دوستان چطور میشه این کنترل های حرکتی رو غیر فعال کرد؟
مثلا تا گوشیم رو کمی کج میکنم سرچ گوگل باز میشه. میخوام برش دارم بذارم رو میز یهو یه ویبره میزنه و go sms باز میشه. هر وری که کج میکنم یه چیزی باز میشه!!!
دوستان چطور میشه این کنترل های حرکتی رو غیر فعال کرد؟
مثلا تا گوشیم رو کمی کج میکنم سرچ گوگل باز میشه. میخوام برش دارم بذارم رو میز یهو یه ویبره میزنه و go sms باز میشه. هر وری که کج میکنم یه چیزی باز میشه!!!
رامتون چیه !؟نقل قول:
هر چی باشه تو تنظیماتش میتونی پیدا کنی . چیزی به نام gesture تو تنظیمات باید باشه .
با سلام به دوستان....من می خواستم گوشی دفی رو بخرم این تاپیک رو پیدا کردم...دوستان در تهران از کجا بخرم؟ با گرانتی بخرم یا بی گارانتی؟ چه گارانتی خوبه؟
سلام
خوشبختانه مشکل 100%شدن سی پی یو با سیانوژن حل شده
واقعا از لحاظ سرعت و کارایی با 2.2 رسمی اصلا قابل مقایسه نیست
یه مشکل هست که بعضی برنامه ها و بازیها که قبلا رو 2.2 نصب بوده و با تیتانیوم بکاپ گرفته بودم نصب نمیشن چه restore کنم چه بخام دوباره بنصبم؟؟
از همه دوستان بخاطر کمکشون متشکر بخصوص اون دوستی که لینک فیلتر نشده سیانوژن برام گذاشت :11:
الان چندتا بازی جدیدم گرفتم نصب نمیشن مثل biofrenzyyfragthzombies یا herman the hermit چریان چیه مشکل کجاست ؟؟
تو رو خدا فقط نگید وایپ!:19:
بکهام جان مشکل نصبی دارید
حالا یا فایلا به گوشی نمیخوره یا ...
بهتره از خود کاربرای اون سایتی که دانلود کردی بپرسی که جواب دقیقتری میگیری:40:
پاساژ علائدين طبقات با لا يا بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پائئين تر از علائدين....گارانتي اين گوشي در ايران معتبر نيست پس پول بيخود بابت گارانتي خرج نكن و قيمت هم بالاي 385 نيست...پستهاي راهنماي خريد ديفاي رو هم كه توي همين تاپيك وجود داره حتما بخون تا بعدا از خريدت پشيمون نشي و حتما با رام 2.2 بگير و شديدا سعي كن با لنز قرمز گير بياري.....نقل قول:
اگه ميشه يكم در مورد اين لنز قرمز توضيح بده!نقل قول:
ممنون
امروز رفتم علائدین...دفی رو 375 پیدا کردم....xt720 هم بود 380....یه زره دو دل شدم بین دفی و xt720.... دفی سی پی یو و وزنش و ضد آبش نسبت به xt720 بهتره...ازاونور دوربین 8 و hdmi اون بهتره...حالا دوستان بنظرتون بین این دو تا کدومو بگیرم؟؟؟نقل قول:
خوب لنز دوربین رو خوب نگاه کن، دقیقا وسطش یه نقطه کوچیکه، دقت کن رنگش قرمز باشه، چون کیفیت لنز قرمز رنگ از لنز سبز رنگ بالاتر هستش و میتونی فیلمبرداری 720p انجام بدی باهاش. در کل اگه دوربین برات زیاد مهم نیست همون سبز هم بد نیست. مال من سبزه و در کل ازش راضیم ( فقط وقتی نور کم باشه کیفیتش جالب نیست )نقل قول:
اگه ميشه يكم در مورد اين لنز قرمز توضيح بده!
به نظر من Defy بگیر خیلی بهتره نسبت به xt720 . چون 720 ساپورت آنچنانی نداره و موتورولا حتی آپدیت 2.2 رو هم برای این گوشی ارایه نداده و نخواهد داد! ولی دیفای تا الان 2.3.4 کاستوم براش موجود هست که واقعا عالیه!نقل قول:
در کل 720 به غیر از دوربین و hdmi هیچ برتری نسبت به دیفای نداره! با هر دو تا هم موقع خرید کار کردم دیفای واقعا خوش دست تر و زیباتره!
البته هادی جان بهتر میتونن به سوالتون جواب بدن چون هر دو گوشی رو داشتن، به هر حال این نظر من بود... :11:
من xt720 دارم .گوشی عالیی هست . اما دیفای بهتره .نقل قول:
دیفای بهتره . مگر اینکه فقط دوربین برات اهمیت داشته باشه .
در ضمن دوستان دیفای مشکی قرمز هم تو بازار اومده . :40:
خیلی خوشکل باید باشه . کسی خواست بگه تا معرفیش کنم
نقل قول:نقل قول:مرسی از نظرهاتون...پس دفی رو می خرم...به غیر از چک کردن لنز دوربین (قرمز یا سبز) چیز دیگه ای رو باید موقع خرید چک کنم؟ از همون علائدین طبقات بالاش خرید کنم؟ آپدیت 2.2 روش باید باشه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
عرض كردم تاپيك رو حتي المقدور مطالعه كنيد تا هم به كليه مسائل كه شايد به فكر كسي نرسه تا بهتون بگه واقف بشيد و هم سرتون كلاه نره....
كلا بيخيال 720 بشيد كه به دست فراموشي سپرده شده ....
مشکل نصب نشدن بعضی برنامه و بازیهای من جدیه خیلی از برنامه ها و بازیها نصب نمیشن هر چی هست مطمنم از گوشیه بمحض اینکه install میزنم سریع میزنه برنامه کاربردی نصب نشد! شانسیه بعضی رو نصب میکنه اکثر رو نصب نمیکنه
دوستان اگه کسی راه حل پیشنهادی نداره بگید که دوباره بازم وایپ کنم نخاستیم
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
اصلا وایپ میکنم ببینم چی میشه تا وایسم جواب بدید هو...:31:
بیا یکی از این مشکی قرمز ها بخر خیلی خوشکل باید باشهنقل قول:
گوشی وایپ کردم دیگه باتری نمیشناسه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم گاوم بدجور زایید کسی نیست راهنمایی کنه گوشی یه تیکه سنگ شده :41:
مطمعنی باطریت شارژ داره؟؟؟نقل قول:
برادر لطف کن یه توضیح راجع به این مشکی قرمز بده ، داستانش چیهنقل قول:
از DEFY + برادر چی میدونی گیر میاد اینجا
سلامنقل قول:
در واقع همین دیفای خودمون هست . رنگش مشکی قرمز هست . مشکی سفیدش هم که بود و مشکی کامل هم که اکثرا" دارن .
دیفای پلاس هم که تازه تو آلمان میخواد عرضه بشه .و فعلا" منتظرش نباشید .
سلام!:20:
یکی از بچه ها یه گوشی آندرویدی خوب در حد 400 می خواست من با سرچی که کردم به دیفای رسیدم ولی میگه موتورولا خوب نیست و چون توی ایران کمه، لوازم جانبی و تعمیرکار نداره
واقعا" اگه مثلاً باتریش یا دکمه هاش یا احیاناً تاچش خراب بشه توی بازار گیر نمیاد و تعمیرکار درست درمون نداره و باید بندازیم دور؟:31:
در کل نظرتون راجع به این گوشی چیه کسی پشیمون نشده از خریدنش؟
کسی به مشکلی چیزی تا حالا باهاش بر نخورده؟
تاچش خوبه؟
دکمه هاش خراب نمی شه؟
منتظر راهنمایی های ارزنده تون هستم:11:
با تشکر!
هادى جان سلام. حدودبيست روز پيش هرچى گوشى داشتم فروختم وبه خودم گفتم يك مدت ديگه گوشى بازى نكنم البته دوتا تبلت وگوشى اتريكس رادلم نيامد بفروشم تا چندروزپيش كه اتريكس را به ٢.٣.٤آبديت كردم واقعآ آخرهرچى گوشيه من كلى با اتريكس حال مى كنم خلاصه دوبار گفتم يه گوشى
بخرم آنهم ازگوشيهاى موتورولاچون چيزجديدى به اين زوديها نمى آيد گفتم يا همين ديفاى ويا ميليستون ٢ رابگيرم البته هادى جان شرمندم ولى اگرلطف
كنى ومن راراهنمائى كنى ممنونت هستم به نظرشماكدام رابخرم درموقع خريدبه چه مواردى بايستى دقت كنم آيا ازسايتهابخرم يا خودم مستقيم ازبازار
بخرم
دوست عزيز درست كه گوشي هايموتورولا بهترين كيفيت رو دارن و خرابي به ندرت براشون بوجود مياد . مگر اينكه در اثر ضربه شدي و يا ... باشه .نقل قول:
اما خوب همانقدر كه گوشيهاش كم هست لوازم جانبي و تعمركارش هم كمه .
من واقعيت رو بگم تو اين 7-8 ساله كه انواع گوشي موتورولا رو داشتم فقط يكبار يكيشون خرابي فلت كشويي داشت كه بعد كمي گشتن دنبالش تو تهران درستش كردم .
ديگه تصميم با خودته .
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
سلام رضا جون . يباره آتريكس رو هم بفروش به خودم :31:نقل قول:
بين ديفاي و ميلستون هم ميلستون 2 بهتره .
اما اگر اهل رام زدن و تنوع رام هستي الان ديفاي بهتره . اما ميلستون 2 هم كم كم رامهاش داره زياد ميشه . اينطور كه من تو xda ديدم رام سيانوژن رو هم دارن واسه ميلستون 2 پورت ميكنن .
اگر جايي ميشناسي كه مطمئنه از همونجا بخر وگرنه سايت گوشي شاپ هم خيلي مطمئنه و قيمتهاش هم نسبتا" خوبه .
ديفاي مشكي قرمز هم اومده . كم هست اما گير مياد . خواستي بگو تا آدرست بدم بري بخري
من دکمه پاور گوشیم خراب شد لاک نمیشد وخاموش روشن هم نمیشد..بردم نمایندگی موتورولا گفت قطعش نیست یک ماه دیگه میرم دبی بیارش تاببرمش تعمیرش کنم..دلوزدم دادم به یه تعمیرکار 17تومن گرفت درستش کرد!! قطعه یه گوشیه دیگه رو جازد براش الان موقع لاک کردن یه صداهم میده دکمش!!!!
واقعا کسی نیست یه راهنمایی کنه راجع به مشکل نشناختن باتری!
مشکلت رو کامل بگو تا حلش کنیم .نقل قول:
چیکار کردی که اینطوری شده ؟
والا هادی جان تو صفحه قبل چندبار گفتم کسی جواب نداد دادمش تعمیرکار(ابته اگه درستش کرد تعمیرکاره) ببینم میتونه کاریش بکنهنقل قول:
رو گوشی رام سیانوژن ریخته بودم منتها اکثر برنامه ها و بازیها نصب نمیشدن مشکل خاص دیگه ای هم نداشت منم وایپ کردم گفتم شاید درست بشه درست نشد هیچ دیگه بالا نیومد رو ارم موتو گیر میکرد شارژش تموم زدمش شارژ دیدم اصلا باتری رو دیگه نمیشناسه و علامت ؟ اومد رو باتری خلاصه هر جور بگی با گوشی ور رفتم البته بدون باتری همینجور زدمش به برق و رو منوی بوتش کار کردم فایده نداشت که نداشت شارژر خرچنگی هم به باتری زدم اصلا شارژش نکرد فک کنم شارژر مشکل داشت
دوستان هم تو فروم کسی جواب نداد منم مجبور شدم بدم یکی که گفت میتونه درستش کنه فعلا چندبار زنگ زدم بهش میگه گوشی رام رو نمیخونه و دورش گرفته تا درستش کنه
الانم زنگ زدم مغازش بسته است رفت برا فردا ، فک نکنم فردا هم بتونه کاریش بکنه
حالا اگه بخام رام اورجینال2.1 بریزم روش چیکار کنم مشکل باتریش چیه؟
اگه انشاله درست شد برای من همین 2.1 خودش بهتر از هر رام دیگه بود
مرسی:10:
سلام به دوستان و البته هادی عزیز
هادی خان شما از ex115 راضی هستی؟ دنبال یک گوشی 2 سیم کارته میگردم گفتم با شما هم مشورت کنم
فکر نمیکنم ex 119 تو بازار پیدا بشه
آقا شرمنده اینجا مطرح کردم اگه امکانش هست از بدی ها و خوبی هاش بگو چون این هفته باید بخرم
سلام
از آقایون کسی میدونه دیفای چجور بازی هایی رو میخوره
آخه cpuش مدل TIAMO هستش و تو سایت ها فقط یا snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
bekham7عزیز منم همین مشکل تموم شدن شارژ باتریو داشتم...شمارمو برات پ خصوصی میکنم فردا باهام تماس بگیر بهت میگم چکارکنی..ببخشید چون وقت تایپ ندارم واینکه اینجوری بیشتر طول میکشه..
خوب این به نظر من مشکل از رام هست . باید باطری رو شارج میکردی و دوباره با rsd-lite یک رام رسمی 2.1 یا 2.2 فلش میزدی . حالا که دادی به موبایلی امیدوارم حلش کنه برات . نتونست خوذت هم میتونی .نقل قول:
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
سلام احمد جان .نقل قول:
در موردش اینجا یه چیزهایی گفته شده . بازم سوال داشتی همونجا بپرس . کلا" گوشی خوبیه .
بچه ها اینم دیفای مشکی قرمزهکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=113
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میخوام فایل مثلا PDF باز کنم مستقیم از حافظه میره بطور پیش فرض با Office خود گوشی باز کنه که بعدش میگه آپدیت میخواد و اینقدر هم پولشه. من برنامه PDF دیگه هم ریختم و با اون برنامه میشه باز کنم. اما سوالم اینه که پیش فرض چطور تفییر بدم یا اصلا uninstall کنم برنامه رو؛ چون برنامه ای هست که روی رام هست همینطوری مثل بقیه برنامه ها uninstall نمیشه.
اکثر بازی ها روی دیفای جواب میده . چون کارت گرافیک دیفای تو این رنج قیمت بهترین هست . PowerVR SGX530 GPUنقل قول:
خیلی از بازی های سنگین و کیفیت اچ دی رو به راحتی اجرا میکنه .
خدمت همه دوستان عرض سلام دارم هادى جان سلام بابت آدرسى كه دادى ممنون امروزيك ديفاى مشكى قرمز ويك ex115 گرفتم منو ex115كمى مثل
گوشيهاى چينى مى ماند ولى زيبااست ديفاى هم گوشى بسيار زيبا ئى است وهم خوش دست البته تازه روشنش كردم اول كار كه همچيز عالى است
بازار رادانلودكردم سرعت خوبى هم داردازنظرنماى كلى مى شوديكى اززيباترين گوشيهاى آندرويداست البته ازنظر كار اول راه هستم تا اينجا كه عالى بود
بعدهم بااتريكس كمى مقايس مى كنم ببينم چطوراست
cpu دیفای نوعی از ARM cortex محسوب میشه و بهتره بازی های سازگار با این نوع رو دانلود کنیدنقل قول:
به نظر من که همون تمام مشکی خیلی قشنگتره! البته اگه اسپورت هم بخوایم باز سفید- مشکی رو میپسندم من ( نظر شخصی):20:نقل قول:
بچه ها اینم دیفای مشکی قرمزه
اکثر بازی ها روی دیفای جواب میده . چون کارت گرافیک دیفای تو این رنج قیمت بهترین هست . PowerVR SGX530 GPU
خیلی از بازی های سنگین و کیفیت اچ دی رو به راحتی اجرا میکنه .
ممنونم از راهنمایی تون ولی من بازی های spiderman total mayhem HD رو با فایل های snap dragon نصب کردم و اجرا کرد همینطور splinter cell conviction ولی بازی shodow guardian HD رو با power VR زدم نشد.
اگه کسی میدونه با کدوم فایل اجرا میشه به من بگید.
با تشکر
سلام تو لینکه پایین نشون میده که با برنامه اورکلاک مایلستون سی پی یو دفی رو به 1.3 تغییر میده و میگه میشه پایینترم گذاشت کسی با این نرم افزار کار کرده؟ مثل اینکه معتبره اگه کسی تجربیاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]