دوستان شما هم بایوس رو ّپدیت کردید؟؟من آپدیت کردم بعدبه جای اینکه ریست بشه کلا خاموش شد خ.دبخود هم بلافاصله روشن شد.
میخوام بدونم شما هم آپدیت کردین همینطور بوود؟؟؟
Printable View
دوستان شما هم بایوس رو ّپدیت کردید؟؟من آپدیت کردم بعدبه جای اینکه ریست بشه کلا خاموش شد خ.دبخود هم بلافاصله روشن شد.
میخوام بدونم شما هم آپدیت کردین همینطور بوود؟؟؟
!!خوب مگه چجوری باید ریست بشه؟!:19:نقل قول:
به این میگن ریست دیگه:10:
بله دوست مننقل قول:
در موقع خاموش شدن هم باید یه صدای کلیک بده
کاملا" طبیعیه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
guzga جان این دوستمون درست میگهنقل قول:
سیستم کاملا" خاموش میشه یعنی تمامی چراغ ها و....
دلیلشم پاک شدن CMOS و نوشتن دوباره ی اونه
رم و هارد می دونستم قابل ارتقاست ولی خیلی دنبال سی پی یو بودم یه عده میگفتن نمی دونیم یه عده هم با قاطعیت میگفتن نه نمیشه!! اگر بدونم امکان تعویض سی پی یو به cor i5 هست حتما این کارو میکنمنقل قول:
جای داره اینجا از آقا حمید MCI تشکر کنم که واقعا تو راهنمایی دوستان سنگ تمام گذاشتن.
با cpuz مشخصات مادربرد رو دربیارین بعد برین چه cpu ها رو ساپورت میکنه بعد برین بالاترین رو انتخای کنین به قیمت نجومی
و تازه بفهمین زیاد فرقی نداره مثلا مادربرد شما hm57m هست برین ویکیپدیا سرچ کنین چی ها به این چیپ میخوره
مثلا به جای cor i3 میشه core i5 رو صددرصد گذاشت و core i7 سری 6 هم میشه
خواهش میکنم من که کاری نکردمنقل قول:
مطمئنا" تمامی قطعات قابل تعویضه ولی بدونید که به قیمتش نمیارزه و اون ریسکی که داره:13:نقل قول:
یعنی اینو رد کنم یه ذره بذارم روش برم کلا یه i5 بخرم بهتره؟؟
مگه واقعا" اینقد اذیتت میکنه توی پردازشا؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه می شه اخرین درایو اینو واسم بزارید هر درایوی که دانلود کردم به این نخورد
همین که کادر داره...!
با یه درایو هم اپدیت شد ولی صدای ویندوز قطع شد
می خواستم با استریو میکس کار کنم
سلام دوستان ... منم تازه به جمع شما پیوستم ، یه سوال داشتم ، اینکه تمام درایور هایی که توی سایت دل ارائه شده برای ویندوز 64 بیتی هست ، من هم تصمیم گرفتم ویندوز 7 64 بیت رو نصب کنم ، اما سوالم اینه که ، 64 بیتی در سرعت اجرای بازی ها و برنامه ها تاثیری داره ؟ من اگه بخوام NFS Hot Pursuit رو نصب کنم ، یا کال اف 5 یا بازی های بالاتر ، با این سیستم عامل مشکلی نخواهم داشت ؟
ممنون
ان5010 همون 5010 هست؟؟؟همون که آلمینیومی هستش؟
با سی پی یو i3 و کارت گرافیک مناسب قیمتش چنده؟
سلام به همگی
منم یه مدتیه که 5010 دارم
یه سوال ازتون داشتم
موقعی که لب تاب به شارژ یا همون برق وصل نیست یه صدای ویززز ویززز از لب تاب بیرون میاد ولی وقتی به برق وصلش میکنم این صدا خیلی خیلی کمتر میشه
میخواستم بدونم این صدا عادیه یا نه؟؟؟؟
لب تاب شما هم این صدا رو میده یا نه؟؟؟
تو سایت دیجی زده 799000نقل قول:
نقل قول:
به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز.شما با ویندوز 7 64Bit کار کن از هر نظر بهتره.
من الان Need For Speed Hot Pursuit رو دارم بازی می کنم عالی جواب داد.
Call of Duty اخرین نسخه رو هم نصب کردم کار داد با بهترین کیفیت بدون کوچکترین مشکل.
DELL N5010 نسبت به قیمتش حرف نداره.تازه اگه بتونی مودم Wireless هم تهیه کنی با ADSL اون وقت متوجه میشی گشت و گذار تو اینترنت چیه.من که خیلی راضیم.
در ضمن ویندوز 7 64Bit از کل فضای RAM استفاده می کنه.
من مودم وایرلس دارم ، این لبتاپ فعلیم هم دل هست و از واقعا راضی هستم و فقط گرافیکش ضعیفه ...
حالا یه مشکل ، من دیشب ویندوز 7 64 بیت رو دانلود کردم ولی موقع Extract خطا میده ، الان دارم همون پارت رو دوباره دانلود میکنم ، اگر نتونستم ویندوز 7 رو دانلود کنم ، و خواستم 7 32 بیت رو نصب کنم ، ایا درایور های ویندوز 32 بیت جایی هست من دانلود کنم ؟ البته تا وقتی که یه 7 64 بیت خوب گیر بیارم ... 32 بیت مشکل خاصی داره ؟
داداش تو سایت دل درایور 32بیت هم هست من خودم چند تاشو دان کردمنقل قول:
من خودم از 32 بیت استفاده میکنم و مشکلی ندارم
سلام دوست گلم تو سايت خود دل نوشته و درايورهاي 64 و 32 بيت به هم ميخورن و جواب ميده
ضمنا من چندين دل 5010 فروختم اين چند ماه
واسه امتحان هم كه شده به حرفم گوش كنيد دوستان و XP X64 رو نصب كنيد بعد بيايد نظرتون رو در مورد سرعت و قدرت و كيفيت جواب دادن برنامه ها و بازي ها بگيد
اصلا اين لبتاب با اين ويندوز توربو ميشه!!!
دوستان ، من همون مجموعه راه اندازها که بچه توی همیت تاپیک قرار داده بودند رو دانلود کردم ، پکیج کل راه اندازها + راه انداز گرافیک 5470 ... این راه اندازها روی 32 بیت جواب میدن ؟
ممنون
آره همونه. تمومه این سری 5010 هست (یا همون n5010) به آلومینیومی هم 5010 می گن فرقی نمی کنه.نقل قول:
در مورد قیمته 5010 هم باید بگم که قیمتش خیلی متفاوته.من خودم core i 5 خریدم.روزی که می خواستم بخرم فروشنده می گفت 1.030.000 یه هفته صبر کردم بعد که رفتم همونجا قیمتش 100.000 تومن افت کرد و من خریدم 9.030.000 . تقریبا هر جا هم یه قیمت می گه اونم به خاطره نوع گارانتیش و وسایله همراهشه(کیف و موس و ...)
و در کل زیاد با هم قیمتا تفاوت نداره و بهتره وقتی که تصمیمه خرید گرفتی بری بگردی و معتبر ترین مغازه و ارزون ترینشو گیر بیاری
اکثر درایور های 64 بیت، 32 بیت هم ساپورت میکنه! برای مطمئن شدن میتونید مشخصات درایور رو نگاه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ویندوز 7 64bit عالیه.سرعتش هم خوبه من که راضیم.
دوستان 5010 دار امتحان نکردن ؟؟؟خیلی این صدای ویزز که میگم بلند نیستا ولی تو یه مدت طولانی اعصاب رو خرد میکنهنقل قول:
اگه یه تست بزنید ممنون میشم:10:
من که تا حالا چیزی نشنیدم.نقل قول:
دوستان 5010 دار امتحان نکردن ؟؟؟خیلی این صدای ویزز که میگم بلند نیستا ولی تو یه مدت طولانی اعصاب رو خرد میکنه
اگه یه تست بزنید ممنون میشم
شاید صدای فنش باشه.
ممنوننقل قول:
والا خیلی این صدا بلندنیست. اگه یه جای ساکت باشید جلب توجه میکنه یا گوشتون رو به طرف کیبرد نزدیک کنید متوجه میشید
البته همون طور که گفتم به شارژ که میزنم صداش کاملا قطع میشه پس فکر کنم از فنش نیست
واسه همین یه خورده نگران شدم
اگه یه لطف کنید با دقت بیشتری امتحان کنید ممنون میشم.چون دلم نمیخواد ببرمش گارانتی:41:
نقل قول:
امتحان کردم اما صدایی نشنیدم.
سه تا سوال از رفقايي كه 5010 دارن
1. لپ تاپ شما گارانتي داره؟ گارانتي كجا؟ الآن جاي معتبري هست كه دل رو گارانتي بكنه؟
2. از نظر فني، يه i5 با گرافيك 1 Geforce يا ATI تو كاراي گرافيكي كم مياره يا نه؟
3. تا به حال از 5010 همچين كانفيگي ديدين؟
Core i7-740QM - 1.7 to 2.9 6M
ram 6GB
+HDD 640
15.6 WXGA
VGA ATI Radeon 5650 1GB
بله گارانتی داره.
زیگورات.
نمایندگی های زیگورات.
بسته به نرم افزار و بازیتون داره.
بله دیدیم زیگورات دارش.
سلام
از یکی از دوستانم شنیدم که سری جدید 5010 که وارد میشه چینی و کیفیت خوبی نداره
خواستم ببینم درسته این موضوع ؟
1. ظاهراً زيگورات ديگه زيگورات قديم نيست، امروز براي امتحان زنگ زدم بهشون و گفتم كه برايتنس صفحه لپ تاپ من مشكل پيدا كرده،چيزي كه يكي از دوستان مي گفت. بعد از اينكه حدود 44 دقيقه پشت خط نگهم داشتن و بدون پرسيدن سريال لپ تاپ، چند نفر تماس رو به هم وصل كردن، آخر سر مسول فنيش گفت به ما ربطي نداره و تلفن رو قطع كردنقل قول:
تو اين چند روز هم اكثراً ميگن كه زيگورات مثل قبل نيست و خراب شده. حالا مي خواستم ببينم كسي از دوستان براي تعمير مراجعه داشته تا به حال؟ عملكردشون چطور بوده؟
2.من لپ تاپ رو براي كار كردن با نرم افزار كتيا مي خوام
3. اتفاقاً اين كانفيگ رو فقط فروشگاهي داشت كه گارانتي زيگورات ميداد، هيچ جاي ديگه اي اعم از پايتخت،رضا،پارسيان و ايران اين كانفيگ رو نداشتن. عجيب نيست؟
نقل قول:
من داشتم اما برا دوستم خریدم 2 روز پیش هیچ مشکلی تداشت کیفیتش هم مثل مال من بود.
فرقی نکرده.
نه همچین صدایی نمیدهنقل قول:
شما یه چکی بکن ببین اگه موقع اجرای برنامه ها صداش کمو زیاد میشه مال پردازش سی پی یو هست و مشکلی نداره
توی این که این دستگاه با ویندوز xp اصلا" همخوانی نداره شک نکنیدنقل قول:
من تست کردم اصلا" اینطور نیست
یا شما دارید طرفداری از ویندوز xp می کنید یا ویندوز 7 64bit رو روی سیستمتون نصب نکردید
:27:نقل قول:
نقل قول:1-مال من گارانتی شرکتی رو داره ارشیا رایان همهچیشم گارانتی هست نه مثل زیگورات که هاردو اینا رو نمیکنه!نقل قول:
2-خیر
3-بله این کانفیگ درشم تماما" آلومینیومیه و خالی کردن شارژش نصبت به i5 و i3 خیلی بالاتره
مگه قبلیا کجایی بودن:18:؟نقل قول:
:46:نقل قول:
ممنون که چک کردیدنقل قول:
من تست کردم وقتی باطری در اوردم و مستقیم وصلش کردم این صدا که میگم تقریبا شنیده نمیشد یا وقتی هم باطری توش هست و به برق وصل میکنم این صدا به شدت کم تر میشه
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیاد نمیخواد حساسیت نشون بدید. این صداها تا وقتی زیاد نشن مشکل آفرین نیستن. شما توی یه جاد بدون صدا یکم به بدن خودم گوش کنی میبینی چقد صدا از توش میاد!! :31:نقل قول:
باز هم ممنوننقل قول:
الان دوباره تو یه بازی رفتم دیدم تو بازی صدای ویز ویزه کمتر میشه
فکر کنم از باطریش باشه .موقع استفاده بیشتر صداش کمتر میشه!!اینم از عجایبه:31:
باز هم تشکر فراوان:10:
اگه صداش کمتر میشه کاملا" طبیعیهنقل قول:
باتری چیزی نداره که بخواد صدا ازش در بیاد
به احتمال 80% از هارده که کاملا" طبیعیه و باید صدا بده
20% هم از سی پی یو هست که اونم به خاطر پردازش هاست:10:
تو ویندوز سون 32 بیتی رم رو میزنه 3 گیگ....مشکل کار چیه؟ممکنه فروشنده رم رو برداشته باشه؟!!
فکر میکنم ، صدایی که ازش صحبت میکنید صدای خود شارژر و بسختی شنیده میشه ، نشون میده شما قدرت شنواییه بالایی دارین:31::46: مشکلی نیست ، عادیه، البته اگه همون صدایی باشه که من میگم،میتونید گوشتون رو روی شارژر بزارید و ببینید همونه یا نه:31:نقل قول:
منم همین فکرو کردم ولی وقتی گفتن از لپتاپ میاد این فرضیه رد شدنقل قول: