؟
2.زشت ترین و ترسناک ترین حیوان روی کره زمین ؟؟
تمساح :puke:
3.سرما رو دوست داری یا گرما رو ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرما بهتر .اصلا شايد واسه بقيه زندگيم برم استوا . من زمستون گاهي از تصور سرماي بيرون گريه ام مي گيره :sad:
4.برای خوشگلی از این کارا می کنی یا نه ؟؟
البته من خودم خوشگلم :happy:
اما از اين كارا هم مي كنم :laughing:
5.تا بحال مریض شدی (البته بغیر از سرما خوردگی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره . مريضيهاي عجيب زياد گرفتم من . حساسيت هاي مسخره كه واقعا از كار و زندگي منا انداخته . اريون و...
6.اهل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستی ؟؟؟
اين چه حرفيه :biggrin: اصلا من نمي دونم يعني چي $
:cool: يعني راست گفتم ؟ :cool:
7.بلدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی ؟؟
اره البته برادرم خيلي زحمت كشيد تا ياد گرفتم يادش به خير بچه بودم خيلي تمرين مي كردم
8.نظرت در مورد خرید بگو ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني لذت بخش تر از خريد كاري پيدا نمي شه تو دنيا . حتي افسرده هم باشم با خريد كردن حالم كلي بهتر مي شه :happy:
9.آخرین فیلمی که دیدی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيلم زياد نمي بينم . اما ديشب دوباره نشستن با برادرم فيلم گوتيكا را ديدم
10.اهل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستی ؟؟
گل خيلي دوست دارم اما اهل مراقبت ازش نيستم . يك بار يك گلدون پامچال خريدم اين قدر بهش اب ندادم تا خشكيد :blush:
11.با کامپیوترت اینجوری برخورد کردی تا حالا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخي نه اخه كامپيوترم خيلي مهربونه
خسته نباشی
مرسي
فعلاً
فعلا
فرانک جون سلام خسته ناشی خانومم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيزم . مرسي
بزار منم چنتا سوال بپرسم البت نه از این سوالای عجیب غریب که معلوم نیس از کجا درمیارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بعضیاش با مزس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرس شما هم . من كلي سوال جواب دادم علمي شخصي بامزه تكراري به قول يكي از دوستان جواد ........... :laughing:
1. به نظرت چه جوری خانما می تونن حقوق از دست رفتشونو به دست بیارن و از حق خودشون دفاع کنن؟
متحد باشن و زيرك . عاقلانه به مسائل نگا كنن باور كنن كه به اندازه پسرا حق دارن . وقتي كسي خودش خودشا باور كرد و براي حقوقش تلاش كرد بقيه هم باورش مي كنن و ديگه جرعت قلدري نخواهند داشت :tongue:
2. به نظرت تو این دوره زمونه دخترا چه جور باشن خوفه؟ مقید یا راحتو ازاد؟
راحت اما نه خيلي زياد . بايد راحت بود اما حد و مرز مشخصي براي خودت معلوم كني و نذاري كسي ازش عبور كنه
3. مشخصات 1 شوهر خوف چیه و از کجا میشه فهمید واقعا طرفت مرد زندگی هست یا نه؟
اين كه از نظر فرهنگي و عقيده اي با تو هم خوني داشته باشه . راست گو و مسئوليت پذير باشه- بزرگ شده باشه و هنوز تو عالم بچگي سير نكنه- دوست داشته باشه- تيپش قابل قبول باشه- بد دهن نباشه- وقتي باهاشي احساس خوشبختي كني
نمي شه فهميد مگر اين كه طرف را مدتي بشناسي . به خصوص نه خيلي نزديك مثلا دوست پسرت نباشه توي يك گروه دوستي باشين همكار يا اشناي خانوادگي باشين
4. دوست پسر داشتن خوبه یا بده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خوفه چرا اگه داریم می ترسیم به شوهر ایندمون بگیم و اگه بده چرا میگیریم؟
بد نيست - خوب البته الان ديگه حساسيتا مثل قديم نيست خيلي ها راحت با موضوع كنار مي يان . اما در كل به نظر من گفتنش درست نيست . بالاخره هميشه تو ذهن ادم هست كه به جاي من كس ديگه اي بوده
مثلا من خودم ممكنه خيلي راحت قبول كنم كسي كه شوهرمه قبل از من با كسي دوست بوده اما نمي تونم تحمل كنم كه بياد بهم بگه خودش
5. چرا پسرا تا با 1 دختر صحبت می کنن یا چت سریع یا شماره ازش می خوان یا عکس یا نهایتا سوء استفاده؟
بايد حتما اينا از يك پسر صندلي نشين پرسيد . نمي دونم به خدا - كاشك فقط تو چت بود اخه - همه جا همين طوره تا يك ذره باهاشون حرف بزني اكثرا يك عالمه خيالاي خوشگا مي كنن برا خودشون اما نه همه
6. چرا اصفهانیا اینقده خسیسن ؟ اخه ما داریم که میگم .شمارو نمی دونم؟ باید مهمونت شیم تا بفهمیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا حرفاي دشمنه شما باور نكن واسمون حرف در اوردن - شما تشريف بيارين در خدمتيم :rolleye:
7. پیدا کردن کارت با پارتی بود یا بی پارتی ؟ اخه اگه پارتی داری برا منم پیدا کن!
نه . تو روزنامه اگهي دادن منم رفتم مصاحبه . اما كار گيراوردن با پارتي يك چيز ديگه است :rolleye:
8. چرا دخترا و پسرا خدا خدا می کنن ازدواج کنن اما بعد از ازدواج میگن عجب غلطی کردیم؟
چون قبل از ازدواج فقط لحظه هاي خوب را تصور مي كنن همه چيز رويايي . ولي بعد از ازددواج همه چيز واقعي مي شه . بالاخره انسان به يك هم زبون احتياج دار اما وقتي دردسراي اين هم زبونا ديد مي شينه سبك سنگين مي كنه ايا مي ارزيد ؟ :cool:
9. ایا این فرهنگ غرب که 1 مدتی با هم زندگی می کنن اگه به درد هم خوردن با هم ازدواج می کنن خوبه یا بده؟
خيلي خوبه . اما ايران جنبه اش هنوز نيست ادم تا با كسي زير يك سقف نباشه اونا نمي شناسه . حالا اگه نه كامل به اون صورت بايد يك جوري مطابق فرهنگ و دينمون يك چنين چيزي را ايجاد كنيم تو فرهنگ ازدواج
10. چرا دیدگاه افراد نسبت به خانومای بیوه یا مطلقه بده؟ مردا می خوان سوء استفاده کنن و زنا هم میترسن که شوهرشونو بدزدن؟ چه جوری این دیدگاهارو عوض کنیم؟
ان ديد هم به مرور زمان اصلاح مي شه . طلاق هميشه بد نيست خيلي وقتها بهترين راهه حتي . نمي دونم چرا اين طوريه شايد مردم هم چون مورد بد زياد ديدن بدبين شدن . نمي دونم اين كار يكي 2 نفر نيست برگدوندن ديد جامعه بايد فرهنگ سازي بشه مثلا از طريق صدا و سيما . خانم هايي با اين وضعيت هم سعي كنن خوب رفتار كنن و افراد خارج از اين دسته خودشون را تو اين شرايط فرض كنن بعد راجع به اونا فكر كنن
11. چرا مدام شعار میدن حق با خانوماس اما در عمل میبینی اینطور نیس؟
همين شعار دادن هم خوبه واسه گام اوليه- فداكاري تو روح خانم هاست لااقل توي ايران از بچگي تو ذهن دختراي ما جا مي افته كه اين فقط اونا هستن كه بايد توي دعوا كوتاه بيان و پسرا ياد مي گيرن هميشه يكي مقابلشون كوتاه مي ياد
12. هیچ دقت کردی چرا اون حسادتی که تو خانما هست تو اقاون نیس؟
به نظر من اصلا اين طور نيست . بعد از رفتن به دانشگاه تازه عمق حسادت اقايون را درك كردم .
13. چرا تو 1 اداره بری اگه خانوم باشه جونش بالا می یاد کارتو را بندازه ولی اقاهه کارتو انجام میده؟ در حالی که اون زنه چون همجنسته باید زودتر کارتو را بندازه ، اما اینطور نیس؟
واقعا كه سوال خوبيه . قبول دارم ادم كارش به يك كارمند زن گير نكنه . اميدوارم نسل جديد بهتر باشه دفاع دييگه اي ندارم . حرف حق جواب نداره ك ه
14. یه خانوم با 1 سرمایه کم چه کاری می تونه بکنه تا خرج خودشو در بیاره؟
خوب اگه سوادشا داشته باشه مشغول تدريس يا يك كار اين جوري بشه- اگه هم نه كاراي ساده تر مثل تايپ يا يك همچين چيزي ياد بگيره . بازم نه تو كارگاهيي كه محيطش زنونه است كار كنه
15. چرا 90 درصد اگهی های کار به خانوم نیازمدن؟
چند وقت پيش يكي از هم كلاسي هاي پسرم اينا ازم پرسيد :ohno: ولي من هر چي مي بينم مال اقايونه. نمي دونم چرا اگهي استخدام خانوما به چشم من نمي ياد
16. چرا خانوما تو اجتماع امنیت کاری ندارن و حقوق خوبی بهشون نمیدن؟
حقوقشون كه فرقي نداره اما امنيت نيست نمي دونم شايد چون هنوز خيلي از مرداي ما ديدشون را اصلاح نكردن چون شايد هنوز خيلي از خانم هاي ما به زيباييشون و... متكي هستن تا استعدادشون
17. چرا چرا چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراهاي دنيا تمومي نداره عزيزم . يعني چرا ؟
بسه بابا چقد چرا چرا میکنی ? خسش کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همیشه خوش باشی و خوشبختو سربلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزيزم . شما هم همين طور
جوابمو دادی بهم پی ام بده چون من گهگداری میام اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
منتظرم
حتما
سلام
سلام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل از هر چیز تساوی غرور آفرین تیم ملی رو بهتون تبریک میگم
يعني الان غرق غروم ها :cool:
به نظرت انرژي هسته اي حق مسلم ماست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 در صد چرا كه نه . به شرطي كه قول بديم ازش خوب استفاده مي كنيم
حتي اگه ما روبيشتر تحریم کنن سالي يه هواپيما سقوط کنه اين همه آدم کشته بشن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادم براي رسيدن به حقش بايد سختي را هم قبول كنه . اگه اين جور فكر كرده بوديم هنوز حتي نفتمون هم ملي نشده بود
رنگ ديوار اتاقت؟
سفيد و لي نصفش كد كه البالويي كلا اتاقم البالويي اكثر چيزاش
کنکور کارشناسي سخت تره يا کارشناسي ارشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ارشد- كارشناسي قبولي اگه تلاش كني مي مونه كجا ؟ اما ارشد قبول شي هر چي شد مهم نيست
کدوم دانشگاه و چه رشته اي ميخوني؟
صنعتي اصفهان- صنايع
بهترين مزيت دختر بودن؟ بهترين مزيت پسر بودن؟
تجربه كردن حس مادري- داشتن ازادي بيشتر
بدترين خصوصيت دختر بودن؟ بدترين خصوصيت پسر بودن؟
اين كه بايد هميشه براي حقت بجنگي هميشه و هميشه و هميشه و تا ابد از كتاب نامه به كدكي كه هرگز متولد نشد : بايد خيلي بجنگي تا ثابت كني وقتي حوا سيب ممنوعه را چيد گناه به وجود نيامد اون روز يك قدرت باشكوه به وجود اومد كه بهش مي گن نافرماني- خيلي بايد بجنگي تا بگي تو بدنت چيزي به اسم عقل وجود داره............
- اين كه انتظار دارن هميشه قوي و سخت باشي از همن كتاب
چون ريش داري اگه گريه كني يا نوازش بخواي همه بهت مي خندن. بهت دستور مي دن تو جنگا ادم بكشي يا خودت كشته بشي
گدا تو خيابون ببيني پول ميدي بهش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا . اين كار گدا پروريه - صندوق صدقات هست و كمك هم انواع مختلف داره
دوست داري تا چند سالگيت زنده بشي؟
تا زماني كه مرگ عزيزانما نبينم
سال 3006 چه جوريه؟ دوست داري اون موقع باشي؟
همه چيز اتو ماتيك - همه چيز سرد و خيلي پيشرفته - فرقي نمي كنه نه كه تا اون موقع باشم چون جز عتيقه ها محسوب مي شم احتمالا مي برنم موزه اما فرقي نداره اگه 100 سال ديگه به دنيا مي يومدم يا 23 سال پيش
سن منم حدس بزن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه گفتي من دخترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
بابا مگه من غيب گو ام - 18 خوبه ؟ 19 ؟ :laughing:
دقت کردي تو حرفات لهجه اصفهاني مياري اون کلمه هايي که آخرشون الف ميذاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مثال : شما سوالتونا بپرسين)
خدا حافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد همه جا
سلام مومنه خدا...
سلام
اشتباهي كردي كه نتوني ديگه جبران كني..
اره اونم نه يك بار غصه دارم كردي :sad:
.شب رو دوست داري يا روز...
تكراريه
اسم كامل مارادونا...
حتما يك كيلومتري هست ديگه . اره ؟
حس ششمت خوب كار ميكنه...
نه عوضش خوش شانسم
سيب يا گيلاس...
گيلاس
فيل يا زرافه...
فيل
با اين كلمات جمله بسازيد...ارزش...غار...كباب...قا يق...
خوردن كباب تو غار اين ارزشا داره كه به خاطرش با قايق هم شده در به در در امتداد ساحل جزاير به دنبال غار بگردي
سلام
سلام
منم سوال كنم بد نيست
معلومه :happy:
مي خوام اطلاعات موسقيتو بسنجم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
چه انتظاراتي از ادم دارين تاريخ شيمي رياضي موسيقي . زنگ بعد چي داريم ؟ :biggrin:
1. چه سبك موسيقي رو بيشتر دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون پاپ سر و ساده -
2. نظرت درباره ي سبك رپ چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا مفصل توضيح دادم راجه بهش
3. نظرت درباره ي سبك متال چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست ندارم دركش نمي كنم
4. چقد درباره ي سبك هاي موسيقي مي دوني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دلم مي خوادت بدونم يك بار هم تو انجمن موسيقي يك تاپيك بود واسه معرفي سبك ها ولي هر چي خوندم سر در نياوردم
5. چقد با خواننده ها آشنايي داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايراني نسبتا خوب - خارجي هي
6. دوست داري آهنگارو با صداي كم گوش كني يا زياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زياد زياد
7. دوست داري يه روزي خواننده بشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مامانم مي گم بيا روم سرميه گذاري كن اما گوش نمي ده :biggrin:
نه
8. انسان به موسيقي نياز داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مهم ترين نيازهاي روح
9. اگه موسيقي نبود چي ميشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كلي از وقتم را بيكار بودم
ولي نمي شد نباشه موسيقي جز ذات و روح انسان اگه انسان باشه موسيقي هم هست
10. بهترين آهنگي كه گوش دادي چي بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي تونم يكي را انتخاب كنم
اما نياز فريدون فروغي را خيلي دوست دارم
فعلا همين ...
فعلا
خدافظ فرانك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ دوست عزيز موسيقي دانم
واسه زندگي نه چون هيچ جا شهر ادم و كنار خانوده نمي شه
اما واقعا دلم مي خواد يك بار ديگه بيام كرمانشاه خيلي دلم تنگ شده
تو كرمانشاه آشنا يا فاميل داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خير . فاميل نداريم شايد دوستان اون موقع باشن فقط
مواد لازم واسه خورش خلال رو بنويس (البته پليز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلال بادام- زرشك- زعفران -رب
شب شما هم به خيرنقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
راستي فرانك يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانك خانم ميشه معني نويد و رامبد رو هم بگيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام البته سه باره
1.اگر قرار باشد پرسروصداترين آدمي را كه ميشناسي معرفي كني، او چه كسي خواهد بود؟
2.اگر قرار باشد فقط در زمان خاصي از روز، ماه و سال عاشق باشي، چه وقتي را انتخاب ميكني؟
3.اگر قرار باشد به دنياي كودكي برگردي و در آن جا همسر آيندهات را انتخاب كني، چه كسي را انتخاب ميكني؟
4.اگر از تو بپرسند بزرگترين عامل دلسردي در زندگی چيست، چه ميگويي؟
5.اگر قرار باشد هيجانانگيزترين حرفي را كه تا به حال كسي به تو گفته به ياد آوري، به ياد چه چيزي خواهي افتاد؟
6.اگر از تو بپرسند رمانتيكترين كاري كه تا به حال براي كسي كردهاي چه بوده، چه جوابي ميدهي؟
7.اگر بخواهي «بوالهوس» را تعريف كني، چه ميگويي؟
8.اگر بخواهي شورانگيزترين واژه را در زبان مادريات انتخاب كني، كدام واژه را انتخاب ميكني؟
9.اگر ميتوانستي يكي از خصوصيات دلدادهات را عوض كني، كدام خصيصه را انتخاب ميكردي؟
10.اگر از تو بپرسند سمبل دروغگوی كيست، چه كسي را نام ميبري؟
البته بعضی از سوالها رو قبلا از کاربر دیگه ای هم پرسیدم ....
فعلا
دوباره میام تا مزاحمت بشم
راستي فرانك يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به معني سياه گوش= پستانداري گوشتخوار از تيره گربه سانان از جنس يوز پلنگ
خيلي خوشگل شبيه گربه وحشي
به معني پروانه هم هست كه اين معنيشا دوست ندارم
از شخصيت هاي شاهنامه نام مادر فريدون همسر ابتين
هم چنين نام دختر برزين و همسر بهرام گور
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
مي گم چرا شماره نزدي . يادت رفت ؟ :laughing:
نويد كه خوب مي شه مژده
رامبد هم از اسامي ايرانيه اما معنيشا بلد نيستم
219- خب سوال بهدي بايد شمارش چند باشه ؟
سلام البته سه باره
سلام ( به اميد هزار بارش :biggrin: )
1.اگر قرار باشد پرسروصداترين آدمي را كه ميشناسي معرفي كني، او چه كسي خواهد بود؟
يكي از پسرايي كه همكارمه و بعد دختر داييم
2.اگر قرار باشد فقط در زمان خاصي از روز، ماه و سال عاشق باشي، چه وقتي را انتخاب ميكني؟
يك عصر بهاري بهتر از همه است
3.اگر قرار باشد به دنياي كودكي برگردي و در آن جا همسر آيندهات را انتخاب كني، چه كسي را انتخاب ميكني؟
خيلي باحال بود اين يكي يادم نمي ياد كه ..... انتخاب كردم اما حالا
خيلي بامزه بود فكرشا بكن :cool:
4.اگر از تو بپرسند بزرگترين عامل دلسردي در زندگی چيست، چه ميگويي؟
نتيجه نگرفتن از تلاش اون هم به خاطر بي عدالتي
5.اگر قرار باشد هيجانانگيزترين حرفي را كه تا به حال كسي به تو گفته به ياد آوري، به ياد چه چيزي خواهي افتاد؟
يك ادمي كه من هميشه فكر مي كردم از من بدش مي ياد وقتي تو جمع ازش خواستن فوقالعاده ترين ادمي را كه ديده معرفي كنه . اسم منا گفت . خيلي شوك اميز بود خيلي هيجان زده شدم .
6.اگر از تو بپرسند رمانتيكترين كاري كه تا به حال براي كسي كردهاي چه بوده، چه جوابي ميدهي؟
واسه تولد يكي از دوستام يك دفترچه خاطرات خريدم و صفحه اولش هم يك متن خيلي قشنگ نوشتم تو جعبه را پر گل كردم و براش پست كردم ( خونه شون نزديك بود ها ) يك هفته نشده همه اون متنا خونده بودن
7.اگر بخواهي «بوالهوس» را تعريف كني، چه ميگويي؟
انساني كه به جز خواهش دلش به هيچ چيز ديگه فكر نمي كنه و خواهش هاي دلش هم زود زود عوض مي شه
8.اگر بخواهي شورانگيزترين واژه را در زبان مادريات انتخاب كني، كدام واژه را انتخاب ميكني؟
سرزمين
9.اگر ميتوانستي يكي از خصوصيات دلدادهات را عوض كني، كدام خصيصه را انتخاب ميكردي؟
كم حرفي
10.اگر از تو بپرسند سمبل دروغگوی كيست، چه كسي را نام ميبري؟
چي بگم اخه . خيلي چيزا سمبل نمي خواد كنار گوشمونه و خبر نداريم
البته بعضی از سوالها رو قبلا از کاربر دیگه ای هم پرسیدم ....
فعلا
باي باي
دوباره میام تا مزاحمت بشم
اين چه حرفيه ديدنتون فقط باعث خوشحاليه
ايا 220 ؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
سلام مومنه خدا خب انشا الله كه دعاي شما بگير فعلا كه مديرا يه حالي دادن تا ببينيم چي ميشه...اميدوارم كم نياريد ولي خلاصه زندگيه ديگه بهتر كم بياريد...شوخي بود...
سوالات:
نفت يا گازوييل...
حتما تبيان بريد...سايت آويني چطور اون سايت ماست...
اسم بنده رو بلديد...
قهوه يا چاي...
چه ماشيني دوست داريد از بين اينا...زانتيا...نيسان پيكاپ...موسو...
220- از نويد بيشتر خوشت مياد يا از رامبد ؟
221- اگه بهت بگن چند سالته چند سال پايين بالا مي گي ؟
222- فيلم سكوت به كارگرداني كدوم ايراني ساخته شد ؟
223- به نظرت براي آموختن موسيقي بايد به كدوم كشور رفت ؟
آمريكا
انگليس
سوئد
هند
ژاپن
تركيه
ايران
ارمنستان
تاجيكستان
روسيه
و ...
224- هر نفس آواز عشق مي رسد از چپ و راست ... ادامه اينو بلدي ؟
225- به نظرت من از منكرات اومدم يا از مبارزه با مفاسد ؟
226- دو به توان شش ضرب در دو چه قدر ميشه ؟
227- پومبا كيه ؟
228- تركي بلدي صحبت كني ؟
229- دوست داري يه آدم زشت رو ديگه هيچ وقت نبيني ؟ (روش فكر نكن ! )
230- شیخ بهاءالدین املشی آدم خوبي بود يا متوسط يا بد ؟
231- يكي از ركوردهاي جهاني كه برات خيلي جالب بوده رو بگو . ( مثلا براي من مدت زمان نفس گيري زير آب ! با 8:58 هشت دقيقه و 58 ثانيه !
232- دو سه تا چرا نميشه 2 تا ؟
234- کتاب لحنالعامه اثر كيست ؟
235- چرا دو سه تا ميشه 6 تا نميشه 5 تا ؟
236- به نظرت سوالاتم مزخرفه ! ( اين سوال نبود يقين بود )
237- کتابالبحث فیحسابالهند رو خوندي ؟ اگر خوندي برام خلاصه كن ..
238- مك دونالد چيه ؟
239- دوست داري چتر بازي كني ؟
240- سميرا يعني چي ؟
241- نگفتي با فرانكي فاميلي يا نه ؟
242- منچستر مال انگليسه درسته ؟ خب حالا بگو چند تا استاديوم داره ؟
243- بهترين بازيكن فوتبال ايران يا جهان ؟
244- بهترين هنرپيشه مرد جهان ايران ؟
245- دوست داري بري آفريقا يا بري قطب جنوب ( براي گردش ) ؟
246- دوست داري اگر براي تحصيل از ايران ميري به كدوم كشور بري ؟
247- اگر من يه روزي ازت كمك بخوام كمك نمكني ؟
249- آيا بين جزيره ماداگاسكار و قاره آفريكا خشكيه ديگه هم وجود داره ؟
250- ورزش باستاني ايران قشنگ تره يا فوتسال ؟
251- بين ژيمناستيك و باله كدوم رو انتخاب مي كني ؟
252- رقص پاتيناژ رو دوست داري ؟
253- بين خبر گذاري مهر و فارس و همشهري و شرق كدوم بهتره ؟
254- چرا بدت مياد ؟
255- چايكوسكي رو ميشناسي ؟
256- خوان مارتين رو مي شناسي ؟
257- به نظرت اروپا چند تا بيابون داره ؟
258- وسعت سوئيس چند برابره ايرانه ؟
259- وسعت صحراي بزرگ آفريقا چند برابر ايرانه ؟
260- وسعت صحراي آفريقا چند برابر سوئيسه ؟
261- آيا سوئي شمال آلمانه يا در جنوب ؟
262- دوست داشتي اسمت به جاي فرانك ، جنيفر بود ؟
263- اين مسجد ها رو ميشناسي : يهذره هم توضيح بده ...
مسجد حکیم
مسجد شیخ لطفالله
مسجد جامع عباسی
مسجد جمعه
264- دژ سارویه چيه ؟
265- كلساي جلفا كجاست ؟
266- ماد ها بهتر بودند يا اون يكي ها ؟
267- بعد از نانو چيه ؟
268- بعد از گيگا چيه ؟
269- کادریلیون چه عدديه ؟
270- دوست داري صندلي شما داغ تر باشه و تعداد سوالات بيشتر ؟
271- شاهنامه فردوسي رو داري ؟
272- چه قدر در روز آب مي خوري ( ليوان ) ؟
273- اندي بهتره يا كورس ؟
274- آهنگهاي بنيامين رو گوش دادي ؟
275- فاميليه بنامين چيه ؟
276- اگه تهران 10000 نفر جمعيت داشت چي ميشد ؟
277- اگر اصفهاني ها همشون نقل مكان مي كردند به تهران چي ميشد ؟
278- اگر تهراني ها كوچ مي كردند به اصفهان چي ميشد ؟
279- بزرگترين استان ايران كدومه ؟
280- چند تا تقدير نامه داري ؟
281- دوست داري ازت سوال كنم ؟
282- چند تا ديگه بپرسم ؟ در كل
283- مي دوني 4 ريشتر با 4.1 ريشتر چه قدر فرق داره ؟ لوس نشو ها ...
285- يك مگا تن چند گرم ميشه ؟
286- چند ساعت در روز كتاب آزاد مي خوني ؟
287- فكر مي كني اسم نواده 87 نسل بعدت چيه ؟
288- ديوويد كاپر فيلد يا مدونا !؟
289- ديوار چين يا زئوس ؟
290- يونان يا فرانسه ؟
291- ونيز يا اردبيل !؟
292- اتحاد جماهير شوري درسته ؟
293- انرژي اتمي چي هست اصلا ؟
294- چند تا قول دادي عمل نكردي ؟
295- نماز كه نمي خوني ؟ مي خوني بگو نمي خونم نمي خوني بگو مي خونم ...
296- نخودكي رو ميشناسي ؟ يا همون شيخ خسن علي اصفهاني .
297- صالحآباد (هرمزگان)
صالحآباد (همدان)
صالحآباد (ایلام)
صالحآباد (رشت)
مي دونستي ؟
298- يه قرن ديگه هم از سوالاتم تموم شد از 100 نمره چند بهشون ميدي ؟
299- دوست دارم ؟
300- اين سوالو بعدا مي پرسم
متشكرم ..
سلام
مام زین پس هستیم
ینی امیدواریم باشیم
یا اگر نباشیم بباشوننمون :blink:
سخت نگیرید...خودمم نچ ;)
یه میوه نام ببر که زرده و اسمش موزه! :happy:
تا حالا شده بخوای یه کاری رو بکنی و اصول و عقایدت مانع بشه؟؟بعد که انجامش ندادی پشیمون نشدی؟
آقا من اعتراض دارم فتیر
اینجا معلوم نیس گزینشه.........استخدامیه؟
کلاس فیزیکه؟
کلاس تاریخه؟
تند خوانی نصرته؟شیمیه پلاسماس؟نقل قول:
منکراته؟
جغرافیه؟
زبانه؟
اظهار فضله؟
یا شب اول قبره؟
سلام مومنه خدا خب انشا الله كه دعاي شما بگير فعلا كه مديرا يه حالي دادن تا ببينيم چي ميشه...اميدوارم كم نياريد ولي خلاصه زندگيه ديگه بهتر كم بياريد...شوخي بود...
سلام :)
سوالات:
نفت يا گازوييل...
نفت
حتما تبيان بريد...سايت آويني چطور اون سايت ماست...
اونجا هم نرفتم
اسم بنده رو بلديد...
نه متاسفانه
قهوه يا چاي...
چاي
چه ماشيني دوست داريد از بين اينا...زانتيا...نيسان پيكاپ...موسو...
زانتيا
220- از نويد بيشتر خوشت مياد يا از رامبد ؟
تميم گيري سخته . شايد رامبد :rolleye:
221- اگه بهت بگن چند سالته چند سال پايين بالا مي گي ؟
هميني كه هست خوبه . خلي اين ور اون ور بگم 1 ساله
222- فيلم سكوت به كارگرداني كدوم ايراني ساخته شد ؟
نديدم .
223- به نظرت براي آموختن موسيقي بايد به كدوم كشور رفت ؟
آمريكا
انگليس
سوئد
هند
ژاپن
تركيه
ايران
ارمنستان
تاجيكستان
روسيه
و ...
همه جا مي شه چيز ياد گرفت براي شروع و حتي متوسط تو همين ايران هم مي توني نمي دونم واسه حرفه اي هم مي شه ادامه داد يا نه .
انتخاب جا ولي خوب در كل بستگي داره چه نوع موسيقي باشه چه سازي و ...
224- هر نفس آواز عشق مي رسد از چپ و راست ... ادامه اينو بلدي ؟
ما به فلك مي رويم عزم تماشا كه راست؟
225- به نظرت من از منكرات اومدم يا از مبارزه با مفاسد ؟
نه ظاهرا از منكراتي :tongue: - اره ؟
226- دو به توان شش ضرب در دو چه قدر ميشه ؟
دو به توان 7
227- پومبا كيه ؟
گراز كوچولو كارتون:tongue:
228- تركي بلدي صحبت كني ؟
نه والا - اخه مامانم ترك بوده يا بابام كه ياد بگيرم
229- دوست داري يه آدم زشت رو ديگه هيچ وقت نبيني ؟ (روش فكر نكن ! )
ايا اين تست اي كيو مي باشد ؟
مردم بس كه فكر كردم اخه :rolleye:
ولي نه مهم يك چيز ديگه است از اون لحاظ
230- شیخ بهاءالدین املشی آدم خوبي بود يا متوسط يا بد ؟
نمي دونم نظري ندارم
231- يكي از ركوردهاي جهاني كه برات خيلي جالب بوده رو بگو . ( مثلا براي من مدت زمان نفس گيري زير آب ! با 8:58 هشت دقيقه و 58 ثانيه !
بيشترين زمان محبوب بودن همون كه واسش اسم پريس هيلتون رفت تو كتاب ركوردها
232- دو سه تا چرا نميشه 2 تا ؟
اگه شما بخواي مي شه كار نشد نداره
234- کتاب لحنالعامه اثر كيست ؟
ابوحنيفه دينوري
235- چرا دو سه تا ميشه 6 تا نميشه 5 تا ؟
توضيح دادم رجوع شود به جواب سوال 232
236- به نظرت سوالاتم مزخرفه ! ( اين سوال نبود يقين بود )
نه بابا اختيار دارين . خيلي هم بامزه است
منظورت اين بود اسم كتاب را خلاصه كنم :rolleye:
238- مك دونالد چيه ؟
يك سري مغازه هاي معروف زنجيره اي ساندويچ داره و ... از اينا
239- دوست داري چتر بازي كني ؟
جرعتشا ندارم . اما فكر كنم حس قشنگي باشه
240- سميرا يعني چي ؟
زن گندمگون
241- نگفتي با فرانكي فاميلي يا نه ؟
اون با من فاميل نه من با اون
242- منچستر مال انگليسه درسته ؟ خب حالا بگو چند تا استاديوم داره ؟
چرا اسونا را تو جواب بدي سختا را من . اره درسته . 5 تا خوبه
243- بهترين بازيكن فوتبال ايران يا جهان ؟
علي كريمي دوست دارم كاناوارو دوست دارم و.... نمي دون اخه اصلا فوتبال دوست ندارم
244- بهترين هنرپيشه مرد جهان ايران ؟
من عجيب وطن پرستم مي گي نه نگا كن : پرويز پرستويي
245- دوست داري بري آفريقا يا بري قطب جنوب ( براي گردش ) ؟
افريقا اون جا چيزاي جالب زياد داره اصلا خيلي خوبه برم قطب چه كار . گفتم كه واسه ادامه زندگيم مي رم استوا . يك جا كه سرما نباشه
246- دوست داري اگر براي تحصيل از ايران ميري به كدوم كشور بري ؟
انگليس
247- اگر من يه روزي ازت كمك بخوام كمك نمكني ؟
اگه بتونم حتما چرا كه نه
249- آيا بين جزيره ماداگاسكار و قاره آفريكا خشكيه ديگه هم وجود داره ؟
پس رسيديم زنگ جغرافي نمي دونم
250- ورزش باستاني ايران قشنگ تره يا فوتسال ؟
فوتسال . البته در حقيقت گزينه هيچ كدام
251- بين ژيمناستيك و باله كدوم رو انتخاب مي كني ؟
ژيمناستيك
252- رقص پاتيناژ رو دوست داري ؟
خيلي قشنگه
253- بين خبر گذاري مهر و فارس و همشهري و شرق كدوم بهتره ؟
سر و كارم با شرق بيشتر بوده اما گمونم فارس پربيننده تره
254- چرا بدت مياد ؟
چون خيلي بد كل ماجرا ادم انتظارشا نداره
255- چايكوسكي رو ميشناسي ؟
تو موسيقي فعاله :happy:
256- خوان مارتين رو مي شناسي ؟
نوازنده گيتار فلامنکو
257- به نظرت اروپا چند تا بيابون داره ؟
ادامه زنگ جغرافي - هيچ تا
258- وسعت سوئيس چند برابره ايرانه ؟
بايد كوچيك تر باشه
259- وسعت صحراي بزرگ آفريقا چند برابر ايرانه ؟
5 برابر خوبه
260- وسعت صحراي آفريقا چند برابر سوئيسه ؟
جواب سوال 258 × جواب سوال 259
261- آيا سوئي شمال آلمانه يا در جنوب ؟
شمال
262- دوست داشتي اسمت به جاي فرانك ، جنيفر بود ؟
نه خير :rolleye:
263- اين مسجد ها رو ميشناسي : يهذره هم توضيح بده ...
مسجد حکیم
مسجد حکیم اصفهان در انتهای بازار رنگرزان واقع شده است
مسجد شیخ لطفالله
مسجد شیخ لطف الله در قسمت شرقی میدان نقش جهان اصفهان قرار دارد
مسجد جامع عباسی
مسجد جامع عباسی در ضلع جنوبی میدان تاریخی اصفهان است
مسجد جمعه
مي گن قديمیترين بنای تاريخی اصفهان است
264- دژ سارویه چيه ؟
سارویه یا کهن دژ نام بنایی بسیار کهن در اصفهان است که در کنار پل شهرستان قرار گرفته
265- كلساي جلفا كجاست ؟
كليساي وانك منظورته ؟ همون كه تو جلفاست ؟
266- ماد ها بهتر بودند يا اون يكي ها ؟
اون يكي ها - پارس ها
267- بعد از نانو چيه ؟
دكا ؟
268- بعد از گيگا چيه ؟
؟؟؟؟؟؟ :blush:
269- کادریلیون چه عدديه ؟
پیکو یکی از پیشوندهای SI است که برابر است با ۱۰۱۵ که این عدد کادریلیون نام دارد
270- دوست داري صندلي شما داغ تر باشه و تعداد سوالات بيشتر ؟
هر چه پيش ايد خوش ايد
271- شاهنامه فردوسي رو داري ؟
كاملشا نه - اما تكه تكه چندتا دارم
272- چه قدر در روز آب مي خوري ( ليوان ) ؟
بسيار زياد - حوصله ام سر بره اب مي خورم
273- اندي بهتره يا كورس ؟
اندي
274- آهنگهاي بنيامين رو گوش دادي ؟
بله
275- فاميليه بنامين چيه ؟
نمي دونم
276- اگه تهران 10000 نفر جمعيت داشت چي ميشد ؟
اتفاق خاصي نمي افتاد - مي شد يك پايتخت 10 هزار نفري
277- اگر اصفهاني ها همشون نقل مكان مي كردند به تهران چي ميشد ؟
همه مي گفتن چه خوش شانسن تهرانيا :tongue:
278- اگر تهراني ها كوچ مي كردند به اصفهان چي ميشد ؟
شهرمون مي تركيد
279- بزرگترين استان ايران كدومه ؟
خراسان
280- چند تا تقدير نامه داري ؟
زياد . نشمردم
281- دوست داري ازت سوال كنم ؟
بله حتما
282- چند تا ديگه بپرسم ؟ در كل
هرچندتا دست داري
283- مي دوني 4 ريشتر با 4.1 ريشتر چه قدر فرق داره ؟ لوس نشو ها ...
اره خوب 1 دهم ريشتر كمتر . اين جوريه كه يك نفر لوس مي شه
285- يك مگا تن چند گرم ميشه ؟
10 به توان 12 گرم مثلا
286- چند ساعت در روز كتاب آزاد مي خوني ؟
يك مدت نمي خونم يك مدت مي افتم رو دورش زياد مي خونم
287- فكر مي كني اسم نواده 87 نسل بعدت چيه ؟
فرانك :biggrin:
288- ديوويد كاپر فيلد يا مدونا !؟
ديويد كاپرفيلد
289- ديوار چين يا زئوس ؟
زئوس
290- يونان يا فرانسه ؟
فرانسه
291- ونيز يا اردبيل !؟
ونيز
292- اتحاد جماهير شوري درسته ؟
نه خير
293- انرژي اتمي چي هست اصلا ؟
همون حق مسلم ما
294- چند تا قول دادي عمل نكردي ؟
به خودم كه زياد مثلا همون قبض موبايل
295- نماز كه نمي خوني ؟ مي خوني بگو نمي خونم نمي خوني بگو مي خونم ...
يوهو نگفتم از منكراتي :tongue: اينا حدس بزن
296- نخودكي رو ميشناسي ؟ يا همون شيخ خسن علي اصفهاني .
297- صالحآباد (هرمزگان)
صالحآباد (همدان)
صالحآباد (ایلام)
صالحآباد (رشت)
مي دونستي ؟
بگرد شايد بازم بود :happy:
298- يه قرن ديگه هم از سوالاتم تموم شد از 100 نمره چند بهشون ميدي ؟
به تو كه 20 به خودم 0 :biggrin:
299- دوست دارم ؟
اره گمونم
300- اين سوالو بعدا مي پرسم
يادش به خير قرن اول هم اين اتفاق افتاد
متشكرم
خواهش مي كنم
سلام خوش اومدينقل قول:
نوشته شده توسط TrueMAN
خيار حتما :puke:
تا حالا شده بخوای یه کاری رو بکنی و اصول و عقایدت مانع بشه؟؟بعد که انجامش ندادی پشیمون نشدی؟
خوب اره پيش اومده- گاهي اون قدر تو كرا جديد قرغ شدم كه اصول قبلي يادم رفته و گاهي نه حس پشيموني ولم نكرده
چه خوش حالم يكي بالاخره دلش براي من سوختنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
باورم نمي شه :biggrin:
سوالات من :
1 - زير آسمون اين شهر ... چرا دشمني چرا غم ... مگه دل آخه كوچيكه .... كه سراسر غم و اندوه ؟
2-تصور كن :
-توصور كن جهاني را كه توش زندان يه افسانه است !
- بدون مرز و محدوده وطن يعني همه دنيا ... تصور كن تو مي توني بشي تعبير اين رويا !
3- نظرت درباره ي تساوي كردن ايران امروز چي بود ؟
4- نمي خوام سوال جغرافيا ازت بپرسم ... يا فيزيك يا رياضي يا ... پس به مغذت فشار نيار ... فقط ببين قلبت چي مي گه " نظرت درباره ي ايران"
5-نظرت درباره ي "غم " چيه ؟
6- ببين ... هيچ وقت اصفهان را ترك مي كني ؟ ( 1/2 جهان يا پايتخت فرهنگي جهان را ) ؟
7-ببخشد امشب خيلي غمگين بودم !
سوالات من :
بي شكلك
1 - زير آسمون اين شهر ... چرا دشمني چرا غم ... مگه دل آخه كوچيكه .... كه سراسر غم و اندوه ؟
چي بگم قبوله
واقعا چرا دشمني چرا غم ؟
2-تصور كن :
-توصور كن جهاني را كه توش زندان يه افسانه است !
- بدون مرز و محدوده وطن يعني همه دنيا ... تصور كن تو مي توني بشي تعبير اين رويا !
خيلي شعر پرمحتوايي
بدون مرز و محدوده وطن يعني همه دنيا
3- نظرت درباره ي تساوي كردن ايران امروز چي بود ؟
دوستمون كه گفت غرور افرين بود لابد بود :biggrin: :rolleye:
4- نمي خوام سوال جغرافيا ازت بپرسم ... يا فيزيك يا رياضي يا ... پس به مغذت فشار نيار ... فقط ببين قلبت چي مي گه " نظرت درباره ي ايران"
بهترين جاي دنيا - وطن عزيزم
5-نظرت درباره ي "غم " چيه ؟
نبايد بهش ميدون داد
6- ببين ... هيچ وقت اصفهان را ترك مي كني ؟ ( 1/2 جهان يا پايتخت فرهنگي جهان را ) ؟
اره مگه مي شه نه ؟
گفتم 5 سال كرمانشاه زندگي كردم و ...
7-ببخشد امشب خيلي غمگين بودم
اخي خدا نكنه
زير آسمون اين شهر ... چرا دشمني چرا غم ... مگه دل آخه كوچيكه .... كه سراسر غم و اندوه ؟
سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.اگه من جن باشم بیان اذیتت کنم چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.خوش شانسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.بدترین صندلی نشین قبل تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.اگه من بمیرم ازم طلب ارث و میراث میکنی چون سوال پرسیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.اگه الآن بیام تیکه تیکه کنم بخورمت چه حرفی قبلش میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اگه هر روز یه خروس بیاد بالا سرت ساعت 6 صبح بخونه چه میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا سوالات بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . حال شما
1.اگه من جن باشم بیان اذیتت کنم چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصفه شبي ازار داري خوابم نمي بره ديگه
2.خوش شانسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره خيلي
3.بدترین صندلی نشین قبل تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلايل امنيتي نمي تونم اسمشا بگم :laughing:
نمي گم چون كلي دليل اورده كه چرا بد بود ) راستي كجاست چه قدر جاش خاليه كاشك يك سر مي يومد (
4.اگه من بمیرم ازم طلب ارث و میراث میکنی چون سوال پرسیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چيزي داري ؟ سنت كمه اما اگه داري چيزي خبرم كن فكراما بكنم
5.اگه الآن بیام تیکه تیکه کنم بخورمت چه حرفی قبلش میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي بدمزه ام . تو رو خدا منو نخور
6.اگه هر روز یه خروس بیاد بالا سرت ساعت 6 صبح بخونه چه میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكنه فكر كردي جرعت دارم دعواش كنم . خوب سعي مي كنم به خودم تلقين كنم اواز خرس زيباست
فعلا تا سوالات بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
و حالا سوالات با شكلك :
1 -اگه الان يه جن بيادت جلوت به غير از جيغ چي كار مي كني ؟
2 -تا اين وقت شب چي كار مي كني ؟ برو بخواب !
ديدي گولت زدم ... شكلك نذاشتم ... حالا براي اين كه دروغ نگفته باشم :
و حالا سوالات با شكلك :
1 -اگه الان يه جن بيادت جلوت به غير از جيغ چي كار مي كني ؟
نمي دونم شايد غش هم بكنم :laughing:
2 -تا اين وقت شب چي كار مي كني ؟ برو بخواب !
اره بايد برم ديگه
ديدي گولت زدم ... شكلك نذاشتم ... حالا براي اين كه دروغ نگفته باشم :
مي دونستم گولم نمي زني :rolleye:
خوب منم یه سوال کنم ...
مهمترین سرگرمیت چیه...؟
اصلا کی رو صندلی نشسته که من دارم ازش سوال میپرسم...؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.مسواک میزنی هر شب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.چرا قلبا روی کیبرد ریخته؟اتفاقی افتاده؟(به آواتورت نگاه کن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.کی فارق التحصیل میشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.دیرترین وقتی که رفتی خونه چه ساعتی بود؟البته بی خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.تاحالا چیزی ازت دزدیدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.پایین ترین نمرت تو دوران تحصیلی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.عینکی هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.تاحالا کسی از عزیزانتو از دست دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا برم فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم یه سوال کنم ...
بفرماييد
مهمترین سرگرمیت چیه...؟
مهموني و مطالعه
اصلا کی رو صندلی نشسته که من دارم ازش سوال میپرسم...؟
كي بهتر از من :biggrin: :rolleye:
. .
سلام مومنه خدا خوبي انشا الله...چي شد قرار بود كم نياريد تو مشاعره راستي يه چند تايي سوال سخت دارم بپرسم...اسم كامل ريوالدو...
مشهد يا قم...
فاصله ايران تا آمريكا...
فلفل قرمز يا سياه...
راستي حتما سايت شهيد آويني بيا... :)