راس میگه من الآن با ManU رتبه دهم هستم یه نامه شدید الحن به من زدن و گفتن تو جلسه بعدی برات برنامه و داریم و از این حرفها...نقل قول:
Printable View
راس میگه من الآن با ManU رتبه دهم هستم یه نامه شدید الحن به من زدن و گفتن تو جلسه بعدی برات برنامه و داریم و از این حرفها...نقل قول:
ایده ی Match Highlights که به تازگی اضافه شده فوق العاده است ( اما چرا فقط 5 ثانیه ؟ )
... ای کاش زودتر اضافه میشد ... چه گل های قشنگ و لذت بخشی که در فیفا 10 نزدم!
تغییرات تا اینجا همگی مثبت یا در جهت بهتر شدن بودن ...
We are 11
چرا وقتی تو منیجر مود میخوان مربی رو اخراج کنن اول یه پیغام میدن مبنی بر این که میخوان اخراج کنن ولی یه بازی فرصت میدن بعد حتی اگر اون بازی رو هم ببریم باز هم هم اخراج میکنن پس چرا همون اول اخراج نمیکنن یه بازی فرصت میدن بعد هم بدون توجه به اینکه اون بازی رو هم بردی اخراج میکنن لطفا یه توضیحی بدین بعد در مورد analog sprint دوستمون توضیح دادن من متوجه نشدم on باشه یا of فرقشون چیه لطفا جواب بدین
نقل قول:
چند ماه پیش بچه های تالار گفتگوی ea همین مساله رو به پترسن گفتن و کلی هم در موردش بحث شد . پترسن میگفت این مساله بخاطر محدودیت های ایکس باکسه .
آنلوگ اگه فعال باشه میتونه با توجه به مقداری که پدال تریگر رو فشار میدی سرعت دویدن بازیکن رو تنظیم کنی از مهمترین مزایاش اینه که میتونی با کاهش سرعت زاویه چرخیدن به راست و چپو افزایش بده علاوه بر این میشه با اینکار سبب شد بازیکن کمتر خسته بشه . اگه خوب متوجه نشدی بیشتر توضیح میدم .نقل قول:
من عادت دارم دکمه سرعت را روی RB تنظیم کنم پس با این توضیحات شما دکمه سرعت روی همون RT باشه بهتره چون RT رو بیشتر میشه فشار داد.نقل قول:
تو منیجر مود سختی هیئت مدیره یا همون board رو رو چی بزارم ایا فرقی هم تو حساسیت بازی میکنه کلا فرقش چیه
فکر کنم منظور حسین رو اشتباه فهمیدی! منظورش اینه که شما اگر LT رو هرچه قدر بیشتر فشار بدی, سرعت دویدن بازیکن هم بیشتر میشه. حالا اگه شما روی RB میزاری که دیگه نمیتونی سرعت بازیکن رو تنظیم کنی. چون اصطلاحاً یک Button هست و همیشه یا سرعت بازیکن صفر ه یا ماکزیمم.نقل قول:
کلا تو منیجرمود سطح توقعات خیلی بالاست مثلا با Fulham من باید تو لیگ جز 4 تا تیم اول می شدم که خوب خیلی سخته
البته تقصیر خودم بود که درجه سختی هیات مدیره رو هم گذاشتم رو legendary
اتفاقاً من هم با همین Fulham دارم بازی میکنم منتها من سطح مدیریت رو گذاشتم رو Worldclass واسه همین باید توی 6 تیم بالای جدول باشم.نقل قول:
جالب اینجاست که تویه منیجر مود بازیکنان به اندازه ای که پسرفت میکنند پیشرفت نمی کنن!!!!!!!!
مثلا من تویه 8 بازیه اول! یکی از بازیکنام 1 شماره پیشرفت داشت دو یا 3 تایه دیگه 1 شماره پسرفت! حتی یکی که 2 شماره پسرفت داشت!!! ( با اینکه هر 2 بازی یک بار بازیش میدادم )
Growth همه ی این ها هم High Potential بود!!!
کلا منیجر مود از نظره من یک سری پیشرفت هایه هنگفت و یک سری پسرفت هایه شدید داشته!!
الان به جایی رسیده که هر بازی مربیه کمکیه تیم میگه این بازیکنان پسرفت داشتن در حالیکه من تابحال یک پیشرفت دیدم!!!! آخه جالبه انتظار داره که بازیکن 58 رو تویه بازی بزارم اگه نزارم زرت و زرت ازش کم میشه!!! ( اگه High Potential باشه ! )آخرشم میفروشمشون!! والا ما تویه واقعیت دیدیم حتی یک بازیکن کل 2 یا 3 بار بیشتر در فصل بازی نیمکنه اما اینطوری نیست!!
دوستان میشه یک توضیح در مورد ادیت بودجه تو یک فصل بدین من اوله فصلم بعد از اینکه یک بازیکن خریدم از ترانسفر بودجه کم کردم و به ویدج اضافه کردم ولی حالا نمیزاره به حالت اول بگذارم بعدشم اون عددا که قرمز و سبز میشه تو قسمت ادیت بودجیه قضیه اش چیه ؟ در نیم فصل میشه تغییر داد و آیا هیت مدیره پول به ما میده بعداً
اگه میشه یک توضیح بدین ممنون میشم
میدونی قضیه چیه؟!نقل قول:
جالب اینجاست که تویه منیجر مود بازیکنان به اندازه ای که پسرفت میکنند پیشرفت نمی کنن!!!!!!!!
مثلا من تویه 8 بازیه اول! یکی از بازیکنام 1 شماره پیشرفت داشت دو یا 3 تایه دیگه 1 شماره پسرفت! حتی یکی که 2 شماره پسرفت داشت!!! ( با اینکه هر 2 بازی یک بار بازیش میدادم )
Growth همه ی این ها هم High Potential بود!!!
کلا منیجر مود از نظره من یک سری پیشرفت هایه هنگفت و یک سری پسرفت هایه شدید داشته!!
الان به جایی رسیده که هر بازی مربیه کمکیه تیم میگه این بازیکنان پسرفت داشتن در حالیکه من تابحال یک پیشرفت دیدم!!!! آخه جالبه انتظار داره که بازیکن 58 رو تویه بازی بزارم اگه نزارم زرت و زرت ازش کم میشه!!! ( اگه High Potential باشه ! )آخرشم میفروشمشون!! والا ما تویه واقعیت دیدیم حتی یک بازیکن کل 2 یا 3 بار بیشتر در فصل بازی نیمکنه اما اینطوری نیست!!
اگه با این بازیکنان با استعداد خوب بازی کنی زیاد میشن و اگه بد بازی کنن و همش رو نیکت باشن خوب طبیعتا افت میکنن دیگه. بازیکن رو نیمکت که دیگه پرورش پیدا نمیکنه
+
بازیکنایی هم که سنشون بالاست مثه هر جای دنیا افت میکنن و قدرتشون کم میشه!
+
من الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دسته یک انگلیس رو برداشتم و هیات رئیسه و سختی بازی رو legendary هست و کنترل ها هم همگی کاملا دستی و تو جدول هم پنجمم... کلی هم هیات رئیسه خوشحاله ...
+
به نظر من فیفا سیستم پیشرفت و پس رفت بازیکناش خیلی طبیعی و خوبه و مثه PES نمیشه بعد یه مدت یه ابر انسان تحویل جامعه ی فوتبالی داد !!
+
این کریر هم بابر داشتن یه سری امکانات اضافی خیلی بهتر شده و واقعی تر شده..
مثلا مربی چکار داره به استادیوم یا اینکه به قیمت بلیت مسابقه ؟!!
چیزی که برای من هم عجیب هست همین پیشرفتهاست.
من بازیکنی که در Virtual Pro ساختم را وارد تیمم کردم و تو اکثر بازی ها هم فیکس هست(تو منیجر مد)هنوز به نیم فصل نرسیدیم اما بازیکنم پاسهای تو به عمق و دریبلهایی میزنه که انگار یه بازیکن کهنه کار داره این کارها را انجام میده.
البته مورد عجیبتری که دیدم این بود که من تو آرنا می تونستم با این بازیکنم روپایی نمایشی بزنم اما الآن چند وقته فقط می تونه روپایی ساده بزنه.فکر کنم یکی دو تا دریبل حرفه ای هم که قبلاً میزد رو الآن نمیتونه بزنه.چرا؟
سلام دوستان.
با اجازه من يه نقد نسبتآ مفصل راجب بازي آماده كردم كه ايشالا فردا قرار ميدم.
ميدونم دوستان زحمت كشيدن اما خوندن نقد منم خالي از لطف نيست.
دوستان سختی هیئت مدیره که اول منیجر مود باید انتخاب کنیم رو رو pro بزارم فرقش با legendary ایا همون درخواست های هیئت مدیره هست یا چیز دیگه اگه همین هست پس چرا همه رو pro نمیزارن و لجندری رو انتخاب میکنن
خب دوست عزيز فرقش اينه كه انتظارات مديران باشگاه از شما بيشتر ميشه و از شما جايگاه بهتري در ليگ مي خوان هرچند اگه حتي تيم شما مهره هاي خوبي واسه جايگاه خواسته شده نداشته باشه و مورد ديگه اينگه پول كمتري رو براي خريد بازيكن بهتون ميدن.هم از نظر بودجه ي كلي و هم از نظر Wageنقل قول:
نقد بازي Fifa 11 توسط يك عاشق فوتبال و گيم!
خب دوستان اول اين توضيح رو بدم كه من از سال 98 تا 2005 فيفا بازي ميكردم اما اين وسط 5 سال با او يكي فوتبال سرگرم(سر كار(مخصوصا با 10) بودم اما امسال بعد از 6 سال تصميم گرفتم كه فيفا رو باز امتحان كنم.اينم بگم كه من اولين بارم هست كه دارم راجب بازي مينويسم.و سعي كردم كمي متفاوت باشه.كمي و كاست ها رو ببخشيد.
گرافيك:
خب گرافيك بازي به نظرم 2 جنبه ي كاملا متفاوت داره:1- طراحي چهره ي بازيكن هاك به نظرم ميشد خيلي بهتر روي اين موضوع كار كرد و بازيكن ها زياد شبيه به واقعيت نيستند.تقريبآ نصفشون(از ساخته شده ها) خوب كار شده اما نصف ديگه به هيچ وجه.از خوب كار شده ها ميتونم به A.Arshavin اشاره كنم و از كسايي كه خيلي بد كار شده ميشه از G.Johnson نام برد.
2-نماي كلي بازي منظورم وقتي هست كه شما در حال بازي هستيد به طوري كار شده كه انگار واقعا شما در حال تماشاي فوتبال از تلويزيون هستيد! اين بخش از گرافيك به نظرم خيلي بي نظير كار شده و از لحاظ طبيعي بودن من نمره ي 9 از 10 رو ميدم.
صدا:
راجب موزيك ها اوا بگم كه مثل 2005 كارهاي خوبي رو انتخاب كردن و كار ضعيفي رو من نشنيدم.
گزارشگر:خب يكي از نكات و جنبه هاي قوت بازي همين گزارشگري بازي هست كه توسط 2نفر انجام ميشه به نام هاي اندي گري و مارتين تيلر.در هر بازي گزارشگر اطلاعات جامع و كاملي رو راجب تيم شما و تاريخچه ي تيمتون بيان ميكنه.مثلا راجب آرسنال:اينكه از سال 2006 هايبري رو به عنوان خونه ترك كردن و به امارات اومدن.و مثلا بيان اين نكته كه آرسنالي ها بعد از جنگ جهاني دوم رو به پيشرفت رفت اومدن و بهتر شدن.
يا راجب بارسا كه ميگه فصل قبل خيلي واشون رويايي بود چون اونها 5 تا جام رو بردند و ...
راجب محروميت و مصدوميت و خاصيت هاي بازيكن ها هم اطلاعات جامعي ميده و فقط محدود به چند جمله نميشه.
Career:
در اين بخش شما 3 نوع ميتونيد فعاليت داشته باشيد:به عنوان مربي.بازيكن.و بازيكن_مربي.
من راجب مربي صحبت ميكنم:خب اول اينكه در ابتداي فصل مديريت از شما خواسته اي داره كه اين خواسته بنا به سختي كه انتخاب ميكنيد براي Board تغيير ميكنه.براي مثال فرض كنيد كه شما تيم ليورپول رو داريد و اين سختي روي حالت pro قرار داره در اينجا مديريت از شما مي خواد كه جزو 3 تيم اول بشيد.اما اگه همين تيم باشيد و سختي روي حالت Legendry باشه به طبع مديريت از شما خواسته هاي بالاتري داره هرچند تيم شما اين توانايي رو نداشته باشه مثلا همون ليورپول:از شما مي خوان كه ليگ رو ببريد(حالا خودمون ميدونيم كه امسال ليورپول نهايتآ جزو 5 تيم هست).مورد ديگه اينكه با سختتر شدم مديريت در نتيجه بودجه ي شما براي خريد بازيكن كمتر ميشه.(هر تيم بودجه ي خاصي داره).
و حالت ديگه تو اين مد از بازي مربوط به بازيكن ها هست كه اونها با توجه به سنشون و ميزان بازي دادن شما به اونها پيشرفت و يا پسرفت ميكنن كه كاملا محسوس هست.مثلا اورال S.Keita وE.Abidal كه كمتر ميشه اونها تواناييشون كمتر ميشه نسبت به قبل مثلا قبلا اگه اين 2تا تو زمين بودن كمتر كسي ميتونست ازشون رد بشه اما با مسنتر شدن ديگه اون مهارت سابق رو ندارند.خريد بازيكن هم به اين صورت هست كه اگه بازيكن مسن باشه با مبلغ كمي به تيم شما مياد اما اگه اورال بالايي داشته باشه و جوون باشه مبلغ هنگفتي بايد براي او بپردازيد.
قسمتي هم به به عنوان Reputition وجود داره كه هرچي شما بهتر كار كنيد اين درجه بالاتر ميشه و در نتيجه جهان فوتبال شما رو ميشناسه.
گيم پلي:
تو اين قسمت بايد بگم كه خيلي از موارد طبيعي كار شده مثل حركات و دريبل هاي مخصوص هر بازيكن.
نكته ي ديگه درگيري هاي تن يه تن بازيكن ها هست كه عالي كارشده اگه بازيكني شاخصه ي قدرت بدني و سرعت رو داشته باشه رد شدن از مدافعين براش كار ساده اي هست اما سرعت به تنهايي چاره ساز نيست و مدافع با قدرت بالا به راحتي از بازيكن سرعتي توپ رو ميگيره.
بازي بازيكن ها در پست هاي مختلف:
راجب اين نكته بگم كه هر بازيكن تو يه سري پست ها ميتونه بازي كنه كه پست اصلي و فرعي داره.مثلآ A.Arshavin مهاجم گوشه كه بازي كنه بازدهي بالايي داره اما اگه مهاجم نوك و هدف باشه آنچنان كارايي نداره.
نكته ي ديگه بازي گرفتن از بازيكنان در پستي غير از پست هايي كه ميتونه بازي كنه.به اين صورت كه شما ميتونيد از بازيكن ها در جايي استفاده كنيد كه تو اون پست اورالش بالاتر از اورالش هست در حالي كه تو پست اصليش بازي ميكنه.مثلا بازيكني مثل w.palacios كه تو تاتنهام بازي ميكنه كه وقتي تو پست اصليش يعني هافبك وسط يا CM بازي ميكنه اورالش 77 هست اما با توجه يه خصوصيات خوب دفاعيش شما ميتونيد اون رو به عنوان دفاع وسط استفاده كنيد كه اين اورال به 80 هم ميرسه.يا A.song بازيكن آرسنال كه CDM اورالش 79 هست اما وقتي دفاع وسط هست اورالش به 82 ميرسه.
نقاط ضعف بازي:
تو بازي باگهاي زيادي وجود داره مثل وقتي كه شما كاپيتانتون رو تعويض ميكنيد كه وقت تعويض هم كاپيتان و هم بازيكن تعويضي هر 2 بازوبند كاپيتاني به دست دارند!
نكته ي ديگه اينكه خوشحالي بعد از گل خيلي متفاوت نيست و اكثرا شبيه به هم هست!.
حرف آخر:
در مجموع بگم كه خيلي از بازي راضي هستم و نمره ي 8 از 10 رو به گيم ميدم چون خيلي طبيعي بود و من تا به حال اينطور فوتبال رو تجربه نكرده بودم و طبيعي ترين نسخه ي فوتبال بود به نظرم.
اين نقد هم كاملا نظرات شخصي بود و حتمآ ايراداتي هم داره.
با تشكر:11:
1 هفتس که بازی میکنم
واقعا نسبت به نسخه ی قبلی عالی تر شده!!عالیه عالیه اگه این چند ایرادو نداشت:
-داور ها کوچیترین برخورد هارو برام خطا میگیرن!!یه وقتایی یه تکل هایی رو کارت میدن که اصلا بازیکن رو ننداخته زمین و یارو در حال حرکته!
باز هم این آوانتاژ دادن های فیفا شده شاهکار بهخدا!!یه ربع تموم آوانتاژ میده!!بابا توپ رسید دست یار دیگه تموم کن دیگه!باید بمونی یارو برسه به دروازه ی من تا آوانتاژ تموم شه؟؟
-حرکات دروازبان ها خیلی طبیعی شده!ولی باز هم ایراداتی داره!دیدید یه وقتایی شوت میزنی چه شکلی مشت میکنن؟؟خود بازیه سگا و آتاری دستی!!!!آخرته حرکته!!
-هنوز هم احساس میکنم زمین بازی در فیفا بیش از حد شلوغه!!انگار جای 22 نفر 32 نفر تو زمین هستن!!
-صحنه ی آهسته و حرکات بعد از گل و کلا انمیشن های این بازی در مقابل PES مثل مقایسه ی بازی های سیستم عامل ویندوز 7 با Dos هست!!!!!!:31:
به نظر من ثانیه ای هم واسه این وقت نذاشتن!!!
در کل من هنوز PES جدید رو ندیدم!!ولی مطمئنم اگه در نسخه ی بعدی این ایراد ها بر طرف شه حتی لحظه ای هم به تست کردن PES جدید فکر نمیکنم!!!
بچه ها نمیشه بازیو کاری کرد که تو Be a Pro یا Career Mode Player بازیکنای دیگه به خودشون هم پاس بدن ؟ آخه همش باید خود آدم کنترلشون کنه هیچ فرقی با بازی معمولی نداره....!
من زیاد فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فکر کنم این هایی که گفتی مربوط به نسخه پی سی فیفا 11 هست چون من روی کنسول این ها رو به این شکل که گفتی ندیدم من فیفا 11 پی سی رو ندارم ولی فکر کنم منظورت همین باشه ولی همین هم برای PES یک شکست هست که با بازی یک سال قبل تر از خودش مقایسه بشه. سایتی مثل مودینگ وی که اصلا ادمین هاش هم PES خور هستند طی نقدی که داشتن 7.8 دادن به PES من به شخصه چنین نقدهایی رو بیشتر قبول می کنم سایت مودینگ یک سایت ادیت هست که خوراکه PES و فیفا هست و روی این بازی ها مانور میده پس دید و شناخت بهتری داره و حتی نقدش هم کم ایراد هست. در هر صورت امسال با روی کار اومدن فیفا نکست برای PC شدیدا PES از چشم افتاد البته این مسئله سال آینده بیشتر به چشم میاد چون واقعا کونامی هر ساله داره به جای بهبود گیم پلی بازی خراب ترش می کنه از 2009 به این طرف که افت داشته ولی در عوض اومده روی مسائل غیر گیمپلی سرمایه گذاری کرده که باعث شده جذابیت کلی PES بالا بره نهایتا بحث های مقایسه ای در حال حاضر دیگه خیلی سخت شده که بخواهیم در موردش بحث کنیم فاکتور های اساسی زیادی روی کار اومدن. خوشبختانه فیفا تونسته در گیم پلی فوق العاده قوی عمل کنه و یک شبیه سازی فوتبال کم نقص رو به طرفدارانش هدیه بدهنقل قول:
میشه یکی از دوستان لطف کنه و طریقه دریبل دادن با دسته xbox رو توضیح بده؟
LT رو نگه دار و با استیک راست دریبل های مختلف رو امتحان کن.:46:نقل قول:
سلام دوستان.
اين مدل پاس دادن رو از كجا بايد تغيير بدم؟
تو ستينگ كه واسه بازيه دوستانس كه ديدم نبود!
يه توضيحي هم بديد كه چطور ميشه اگه حالتش رو دستي(اگه اشتباه نكنم) باشه.
ممنون
قبل شروع بازی, قسمتی که میتونی Home و Away بودن رو مشخص کنی, Y رو بزن یک قسمت میاد که میتونی گزینه ها رو از حالت automatic به حالت Semi یا Manual تغییر بدی.نقل قول:
بازی در کل عالیه و حرکات بازیکنان از همیشه واقعی تر شده
فقط تا اینجا که بازی کردم 4 تا مشکل دیدم:
1- گرافیک زمین چمن یکم پایینه....یعنی کاملا تخت دیده میشه و سه بعدی نیست
2- هنگام بارندگی توی ورزشگاه قطرات آب به شکل بسیار درشت و غیر واقعی و همچنین سرعت بسیار پایین فرود میان
3- من کلا تا حالا 4-5 باری بازی نکردم ولی توی 2 تا بازی برام پیش اومد که بعد از اینکه به هر نحوی توپ از زمین خارج شد, داور میاد به یکی از بازیکنام کارت زرد میده
در کمال تعجب وقتی رفتم به قسمت Instant replay و برگشتم به عقب که ببینم مگه بازیکنم چیکار کرده, دیدم که تمام مدت یه گوشه ایستاده بوده و اصلا با هیچ چیز و هیچ کسی برخورد نداشته!!!:18:
4- این خطای هند رو اگه کامل فعال کنید....داور تحت هر شرایطی اگه توپ به دست بازیکنی توی محوطه جریمه بخوره (چه عمدی چه غیر عمد) پنالتی میگیره
شما ابتدای بازی روی بازیکن حریف تکل خطا بزن داور آوانتاژ بده تا آخر نیمه اول توپ رو نگه دار آخرین لحظه توپ به بیرون بره یا به نحوی بازی بایسته داور میاد به اون بازیکن که تکل زده و خطا کرده کارت زرد میده. اگه می خوای دلیل کارت گرفتنش رو ببینی استارت رو نزن بهت نشون میده به چه دلیل کارت گرفته ریپلای صحنه خطا رو بهت نشون میده.نقل قول:
5- من که غیر فعال می کنم هند رو زیاد توپ به دست بازیکنا میخوره چون عین بچه دبستانی ها اتفاق می افته اون هند کردنا
بچه ها
میشه خودمونو الکی بزنیم زمین؟؟؟
آرمين جان ديگه چه مواردي هست كه ميشه فعال كرد؟نقل قول:
مثل هند و نحوه ي پاس دادن كه دستي ميشه و ...
موردهاي ديگه رو ميشه لطف كني و بگي و از چه قسمتي تغيير ميكنه.
ممنون
ببین حمید جان این فعال کردن و تغییر دادن ها که زیاده کافیه یه سر به قسمت تنظیمها بری البته من اولین روز که آوردم بازی کردم به قسمت های مختلفش رفتم چند روز بعد شرع کردم به مود کریه یر اول سعی کردم همه قسمت هاشو چک کنم ببینم چی داره چی ندارهاون قسمت صفحه تنظیمات چند صفحه ای هست شما به صفحات بعدیش بری همه اونها رو می بینی به مرور سعی می کنم دانسته هامو بذارم. دور هم هستیم تا از همدیگه حرف یا بگیریم. من هم خودم از بقیه همیشه سعی می کنم یاد بگیرمنقل قول:
نه دیگه، بازی اونقدرها هم شبیه ساز نیست!نقل قول:
البته در نسخه های قبلی بازی فکر میکنم این حالت در بازی وحود داشت یعنی همون تمارز که باید 3 تا دکمه رو با هم فشار میدادی که داور رو گول بزنه. در بازی شاد-روان, PES هم سال های گذشته بود :27:نقل قول:
آخه تو PES که میشدنقل قول:
نه دیگه، بازی اونقدرها هم شبیه ساز نیست!
دوستان
چطور میشه کاپیتان رو در حین بازی عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟
كاپيتان از اون موارديه كه در طول بازي قابل عوض شدن نيست.شما همه چي رو ميتوني تغيير بدي مثل ضربه زننده ي كرنر كاشته و پنالتي اما كاپيتان نه!نقل قول:
خوب يادم هست كه تو فيفا 2005 اگه اشتباه نكنم يه جايي وجود داشت كه شما كاپيتان اول و دوم و سوم و حتي چهارم واسه تيمت انتخاب ميكردي اما اين نسخه اينطور نيست.مثلا وقتي تو آرسنال من تعويض ميكنم(تو كرير) فابرگاس كه مياد بيرون دنيلسون!!! كاپيتان ميشه!! اين به نظرم جالب نيست
توی PES2009 اولین بار این امکان گذاشته شده بود... توی 2010 و 2011 هم این امکان هستنقل قول:
خب الان کسی نمیدونه کاپیتان چطور انتخاب میشه؟؟
اینطوری که خیلی احمقانس...
سلام بچه ها...2 تا سوال دارم:
1-این بازی مثل قبلیاش تمرین یا همون Practice mode نداره؟....که بشه با تیم تمرین کرد و ضربات آزاد زد؟
2- مثل قبلیا توی تقویم یا همون Calendar نمیشه بین دو بازی تمرینات گذاشت که بازیکنان یکمی تمرین کنن خودشون؟
معلومه که میشه ... توی همون زمین اول بازی که یه بازیکن هستش ... دکمه ی Back رو بزن ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد های FIFA به عدد 40 رسیده و PES هم از 22 نقد گذشته .
این نمراتی که میزارم به احتمال زیاد دسنخوش تغییرات زیادی نخواهد شد .
...............................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگین نمرات FIFA از 40 نقد 88 هست .
24 منتقد FIFA 11 رو برازنده نمره ای بالغ بر 90 دونستن !!!3 نمره 100 و 3 نقد بین 95 تا 100 هم در این بین دیده میشه .
در بین این 40 نقد، 2 نقد بوده که بازی رو لایق نمره ای کمتر از 80 دونستن .
(GameZone و 1UP بازی رو برازنده نمره 75 دونستن )
کمترین نمره بازی هم 75 هست .
...............................
PES از بین 23 نقد ، میانگین 76 رو کسب کرده (نمره ای کمتر از نسخه قبل که باعث شده شعار بازگشت پادشاه کاملا زیر سوال بره !!)
نقد هایی که بازی رو برازنده نمره ای بالا ی 90 دونستن 1 عدد هست !!!(یوروگیمر بخش ایتالیا نمره 90 رو به بازی داده )
نقد هایی که بازی رو لایق نمره ای کمتر از 80 دونستن 7 نقد هست !
کمترین نمرات بازی هم نمره 60 هست که دو سایت به این بازی دادن
FIFA 11 در صدر جدول فروش
FIFA 11 در صدر جدول فروش بازی ها در انگلستان قرار گرفت.این عنوان موفق EA Sports بیست ویک درصد بیشتر از FIFA 10 فروش کرده است.
FIFA 11 نه تنها بهترین فروش FIFA تا کنون بوده است بلکه عنوان سوم در بهترین فروش های هفته اول را پس از Modren Warfare 2 و GTA IV در انگلستان داشته است.FIFA 11 همچنین ۶۳ درصد کل فروش بازی های Xbox 360 و PlayStation 3 را به خود اختصاص داده است.
از سال ۲۰۰۸ شاهد تغییرات در فروش FIFA از PlayStation به سمت Xbox360 بوده ایم.هنگام ارائه FIFA 09 در سال ۲۰۰۸ , ۵۱ درصد فروش ها متعلق به کنسول PlayStation و ۴۲ درصد متعلق به Xbox 360 بوده است.اما امسال ۵۰ در صد از فروش برای Xbox 360 و تنها ۴۷ درصد برای PlayStation 3 بوده است.این عنوان بر روی کنسول PS2 بر خلاف FIFA 10 و FIFA 09 موفقیتی کسب نکرد.طبق سایت Chart-Track , فروش FIFA برای Xbox 360 هر سال ۲۶ درصد افزایش داشته و این افزایش برای PS3 تنها ۲۳ درصد بوده است.در حالی که این عنوان برای wii در سال گذشته ۲ درصد از فروش کل بوده امسال نیز به ظاهر تغییری نکرده و سایت Chart-Track آماری از فروش برای این کنسول Nintendo را منتشر نساخته است.
پس از فروش بسیار خوب F1 2010 در هفته اول , F1 به رتبه دوم سقوط کرد و Dead Rising 2 در رتبه سوم قرار دارد.Halo : Reach نیز به رتبه چهارمی سقوط کرد.
FIFA 11 تنها عنوان جدیدی بود که به سرعت در رتبه اول هفته قرار گرفت.Tiger Wooods PGA Tour 11 نیز از دوازدهمی به ششمی صعود کرد.Guitar Hero : Warriors of Rock هم از ششم به پنجمی صعود کرد.Civilization V از رتبه چهارم به به دهم سقوط داشت و Prince of Persia : The Forgotten Sands با یک پله سقوط به مکان هشتم فروش این هفته دست یافت.
سلام دوستان.
يه سولا واسم پيش اومده چندوقته مي خوام بپرسم اما يادم ميره.اين شكل هايي كه جلوي اسم بعضي بازيكنا هست واسه چيه؟ اصلا يعني چي؟ تو فيفا 2005 اينطور نبود(چه ربطي داشت؟!:31:) تو تركيب رو ميگما! مثلا مسي و ژاوي و سمير نصري 3تا شكل دارن و ديويد بكام 2تا داره.سول كمپل و جان كاريو 1 دونه!
ممنون