اگه انلاین بازی میکنید این را نصب کنی بعید میدونم بتونی انلاین بازی کنینقل قول:
Printable View
اگه انلاین بازی میکنید این را نصب کنی بعید میدونم بتونی انلاین بازی کنینقل قول:
چرا میشه داداش:46:نقل قول:
آخر میشه یا نه دوستان....؟؟؟؟
یک سایت لیچر معرفی کن
آپدیت 1.5 با لینک مستقیمنقل قول:
کد:http://hipfile.com/cwo4vsj6x5tb/FIFA_11_Expansion_P_v1.5(www.grfifa.tk).rar.html
نقل قول:
با تشکر از شما دوست گرامی ، فقط بعد باید کجا نصب بشه که اجرا بشه؟:46:
سلام
میگم اه این داورم واسه خودش اعصابیه ها. همش مزاحمه توو بازی. هی توپ بش میخوره. الان چندبار جلویه ضدحمله هامو گرفته. اخه این چ داورییه اه. بعدشم یه خطاهایی میگیره که اصلا رو روانه ادم راه میره. ازتون یه سوال دارم . من الان دوره پنجمه لیگم. بعضی از بازیکنام مثه دروگبا(من با چلسی دارم میرم) بازنشست شدن. من تا الان نتونستم بازیگنی بیارم که جاشو حسابی پر کنه. هیچ بازی کنیو به قدرت بدنیه اون پیدا نکردم. کسی می تونه بم کمک کنه بگه من کیو می تونم بیارم که مثه دروگ باشه؟ یه چیزه دیگه، چرا بازیکناییو که میخرم میارم توو تیمم قدرتشون میاد پایین.ضعیف می شن. من الان مسیو کریس رونالدورو خریدم اما هیچکدومشون اون طوری که توو تیماشون بازی می کردن اینجا بازی نمی کنن. اصلا با تورسم مچ نمی شن.
بروبچ باید فیفا رو بیخیال بشید برید دنبال pes چون دیگه هیچ اسکلی فیفا بازی نمیکنی منظورم شما نیستی دوست عزیر:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::3 4:
درسته اسکلا بازی نمیکنندنقل قول:
4ملیون فروش نسخه 40 هزار تومنی یه بازی نشون میده چه بازی بدیه
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
من وقت نکردم دان کنمنقل قول:
PESرو که دیگه بی خیال شین اصلا. خداوکیلی من موندم به چه امیدی شرکت Konami این بازیو ساخته. اولا دروازش که اندازه باباشونه. اخه لامسب اون دروازتو من قربون. دروازش که اصلا استاندارد نیس. دوما تورم که دیگه قربونش برم ژلست. کافیه یه انگشت بخوره تمامه تور میلرزه،انگار که زلزله شده. بازی کنام که دیگه فبها. هیچکدوم اصلا حاله دوییدن ندارن. اصلا نه قدرت بدنیه درستی ، نه تکنیکه درستی به کل هیچی ندارن. شوتارو که دیگه نگو، همه یه حالتن. وقتی داری شوت می کنی توپ از پایین مثه اینکه یه هواپیما می خواد بپره میره بالا. تماشاگرام که انگار اومدن سینما، نه شلوغ بازیی ن سروصدایی هیچی، گزارشگرم که اصلا خوابه انگار. گل می زنی اصلا حال نداره یکم هیجان بده به بازی. تصویر برداریم که به درد عمش می خوره. خداوکیلی من که هیجانی که فیفا دارهو با هیچ نسخه PES عوض نمی کنم. تا اونجاییم که می دونم از وقتی فیفا11 اومده اوناییم که PESباز بودن اومدن توو خط فیفا.اقا شرمنده ها انقد ایراد گرفتیم.خو ایراد داره دیگه. اخه فیفا کجا PES کجا
این مشکل فقط توی لیگهایه اوپایی که میری هست. من خودمم این مشگل رو داشتم.نقل قول:
با شالکه میرفتم توی چمپیونز لیگ همین مشکل رو داشتم که میگفت تیم کامل نیست.
حالت مربی کمکی رو راه انداختم (گزینه سوم توی قسمن نرکیب تیم یه off زده اون رو on کردم) رفتم تو بازی بعد از انتخاب لباس رفتم تو ترکیب، دیدم متذلدر که میزد کارت زرد داره، محرومه.
ب احتمال زاد شما هم همین مشکل رو داری اگه تو ترکیب بازیکنی رو کارت زرد زده بزار بیرون مشکل حل میشه
دوستان چه جوري ميشه تو اين بازي تيم(كلوب) درست كرد؟گزينه create club نداره:20:
نه نداره عزیز جاننقل قول:
من این پچ نقل و انتقالات رو میریزم اما چرا هیچ فرقی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه جدیدترین نقل و انتقالات رو بزارید
+
دقیقا کجا باید بریزم؟
ممنونم
سلام.من امروز خواستم برم تو بازی این اخطار اومد:
مشکلش چیه؟کد:http://www.irupload.ir/images/bb2sez3mnrd9a2ijzjvq.jpg
چرا وقتی میخوام بازیکن بخرم هیچکدوم از بازیکنا حاضر نیستن بیان تو تیم ما؟
بارسلون هستم خیلی هم دلشون بخواد
حتی بازیکنای ارزون قیمت هم میخوام انتخاب کنم فایده نداره
از این دسته جفت وصل نکردی؟نقل قول:
اگه دسته وصل هست غطع کن ببین درست نمیشه
سلام عزیزنقل قول:
ببین وقتی بازیکن می خوای بخری 2تا قرار داد داره. یعنی یکی قرار داد بازیکن یکیم دست موزد بازیکنه. به اولی که قرار دادشه اصلا دست نزن. نه بالا ببرش نه پایین. دومی اصلشه. گزینه ای که پایین قرار داده فکر کنم اسمشم Player Salary (پلیر سالری) یه همچین چیزیه، تا اونجا که پول داری ببرش بالا. توو قسمت اخرم اون ته یه درصدی نوشته. اون درصد احتمال پیوستن بازیکن توو تیمه. هرچقد که پلیر سالریه بازیکنو ببری بالا به تدریج اون درصدم بالا می ره. اگه از 50 درصد بالا بره مطمعن باش صد در صد میاد توو تیمت. اگه دیدی درصد خیلی کم کم میره بالا، درست بالای اون درصد یه قسمتی هست که مربوط به گل زنی بازیکنه. دقیقا اسمشو نمی دونم، تووش Goal داره، درست بالای گزینه ی تعیین سال حضور بازیکن توو تیمه. یه حالت درصدیم داره مثلا 5% ، 10% ، 15%. اینجوریه. اونو بکنش 15% بعد اون درصد پایین سریع میره. اینم توضیح کامل درمورد اوردن بازیکن.:31: الان من توو چلسی، فورواردام مسیو کریس رونالدویه. :31:
اینجوری که تمام پولم رو باید برای یه بازیکن فسقلی بدم که....... من میخوام یه جوون با انگیزه بیارم یه بازیکن ناشناس بعد بزرگش کنم دوباره بفروشمش:دینقل قول:
سلام
ببخشید که یه سوال تکراری میپرسم!ولی هرچی گشتم پیداش نکردم!
میخوام به محض این که بازیو باز کردم برم سراغ منوی اصلی و صفحه پیش نمایش نیاد!
یادم نیست چیکار کرده بودم!میشه بگین؟
من داشتم با گیم پد بازی میکردم. از بازی خارج شدم و دوباره بازی رو اجرا کردم اما دیگه گیم پد رو نمیشناسه و کار نمیکنه.
مشکل از چیه؟ باید چیکار کنم؟ :19:
دوستان رمز دریبل هایی که با فیفا 11 زده میشه رو میخوام
تو خود help بازی همه رو نوشته .نقل قول:
سلامنقل قول:
بهت می گم چه جوری می تونی یه بازیکن ناشناس جوون بیاری. توو قسمت ترانسفر (Transfer) که بری او اخرین گذینه اسمشو دقیقا نمیدونم چیه اونو برو تووش. بعد باس یه تنظیماتی برای اینکه از کدوم قاره بازیکن می خوای یا در چه پستی بازیکن می خوایو تنظیم کنی بعد ثبتو بزنی. خودش اتومات یه فراخوان به تمامه باشگاهای کشورهای اون قاره می زنه بعد واست یه جوون مستعدو با انگیزرو معرفی می کنه و میتونی باش قرارداد ببندی. من پیشنهاد می کنم قاره هایی که می خوای انتخاب کنی بیشتر اروپا یا امریکای شمالی باشه چون بازیکن های جوونش زودتر رشدو حرفه ای می شن. الان من توو چلسیم (چلسیم (انگار واسه بابامه:31:)) 2تا جوون توو پست هافبک یکی از اسپانیا یکی از مکزیک اوردم. اولش قیمتشون 1 یا 2 میلیون یورو بود. الان که بعد 3فصل فیکسشون کردم قیمتشون یکی 20 میلیون یورو یکی 18 میلیون یورو شده. خیلی حال می ده یه درامد زاییه عالیه واس باشگاه. حتما امتحانش کن. هر سوال دیگه ایم خواستی بگو تا بت بگم.:20:
دوستان با 2 تا کامپیوتر هم نمی شه 2به2 بازی کرد درسته؟ حتما باید 4 تا کامپیوتر رو شبکه کنیم ! اینحا رو خیلی ضد حال زده فیفا
سلام من بازی را نصب کردم بعد نشون میده که kaka داره راه میره اما همونجا از بازی خود به خود میره بیرون مشکل چیه؟
با سلام
این پچ 1.5 تو بازی که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
دارم میدانلودمش
امیدوارم کار بده و برا سیوام مشکلی ایجاد نکنه.
سپـــــاسگذارم.
سلام عزیزنقل قول:
مشکل از کرکتونه. باس یه کرک سالم دانلود کنی حل می شه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
سلامنقل قول:
نه مشکلی بوجود نمیاره اما باس بدونید که این پچ، پچ رسمی EA نیست. یعنی این پچ توسط یکی درست شده که ایرانیم هست اینم سایتش. پچ رسمی EA واسه فیفا فقط همون 1.01 هستشکد:www.fifa-asia.net
سلام یک نفر یک کرک خوب و عالی سراغ داره برای دانلود؟
اره هر نفر با یه کامپیوترنقل قول:
فیفا 12 کی میاد؟
لیگ ها هم که شروع شدند نقل و انتقالات هم که داره میتمومه
نقل قول:
EA SPORTS FIFA 12
Available Sep 27, 2011
منبع:EA.COM
سلام،نقل قول:
اینم تاپیک FIFA 12 که اونجا هم میتونین اخبار بیشتری از این بازی بخونین؛
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485113
اقا من کرک پچ 101 رو میخوام با دایال اپ نمیتونم بگردم
قربونتون برم ممنون میشم
همون کرک قبلی رو دوباره بریز، درست میشه...نقل قول:
بايد در قسمتي كه پول ماهانه بهش ميدي اونقدر بالا باشه تا درصد خريدت بره بالاي 50 % تا بتوني بخريش .نقل قول:
سلام
دوستانی که احساس میکنن بازی براشون خیلی راحته پچ زیر رو نصب کنن تا بازی سخت تر بشه و CPU تاکتیکی تر عمل کنه!:31:
در ضمن FIFA 11 Expansion Patch v1.6 هم منتشر شده :کد:http://www.fileserve.com/file/w5mcst9/HYBRID_GAMEPLAY_4.9.2.rar
بعد که این پچ رو نصب کردین آپدیت زیر رو هم نصب کنید تا یه سری باگ های پچ 1.6 حل بشه :کد:http://www.fifa-patch.com/wp-content/uploads/buttons/fileserve.jpg
در ضمن کسانی هم که مشکل افت فریم دارن برنامه مربوطه رو از لینک زیر دریافت کنند :کد:http://www.file-upload.net/download-3644633/FIFA-11-Expansion-Patch-Update-v1.61.rar.html
پس از دانلود فایل زیپ شده رو اکسترکت کنید و به ترتیب زیر عمل کنید :کد:http://www.mediafire.com/?ytlb31a7ifb1kg1
1: ابتدا به پوشه نصب بازی و پوشه Game رفته
2: از دو فایل data0.big, data0.bh یه بکاپ بگیرید (کپی کنید)
3:حال دو فایلی رو که کپی کردین در فولدر برنامه FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER که قبلا اکسترکت کردین انتقال دهید
4: پس از پیست کردن دو فایل مربوطه فایل INSTALL OPTIMIZER رو اجرا کنید و طبق دستوری که داده میشه اینتر رو بزنید
5:حالا دو فایل data0.big, data0.bh رو که در داخل همون فولدر FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER هست و یه تغییراتی در اون داده شده کپی کرده و در پوشه بازی و داخل پوشه Game پیست و ریپ لیس کنید.
دوست عزیز اون لینک اول قیلتره میشه یکجا دیگه آپ کنی.:11:نقل قول:
اینم خدمت شما :نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?z6eckold1t4jx22
از وقتی پچ 101 و دانلود کردم وقتی بازی میکنم اخرش که میشه میخواد بهترین بازیکن زمین و معرفی کنه گیر میکنه Don't sentمیده چه کنم
آقا یکی لطف کنه پچ آخرین نقل و انتقالات رو بذاره