تندر چند تا ایربگ داره؟
ایمنیش چطوره؟
نسبت به 206 رانندگیش باحال تر هست یا نه؟
کلاً داخلش خوب و راحت و جادار هست؟ آخه من تا حالا توش ننشستم ببینم چطوریه!!!
Printable View
تندر چند تا ایربگ داره؟
ایمنیش چطوره؟
نسبت به 206 رانندگیش باحال تر هست یا نه؟
کلاً داخلش خوب و راحت و جادار هست؟ آخه من تا حالا توش ننشستم ببینم چطوریه!!!
نقل قول:
تندر 90 E2 LP که تیپ فول تندر هست دارای 2 ایربگ هست و ایمنیش هم در حد خودش مطلوبه
مقایسه رانندگیش با 206 بستگی به اون راننده که پشت فرمون میشنیه و نحوه رانندگیش داره
اما از نظر نرمی و روران بودن 206 بهتر بوده.
داخلشم جادار و برای 4 نفر کاملا مناسبه
سلام دوستان یه دو هفته ای هست شتاب ماشین به شدت افت کرده و با تاخیر گاز میخوره و دنده مرده حرکت میکنه یعنی پدال گاز رو که فشار میده آروم آروم حرکت میکنه اگر تا ته فشار بدی بازم همونجور ادامه میده و فقط فشار به موتور بیشتر میشه !
کسی تا حالا این مشکل رو داشته ؟ فیلتر بنزین و انژکتور شور ریختم دست نشده ! 8500 تا رفتم باش الان شتابش از روزای اول کمتر شده و به زور میره مخصوصا سر بالایی هارو ! و مشخصه که نرمال نیست حالش بنزینم الان سوپر هست و البته آخراشه دیگه نمیدونم چرا اینجوری شده جسته گریخته اینجوری میشه اما این دفه خیلی دیگه طول کشید و انگار سرطان شده !
سلام
چند وقت پیش رفته بودیم یه تعمیرگاه، طرف با همون کلیدی که لیتر مصرفی و کیلومتر کارکرد و اینا رو نشون میده یه کاری کرد که بنزین باقیمانده رو هم نشون داد. کسی میدونه ؟ :o
سلام .به نظر من بهتره یه دیاگ بزنید.نقل قول:
والا همچین حالتی تو خودروی من تغریبا 40000 به بعد به وجود اومد که با پنج سرنشین و کولر روشن حتی پیکان رو هم نمیگرفت.
که با تعویض باتری و 4 عدد کویل ماشین به شدت سرحال شد.
وقتی خودور خاموش و کلید بسته هست دکمه وسط پانل را بگیرید و کلید را بچرخونید تا باز بشه ولی استارت نزنیدنقل قول:
کامپیوتر که روشن شد چند دقیقه دکمه را نگه دارید تا کیلومتر شما و دور موتور شروع به حرکت کنند
بعد از ان با چند بار فشار دادن همون دکمه وسط پانل بنزین باقیمانده در باک را نشون خواهد داد
سلام من ماشینم الان تو 9117 کیلومتر هست ! و از 7000 تا تا الان کلا شتابش تعطیل شده و دنده مرده میره !!!!!! سربالایی که قبلا 140 تا رو هم راحت باش رفتم به زور 100 تا میره تو جاده هم کلا 100 به بالا فشار الکی باید بیاری به موتور مصرف هم به طبع بالا هست ! کولر که مرخص کلا......
به گفته دوستان صبر کردم و از چند جای مختلف بنزین زدم با اکتان و انژکتور شور که اونم هیچ کمکی نکرد فیلتر هوا عوض کردم اونم کمکی نکرد الانم دیاگ زدم هیچ خطایی نبود و سنسور ها به خوبی کار میکردن فقط یارو گفت که جرقه خوب نداری احتراق ناقص هست
از انباره اگزوز هم صدای انفجار میاد بعضی اوقات....! پاشش انژکتور ها هم گفت رو حالت ایده آل هست نظرش تعویض یه دست شمع بود ولی چون برای من عجیب بود که یه ماشین از 0-7000 چطور ممکنه شمعش خراب شه یا حتی کوئل ؟ از طرفی هم میترسم برم شمع بگیرم ببندم درست نشه ! و ایراد از جای دیگه مثل کوئل باشه !!!!!!!!!!!!!
تشخیص دوستان چیه برم شمع بندازم ؟ نمایندگی هم که قربونش برم اصلا کاری نمیکنه و منم سرم به شدت شلوغ و ساعات کاری دقیقا با ماشین کار دارم ساعاتی که هستمم نمایندگی نیست یا باشه هم کاری نمیکنه
قیمت یه دست شمع رو داد 18 تومن
ولی حالت حرکتی ماشین نشون میده که واقعا تو احتراق و جرقه مشکل داره
تمام فیلتر ها رو چک کردین؟نقل قول:
پمپ بنزین ماشین رو هم چک کردین؟
عجیبه شما یه همچین مشکلی دارید...
شمع ها رو عوض کنید حتما تا کوئل ها مشکل پیدا نکردن اگه درست نشد وقت بذارید پیش یه نمایندگی خوب برید حتما...
بله فیلتر بنزین هم تعویض شده !
دوست من بعید میدونم از شمع ها باشه.احتمالا مشکل از کویل های شماست.متاسفانه این یکی از مشکلات لوگانه.البته من شنیده بودم این سری جدیدا دارای کوییل های باکیفیت هستن و همونطور که من میدونم شما به تازگی خودرو را خریده اید.جای تعجب داره واقعا.ولی امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه.واقعا سخته ماشین ادم تو 7000 تا دچار مشکل بشه
در مورد کویل های نا مرغوب لوگان فرمایش شما درسته ولی شمع وقی مشکل داشته باشه باعث آسیب به کویل ها میشه اینجور که من فهمیدمنقل قول:
سلام
کی خوام ال 90 بگیرم
از سایپا اقدام کنم یا ایران خودرو؟؟
ال 90 های سایپا همون پارس خودرو هست دیگه؟؟
ایران خودرو تحویل شهریور داره با سود 22 درصد
سایپا تحویل مرداد داره با سود 9 درصد
کدوم بهتره؟؟
به نظر سایپا(پارس خودرو) توجیه بیشتری داره ضمن اینکه تندرهای پارس خودرو با کیفیت تر جا افتادن در حد حرف حتی که این موضوع رو قیمتشون از 100 تا 500 تومن تاثیر گذاشته...نقل قول:
قیمت کارخونه ای شون که فرقی نمی کنه؟نقل قول:
درجدول های کیفی که نمره منفی ایران خودرو چند صدم کمتر از پارس شده و نسبت به قبل بهتر شده
یه تاپیکی هست قیمت روز رو میده بهتون ...نقل قول:
متاسفانه قیمتا تو این بازار شده ساعتی من الا سرچ کردم قیمت رو تندر فول پارس خودرو رو زده 18میلیون !!!
پس یعنی خرابی کوئل تو ال 90 وجود داره؟ پس همون فقط باید ببرم نمایندگی
سلام،
دوستان من ماشینمو زمستون تحویل گرفتم و تا الن نشده بود که کولر بگیرم ازش، یه مدته وقتی کولرشو روشن میکنم لرزش خیلی زیاد و محسوسی ماشینو میگیره که حتی پدالهای گاز و ترمز هم میلرزه. میخوام ببینم مشکل از چی هست؟
خودم احتمال میدم فنش تاب داشته باشه.
ماشین 6000 تا رفته.
با تشکر
احتمالا موتور ماشین شما تنظیم نیست و موقع کولر گیری دور موتور بالا نمیره و لرزش ایجاد میکنه . وقتی گاز میدید لرزش برطرف میشه ؟ اگر آره که مشکل از تنظیم موتور هست .نقل قول:
دوست منُ با گاز دادن هم برطرف نمیشه. بصورت رندم و چند دقیقه یکبار این اتفاق میفته. البته فقط وقتی کولر روشنه.
هم لرزشش حس میشه هم یه صدای عجیبی از موتور میاد که حتی تو کابین هم شنیده میشه.
آره شدید خیلیا از کوئلا مینالن عوض کن حتما. نمایندگیم رفتی پیچوندنت برو اصلشو بخر بده عوض کنن واست...نقل قول:
سلام.اگه مشکل از موتور باشه باید با افزایش دور مشکل حل بشه ولی اینطور که شما میفرمایید مشکل بر میگرده به کمپرس کولرنقل قول:
البته مشکلتون از فن فکر نکنم باشه .فن اگه هم تاپ داشته باشه بازم نمیتونه تو خودرو همچین لرزشی رو به وجود بیاره
شما باید دقت کنید وقتی ماشین درجا کار میکنه و کولر روشنه کمپرس کولر خودش بعضی وقتا خاموش میشه و دوباره روشن میشه.تو لحضه ای که خاموش میشه نباید لرزش تو اتاق ایجاد بشه و گرنه باید دنبال علت دیگه ای باشیم.
دوست من با مشاهده این پست شما احتمال زیاد میدم ایراد از خود کمپرسور کولر باشه.بهتره زودتر بهش رسیدگی کنید.احتمال داره اگه مشکل واقعا از کمپرسور باشه با توجه به این موضوع اسیب بیشتری به کمپرسور وارد بشهنقل قول:
سلام.
دوستان یک سوال:
تندر90 یک ماشین کاملا فرانسوی میباشد دیگه؟
اخه چند وقت پیش یکی بم گفت فقط موتور مال رنو فرانسه میباشد باقیه کارا به عهده ی خود ایران بوده....
تندر 90 از روز اول موتورش فرانسوی بود و بدنه ایرانینقل قول:
اما به مراتب قطعات چینی هم وارد بهش قطعات این خودرو شدن
فقط مشکل النود اینه که کولر گیری رو شتابش تاثیر محسوس میذاره هر چند با این وجود دمای موتور بالا نمیره و به اصطلاح جوش نمیاره.
سلام
از بین رنگ های قرمز و مشکی و سفید و نقره ای کدوم به ال 90 بیشتر میاد؟؟
درسته بحث سلیقه ایه ولی چیزی که عامه پسنده کدومه؟
نقل قول:
همون عامه پسندش هم آخر بر میگیرده به سلیقه.
من از نظر بورس خرید فروش به ترتیب میگم( دقت کنید از نظر خرید و فروشش تو بازار گفتم )
1.سفید
2.نقره ای
3.مشکی
4.قرمز
انتخاب هر رنگ دلایلی هم داره مثلا برخی افراد رنگ مشکی رو به خاطر زود کثیف شدن دوست ندارن اما برخی افراد که ماشین رو اسپرت میکنن فقط دنبال رنگ مشکی هستن.
بله دقیقا وقتی کمپرس شروع به کار میکنه این لرزش و صدا میاد. اما سوال اینجاست وقتی تازه موتور رو روشن میکنم و کولر میگیرم ازش این صدا نمیاد و وقتی ماشین یه مدتی کار میکنه و آمپرش بالا میره(سه چهارتا خط) صداش شروع میشه.نقل قول:
درضمن یه نمایندگی خوب معرفی کنید تو تهران که ببرمش اونجا. ممنون
اگه نمی خوای کثیفی رو نشون بده نقره ای از همش بهترهنقل قول:
به هر حال مثل اینکه سبز و سورمه ای و قرمز هم داره یعنی من دیدم ولی اونچه که بیشتر دیدم همون نقره ای و سفید و مشکی بوده
به نظرم نقره ايي بيشتر بهش مياد ، البته نقره ايي خوش اسپرت نيست ولي هم كثيف نميشه ، هم خط و خش بهش پيدا نيست . با رينگهاي آلومنيمي هم بيشتر همخواني داره . زشت ترين رنگ ال ٩٠ هم به نظرم خاكستريش هست كه اصلا خاكستري نيست و به آبي بدرنگ ميخوره .نقل قول:
شک نکن که مشکی بهترین رنگیه که به این ماشین میاد.نقل قول:
چون هم مشکی متالکش واقعا زیباست و هم با سپر همخونی داره و خیلی شیک میشه ولی خب قاعدتا مشکی مشکلات خاص خودشم داره.
البته نقره ای سفید مشکی کلا رنگ جا افتاده تو ایران برای همه ماشین ها هست. من خودم اگه تو انتخاب رنگ آزاد بودم ترجیح می دادم رنگ سفارشی بزنم (آبی آسمونی یا سبز فسفری)
رفتم شمع هارو آزمایشی عوض کردم چون هرجا رفتم گفتن اول شمع بعد برو سراغ جاهای دیگه چون خرجشم کم میشد ! الان کشش ماشین بهتر شده دیگه اون طور نیست که بیشتر از 100 تا نشه رفت اما هنوز مثل اون روزایی پرشتابش که تا پدال رو لمس میکردی عکسالعمل نشون میداد و دنده به خوبی پر میشد نیست ! که دیگه نمیدونم از چیه ولی بهتر شده شمع هاش که روش بود یارو گفت معلوم نیست چیه اصلا ! متفرقه بوده ! من همون رنویی گرفتم گذاشتم روش . کوئل هم مطمعنا یه چیز درب داغون بستن !
یه ال 90 هم آورده بودن که تو 20 تا موتور سوزوونده بودش مدل 90 انگار موتور با دمای بالا همیشه کار میکرده که البته علتش رو دیگه جویا نشدم
فعلا همینجور استفاده میکنم و شتاب نسبتا کم الانش رو پای هوای بسیار گرم و بنزین میذارم تا ببینم در ادامه چه طور میشه !
راستی نمیدونم چرا پدال گاز انقدر شل و ول شده ! قبلا بهتر بود و سفت بود آدم مکانیزمش و میزان نیرویی که باید بهش وارد شه دستش بود اما الان یه جور شده که انگار خیلی شل هست یعنی کورسش دیگه دستم نیست گاز که میدم سفتی قبل رو نداره که بدونم الان دریچه تو چه مرحله ای هست و چقدر بازه !
ممکنه سیم گاز مشکلی واسش پیش امده باشه ؟
بعد دوستان شما سیم گازتون رو خونه چندم هست ؟
سلام.نقل قول:
در مورد اینکه میفرمایید هنگامی که موتور رو تازه روشن میکنید و موتور سرده با استفاده از کولر لرزشی به وجود نمیاد قضیه مقداری پیچیده تر میشه . نمیدونم احتمالا یه خطایی تو ecu رخ داده یا سنسوری ایراد پیدا کرده.
شما هنگامی که دور موتور رو بیشتر میکنید لرزش بر طرف میشه؟؟یا بلعکس لرزش بیشتر هم میشه؟؟
ولی در مورد اینکه ببرید نمایندگی من پیشنهاد نمیکنم نمایندگی ببرید ولی بهترین نمایندگی تندر نمایندگی مرکزی(میدان ازادی) بود که شنیدم الان شده مخصوص مگان و تینا ومورانو
نمایندگی های دیگه هم من خودم یکی نمایندگی تهرانپارس با اذری رو میشناسم که هر دوتاشون یه بلایی سر ماشین اوردند.البته نمایندگی ازادی واقعا خوب بود که الان میگن جمع شده قسمت مربوط به لوگان
من پیشنهادم اینه که پیش یه مکانیک به روز و ماهر یا کولرساز ماهر ماشین رو نشون بده
شما یه دیاگ تو نمایندگی بزن و ببین سنسورهای موتورت تو چه وضعی هستن.کویلهات رو هم چک کن.شاید مشکل از کویلهات باشه.پمپ بنزینت رو هم چک کننقل قول:
دیاگ در سه جای مختلف زدم ! هیچ خطایی نبود و سنسور ها سالم کار میکردن !
الان با تعویض شمع فعلا که خوب شده حداقل تو شهر حالا فردا یه جاده هم باهاش میرم تا کامل معلوم شه ولی الان یکی از دوستان یه مطلبی رو برام pm کرد که مثل اینکه گفتن کوئل های سر قهوه ای ساخت ترکیه کلا مشکل دارن و معمولا نیم سوز و حتی میسوزند ! البته من نمیدونم برای من کدوم مدل هست ماشینم سری دی 90 هست
فکر میکنم که باید کوئل ها هم تعویض شن
هر چند کیلومتر باید ماشین را سرویس بدم ؟الان 1400 تا رفتم
و اینکه با اینکه عقربه ابش از 4 بالاتر نمی یاد ولی موتورش خیلی گرم میشه در حالی که پراید که قبلا داشتم اینقدر گرم نمیشد و مثلا 2-3 کیلومتر میرفتم تا عقربه اب بالا می اومد
ولی این هم روشنش میکنم عقربه اب دو خونه بالا میره و یک 100 متر که میرم عقربه ابش میره رو 4 امین خونه
سلام.مشکلی نیست دوست من.اگه از 4 خونه بالاتر نمیره مشکلی نداره.نقل قول:
در مورد سرویس هم میتونید به دفترچه خودروتون مراجعه کنید و کاملا توضیح داده.ولی محض اطلاع بگم که تندر سرویس های اولیه نداره.شما بعد 10000 کیلومتر ماشین رو ببرید نمایندگی برای سرویس های دوره ای .(تعویض روغن-فیلتر هوا-فیلتر روغن و...)
همه ی تندرا اینجوریه.آمپر آبش به ندرت از 4 خونه بالاتر میره.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز امروز که خیلی ریز دقیق شدم رو صداش دیدم دقیقا از فن میاد اون صدا.
وقتی در موتور رو باز میکنم و منتظر میمونم که دمای موتور بره یکم بالا و کولر رو روشن میکنم میبینم دقیقا صدا و لرزش از فن هست. بنابراین اینکه میگفتم بعد گرم شدن ماشین صدا درمیاد با این چیزی که دیدم ثابت میشه.
فن وقتی دورش میره بالا و سرعتش زیاد میشه اون لرزش و صدا شروع میشه.
ممنون از وقتی که گذاشتین و به سوالام جواب دادین. به نظرتون واسه عوض کردنش اقدام کنم؟
حتما اقدام کنید ، چون اگر فن از کار بیافته عملا ماشینتون هرجا باشه باید متوقف بشه .نقل قول: