اتفاقا من که 3G دارم هم جدیدا دکمه Home رو باید بیشتر از قبل فشار بدم! البته مال من 3G هست و بعد عمری کولی دادن به من اینجوری شده:دی
به هرجال دکمه ای هست که خیلی استفاده میشه ( آخه کلا چندتا دکمه داره؟:دی )
Printable View
اتفاقا من که 3G دارم هم جدیدا دکمه Home رو باید بیشتر از قبل فشار بدم! البته مال من 3G هست و بعد عمری کولی دادن به من اینجوری شده:دی
به هرجال دکمه ای هست که خیلی استفاده میشه ( آخه کلا چندتا دکمه داره؟:دی )
در مورد آیفون بعدی نظر من روی آیپاد ۴ههه
چون اپل از این طرح خوشش اومده...شاهدش هم آیپد ۲هست که دقیقا طرح بزرگ شده ی آیپاد ۴هست....یعنی پشتش تخت وکناره هاش قوس داشته باشه....
یعنی آیفون بعدی آیپاد ۴هست شاید یکمی ضخامتش بیش تر باشه....در حد ۱میل
احتمال بزرگ شدن صفحه هم هست ولی به نظرم اپل همین سایز آیفون ۴رو کافی میدونه
ولی من فکر می کنم اپل میخواد آیفون که گل سر سبد محصولاتشه رو از اون دو نمونه متمایز کنه ، میخواد اون دو نمونه رو شبیه هم بسازه اما آیفون نه...
شایعه شده که Iphone بعدی LED (صفحه نمایشش ) رو با یک تکنولوژی جدید داره درست می کنه .
ما که نشنیدیم... اپل سرشو بده رتیناشو نمیده... مریضه مگه رتینا رو با چیز دیگه ای عوض کنه؟؟؟ رتینا 4 تای این عمو سوپری سر کوچه :دی (سوپر امولد :دی) میارزه :دی
دوستان من iOS 5b2 ریختم... فوق العاده جالبه و با سیستم نوتیفیکیشن هم خیلی حال کردم... فرصت نشده خیلی باهاش ور برم... این جیلبرکش هم که دهنمو آسفالت کرده هر چی بهش IPSW میدم میگه not valid...
برای داشتن دو گوشی (فعال) در بازار حتما لازم نیست دو گوشی جدید عرضه بشه، آیفون 4 (اشتباه تایپی نیست، 4) به نظر من سال آینده برگ برنده اپل در بازاره.نقل قول:
چیزی که من فکر می کنم با قرارداد:
iPhone 5 32GB: $199
iPhone 5 64GB: $299
iPhone 4 16GB: Free
و حذف مدل 32 گیگ. یک سری آپدیت ها هم در آیفون 4 برای کاهش قیمت تولید (مشابه آپدیت های 3GS) انجام میشه.
قیمت های بدون قرارداد هم شاید 649 و 749 برای آیفون 5 ها، و 399 برای آیفون 4. من منتظر یه تغییر استراتژی از طرف اپل هستم، ارزون کردن آِیفون 4 باعث گرفتن بازار Mainstream میشه (بازاری که اندروید شدیدا روش مانور داده و دلیل رشدش هم احتمالا همون بوده)
بهتره که ایفون نخریم تا اکتبر که ببینی استراتژی اپل به کدوم سمت میخواد بره
تقریبا مشابه همون کاری که واس 3GS کرد... که به نظر من این کار خیلی بیشتر به نفع مشتریه تا اینکه دو تا مدل جدید معرفی کنه یکی کامل تر یکی ناقص تر...نقل قول:
اگه اینجوری بشه پس تا ۳ ماه دیگه باید ایفون ۴ رو حدود ۶۵۰ بخریم توی ایران
دلالا یهو قیمتو نمی کشن پایین خیالت راحت :دی زمانی که 4 اومده بود ، 3GS افت چندانی نکرد در عوض 4 خدا تومن شد... که کم کم متعادل شدن...
redmondpie نوشته احتمال داره آیفون بعدی دارای یه LED فلش برای Notification باشه یه چیزی به این صورت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر من خیلی به واقعیت نزدیکه ، با توجه به قابلیت "LED flash on incoming calls and alerts" که جزء 200 تا ویژگی بعدی iOS 5 هست و آخر اون اسلاید که اسکات درباره ش حرف میزد گیر کرده بود:31::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چیه؟
شاید خیلی بعید نباشه... ولی من آرزو می کنم اینطوری نشه چون به نظر من به شدت خزه :2:
اتفاقا ایده جالبی هست :13:
منم میگم خزه
آخه مگه چقدر میتونه قدرت داشته باشه که بتونه یه نور خوب بندازه ؟ از یه سوراخی نور بیاد بیشتر صورت رو روشن میکنه تا این
اگرم خیلی قوی باشه اونقدر برای چشم زننده میشه که دیگه نمی شه مانیتور رو نگاه کرد
نور led ها که میدونین چقدر تیزه
آخه اون تاچ بشه که نمیشه.مثلا دستت بخوره بهش بیخودی کار کنه و...نقل قول:
به نظرم اون هوم کلیدی بودنش خیلی مهمه توی
مگه نه معمولا در بقل گوشی ها قرار میدن ?
( که وقتی رو میز و جایی هست از راه دور بشه راحت تر فهمید ... )
نه دیگه مثلا X10 یا گوشی های موتو مگه کنارشونن؟؟؟
این طرح منو یاد گوشیای عهد بوق سامسونگ و حتی صاایران خودمون :دی میندازه... واس همین به شدت بدم میاد...
از لحاظ اون تاچ هم ، الان گوشیای اندرویدی جدید اکثرا همینطورین... سنسیشن ، گلکسی اس 1 و 2 ، دیزایر اس ، اینکردیبل و میلیون ریال جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر :دی ولی هیچکدوم تا حالا مشکل ساز نشدن...
نه همچین بدم نیست و البته اگه کسی دوست نداشت خوب میتونه غیر فعالش کنه. این منو یاد p1 خدا بیامرز سونی اریکسون مینذاره!:31:
این هوم به قول شما مزخرف هم دقیقا از آیپاد کلاسیک به آیفون به ارث رسیده!
این معنیش اینه که کاهش قیمت محصولات ، خرید اونا رو برای همه سطح درآمدی ممکن میکنه؟نقل قول:
بعید هم نیست. برداشتن Mac از اسم سیستم عامل و کاهش 100$ قیمتش میتونه نشونه ش باشه. فقط خداکنه مثل ایسر کیفیت فدای قیمت نشه.
استراتژی مارکتینگ آیفون، قبلا محصول قدیمی کمی ارزون می شد تا انبارها (و انبارهای قطعات اولیه) خالی بشه و نوع قیمت گذاری اپل طوری بود که همه رو بکشه سمت جدید ترین محصول. مثلا آیفون 4 که اختلاف قیمت خیلی کمی با 3GS داشت. فکر می کنم از امسال این قضیه عوض بشه و اپل این اختلاف قیمت رو زیاد کنه تا آیفون 4 رو روبروی گوشی های متوسط اندروید قرار بده و برعکس گذشته مردم رو بکشه به سمت خرید آیفون 4. یعنی برای اولین بار روی دو گوشی مانور فعال داده بشه در بازار.نقل قول:
برداشتن اسم مک؟ ایسر؟ صحبت من درباره آِیفون بود. مک الان که بهترین استراتژی ممکن رو داره و تنها محصولی که کماکان از لپ تاپ ها در دنیا رشد داره همین مک ها هستن.
سلام
موقع اس ام اس فرستادن این حدس زدن کلماتش رو میشه غیر فعال کرد ؟
setting/general/keyboard/auto correction رو بخاموشنقل قول:
سلام.
آقایون و خانومای محترم من شنبه میخوام آیفون بخرم:26:
حالا چندتا سوال داشتم.
1-قدیما میگفتن آنتن دهیشون مشکل داره.برطرف شد؟
2-قیمتش الان چنده؟
3-از کجا بخرم؟
4-بدون گارانتی بخرم دیگه؟
5-به نظرتون ارزش داره وایسم تا iphone 4s بیاد؟
6-تو gsm نوشته
سطح ضد خش جلو و پشت گوشی و مجهز بودن به پوشش ضد لک
درسته؟پس برای چی براش قاب تولید شده؟
نکته خاصی هست که باید بدونم؟
با سلامنقل قول:
1- همچین قدیمی هم نبود :31: مشکل به صورت دیفالت هست اما گویا با ورژن های جدید سیستم عامل تا حدودی رفع شده مشکل
2- قیمتش چیزی حدود 830 تومن 16 گیگ
3- بهترین جا دفینه تهران هست به نظرم
4- آره بدون گارانتی بگیر
5- نه ارزش وایسادن نداره تا آیفون جدید بیاد. چون قیمتش سر به فلک میزنه آیفون جدید
6- پشت گوشی که خط میفته - خیلی هم قشنگ خط میفته - مگه میشه نیفته؟
موفق باشید.
مهم اینه که شیشه گوشی خط نمیوفته { اینم میگفتی طرف حال کنه }..نقل قول:
- پشت گوشی که خط میفته - خیلی هم قشنگ خط میفته - مگه میشه نیفته؟
هر کاری کنی شیشه اش خط نمیوفته ...برای من 2 بار افتاد و همیشه توی شلوارم میزارمش و خیلی کار های دیگه اما فقط پشت گوشی خط افتاده که کاریشم نمیشه کرد...گوشی خریدی که استفاده بکنی نه اینکه یک قاب بخری این گوشی رو بکنی ضد بمب :دی
ااااااا.خیلی حال کردم:31:نقل قول:
دوستان از این طلقا که برای آیپاد 4 هست برای پشتش.برای آیفون 4 نیست؟
Apple has reportedly placed an order for 15 million iPhone 5 units, slated to start shipping in September, according to DigiTimes.
Read more:+کد:http://news.cnet.com/8301-13579_3-20076794-37/iphone-5-order-15-million-for-sept-launch-report-says/#ixzz1REsaQIU4
phonearena.com :
نقل قول:
iPhone 5 rumor claims 15 million units to come out of the assembly line; shipping to start in September
چرا هست دوست مننقل قول:
سلام
میتونید در مورد این بیمه ایران وسامان که گوشی رو بیمه میکنند اطلاعاتی بدین؟مثل قیمت و شرایطش
من واسه آیفون 4 از همین قاب آلومینیومی ها که تو I - P H O N E . I R میده خریدم ولی از مشهد .
تو سایت میداد 35 تومن . من با یه برچسب ال سی دی گرفتم 25 تومن (قصر موبایل) . مشکی . عالیه .
قاب اصلی رو گذاشتم تو جعبش دیگه گوشی رو با خیال راحت میزارم تو جیبم ... :31::40:
فردا میرم بخرم.
تو تهران.از پاساژ پایتخت بخرم خوبه؟
برا ipad2 چی هست؟نقل قول:
راستی اون دوستمون که میخواد iphone بگیره بازار مبایلم خوبه ها یه مغازه هست خیلی پسر خوبیه من اونموقع که همهipad 2 64 wifi رو 1300 میدادن ازش 1170 گرفتم همه ی جنسارم 30 یا 40 زیره قیمت میده اسمارت کاور که تازه اومده بود بقیه میدادن 120 این میداد 70 ولی بعضی وقتا جنسش جور نیست
جاشم همون بازار موبایل طبقه ی هم کفه مغازشم کلا اپله فکر کنم اسمش apple Co بود
سلام .
ایفون من از دیروز دکمه ی home ش کار نمی کونه ؟!؟!؟!؟! :18:
مشکلش می تونه نرم افزاری باشه؟
اخه دکمه به نظر سالم میاد...
ممنون.نقل قول:
بچه ها کسی شماره از یکی از مغازه های پایتخت نداره؟زنگ بزنم یه قیمت بگیرم
با سلامنقل قول:
به کل کار نمیکنه؟؟
موفق باشید.
نه متاسفانه از کار افتاده ....نقل قول:
مجبور می شم برای خارج شدن از برنامه ها فقط reboot کنم:41:
اولا تعویض دکمه هوم خرج زیادی نداره :13:نقل قول:
آموزش تعویضش هم رو نت هست :46:
دوما چرا برای خارج شدن از برنامه از کلید هوم استفاده می کنید ؟؟؟؟؟؟:13::13::13::13::13::13:
برنامه ACTION MENU رو از سیدیا نصب کنید و با Shake کردن یا با دو بار لمس کردن منو بار بالا از برنامه ها خارج بشید :11::11::11::11:
ADSL DSL-N11 asus
من یه گوشی ایفون دارم اگه این مدم رو بخرم میتونم با ایفون از طریق wifi به اینترنت وصل شم؟
آره.نقل قول:
کد:http://www.asus.com.au/Networks/ADSL_Modem_Routers/DSLN11/
من ACTION MENU دارم اما نتونستم این کاری که می گید رو انجام بدم ....:13:نقل قول:
بد میشه یک لینک برای تعویض دکمه بدید گشتم اما چیزی ندیدم .:5: